Nova 3Play

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν γινεται να κανω την αιτηση για το Triple Play, για να μην χασω την προσφορα ,ενω υπαρχει απληρωτος λογαριασμος Ote Double Play.
(Στον Οτε δεν εχει περασει 12μηνο γινεται να κοπει πληρωνοντας απλα το τελος αποσυνδεσης νομιζω, ετσι δεν ειναι; Αυτο για το πακετο μου ειναι 95 ευρω γινεται να το πληρωσω αργοτερα η ειναι εφαπαξ.Αν γινεται μπορω να παω να κανω αιτηση στην forthnet;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγωμη που σας ζαλισα. Χρειαζομαι τις απαντησεις οσο πιο γρηγορα γινεται)

Last edited by a moderator:
Ρωτησα σε ενα καταστημα Forthnet σημερα αν υπαρχει περιπτωση να παρει παραταση η προσφορα. Μου απαντησαν οτι ειναι πολυ πιθανο, αλλα αυτο θα το ξερουμε το Σαββατο, που ειναι η καταλυτικη ημερομηνια για τα μαγαζια, ενω τηλεφωνικα ειναι την Κυριακη.
Μπορει να πει καποιος απο αυτους πηραν το πακετο και δεν ειχαν Forthnet, ποσες μερες εκανε να μπει η γραμμμη; Διοτι θελω να κανω και εγω αιτηση, αλλα εχω συμβολαιο με αλλη εταιρεια... Απο το τηλεφωνικο λενε παντως οτι θελει 20 μερες περιπου. Εχει κανεις καμια ιδεα πως θα μπορεσω να το τρεναρω για να ενεργοποιηθει αρχες Σεπτεμβριου. Απο την εξυπηρετηση λενε παντως πως δεν γινεται...

Βασικά είχα forthnet 2play economy που έληγε στις 22/7, (μέσα Ιουνίου-τέλη Ιουλίου θα λείπω από το σπίτι που έχει το τηλέφωνο). Πήγα σε forthnet κατάστημα και ζήτησα 3play + cinema (αίτηση 7/6), είπα στην κοπέλα γι'αυτό το θέμα και μου "είπε σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση, συνήθως όλοι θέλουν νωρίτερα" και έγραψε με μολύβι πάνω στην αίτηση "τεχνικός μετά τις 15/7". Περιμένω τότε την ενεργοποίηση αλλά επειδη η αίτηση έγινε πριν 10/6 είμαι με τα bonus. Bέβαια ήμουν ήδη forthnet, δεν ξέρω για μεταφορά σε άλλη εταιρία. Κάνε τελευταία μέρα της προθεσμίας αλλά πές τους να προωθήσουν στην forthnet τελευταία των τελευταίων την αίτηση σου. Μάλλον θα στο κάνουν!

Να σας πω μια μικρή παρατήρηση που έκανα, μήπως και φανεί χρήσιμη σε κάποιον άλλο.

Σε εμένα, το πιάτο (άρα και τις υπηρεσίες nova) ενεργοποιήθηκαν οκτώ (8) μέρες ΜΕΤΑ από την ημέρα που μου βάλανε το τηλέφωνο-adsl.

Μπήκα σήμερα στο e-bill (είναι ο αντίστοιχος λογαριασμός που στέλνουν στο σπίτι) και είδα ότι η χρέωση ξεκινά από την 1η ημερομηνία. Δηλαδή με χρεώνουν υπηρεσίες novα για τις 8 μέρες που δεν ειχα.
Πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε ότι όντως και έτσι θα γινόταν, όμως αν θέλω να κάνω αίτηση να πιστωθούν αυτές οι 8 μέρες (πράγμα και που έκανα).

Όποτε προτείνω σε όσους ενεργοποιηθεί η τηλεόραση ΜΕΤΑ το τηλέφωνο να πάρετε στο 18345 και να το διευκρινήσετε.

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Ρωτησα σε ενα καταστημα Forthnet σημερα αν υπαρχει περιπτωση να παρει παραταση η προσφορα. Μου απαντησαν οτι ειναι πολυ πιθανο, αλλα αυτο θα το ξερουμε το Σαββατο, που ειναι η καταλυτικη ημερομηνια για τα μαγαζια, ενω τηλεφωνικα ειναι την Κυριακη.
Μπορει να πει καποιος απο αυτους πηραν το πακετο και δεν ειχαν Forthnet, ποσες μερες εκανε να μπει η γραμμμη; Διοτι θελω να κανω και εγω αιτηση, αλλα εχω συμβολαιο με αλλη εταιρεια... Απο το τηλεφωνικο λενε παντως οτι θελει 20 μερες περιπου. Εχει κανεις καμια ιδεα πως θα μπορεσω να το τρεναρω για να ενεργοποιηθει αρχες Σεπτεμβριου. Απο την εξυπηρετηση λενε παντως πως δεν γινεται...
Έχει κάνει η πεθερά μου αίτηση την 8/6 από on σε forthnet και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, παρά μόνο κάτι πως 17/6 "δεσμεύτηκε" (προφανώς ο βρόχος) από Οτέ.Αν σε 10 μέρες δεν κάνουν τίποτα, τη βλέπω να ακυρώνει και να πηγαίνει στον Οτέ.

Ο ξάδελφός μου υπέγραψε χθες το πρωί το συμβόλαιο για 3play 29,90 (με φορητότητα από ΟΤΕ), χθες το απόγευμα ήρθαν τα πρώτα μηνύματα της προώθησης της διαδικασίας και προ ολίγου νέο μήνυμα ότι η πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης είναι η 10/7 (επειδή δεν έχει κινητό !!! έδωσε το δικό μου)

Έχετε μήπως ακούσει για νέα παράταση στην προσφορά;
Νωρίς το απόγευμα πήραν τηλ. ένα φίλο μου για να του κάνουν τη γνωστή προσφορά στα 39.90 ή 29.90 και όταν τους ρώτησε 2 φορές (για να είναι σίγουρος) μέχρι πότε μπορεί να αποφασίσει, του απάντησαν μέχρι τις 15/7.
Από τη μια δεν θέλει να βιαστεί να πάρει απόφαση, αλλά από την άλλη σκέφτεται μην έκανε κάποιο λάθος η υπάλληλος και χάσει την προθεσμία, που μέχρι στιγμής επίσημα λήγει μεθαύριο την Κυριακή.

Μολις χθες ηρθα Ελλαδα για διακοπες και φροντισα για τη συνδρομη μου.. Ως παλιος συνδρομητης, 39.90 απεριοριστα σταθερα κινητα + sportspack. Και η κοπελιτσα στο τηλεφωνο που μιλησαμε, αλλα και στο υποκατάστημα αποψε ανέφεραν πως το 39.90 ηταν με παράταση και η προσφορά λήγει αυριο (Σαββατο) βραδυ. Σε ερωτηση για επιπλεον παράταση μου είπε πως μάλλον όχι, αλλα και η ίδια δεν έδειχνε σίγουρη για αυτό που έλεγε. Η συνδρομη μου νοβα ειχε κοπεί. Γνωρίζει κάποιος ποσο θα πάρει για την ενεργοποιηση;

Μου ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων σημερα οτι πηρε παραταση μεχρι 7/7...

Στην προσφορά των 39.90 με το sports pack που τρέχει τώρα,παίρνεις δώρο τα hd για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;

Στην προσφορά των 39.90 με το sports pack που τρέχει τώρα,παίρνεις δώρο τα hd για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;

Εφ'όσον βάζεις ότι θα πληρώνεις με πιστωτική έχεις 12 μήνες δώρο τα HD και τον 831 (και 49 ευρώ τον 865 τον pvr).

Αν δεν πληρωσεις με πιστωτικη ειναι 2μηνες δωρεαν τα hd

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Έχω έναν 831 και την αντίστοιχη κάρτα, λόγω NOVA πριν τρία χρόνια. Έκανα το πακέτο των 39,90, ήμουν στη Wind, και μου είπαν 49 στον τεχνικό για το δέκτη και την κάρτα. Όταν έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση (νέο σπίτι έτσι;) και εμφανίσω τον 831 με την κάρτα, παίζει να ενεργοποιηθεί αυτή και να γλιτώσω τα 49 ; Μήπως έχουν αλλάξει οι κάρτες;Τι λέτε;

Γεια σας παιδια χθες εβαλα κ εγω το 3play και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο καναλι που μπορω να βλεπω motogp ξερω οτι το εχει αποκλειστικα το otetv αλλα μηπως σε κανα ελευθερο μπορω να το δω

παίζει να ενεργοποιηθεί αυτή και να γλιτώσω τα 49 ;

Ναι! Και κανε το αμεσα! Ουτε και εγω πληρωσα τα 49. Απλα εβγαλα τον αποκωδικοποιητη απο τη ντουλάπα. Στη χειροτερη να σου στειλουν καινουργια κάρτα, τωρα νομιζω ειναι οι Kappa καρτες.

Τελικά για εμάς τους παλιούς ισχύει η προσφορα ? τώρα που πήρε και άλλη παράταση?

τι άλλη παράταση; ανακοίνωσαν κάτι; στο site τους την βλέπω ακόμα αλλά με την παλιά ημερομηνία.

μετα απο τηλεφωνημα και αιτηση διακοπης,με ρωτησαν τον λογο και ειπα οτι δεν μου εδιναν την προσφορα με τα 39,90 και sports pack..αιτηθηκα διακοπη τελος ιουλιου και πρωι πρωι τηλ. απο νοβα..μου δωσανε 2 προσφορες,full play στα 59 ευρω(χωρις απεριοριστα κινητα) και 3play με sports στα 49 παλι με κανονικη χρεωση κινητα..απλα προς ενημερωση για παλιους συνδρομητες νοβα..

Μήπως ετοιμάζουν άλλες "προσφορές"?
Κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά το 3play δεν είχε την απήχηση που περίμεναν.
Το πακέτο των φιλάθλων άραγε θα βγει φέτος, και με τι τιμή αφού το προϊόν είναι ακόμη πιο υποβαθμισμένο φέτος(χωρίς premier league)?