Nova 3Play

εννοηται...ειναι ολο το 3play των 29,90 και +10 ευρω για sports 'η cinema,εκτος των hd.

ΟΚ. Θυμασαι να ισχυε αυτο απο την αρχη που βγηκε το Nova 3play; γιατι θυμαμαι να ζητανε + 20 για ενα απο τα πακετα...Μπορει να κανω λαθος...

Η προσφορά ισχύει τον τελευταίο 1/5 μήνα! δεν ίσχυε απ την αρχη!24αρι ιντερνετ απεριοριστα αστικα,υπεραστικά.και κινητά+σπορτ η σινεμα πακέτο!

Last edited by a moderator:
Για κάποιες από τις δυσλειτουργίες δεν φταίει μόνο η Forthnet & η Nova, φταίνε και οι πελάτες. Το ότι δεν τσεκαρίστηκαν τα HD ευθύνεται κυρίως ο πελάτης που βάζει την υπογραφή του, οφείλει να ελέγχει τι υπογράφει. Εγώ ζήτησα την αίτηση να τη διαβάσω, και μετά από 5 λεπτά την υπέγραψα υπογεγραμένη, αφού βεβαιώθηκα για την ορθότητα. Από κει και πέρα, αν ζητηθεί η όποια αλλαγή σε κάποια αίτηση, είναι εύλογο ότι απαιτεί χρόνο να γίνει.
το ότι έχεις δίκιο σε αυτό που λες εννοείται αλλά λέω μήπως όταν πουλάς κάτι και βάζεις κάτι δώρο πρέπει ο πελάτης που ίσως να μην είναι και γνώστης να πρέπει να πληροφορείτε λίγο καλητερα?? εγώ πάντως στην δουλειά μου προσπαθώ να δίνω στον άλλο να καταλάβει τη ακριβώς κάνω Και δεν καταλαβαίνω γιατί όταν διαφημίζεις κατι ως δωρο να πρεπει εγω να θυμηθω να το παρω...

OK, δεκτό αυτό που λες. Να έχεις όμως στο μυαλό σου ότι το τσεκ δεν σημαίνει δώρο, αλλά ένταξη στην αντίστοιχη υπηρεσία, η οποία θα είναι δωρεάν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν δεν την θες μετά φρόντισε να την διακόψεις εγκαίρως.

Ναι έτσι ακριβώς αλλά το γέλιο θα είναι τότε (μετά από ένα χρόνο που θα τελείωση το δώρο των hd από πιστωτική) να πουν το τρελό ότι δεν μπορούν να κοπούν , και ότι θα χάσεις την πρόσφορα των 39,90 αν λέω αν, υπάρχουν πολύ πολύ μικρά γράμματα που δεν διάβασα...και άνοιγμα των δουλιών τότε και μια διαπίστωση ότι ίσως τα 39,90 είναι λίγα , και όλα αυτά γιατί νιώθω ότι αυτή η εταιρία μπορεί να λειτουργεί έτσι .Ο καιρός θα δείξη και φυσικά δίνουν το δικαίωμα για τέτοιες υποθέσεις....!!!!Συμπληρωνο ότι εννοείτε όλα αυτά να είναι λάθος υποθέσεις μου, και όλα τα οποία παράπονα να δημιουργούνται λόγω απλά λόγω κακής εκπαιδεύσεις υπαλλήλων .-

OK, δεκτό αυτό που λες. Να έχεις όμως στο μυαλό σου ότι το τσεκ δεν σημαίνει δώρο, αλλά ένταξη στην αντίστοιχη υπηρεσία, η οποία θα είναι δωρεάν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν δεν την θες μετά φρόντισε να την διακόψεις εγκαίρως.

μπορεί όμως να σου αρέσει και να την κρατήσεις (5 ευρώ κάνει). Από την άλλη αν γίνει κατάργηση των κοινών SD καναλιών μπορεί να δοθεί δωρεάν το HD σε κατόχους της πρόσθετης υπηρεσίας, μια που θα υπάρχουν ορισμένα κανάλια (από τα τωρινά) πια μόνο σε HD μορφή. Ποτέ δεν ξέρεις, θα δούμε τότε που θα πλησιάζει το τέλος των 12 μηνών!

Last edited:
παιδιά η φορθνετ δεν δίνει καινούργια μοντεμ! 100% τσεκαρισμένο! μην τους παρακαλάτε καθόλου...

Αν τους πεις οτι δεν δουλεύει το modem σου και οτι χρειάζεσαι καινούριο για να συνδεθείς στο internet αλλιώς δεν υπάρχει ουσία να πληρώνεις συνδρομή σε αυτούς και θα διακόψεις να πας σε άλλη εταιρία(αναγκαστικά) που θα σου δώσουν και δώρο router δεν νομίζω να σου πουν όχι. Είναι πρακτικό το θέμα εδώ.
Στην τελική αν σε πάρει και ο τεχνικός του λες οτι δεν ανάβει καν και τελειώνει το παραμύθι. Σιγά μην έρθει και σπίτι σου να το δει, πιο φθηνά του στοιχίζει να σου δώσει ένα άλλο...

Έτσι, δίνουν ρούτερ κανονικά ούτε το παλιό ζητάνε ούτε πιστοποίηση βλάβης από τεχνικό, αρκεί να έχουν στοκ και να είσαι διατεθειμένος (για να το πάρεις δωρεάν) να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου.

Για την υπηρεσία HD θεωρώ πως θα έπρεπε να σε ενημερώνουν είτε με sms είτε με κάποιο άλλο τρόπο ότι έφτασες στο τέλος του διμήνου και από τάδε του μηνός ξεκινάει η χρέωση, αλλιώς καλέστε μας για να το διακόψετε. Δεν ξέρω αν το κάνουν ήδη, μακάρι.

Για την υπηρεσία HD θα έπρεπε να σε ενημερώνουν γενικότερα οτι πχ μπορείς να πάρεις και 2μήνες (+1 adult) δωρεάν και μετά αν θες την διακόψεις που κατά κύριο λόγο δεν το κάνουν! Αντίθετα σου λένε μόνο για τους 12 μήνες HD με την πιστωτική...

49 και παγια εντολη μεσω πιστωτικης?
τοσο ισχυει εαν εχω ηδη τον 831 και ζητησω και τον 865,ανεξαιρετως εαν θα κανω ή οχι multiview?

Δυστυχώς τον πήρα 149 πριν το Πάσχα, πριν αρχίσουν τις προσφορές. Αν πάντως δικαιούμαι έναν δέκτη 865 με 49 ίσως αντικαταστήσω τον 831 - να έχω 2 865. Θα το ρωτήσω.

149 ευρω ακατεβατα(ειτε cash ειτε μεσω καρτας),με multiview startpack,+9 ευρω και κατι για την υπηρεσια,αλλα συμπεριλαμβανονται και τα hd.
αυτο μου ειπαν στο τηλεφωνο,απο καταστημα forthnet αλλα και σε τηλεφωνημα απευθειας με nova.

149 ευρω ακατεβατα(ειτε cash ειτε μεσω καρτας),με multiview startpack,+9 ευρω και κατι για την υπηρεσια,αλλα συμπεριλαμβανονται και τα hd.
αυτο μου ειπαν στο τηλεφωνο,απο καταστημα forthnet αλλα και σε τηλεφωνημα απευθειας με nova.

και μενα αυτο μου ειχαν πει αλλα με πιεση τα χριστουγεννα πηρα 99 ευρω τον pvr+καλωδιο+Lnb

περισσοτερο απο περιεργεια ρωτησα παρα απο ενδιαφερον.ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει τον 150αρι.θα το συζητουσα με κανα 80αρι τον δεκτη και κανα ταληρο επιπλεον το multiview.
μεχρι εκει δηλαδη μπορω εγω.

Λοιπόν σήμερα πήγα κι εγώ σε forthnet shop να ρωτήσω τι γίνεται με την προσφορά των 39.90.
Όπως μου είπε ο υπάλληλος αν είχα κόψει τη nova και είχα μόνο forthnet θα μου τη δίνανε,αλλά τώρα
δεν τη δικαιούμαι!
Εγώ φυσικά επέμενα και μου πρότεινε να ανοίξει σχετικό αίτημα προς τη Forthnet ώστε να με πάρουν
τηλέφωνο και να δούνε τι μπορεί να γίνει.
Πράγματι 10 λεπτά περίπου μόλις είχα φύγει από το κατάστημα και με παίρνουν τηλέφωνο από τη Forthnet...
Λοιπόν μου λέει η κοπέλα πως επειδή είμαι υφιστάμενος συνδρομητής στη nova δεν ισχύει για εμένα η γωστή προσφορά των 39.90.

Μου κάνει την ακόλουθη πρόταση:

1. απεριόριστα σταθερά (αστικά - υπεραστικά)
2. internet 24Mbps
3. κινητά με χρέωση σταθερού (όχι απεριόριστα όπως στην προσφορά των 39.90 !!)
4. cinema pack

και όπως μου είπε επίσης δώρο τα HD κανάλια για πάντα (χωρίς να μου θέσει σαν προυπόθεση την πληρωμή της μηνιαίας συνδρομής με πάγια εντολή σε πιστωτική).

Σε ερώτηση μου αν ισχύει εναλλακτικά με τα HD κανάλια το 6 μήνες multiview + HD μου απάντησε θετικά.

Εδώ τώρα όμως ερχόμαστε στα ωραία μου λέει για 149 ευρώ ο δέκτης PVR 865.
Τις λέω με πιστωτική δεν τον παίρνω στα 49 ευρώ? Μου απαντάει πως ως υφιστάμενος συνδρομητής που είμαι
φαίνομαι να έχω ως κύριο δέκτη τον 831 και επομένως ο 865 θεωρείται σαν εξοπλισμός multiview και άρα χρεώνεται 149 ευρώ.

Το θέμα συνάδελφοι είναι πως όπως διαβάζω από το φυλλάδιο του nova 3play,η παραπάνω "προσφορά" που μου έκανε δεν είναι τίποτα παραπάνω από τις κανονικές τιμές καταλόγου: 29.90 το απλό 3 play + 15 ευρώ "όλα τα novacinema" = 44.90.
Το μόνο "επιπλέον" που ίσως μου έδωσε είναι το δωρεάν HD για πάντα (χωρίς να μου πει κάτι για πιστωτική)

Τη συγκεκριμένη "προσφορά" όπως είχα ρωτήσει πρέπει να μπορώ να την πάρω και απλά από ένα forthnet shop.
Νομίζω πως δεν πρέπει να μιλάμε καν για προσφορά...

Πως λέτε να προχωρήσω για να αρθούν τα αδιέξοδα?

Μήπως να ακολουθήσω την τακτική του συναδέλφου μας και να πάω στο απλό 3 play και στη συνέχεια με αίτηση με +10 ευρώ να προσθέσω και τα cinema ?

Ρώτησα την κοπελα επίσης αν με αλλαγή ονόματος στο λογαρισμό της Forthnet γίνει κάτι αλλά μου είπε πως θέλει κάπου 2 βδομάδες και πως μάλλον δεν θα προλάβω την προσφορά.

Ρώτησα επίσης αν διακόψω τη nova για να φαίνομαι μη ενεργός συνδρομητής nova αν γίνεται κάτι και μου απάντησε ότι οι διακοπές γίνονται τα μεσάνυχτα της τελευταίας μέρας του μήνα και επομένως δεν θα προλάβω την προσφορά...

Εγώ πιστεύω πως σίγουρα κάποια λύση θα υπάρχει αλλά ως συνήθως πρέπει μάλλον να πάμε σε πιο δυναμικές λύσεις.Της είπα να με ξαναπάρει αύριο ή μεθαύριο: Πως λέτε να κινηθώ? Να ζητήσω την προσφορά 39.90 ή αλλιώς διακοπή?

Υ.Γ.: Τέλος να σημειώσω ότι έκανα ερώτηση αν υπάρχει κάποια προσφορά για το 3play full και μου είπε την κλασσική τιμή 79.90.Περίμενα μήπως τύχει και ακούσω την προσφορά με τα 60 ευρώ για το 3play full αλλά τίποτα...

Last edited:
Αν σου αρκει το απλο 3play, κανε οτ,τι εκανα και εγω. Γυρνα σε 3play και προσπαθησε ξανα για το πακετο των 39,90. Στην χειροτερη περιπτωση θα εχεις γλιτωσει 10 ευρω και θα εχεις μεινει με το απλο 3play (που ειναι πολυ καλη προσφορα).

εγω πειρα την προσφορα,ειχα τo paketo Christmas me to novasports1 mesa, μου εχουν τωρα επιπλεον τα 4σινεμα κ 720λ προσ κινιτα.καλη προταση με 39.90.

Καλημερα,

σου εδωσαν το triple play + τα 720' δωρεαν σε κινητα ενω ησουν παλιος συνδρομητης? Απο καταστημα ή μεσω τηλεφωνου?

Γιατί σου φαίνεται παράξενο;
Και εγώ ήμουν στο 2play economy + 30' σε κινητά (24,90) και πήρα την προσφορά 29,90

παιδιά με ενημέρωσαν από νόβα οτι θα υπάρξει προσφορά και για υφιστάμενους οπότε dont worry!

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Γιατί σου φαίνεται παράξενο;
Και εγώ ήμουν στο 2play economy + 30' σε κινητά (24,90) και πήρα την προσφορά 29,90

Ναι αλλα αν εχεις και νοβα θεωρείσαι παλιός συνδρομητής και δεν σου δίνουν το δωρεάν χρόνο σε κινητά..