Nova 3Play

Μήπως ετοιμάζουν άλλες "προσφορές"?
Κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά το 3play δεν είχε την απήχηση που περίμεναν.
Το πακέτο των φιλάθλων άραγε θα βγει φέτος, και με τι τιμή αφού το προϊόν είναι ακόμη πιο υποβαθμισμένο φέτος(χωρίς premier league)?

Υπολογίζεις σε σχέση με την Τήνο; έχετε εκεί δίκτυο της Forthnet; γιατί εδώ στην Δράμα είχε ουρές στο κατάστημα και πολλοί έφευγαν με αποκωδικοποιητές. Τώρα τι έπαιρναν; μάλλον 3play start pack, γιατί οι περισσότεροι ήταν κάποιας ηλικίας και ρωτούσαν : "για την προσφορά των 29,90".

Και στο Ηράκλειο, 40 λεπτα στην ουρά του υποκαταστήματος.

Last edited by a moderator:
τελικά τι συμφέρει; πληρωμή με πιστωτική ή όχι;
Επίσης όταν λέμε δωρεάν εγκατάσταση; Περιλαμβάνει και τρύπημα τοίχου φαντάζομαι αλλιώς πως;; γιατί στα ψιλά γράμματα αναφέρονται διάφορα...

Δωρεάν εγκατάσταση, σημαίνει έρχεται βάζει το πιάτο, κάνει τις τρύπες, συνδέει τον αποκωδικοποιητή, κάνει αναβάθμιση, ρυθμίζει τον δέκτη, επικοινωνεί με την Nova για την ενεργοποίηση και εφόσον σου εξηγήσει 2-3 πράγματα, υπογράφεις ότι έκανε την εγκατάσταση και φεύγει.

τελικά τι συμφέρει; πληρωμή με πιστωτική ή όχι;
Επίσης όταν λέμε δωρεάν εγκατάσταση; Περιλαμβάνει και τρύπημα τοίχου φαντάζομαι αλλιώς πως;; γιατί στα ψιλά γράμματα αναφέρονται διάφορα...

Αν πας σε πακέτο με sports ή cinema με 39,90 (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά, έχει λεχθεί ότι πήγε μέχρι 7/7 - δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) συμφέρει πιστωτική γιατί έχεις δώρο 12 μήνες τα HD + 3 μήνες τα adult και δώρο τον 831HD ενώ παίρνεις με 49 ευρώ το pvr 865 HD. Σε άλλη περίπτωση μετρητά για να μην μπλέκεις με τράπεζες και κάρτες.

Για την εγκατάσταση συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (terryman).

Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος...Εμένα μου δώσανε δώρο και USB αποκωδικοποιητή MPEG4...

Μήπως ετοιμάζουν άλλες "προσφορές"?
Κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά το 3play δεν είχε την απήχηση που περίμεναν.
Το πακέτο των φιλάθλων άραγε θα βγει φέτος, και με τι τιμή αφού το προϊόν είναι ακόμη πιο υποβαθμισμένο φέτος(χωρίς premier league)?

Εγω θα πω απλά, οτι πήγε καλύτερα απο το Xmas... Περισσότερα στις επίσημες ανακοινώσεις... :)
Θα βγει προιόν για τις ΠΑΕ, θα ενημερωθείτε...

Στην Τήνο εκτός του ΟΤΕ το μόνο ιδιόκτητο δίκτυο το έχει εδώ και 6 μήνες η wind και έχει μεγάλη απήχηση λόγω των χαμηλών τιμών.

Γι'αυτό μάλλον δεν είχε κίνηση η ΝΟΒΑ εκεί, αν υπήρχε η δυνατότητα για το 3play θα έβλεπες.

Εγω θα πω απλά, οτι πήγε καλύτερα απο το Xmas... Περισσότερα στις επίσημες ανακοινώσεις... :)
Θα βγει προιόν για τις ΠΑΕ, θα ενημερωθείτε...

Ξέρω, θα ρίξω λάδι στη φωτιά, αλλά δεν αντέχω!
Ελπίζω τα οικονομικά αποτελέσματα για το β' τρίμηνο να μην έχουν τόσα μείον (-).Θα περιμένω και εγώ τις επισημες ανακοινώσεις.

οταν ολη η οικονομια συρικνωνεται μην περιμενεις μια εταιρια να κανει το αντιθετο. τα οικονομικα της μεγεθη σιγουρα θα ειναι μικροτερα απο οτι περσυ. μειωνεται το εισοδημα των καταναλωτων μειωνονται και τα εσοδα των εταιριων. η χρυση τομη στα μειωμενα εσοδα με τα εξοδα θα εχει ενδιαφερον και αν μειωνεται ο δανεισμος- αναχρηματοδοτηση

Συμφωνώ με αυτά που λες.Δεν θα εμπλακώ σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχει ουσία, άλλο είναι το θέμα που συζητείται εδώ.Αλλά θεωρώ πρόκληση την εξυπνάδα περί επιτυχίας επειδή πάνε καλά οι προσφορές, μα όλα τα άλλα να είναι μείον.Για καμία προσφορά όλοι πρώτοι στο χορό να ενημερώσουν, όλα τα υπόλοιπα τα προσπερνάμε.
Γιατί αν θα γίνει μαλακία με τη forthnet(φευ!!!!), θα την πληρώσουμε όλοι μας.
Γνωρίζεις πως τα έχω γράψει εδώ και καιρό σε άλλο site, και πως δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω.

το οτι κερδισε το 80% των συνδεσεων τον προηγουμενο τριμηνο ειναι πολυ καλο σημαδι παντως.

Θα δείξει, δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα και είναι άδικο για αυτούς που θέλουν να διαβάσουν κάτι ουσιαστικό.Σε pm συζητάμε ότι θέλεις.

Αν καποιος δηλωσει πληρωμη μεσω πιστωτικης καρτας... πληρωνει και παλι τελος ενεργοποιησης; Μου ειπε φιλος μου οτι ετσι μπορεις να το γλιτωσεις... Ξερει κανεις κατι; Γλιτωσε κανεις απο εσας που εχετε βαλει 3play το τελος; Επιπλεον, οταν ρωτησα τι παρεχεται παραπανω με την πιστωτικη μου ειπαν 6 μηνες τα hd και οχι 12...

Last edited:
Δωρεάν εγκατάσταση, σημαίνει έρχεται βάζει το πιάτο, κάνει τις τρύπες, συνδέει τον αποκωδικοποιητή, κάνει αναβάθμιση, ρυθμίζει τον δέκτη, επικοινωνεί με την Nova για την ενεργοποίηση και εφόσον σου εξηγήσει 2-3 πράγματα, υπογράφεις ότι έκανε την εγκατάσταση και φεύγει.

Τελικά, δεν είναι όλοι οι τεχνικοί ίδιοι.
Αυτός που ήρθε σ' εμένα, πριν από 20 μέρες περίπου, ήταν υπάλληλος του καταστήματος Forthnet (franchise) και έκανε τη δουλειά όπως την περιγράφεις ενώ αυτός που ήρθε χθες στον ξάδελφό μου ήταν ένα γεροντάκι, που βγαίνει στη σύνταξη σε λίγο καιρό, έβαλε με το ζόρι το πιάτο εκεί που ήθελε ο ξάδελφος, τον έβαλε να πάρει αυτός τη Νόβα για να ενεργοποιηιεί ο δέκτης (!!!), δεν έκανε καμία αλλαγή στις Περιβαλλοντικές ρυθμίσεις, δεν έκανε firmware update (!!!) και του αποσύνδεσε τον αποκωδικοποιητή (!!!) λέγοντας ότι δεν τον χρειάζεται πλέον αφού βάζει τη Νόβα (!!!).

Ισχύουν ακόμη τα 720 λεπτά προς κινητά το μήνα;

Φυσικά και ισχύει, τουλάχιστον στο 3play.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Ισχύουν ακόμη τα 720 λεπτά προς κινητά το μήνα;
Στην επίσημη σελίδα της forthnet μέχρι χθες, για το 3play στην τιμή των 29.90', παρέμενε η ένδειξη 30/6 ως καταληκτική ημερομηνία της προσφοράς με τα 720' προς κινητά.
Σήμερα γράφει γενικά και αόριστα: "Η προσφορά συνεχίζεται για λίγες μέρες ακόμα".
Άρα, έχουν δώσει μικρή παράταση, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάψει να υπάρχει.
Φαίνεται λοιπόν να ισχύει προς το παρόν το 15/7 που είχαν πει στο φίλο μου από το τμήμα προσφορών, όταν τους είχε ρωτήσει μέχρι πότε μπορεί να τους απαντήσει για τις προσφορές που του έκαναν.

Last edited:
Εβαλα το νουμερο που θελω για να δω αν μπορω να βαλω 3play στο χωριο στο παρακατω link

http://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=2087

και μου γραφει τα εξης :

"Στην περιοχή σας είναι διαθέσιμες οι ταχύτητες έως 8Mbps εκτός ιδιόκτητου δικτύου Forthnet"

Για την ταχυτητα δεν ενδιαφερομαι και τοσο αλλα το εκτος ιδιοκτητου δικτυου σημαινει οτι θα πληρωνω και παγιο ΟΤΕ ;