Nova 3Play

Είμαι συνδρομητής μόνο στη forthnet και ποτέ μου δεν είχα nova. Σε κατάστημα μου είπαν ότι δικαιούμαι κανονικά την προσφορά στα 29,90.

Ερώτηση και συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί, για το sportspack με τα +10 πώς κινούμαι; Περιμένω τηλέφωνο μόλις κάνω την αίτηση; δεν έχω καταλάβει αν την ζητάμε ή στην προτείνουν αυτοί τηλεφωνικά (σε κατάστημα το έκανε κανείς επιτόπου μαζί με την νέα αίτηση για 3play; Επίσης αν βάλω το sportspack με +10, έχω και novacinema1; Αντίστοιχα με το cinemapack, έχεις και το novasports1 για πάντα;

Κάτι ακόμα, σε περίπτωση μετακόμισης κάνω μεταφορά nova και το ξήλωμα της εγκατάστασης και την εκ νέου εγκατάσταση στο άλλο σπίτι είναι δικό μου πρόβλημα να φανταστώ;

Ευχαριστώ.

Καλημερα,

σου εδωσαν το triple play + τα 720' δωρεαν σε κινητα ενω ησουν παλιος συνδρομητης? Απο καταστημα ή μεσω τηλεφωνου?

μεσω τηλεφωνου...επιλεχτηκα μου ειπαν...

Κι εγω περιμενω απαντηση.. Αλλιως σκεφτομαι σοβαρα να φυγω.. Μετα απο πολλα πολλα χρονια με forthnet και απο περισι και νοβα. Δεν μπορει επειδη ειμαι τοσα χρονια καλος πελατης και πληρωνω στην ωρα μου, να δικαιουμαι λιγοτερα απο τους καινουριους...

Last edited by a moderator:
Οι άνθρωποι ειναι για γέλια και για κλάματα.
Εχω φορθνετ και νοβα κα ιεγω εδω και πολλα χρόνια
Πληρωνω 58 Ε αυτή τη στιγμή με 1 ωρα δωρεάν κινητά και απεριόριστα αστικα με σπορ πακετο
Ζήτησα να παω στο νεο πακετο με τα 39.90
Μου είπαν οτι δεν γινεται δεκτο το αίτημα ως παλιός.
Μου κάνανε όμως την εξής φοβερή προσφορά.
αντι να πληρώνω 58 Ε να πληρώνω 55 με απεριόριστα αστικά και κινητά σε τιμή σταθερού.
Αν δηλαδή στα 55 Ε προσθέσουμε 2 ε περίπου που κοστίζει η 1 ώρα στα κινητά με χρέωση σταθερου, ενω τώρα την εχω δωρεαν, τότε πάμε στα 57 Ε.
Δηλαδή 1 ολόκληρο Ευρώ παρακάτω απο οσο πληρώνω. :SFGSFGSF:
Και οχι μόνο μου κάνανε στα σοβαρά την πρόταση, αλλά ο υπάλληλος έλεγε πως είναι συμφέρουσα προσφορά, αρκεί να μιλάω περισσότερο σε κιντά. :smash:

Τραγικοί είναι.
Φυσικά μετά απο αυτό παρά τα πολλά χρόνια που είμαι στη νοβα πάω για ΟΤΕϴ. απο πάροχο λέω για CYTA vdsl.
Υπάρχει κανα λιγκ με γνώμες για CYta?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Ναι αλλα αν εχεις και νοβα θεωρείσαι παλιός συνδρομητής και δεν σου δίνουν το δωρεάν χρόνο σε κινητά..

Εάν είσαι ήδη συνδρομητής της Νόβα, δεν παίρνεις την προσφορά γιατί θεωρείται υποβάθμιση του πακέτου και όχι αναβάθμιση.

Να συμπληρώσω κι εγώ σ'αυτά που λέτε,ότι είχα το ίδιο πρόβλημα με τα HD.Δεν τα είχε τικάρει ο υπάλληλος στην αίτηση και τα ζήτησα ξανά,αφού όταν ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία είδα ότι δεν έπαιζαν τα HD.Πληρώνω μέσω πάγιας με πιστωτική.Μετά από το νέο αίτημα τα HD ενεργοποιήθηκαν μετά από 12 μέρες!Φυσικά μετά από αλλεπάλληλες ενοχλήσεις που τους έκανα.Και ακριβώς από εκείνη τη στιγμή προέκυψε νέο πρόβλημα!Στο e-bill που ελέγχω τον λογαριασμό και τις κλήσεις μου,από εκείνη τη στιγμή και μετά βλέπω τις κλήσεις μου προς κινητά να χρεώνονται!Του ενημέρωσα και μου είπαν να μην ανησυχώ,είναι λάθος του συστήματος και θα διορθωθεί το προσεχές διάστημα.Θέλω να πω,υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες που σε χαλάνε.

Καλημέρα. Τα HD ενεργοποιήθηκαν μετά από 10 μέρες περίπου. Και σε μένα δυστυχώς από τότε (εχτές) βλέπω τις κλήσεις μου προς κινητά να χρεώνονται στο e-bill που ελέγχω τον λογαριασμό μου. Έχει χαθεί και η υπηρεσία ενημέρωσης χρόνου προς κινητού (υπόλοιπο) μέσω e-bill . Ενημέρωσα και μου είπαν ότι είναι λαθος.Θελω να ρωτήσω αν εσάς διορθώθηκε και πόσο καιρό πήρε . Ευχαριστώ!!!

Μην ανησυχείς για το θέμα αυτό, γιατί έχοντας το ίδιο ερώτημα από την 12/6 που ενεργοποιήθηκε η Νόβα και βλέποντας ότι στο e-bill είχα χρεώσεις στα κινητά, επειδή είχα ξεπεράσει τα 30' του προηγούμενου πακέτου, πήρα το 13831 και η κοπέλα μου είπε ότι θα διορθωθεί σύντομα από το σύστημα.

Πράγματι, προχθές ΔΕ 17/6 άλλαξε η εικόνα του e-bill και αφενός η ημερομηνία από 5/6, που είχα με το προηγούμενο πακέτο, πήγε σε 13/6 αφετέρου μηδενίστηκαν όλες οι χρεώσεις στα κινητά που είχα κάνει και η μπάρα εμφανίζεται με 720' πλέον.

αυτο με τα 40Ε το 3play της forthnet μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ γτ στο τιμοκαταλογο στο site εγω βλεπω 55Ε με το sports pack και χωρις κινητα...ειλικρινα δεν γνωριζω ειναι ειδικη προσφορα;

Ναι είναι ειδική προσφορά μόνο για νέους συνδρομητές και μόνο τηλεφωνικά απ' ότι έχω καταλάβει.

Ναι είναι ειδική προσφορά μόνο για νέους συνδρομητές και μόνο τηλεφωνικά απ' ότι έχω καταλάβει.
Χωρίς αυτή την τηλεφωνική προσφορά ισχύει αυτό που βγάζει στο site ο τιμοκατάλογος; 29,90 + Αθλητικά 25 + Cinema 15 + HD 5 = 75 ευρώ;

δεν μπορεις να τα συνδυασεις. 79,90 στο φουλ πας 5 ευρω παραπανω δηλαδη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Εάν είσαι ήδη συνδρομητής της Νόβα, δεν παίρνεις την προσφορά γιατί θεωρείται υποβάθμιση του πακέτου και όχι αναβάθμιση.

Δεν ξερω πως το αντιλαμβανονται αυτοι.. Αυτο που ξερω ειναι οτι το παίρνει καλυτερη προσφορα αυτος που κανει πρωτη φορα συνδρομη απο εμενα που τους εχω δωσει τοσα λεφτα τοσα χρονια θεωρειται εξοργιστικό.. Ακομα μεγαλυτερη υποβαθμιση θα ειναι οταν τους κοψω τελειως και παω αλλου.. Μ' αυτο τον τροπο σαν "νεος" θα παρω καλυτερη προσφορα στο μελλον.. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Εν αναμονη..

Για νέους ναι,όχι όμως μόνο τηλεφωνικά.Όποιος θέλει πάει σε κατάστημα και χωρίς προηγούμενη επικοινωνία κάνει επιτόπου αίτηση.

Επιτόπου κάνει για το 39,90; Ή για το 29,90 και μετά έξτρα αίτηση για το +10 ευρώ με sport ή cinema;

Δεν ξερω πως το αντιλαμβανονται αυτοι.. Αυτο που ξερω ειναι οτι το παίρνει καλυτερη προσφορα αυτος που κανει πρωτη φορα συνδρομη απο εμενα που τους εχω δωσει τοσα λεφτα τοσα χρονια θεωρειται εξοργιστικό.. Ακομα μεγαλυτερη υποβαθμιση θα ειναι οταν τους κοψω τελειως και παω αλλου.. Μ' αυτο τον τροπο σαν "νεος" θα παρω καλυτερη προσφορα στο μελλον.. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο... Εν αναμονη..
Είναι και αυτή μια πολιτική... :2thumb22sup:

Επιτόπου κάνει για το 39,90; Ή για το 29,90 και μετά έξτρα αίτηση για το +10 ευρώ με sport ή cinema;
Επιτόπου κάνει για όποιο επιθυμεί, είτε το 29,90 είτε το 39,90.

Παιδια, εχει ακουσει κανεις αν θα παρει παράταση η προσφορα με τα 39,90, διότι μέχρι αρχές Σεπτέμβρη έχω συμβολαιο με HOL και μου ζηταει πισω το 15% της προσφορας για καθε μηνα για να διακοψω. Αν δεν κανω λαθος εχει παρει παραταση ηδη μια φορα... Επιπλεον, μου ειπε φιλος μου οτι αν πληρωνεις με πιστωτικη, γλιτωνεις το τελος ενεργοποιησης.. Ισχυει; εγω ηξερα οτι σου δινουν εναν μηνα δωρεαν...

Last edited:

Ο στόχος της συγκεκριμένης προσφοράς αποδείχτηκε ότι είναι η αύξηση του αριθμού των συνδρομητών Forthnet που θα έχουν ΚΑΙ Νόβα, για κάποιους λόγους, πιθανά σχετικούς με τη δανειοδότησή τους, όπως φημολογείται, και φαίνεται ότι τον πιάνει.

Έ$χει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει και προσφορά για τους ήδη συνδρομητές και των δύο, όπως έγινε και στο παρελθόν.

1 αυξανουν αριθμο συνδρομητων
2 αυξανουν το εσοδο ανα συνδτομητη... Δλδ σε πρωτη φαση καναν πολλους συνδρομητες μεσω μιας πολυ δελεαστικης προσφορας τα χριστουγεννα και τωρα θελουν να κανουν το τοτε 30αρι-> 40αρι προσφεροντας τους εξτρα premium καναλια και κλησεις κινητων...

Πιστευω οτι σε πολυ κοσμο θα κανουν προσφορες ωστε η 3play υπηρεσια τους να αυξανει το ποσο 30+10+15 πχ.... Και επιδη πολλοι θα θελησουν ολο και περισσοτερα καναλια επειδη γλυκενονται θα προσθετουν καο πακετακια...