Μετά από συνεχείς επισκέψεις της προηγούμενης βδομάδας σε καταστήματα της 4νετ, θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από αυτό που είδα στα συγκεκριμένα καταστήματα.
Είδα ουρές είτε μεμονωμένων ατόμων είτε ζευγαριών, κυρίως ηλικιωμένων, οι περισσότεροι των οποίων κρατούσαν είτε το φυλλάδιο που είχαν πάρει τις προηγούμενες μέρες είτε κάποια καταχώριση σε έντυπο, για τις προσφορές των 39,90 και 29,90.
Είναι χαρακτηριστκό ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που σχημάτιζαν τις ουρές είχαν πάει για να αγοράσουν μια από τις προσφορές και όχι για να πληρώσουν λογαριασμό. Επίσης ότι, οι ερωτήσεις που έκαναν έδειχναν ανθρώπους όχι ψαγμένους, όπως είναι τα μέλη αυτού και άλλων forum. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι συνδρομητές του Group είναι άνθρωποι που δεν ψυρίζουν το προιόν που πουλάει το group, όπως κάνουμε εδώ.
Τελειώνοντας, θέλω να επισημάνω ότι, κατά την άποψή μου, η διαφαινόμενη πολιτική πρόθεση του group, από τα Χριστούγεννα, και με τις συγκεκριμένες προσφορές, είναι 1) να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της, με νέους πελάτες, 2) να επαναφέρει στο μαντρί όσους περισσότερους από εκείνους που διέκοψαν, για διάφορους λόγους, είτε τη μια είτε την άλλη υπηρεσία και 3) να κάνει τους συνδρομητές της τηλεφωνίας-ίντερνετ και συνδρομητές της καλωδιακής.