Nova 3Play

Η πολιτική τους όμως στους παλιούς πελάτες συνεχίζει να μην έχει λογική.
Φίλος τους ταΐζει χρόνια με 60αρια και ζήτησε τους τελευταίους μήνες επίμονα μείωση αφού δεν μπορεί να έχει 3play λόγω απουσίας ιδιόκτητου δικτύου, ε μετά από συνεχείς αρνήσεις είναι πλέον συνδρομητής του otetv.
Πείτε μου τι κέρδισε η nova που έχασε ένα σταθερό της πελάτη.
Μάλιστα τώρα προσπαθεί να πείσει και τον αδελφό του να κάνει το ίδιο.
Από την στιγμή που υπάρχει και άλλος εγχώριος παίκτης στο δορυφορικό έπρεπε η νοβα να είναι πιο ευέλικτη.

Μπορεί να έχεις δίκιο, σχετικά με την πολιτική της απέναντι στους παλιούς πελάτες αλλά φαίνεται ότι με τις προσφορές που κάνει από τα Χριστούγεννα κερδίζει πολλούς περισσότερους από τους λίγους που χάνει.
Εσύ φέρνεις παράδειγμα αυτούς που γνωρίζεις και εγώ γνωρίζω περιπτώσεις που είχαν κόψει τη Νόβα, χάνοντας έτσι και το προνόμιο του 20%, και τώρα επανέρχονται με την προσφορά των 29,90 !!!

Από τις νυν προσφορές και σε συνδυασμό με τα οικονομικά αποτελέσματα α' τριμήνου, φαίνεται πως κερδίζει σε συνδρομητές και χάνει σε όλα τα άλλα.Η εταιρά ακολουθεί μια πολιτική που δεν καταλαβαίνω.''Αντικαθιστά" τους αμιγώς δορυφορικούς, με αυτούς των προσφορών.Αντί να κάνει κίνηση να κρατήσει και τους παλιούς και να προσθέσει νέους.
Πάντως δεν τη βλέπω να "πατά" πολύ καλά.Αν καταγράψει και στο επόμενο τρίμηνο τόσα (-) και όσο οι τράπεζες καταποντίζονται, είμαι περίεργος να δω τι είδους αναχρηματοδότηση θα υπάρξει.

ΥΓ:Για να μην αρχίσουμε και προσθέτουμε ανούσια μυνήματα, τα παραπάνω αφορούν την εταιρία.Ως καταναλωτής, φυσικά και οι καινούργιες προσφορές συμφέρουν.Ήδη την πεθερά την κανόνισα......:grinning-smiley-043

Start pack με λοιπά παρελκόμενα εννοώ......!

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Μπορεί να έχεις δίκιο, σχετικά με την πολιτική της απέναντι στους παλιούς πελάτες αλλά φαίνεται ότι με τις προσφορές που κάνει από τα Χριστούγεννα κερδίζει πολλούς περισσότερους από τους λίγους που χάνει.
Εσύ φέρνεις παράδειγμα αυτούς που γνωρίζεις και εγώ γνωρίζω περιπτώσεις που είχαν κόψει τη Νόβα, χάνοντας έτσι και το προνόμιο του 20%, και τώρα επανέρχονται με την προσφορά των 29,90 !!!

Παρ'ολα αυτά τα κέρδη είναι μειωμένα το πρώτο τρίμηνο του '13. Επακόλουθο του να βγάζεις προσφορές κάτω του κόστους και να χάνεις ταυτόχρονα πελάτες του 'ακουμπάνε' 50άρια και 60άρια. Αν δεν βρει τη κατάλληλη ισορροπία μεταξύ παλιών και νέων, θα υπάρχει πρόβλημα.

Τώρα εγώ πιπέρι θα βάλω στη γλώσσα μου που κάνω το δικηγόρο της Νόβας, αλλά ρε παιδιά τα μειωμένα κέρδη δεν σημαίνουν ιδιαίτερο πρόβλημα, ειδικά στις σημερινές εποχές... οι αυξημένες ζημίες αν ανακοινώνονταν τέτοιες ίσως, αλλά τα μειωμένα κέρδη, δύσκολο.
Για όσο θα μονοπωλεί το (χάλια έστω) Ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα ιδρώνει και πολύ το αυτάκι των επικεφαλής, αν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν γίνονται κινήσεις που ικανοποιούν πολύ κόσμο σαν καταναλωτές.
Συμφωνώ πως δεν είναι η δέουσα η συμπεριφορά στους πολύ παλιούς πελάτες που όμως δεν την ψάχνουν ιδιαίτερα και πληρώνουν επί σειρά ετών ένα σκασμό λεφτά. Έτσι κι αλλιώς αυτοί οι πελάτες αποτελούν τη μειοψηφία σήμερα. Προφανώς παίζεται κάποιο παιχνίδι που δύσκολα θα κατανοήσουμε, αυτό που κατάλαβα είναι πως πηγαινοφέρνουν τους συνδρομητές από τη Forthnet στη Nova και πίσω κατά πως τους βολεύει. Για παράδειγμα, από παλιός συνδρομητής Νόβα που είχα διακόψει πριν χρόνια και ήμουν μόνο συνδρομητής 2play Φόρθνετ, τα Χριστούγεννα με το Christmas pack με κατέγραψαν σαν συνδρομητή Νόβα και μου στέλναν λογαριασμό από τη Multichoice, σήμερα με το 3play με εγγράψαν ξανά ως συνδρομητή που λαμβάνει λογαριασμό Φόρθνετ. Τώρα τι ακριβώς πετυχαίνουν με αυτό...

Η μείωση των παλιών συνδρομητών με τα 50άρια και τα 60άρια ήταν αναπόφευκτη τόσο λόγω της οικονομικής κατάστασης όσο και λόγω του πιο έντονου ανταγωνισμού(βλέπε ΟΤΕ TV). Από εκεί και πέρα φαίνεται οτι αρκετοί από αυτούς τους παλαιούς συνδρομητές γυρνάνε την πλάτη τους στην Nova για χάρη του ΟΤΕ λόγω του value περιεχομένου/τιμή. Αν ο ΟΤΕ ακολουθούσε μια τιμολογιακή πολιτική NOVA(με 60αρι full pack) αμφιβάλω αν ποτέ οι συνδρομητές της Nova θα νοσταλγούσαν το Ιταλικό, Γερμανικό, Ισπανικό και ακόμη και Αγγλικό Πρωτάθλημα για να πάνε στον ΟΤΕ. Από την άλλη πλευρά η FORTHNET-NOVA με την πολιτική προσφορών φαίνεται οτι δεν στοχεύει τόσο στο να κρατήσει του συνδρομητές των 60 ευρώ (που είναι εξερετικά δύσκολο-τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά) αλλά να κερδίσει πολλαπλάσιους με μια προσιτή τιμή σε συνδιασμό με τηλέφωνο-internet που ενδεχομένως σε άλλη περίπτωση δεν θα έμπαιναν καν στην διαδικασία να ασχοληθούν με την συνδρομητική τηλεόραση!
To αν θα πετύχει το εγχείρημα θα το δούμε στο τέλος...

Τελικα μου ενεργοποιησαν χτες το σπορ πακετο
Τα HD ομως οχι
Ισχυει αυτο για τους 2 μηνες ή επειδη ειχα παλια ΝΟΒΑ δεν ισχυει για μενα

Νομίζω αν δεν τους το ζητήσεις δεν στο ενεργοποιούν από μόνοι τους το 2 μήνες δωρεάν HD και 1 μήνα adult pack.

Τελικα μου ενεργοποιησαν χτες το σπορ πακετο
Τα HD ομως οχι
Ισχυει αυτο για τους 2 μηνες ή επειδη ειχα παλια ΝΟΒΑ δεν ισχυει για μενα

Το εχω αναφερει και πιο πριν. Και εμενα δεν τα ενεργοποιησαν.
Πρεπει να ξαναπαει αυτος που εκανε το συμβολαιο με την ταυτοτητα του και να ζητησει ενεργοποιηση των HD για δυο μηνες δωρεαν , καθως και τα αισθησιακα για ενα μηνα δωρεαν (αν τα θελει)

Στη συνεχεια, σε βαζουν να υπογραψεις στο αρχικο συμβολαιο σε ενα πλαισιο που λεει οτι ο συνδρομητης ειναι ηλικιας 18+ και στη συνεχεια, σου δινουν ενα συμπληρωματικο συμβολαιο 2-3 σελιδων οπου εχει τροποποιηθει το συμβολαιο για τα δωρεαν.

tip:
Μια δυο μερες πριν ληξει το δωρεαν (2 μηνες για τα hd, 1 μηνας αισθησιακα) παιρνεις τηλεφωνο και ζητας διακοπη των δωρεαν, αλλιως εξακολουθουν να εκπεμπουν και τα χρεωνεσαι.

οκ
ελεγα μηπως μου το εχουν βαλει και το χρεωνουν και ξεχασαν να το ενεργοποιησουν
αν και ειναι τραγικη η εικονα στα SD δε το θελω
τα 10ε εινια υπεραρκετα για να βλεπεις κανα ποδοσφαιρο μια φορα τη βδομαδα και κανα ντοκυμαντερ

Γεια σας παιδια,,,θα ηθελα τη γνωμη σας,αλλα,και τη βοηθεια σας,,,Δεν εχω αλλαξει παροχο απο τοτε[2004],που εχω υπολογιστη.Ειμαι στον ΟΤΕ-Οτενετ,,,Τα πραγματα ομως ως γνωστον εχουν αλλαξει και δη τα οικονομικα,χαλια μαυρα,οπως γνωριζουμε ολοι μας,,,Επειδη οι τιμες του οτε ειναι ακριβες,ιντερνετ & τηλεφωνια,σκεφτηκα να το ψαξω λιγο & να αλλαξω παροχο,,,Πηγα στην Forthnet,εδω στη γειτονια μου-Αιγαλεω-και ρωτησα σχετικα.Συζητησα με εναν υπαλληλο γι αυτη την προσφορα των 29,90 ευρω.Λιγο πολυ ολοι την ξερετε,,,3play Nova,12 ωρες δωρεαν απο σταθερο προς κινητα & μετα σταθερη χρεωση[0,03 το λεπτο].49 ευρω για την Nova + 34 ευρω στην πρωτη χρεωση,συνολο 83 ευρω.Μετα οι λογαριασμου θα ερχονται κανονικα το μηνα,29,90 για παντα.Με ενθουσιασε αυτη η προσφορα.δεν ειχα ασχοληθει αλλη φορα.Πληρωνω σαν μαλ@@@ς κατι χοντρα στον ΟΤΕ.Θα ηθελα τη γνωμη σας επανω στην αλλαγη παροχου.Να προχωρησω? Διαβασα πολλα εδω μεσα,,,θετικα ως επι το πλειστον σχολια.Σας ευχαριστω πολυ.καλο μεσημερι.Γιωργος

H συγκεκριμένη προσφορά είναι εξαιρετική, είτε ως έχει, είτε προσθέτοντας 10 ευρώ και διαλέγοντας και sport, ή cimema pack (αν σε ενδιαφέρουν).
Μη φοβάσαι να αλλάξεις πάροχο, εγώ έχω αλλάξει πάμπολους, κάποιους από αυτούς μάλιστα τους οδήγησα στη χρεωκοπία (Altec, Tellas), αν και δεν νομίζω να ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ.:beatnik2:

Σε ευχαριστω παρα πολυ.μου δινεις κουραγιο.Ακουγα διαφορα τρελα ολα αυτα τα χρονια,οτι ολες οι αλλες εταιριες,εκτος ΟΤΕ,εχουν προβληματα με τις γραμμες & τετοια,ξερεις,,,,Γι αυτο δεν αποφασιζα,,,,

Η Forthnet εχει τα λιγοτερα προβληματα νομιζω
Ειμαι 10 χρονια τωρα και 2 φορες ειχε κοπει η γραμμη λογω ΟΤΕ

Μαλλον με πεισατε.μεσα στις επομενες μερες,θα παω να κανω την αιτηση και τα αλλα δικαιολογητικα που χρειαζονται,για αλλαγη παροχου,,,,Σας ευχαριστω πολυ,,,!!!!!

Και εγώ πιστεύω οτι είναι από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες (2η μετά τον ΟΤΕ-για μένα) από άποψη παροχής υπηρεσιών...
Έχω τηλέφωνο από το 2006, double play από το 2009 και triple play από φέτος!
πάντα στο ιδιόκτητο δίκτυο...

ΥΓ. Μόνο πρόβλημα 1 φορά στο adsl τον 1ο χρόνο που είχα βάλει το double play και είχα μείνει για 1 μήνα χωρίς internet τον οποίο μου αφαίρεσαν και από την τιμή του λογαριασμού θυμάμαι

Last edited:
Και εγώ πιστεύω οτι είναι από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες (2η μετά τον ΟΤΕ-για μένα) από άποψη παροχής υπηρεσιών...
Έχω τηλέφωνο από το 2006, double play από το 2009 και triple play από φέτος!
πάντα στο ιδιόκτητο δίκτυο...

+1 :a0210:

Το μόνο θέμα που θα έχεις είναι το πιο αργό internet(μπορεί η διαφορά να είναι 1 mpbs μπορεί 5-6 ανάλογα) και η τραγική τεχνική υποστήριξη.

Και οι π...ες που θα κάνει ο ΟΤΕ για να σου αργήσει την μετάβαση.

Το πρωτο παλαβο που συνεβει μολις τωρα με το 3play.
Με καλεσαν απο κινητο, μιλησα και το εκλεισα. Ο χρηστης κινητου δεν πατησε end call μαλλον στο κινητο του.

Το κουφο. ? Στο καπακι πηγα να καλεσω εγω ενα τηλεφωνο σταθερο και ακουω το κινητο του χρηστη που μιλουσα πριν.
Δεν εχει κλεισει η γραμμη και εξακολουθει να μην κλεινει, οσες φορες κι αν πατησω το end call στο σταθερο μου τηλεφωνο.

edit: Ευτυχως πηγε να με παρει στο καπακι ο προηγουμενος συνομιλητης γιατι κατι ξεχασε να μου πει, και προφανως πατησε end call πριν με παρει και καταφερε να με ξανα καλεσει. Του ειπα βεβαια να πατησει το end call υστερα απο το τελος της συνομιλιας μας.

Τι ειναι αυτο βρε παιδια. ? Τοσα χρονια στο ιδιοκτητο της φορθνετ, πρωτη φορα το συναντω να μην μπορω να τερματισω κληση με το end call.

Μαλλον με πεισατε.μεσα στις επομενες μερες,θα παω να κανω την αιτηση και τα αλλα δικαιολογητικα που χρειαζονται,για αλλαγη παροχου,,,,Σας ευχαριστω πολυ,,,!!!!!

Όντας συνδρομητής της Forthnet από το 2006, σε 3 γραμμές, και της Νόβα σχεδόν 20 χρόνια, αλλά και γνωρίζοντας την κατάσταση συγγενών και φίλων που σταδιακά πέρασαν στη Forthnet, έχω να πω ότι είναι ο καλλιτερος πάροχος στην τηλεφωνία-ίντερνετ και τα προβλήματα ελάχιστα, σε όλο αυτό το διάστημα.

Σε αντίθεση με αυτό που γράφτηκε παραπάνω, στη Forthnet θα έχεις και καλλίτερες ταχύτητες γιατί βάζει snr 6 ενώ ο ΟΤΕ βάζει 9 τουλάχιστον.

Κάνε άφοβα την αίτηση. Αν και έχω σε μια γραμμή το full πακέτο και μεταφέρω τους καλοκαιρινούς μήνες το δέκτη στη δεύτερη, στην οποία είχα μέχρι προχθές το 2play economy + 30' σε κινητά, με 24,90, που θα γυρνούσαν σε 27,90, έβαλα και στη γραμμή αυτή την προσφορά των 29,90