Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς με σένα είχα από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκαν τα HD και αποκαταστάθηκε μετά από 4-5 μέρες και επανήλθε και η πράσινη μπάρα με τα 720 λεπτά.Καλημέρα. Τα HD ενεργοποιήθηκαν μετά από 10 μέρες περίπου. Και σε μένα δυστυχώς από τότε (εχτές) βλέπω τις κλήσεις μου προς κινητά να χρεώνονται στο e-bill που ελέγχω τον λογαριασμό μου. Έχει χαθεί και η υπηρεσία ενημέρωσης χρόνου προς κινητού (υπόλοιπο) μέσω e-bill . Ενημέρωσα και μου είπαν ότι είναι λαθος.Θελω να ρωτήσω αν εσάς διορθώθηκε και πόσο καιρό πήρε . Ευχαριστώ!!!
1 αυξανουν αριθμο συνδρομητων
2 αυξανουν το εσοδο ανα συνδτομητη... Δλδ σε πρωτη φαση καναν πολλους συνδρομητες μεσω μιας πολυ δελεαστικης προσφορας τα χριστουγεννα και τωρα θελουν να κανουν το τοτε 30αρι-> 40αρι προσφεροντας τους εξτρα premium καναλια και κλησεις κινητων...
Πιστευω οτι σε πολυ κοσμο θα κανουν προσφορες ωστε η 3play υπηρεσια τους να αυξανει το ποσο 30+10+15 πχ.... Και επιδη πολλοι θα θελησουν ολο και περισσοτερα καναλια επειδη γλυκενονται θα προσθετουν καο πακετακια...
Το ερώτημα είναι αν θα μας αφήσουν όμως να προσθέσουμε κανάλια αργότερα στη συγκεκριμένη προσφορά.Γιατί τώρα λένε ότι δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα άλλο.Μόνο ότι έχεις επιλέξει από την αρχή,δηλαδή μόνο σπορ ή μόνο σινεμά.
Last edited by a moderator: