Nova 3Play

Παιδιά είναι πολύ πιθανό και φέτος να κυκλοφορήσει από τις ομάδες το σπορ πακέτο.Πέρυσι κόστιζε 299 ευρώ με προπληρωμή για 12 μήνες,δηλ. περίπου 25 ευρώ το μήνα.

Απλά το ανέφερα,γιατί ενδιαφέρεστε για τιμή 20-25 ευρώ για το σπορ πακέτο.

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τη νοβα και παραχωρώ την τηλεφωνία. Πμ όποιος ενδιαφέρεται.

Ωραία ας ανοίξουμε νήμα "Nova 3play με διαχωρισμό του πακέτου από nova για χαμηλότερη τιμή" να βολευτούμε όλοι.
Ρωτήστε φίλους και γνωστούς.

Πρακτικά, με ποιους τρόπους φαντάζεσαι ότι μπορεί να υλοποιηθεί η πρότασή σου, τόσο απέναντι στη Νόβα και στη 4νετ όσο και απέναντι στο "συνεταίρο".

H προσφορά πήρε παράταση ως 30/6 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, λόγω αυξημένης ζήτησης.

Συνεχίζουν κανονικά και το 29,90 με τα απεριόριστα κινητά και τα 39,90 ( με τα cinema ή με τα sports )

εγώ πάντως έφαγα άκυρο και πήγα τζάμπα στο κατάστημα της Χαλκίδας.
το κέντρο Πανοράματος Ευβοίας δεν ανήκει στο ιδιόκτητο δίκτυο φορθνετ.

"Το cerato mou" φανταζομαι θα ηταν η αντίδρασή σου.. :D

Last edited by a moderator:
δεχτηκα να δινω τα 2 ευρω παραπανω αοπ τα 37 που εδινα για τα αθλητικα εδω και μια βδομαδα
αλλα δε μου εχει ενεργοποιηθει η νοβα ακομα
Μου ειπαν οτι θα μου ερθει μηνυμα και μου ηρθε αυτο

Ημερομηνία Περιγραφή Κατάστασης
10/06/2013 15:37:44 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet
10/06/2013 15:53:35 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση
10/06/2013 15:54:17 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

νομιζουν οτι θα παρω νεα γραμμη ?

Η καταχώριση αυτού του τύπου φαίνεται ότι είναι στερεότυπη ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για νέο ή παλιό συνδρομητή της Forthnet.

Μιας και εγώ πέρασα τη διαδικασία σήμερα ήθελα να πω συγκεντρωτικά τα εξής, που ίσως δεν είναι σαφή για όλους:
Οπως ξέρουμε η τιμή 39,90 το μήνα, περιλαμβάνει 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά (αν κάποιος τις ξεπεράσει η χρέωση για τα επιπλέον λεπτά είναι χρέωση σταθερού), το start pack από τη Νόβα και επιλέγουμε ένα από τα 2: Φουλ Αθλητικά ή Φούλ σίνεμα.
Δίνουν δώρο τα HD για 2 μήνες (θα πρέπει κάποιος να φροντίσει να κάνει αίτηση διακοπής στη συνέχεια για να μη χρεώνεται επιπλέον).
Τα HD μπορούν να είναι χωρίς χρέωση αν ο λογαριασμός πληρώνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, εφόσον κάποιος έχει είτε το Φουλ Αθλητικά είτε Φουλ Σίνεμα.
Με ενημέρωσαν πως δεν θα έρχεται έντυπος λογαριασμός, θα βλέπω το υπόλοιπο στο e-bill.
Επιπλέον αν το ζητήσει κάποιος, γίνεται δωρεάν εγκατάσταση πιάτου στο εξοχικό σπίτι, ώστε να μεταφέρεται ο δέκτης όταν κάποιος το επιθυμεί. Δεν ξέρω για πόσο διαρκεί αυτή η προσφορά, εγώ το ζήτησα και μου είπαν θα επικοινωνήσει τεχνικός από το νομό που βρίσκεται το σπίτι του παππού και πηγαίνουν γονείς-ανίψια το καλοκαίρι, για να γίνει η δωρεάν εγκατάσταση του επιπλέον πιάτου. Αυτάαα...

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Aν τα HD που είναι δώρο 2 μήνες, ξεκινήσουν π.χ. σήμερα 10/6 για να μην χρεωθείς θα πρέπει να τα διακόψεις τέλος Ιουλίου ή 10 Αυγούστου?

Η χρέωση όλου του πακέτου, νομίζω ότι, ξεκινάει από την ενεργοποίηση της Νόβα. Επειδή ήμουν ήδη συνδρομητής της 4νετ και γνώριζα την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού, ρώτησα αν θα παραμείνει η ίδια ημερομηνία και απάντησε η υπάλληλος στο κατάστημα ότι θα αλλάξει και θα γίνει η ημερομηνία ενεργοποίησης.

Η ημερομηνία διακοπής είναι η προηγουμένη της ημερομηνίας ενεργοποίησης και, επομένως, στο παράδειγμά σου πρέπει να τους ειδοποιήσεις στις 9/7.

Μετά από συνεχείς επισκέψεις της προηγούμενης βδομάδας σε καταστήματα της 4νετ, θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από αυτό που είδα στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Είδα ουρές είτε μεμονωμένων ατόμων είτε ζευγαριών, κυρίως ηλικιωμένων, οι περισσότεροι των οποίων κρατούσαν είτε το φυλλάδιο που είχαν πάρει τις προηγούμενες μέρες είτε κάποια καταχώριση σε έντυπο, για τις προσφορές των 39,90 και 29,90.

Είναι χαρακτηριστκό ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που σχημάτιζαν τις ουρές είχαν πάει για να αγοράσουν μια από τις προσφορές και όχι για να πληρώσουν λογαριασμό. Επίσης ότι, οι ερωτήσεις που έκαναν έδειχναν ανθρώπους όχι ψαγμένους, όπως είναι τα μέλη αυτού και άλλων forum. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι συνδρομητές του Group είναι άνθρωποι που δεν ψυρίζουν το προιόν που πουλάει το group, όπως κάνουμε εδώ.

Τελειώνοντας, θέλω να επισημάνω ότι, κατά την άποψή μου, η διαφαινόμενη πολιτική πρόθεση του group, από τα Χριστούγεννα, και με τις συγκεκριμένες προσφορές, είναι 1) να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της, με νέους πελάτες, 2) να επαναφέρει στο μαντρί όσους περισσότερους από εκείνους που διέκοψαν, για διάφορους λόγους, είτε τη μια είτε την άλλη υπηρεσία και 3) να κάνει τους συνδρομητές της τηλεφωνίας-ίντερνετ και συνδρομητές της καλωδιακής.

Φιλε ουτε σε αλλους κλαδους ειναι γνωστες οι πελατες. Πανε σε ενα καταστημα κινητης να ακουσεις αποριες που εχουν....
Ουτε το ρουτερ δεν ξερουν να συνδεουν.

Αυτό που θέλω να επισημάνω, και δεν πιστεύω να μην συμφωνείς, είναι ότι όσοι είμαστε ψαγμένοι και ενημερωνόμαστε για κάθε θέμα τεχνολογίας, πριν αποφασίσουμε την αγορά του προιόντος ή της υπηρεσίας, είμαστε μια μικρή μειοψηφία.