Nova 3Play

Καλημέρα. Τα HD ενεργοποιήθηκαν μετά από 10 μέρες περίπου. Και σε μένα δυστυχώς από τότε (εχτές) βλέπω τις κλήσεις μου προς κινητά να χρεώνονται στο e-bill που ελέγχω τον λογαριασμό μου. Έχει χαθεί και η υπηρεσία ενημέρωσης χρόνου προς κινητού (υπόλοιπο) μέσω e-bill . Ενημέρωσα και μου είπαν ότι είναι λαθος.Θελω να ρωτήσω αν εσάς διορθώθηκε και πόσο καιρό πήρε . Ευχαριστώ!!!
Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με σένα είχα από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκαν τα HD και αποκαταστάθηκε μετά από 4-5 μέρες και επανήλθε και η πράσινη μπάρα με τα 720 λεπτά.

1 αυξανουν αριθμο συνδρομητων
2 αυξανουν το εσοδο ανα συνδτομητη... Δλδ σε πρωτη φαση καναν πολλους συνδρομητες μεσω μιας πολυ δελεαστικης προσφορας τα χριστουγεννα και τωρα θελουν να κανουν το τοτε 30αρι-> 40αρι προσφεροντας τους εξτρα premium καναλια και κλησεις κινητων...

Πιστευω οτι σε πολυ κοσμο θα κανουν προσφορες ωστε η 3play υπηρεσια τους να αυξανει το ποσο 30+10+15 πχ.... Και επιδη πολλοι θα θελησουν ολο και περισσοτερα καναλια επειδη γλυκενονται θα προσθετουν καο πακετακια...

Το ερώτημα είναι αν θα μας αφήσουν όμως να προσθέσουμε κανάλια αργότερα στη συγκεκριμένη προσφορά.Γιατί τώρα λένε ότι δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα άλλο.Μόνο ότι έχεις επιλέξει από την αρχή,δηλαδή μόνο σπορ ή μόνο σινεμά.

Last edited by a moderator:
Το ερώτημα είναι αν θα μας αφήσουν όμως να προσθέσουμε κανάλια αργότερα στη συγκεκριμένη προσφορά.Γιατί τώρα λένε ότι δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα άλλο.Μόνο ότι έχεις επιλέξει από την αρχή,δηλαδή μόνο σπορ ή μόνο σινεμά.

Περσυ οχ στο σινεμα πακ εδωσαν για 6 μηνες τα σπορτ με 5ευρω/μηνα...

Ισως ενταθουν αυτες οι επιλογες...

Εγω πχ ειμαι στα 45 ευρω του 3πλαι σινεμα. Με +10 ευρω θα εβαζα τα σπορ. Κλησεις κινητων δε με νοιαζουν ...

Ισως τους παρω τηλ να το ζητησω κιολας. Μονο κερδισμενοι θα βγουν καθως απο 45 θα γινω 55 ευρω το μηνα.

και εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στο μέλλον, θα θέλουν να αναβαθμίζεις το πακέτο σου. Άσε που με μερικές κινήσεις θα "γλυκαίνουν" τον κόσμο πχ υπάρχει η φήμη ότι αν καταργηθούν ορισμένα sd κανάλια τότε θα δοθούν δώρο τα HD βέβαια έχω τις επιφυλάξεις μου ΝΟΒΑ είναι αυτή αλλά από την άλλη είναι πιθανό λόγω μείωσης κόστους (5ος αναμεταδότης) οπότε θα σου πετάξει το "τυράκι", μην νομίζετε ότι δεν βλέπουν ότι ο ΟΤΕ έχει ΗD δωρεάν.

και απ ότι ακουσα έγινε και πρόταση για επέκταση με superleague μέχρι το 2017!

Πήρα τηλέφωνο για το 3play και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μου (Τήνο) οπότε έχουμε λέει τις εξής προσφορές για εσάς:
start pack στα 10,36 λέω έλα σε καλό δρόμο είμαστε και μετά αρχίζει η κασέτα με 50αρια,60αρια,70αρια και όλα τα άλλα είναι παραμύθια που λέει και η διαφήμιση.
Λέω στην κοπέλα θα περιμένω ιδιόκτητο και τότε βλέπουμε και μου απαντάει και καλά θα κάνετε κάποια στιγμή θα έρθει και σε εσάς.
:FSGSFGS4:

Επιτόπου κάνει για το 39,90; Ή για το 29,90 και μετά έξτρα αίτηση για το +10 ευρώ με sport ή cinema;

Αν και βλέπω ότι απαντήθηκε,να προσθέσω ότι το +10 σπορ ή σινεμά περιλαμβάνεται στο ίδιο έντυπο αίτησης.Δεν είναι έξτρα αίτηση.Όποιος θέλει,εφόσον το δικαιούται,πάει σε ένα κατάστημα και κάνει την αίτηση για την προσφορά.Η προσφορά αυτή δεν είναι τηλεφωνική,αναφέρεται άλλωστε και στην ιστοσελίδα της Forthnet.Το μόνο που δεν αναφέρεται εκεί είναι η προαιρετική επιλογή του σπορ ή του σινεμά πακέτου με 10 ευρώ,η οποία επιλογή βρίσκεται στο ίδιο έντυπο της αίτησης για την προσφορά.

Πάντως πιστεύω πως τα 40 δεν θα είναι προσφορά αλλα μόνιμο απο εδω και πέρα!

Μην είσαι τόσο σίγουρος.. θα υπάρξει και για παλιούς που δεν ανανέωσαν ακόμη...

Να ρωτήσω ξανά, με το πακέτο +10 sports έχεις και novacinema1 και με +10 cinema έχεις το novasports1?

το novasports1...θα το είχες αν είχες το πακέτο christmas..και με 10 έβαζες τα novacinema

Όχι greeklish!

Τώρα κατάλαβα μάλιστα. Εκεί κάπου το έχασα με το christmas pack, να σαι καλά.

εμένα πάντως σήμερα εδέησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να ξανασυζητήσουμε το αίτημά μου από τα 53,90 sports pack+double play να πάω στα 39,90 .

Μού είπε με καμάρι ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για μένα είναι να πληρώνω 54,90 για να έχω το ίδιο πακέτο με μόνη ουσιαστική διαφορά ότι τα κινητά θα χουν αστική χρέωση με 12μηνη δέσμευση.

Φυσικά, αρνήθηκα.