Nova 3Play

Δεν είχε λήξει, είχε άλλους 9 μήνες (από τους 18 που ήταν η προηγούμενη δέσμευση). Το γράφω και παραπάνω. Αν είχε λήξει θα πήγαινα πρώτα στο πακέτο με τα 29,90 ώστε μετά με την προσφορά που δίνουν να ξαναπήγαινα στο cinema pack με 39,90. Τώρα θα δίνω 44,90.

Λογικά με εντολή διακοπής, θα την έπαιρνες την προσφορά.
Η εντολή διακοπής όμως, που δεν είναι πανάκεια σε όλες τις περιπτώσεις γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσει το τρικ, εμπεριέχει και το ρίσκο της ποινής των 100 (αν θυμάμαι καλά το ποσό). Αν μιλούσαμε για συμβόλαιο αορίστου χρόνου, τότε εκεί είναι πιο εύκολα τέτοιου είδους "κολπάκια".

Η διακοπή προγραμματίζεται για το τέλος του μήνα. Αν δεν σου κάνουν την προσφορά μέχρι τις 30, την ακυρώνεις.

Έκανα κι εγώ μετάβαση σε 3play. Πριν είχα απεριόριστα σταθερά + internet + cinema pack με 49,90 (με δέσμευση για άλλους 9 μήνες) ενώ πλήρωνα +5 ευρώ για τα HD. Μη πήγαν στο 3play με απεριόριστα σταθερά + κινητά με χρέωση σταθερού + internet + cinema pack στα 44,90, και δώρο HD και multiview για 12 μήνες με χρέωση πιστωτικής. Δε μου δίναν με τίποτα τα 720 λεπτά σε κινητό. Υπάρχει περίπτωση να τα πάρω αν κλαφτώ στην τηλεφωνική υποστήριξη;

Σε μεταφέρανε στο απλό 3play,όχι της προσφοράς.Αυτό περιλαμβάνει απεριόριστα σταθερά(το κόψανε αυτό το "κλήσεις προς Forthnet"),internet 24mb,σταρτ πακέτο + 15 ευρώ το σινεμά πακέτο=44.90 ευρώ.Μία διευκρίνηση μόνο κάνε.Το multivew στο έδωσαν για 6 ή 12 μήνες δώρο?Γιατί κανονικά με το σινεμά είναι 6 μήνες δώρο.

Για 12 μου είπε, αλλά δε το έχω ενεργοποιήσει ακόμα. Έχω πάρει τον 865 αλλά πρέπει να περάσω αυτό το κωλοκαλώδιο από τον έναν Pace στον άλλον.

Μάλιστα!Ίσως να στο έκαναν ειδική προσφορά.Εκτός,αν και δεν το εύχομαι,να μπερδεύτηκε ο υπάλληλος.Γιατί όταν τους είπα ότι στο τιμολόγιο γράφουνε για 12 μήνες multivew(στο pdf),μου είπαν ότι είναι λάθος,ισχύει για 6 μήνες.12 μήνες μόνο με το φουλ πακέτο.Εντάξει,δε σημαίνει ότι έκαναν λάθος,μπορεί όντως να σου έκαναν προσφορά.Πάντως ,όπως και να έχει και με αυτό το πακέτο κερδισμένος είσαι σε σχέση με το προηγούμενο.Και μάλιστα είχες και δέσμευση 9 μήνες ακόμα.Μπράβο.
Με αυτό το κωλοκαλώδιο που λες,εχτές μου βγήκε ο πάτος να ανοίγω νέες τρύπες,για να το περάσω γύρω-γύρω από το σπίτι αφού δε γινότανε να τρυπάω τοίχους ανάμεσα στα δωμάτια.Τελικά το τελείωσα.Χωρίς μούφες,ένα καλώδιο απευθείας.Για να το έχω έτοιμο,όταν ενεργοποιήσω κι εγώ το multivew σε ένα δίμηνο(έρχονται και καύσωνες).

Last edited by a moderator:
Για 12 μου είπε, αλλά δε το έχω ενεργοποιήσει ακόμα. Έχω πάρει τον 865 αλλά πρέπει να περάσω αυτό το κωλοκαλώδιο από τον έναν Pace στον άλλον.

τον 865 ποσο στον εδωσαν Πανο?

τα δωρεαν κινητα δεν τα δινουν με τιποτε στους παλιους συνδρομητες.
ουτε σε εμενα αλλα ουτε και σε γνωστους μου τα εδωσαν.
περιοριζομαστε αναγκαστικα στην αστικη χρεωση.
κατι ειναι κι'αυτο...

Συγνώμη που απαντάω εγώ,αλλά κανονικά πρέπει να του τον έδωσαν 49 ευρώ,εφόσον πληρώνει μέσω πιστωτικής.Τόσο μου τον έδωσαν κι εμένα.

Η διακοπή προγραμματίζεται για το τέλος του μήνα. Αν δεν σου κάνουν την προσφορά μέχρι τις 30, την ακυρώνεις.
Με αυτή τη λογική, τότε ναι, μπορεί να γίνει μια τέτοια απόπειρα.
Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο κι έχω δει μέχρι σήμερα πάρα πολλές διαφορετικές συμπεριφορές και αντιμετώπιση σε διαφορετικούς συνδρομητές ακόμα και με ίδια προγράμματα, γιατί όλοι μας είμαστε "κατηγοριοποιημένοι" με κάποια επιπλέον κριτήρια της εταιρείας, τα οποία δεν γνωρίζουμε. Γι' αυτό κάθε φορά που ζητάμε κάτι, ελέγχουν μεμονωμένα και διεξοδικά την καρτέλα μας, βλέποντας τι περιθώρια υπάρχουν. Κι αν τους ζητήσεις κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στην καρτέλα, τα χάνουν και σε βάζουν σε αναμονή για να ρωτήσουν παραδίπλα τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Συγνώμη που απαντάω εγώ,αλλά κανονικά πρέπει να του τον έδωσαν 49 ευρώ,εφόσον πληρώνει μέσω πιστωτικής.Τόσο μου τον έδωσαν κι εμένα.

49 και παγια εντολη μεσω πιστωτικης?
τοσο ισχυει εαν εχω ηδη τον 831 και ζητησω και τον 865,ανεξαιρετως εαν θα κανω ή οχι multiview?

Δυστυχώς τον πήρα 149 πριν το Πάσχα, πριν αρχίσουν τις προσφορές. Αν πάντως δικαιούμαι έναν δέκτη 865 με 49 ίσως αντικαταστήσω τον 831 - να έχω 2 865. Θα το ρωτήσω.

49 και παγια εντολη μεσω πιστωτικης?
τοσο ισχυει εαν εχω ηδη τον 831 και ζητησω και τον 865,ανεξαιρετως εαν θα κανω ή οχι multiview?

Κοίταξε να δεις ποια είναι η ιδιαιτερότητα.Αν πάρεις τον 865 για νέα σύνδεση,τότε στον δίνουν 49 ευρώ,εφόσον πληρώνεις με πάγια πιστωτικής.Αν έχεις κι άλλον έναν δέκτη στο όνομά σου από κάποια άλλη σύνδεση που έχει τελειώσει,μπορείς να τον χρησημοποιήσεις για multivew.Τώρα,αν πάρεις τον 865 για multivew σε τρέχουσα σύνδεση,εδώ είναι γι αυτούς ένα μπέρδεμα,δεν ξέρω πώς θα τον χρεώσουν.Μου έχουν πει διαφορετικές τιμές που τους ρώτησα.Ο Πάνος από ότι κατάλαβα τον πήρε για την ενεργή του σύνδεση(ίσως επειδή του άλλαξαν πρόγραμμα να θεωρείται νέα),οπότε τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν άστοχη η επέμβασή μου.Θα μας απαντήσει ο ίδιος πόσο του τον χρέωσαν.

Με πρόλαβε,απάντησε κιόλας.

Δυστυχώς τον πήρα 149 πριν το Πάσχα, πριν αρχίσουν τις προσφορές. Αν πάντως δικαιούμαι έναν δέκτη 865 με 49 ίσως αντικαταστήσω τον 831 - να έχω 2 865. Θα το ρωτήσω.

εαν το θυμηθεις ενημερωσε γιατι εγω με το τοπικο καταστημα,δεν μπορω να βρω ακρη σε πολλες περιπτωσεις.
επεμεναν οτι δεν δικαιουμαι ουτε δωρεαν modem/router,αλλα ουτε και δωρεαν τον 831.
(εκτος των πρωτων που ειχα λαβει δωρεαν οταν ξεκινησα,δεν εχω παρει απο το 2006 καμια αναβαθμιση συσκευης.δηλαδη στα χαρτια τους φαινομουν με thomson 585 και panasat 910...).
ακρη βρηκα σε αλλα καταστηματα μετα απο πολυ κοπο και χρονο- για τα αυτονοητα....

Κοίταξε να δεις ποια είναι η ιδιαιτερότητα.Αν πάρεις τον 865 για νέα σύνδεση,τότε στον δίνουν 49 ευρώ,εφόσον πληρώνεις με πάγια πιστωτικής.Αν έχεις κι άλλον έναν δέκτη στο όνομά σου από κάποια άλλη σύνδεση που έχει τελειώσει,μπορείς να τον χρησημοποιήσεις για multivew.Τώρα,αν πάρεις τον 865 για multivew σε τρέχουσα σύνδεση,εδώ είναι γι αυτούς ένα μπέρδεμα,δεν ξέρω πώς θα τον χρεώσουν.Μου έχουν πει διαφορετικές τιμές που τους ρώτησα.Ο Πάνος από ότι κατάλαβα τον πήρε για την ενεργή του σύνδεση(ίσως επειδή του άλλαξαν πρόγραμμα να θεωρείται νέα),οπότε τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν άστοχη η επέμβασή μου.Θα μας απαντήσει ο ίδιος πόσο του τον χρέωσαν.

Με πρόλαβε,απάντησε κιόλας.

αμ το κακο ειναι οτι μπερδευονται πολυ ευκολα και ουσιαστικα δεν γνωριζουν ξεκαθαρα,ποιος δικαιουται τι...
θα κανω μια βολτα απο βδομαδα,να δω ετσι απο περιεργεια τι θα μου πουν...

Last edited by a moderator:
Να προσθέσω ότι κι εγώ δεν έχω πάρει άλλο modem-router,εκτός από το αρχικό που είχα πάρει προ τουλάχιστον δεκαετίας(Linksys).Όσες φορές τους ενόχλησα και τους ζήτησα νέο μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι.Ούτε με το 3play τώρα μου είπαν ότι δικαιούμαι!

όσοι έχουν double play + nova και δεσμεύονται με συμβόλαιο μπορούν να μεταβούν στο 3play με τις τιμές του τιμοκαταλόγου που υπάρχουν στο site και 12μηνη σύμβαση.
Δωρέαν κινητά και καλύτερες τιμές δεν παίζουν για εμάς---ας προσέχαμε!

Έκανα κι εγώ μετάβαση σε 3play. Πριν είχα απεριόριστα σταθερά + internet + cinema pack με 49,90 (με δέσμευση για άλλους 9 μήνες) ενώ πλήρωνα +5 ευρώ για τα HD. Μη πήγαν στο 3play με απεριόριστα σταθερά + κινητά με χρέωση σταθερού + internet + cinema pack στα 44,90, και δώρο HD και multiview για 12 μήνες με χρέωση πιστωτικής. Δε μου δίναν με τίποτα τα 720 λεπτά σε κινητό. Υπάρχει περίπτωση να τα πάρω αν κλαφτώ στην τηλεφωνική υποστήριξη;

πειτε τους οτι σας χαλασε το ρουτερ και θα σας στειλουν αλλο δωρεαν με κουριερ
Είσαι σίγουρος?Τους έχω ζητήσει κάμποσες φορές και μου είπαν πρέπει να αγοράσω καινούργιο.Παίζει τέτοιο σενάριο τώρα?