Nova 3Play

´Εχει καταφέρει να ενεργοποιήσει κάποιος το mynova και να έχει nova3play?

Last edited by a moderator:
Μήπως λόγο nova3play είσαι στη κατηγορία myforthnet; είσαι ενεργοποιημένος εκεί; έχεις πρόσβαση στις πληροφορίες της NOVA από εκεί; αν όχι δοκίμασες είσοδο στο mynova με τους ίδιους κωδικούς με το myforthnet χωρίς να κάνεις νέα εγγραφή;

Εχω προσβαση στο myforthnet αλλα έχω ενημέρωση μονο για τους λογαριασμους του τηλεφωνου και το ονομα της υπηρεσιας που εχω nova3play.Καμια προσβαση σε πληροφοριες nova.

Ομοιως και εγω.!
Προσπαθησα στις αρχες οταν το πρωτο εβαλα , να κανω registration αλλα τιποτα.!
Δοκιμασα και νεο κωδικο στο registration, αλλα ξανα απετυχα.
Απογοητευτηκα και το παρατησα.!

Tουλαχιστον δουλευει το e-bill που ενεργοποιησα.

Τα εκανα ολα αυτά.Ηρθε κωδικος κανονικα αλλα δεν μπαινει .Υπάρχει κάποιος με 3play που να εχει μπει στο mynova εδω μεσα?

Αν σου δέχθηκε τον αριθμό συνδρομητή και τα 5 τελευταία ψηφια της κάρτας κσι σου ήρθε κσι email, γιατι δεν σε βάζει.
Αν ήταν κάτι λάθος στην έγγραφη, θα σου έβγαζε " Μη έγκυροι κωδικοί"

Τι μήνυμα σου βγάζει;

Last edited:
Εμενα προσωπικα μου βγαζει: "Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα..."
Και μαλιστα επειδη δεν θυμομουν τι μου εβγαζε, για να σου απαντησω προσπαθησα να συνδεθω και παλι τωρα, οπου εβγαλε και παλι οπως παλαιοτερα το παραπανω μυνημα.

Ειχα προσπαθησει να βγαλω ακρη καλωντας την τεχνικη εξυπηρετηση.
Κι αφου εφαγα κανα εικοσαλεπτο αναμονη, με εκαναν συνεχως τραμπα απο το ενα τμημα στο αλλο (εξτρα αναμονη καθε φορα) και στο τελος μιλησα με εναν τεχνικο οπου αφου εξηγησα (και σε αυτον) οτι δεν μπορω να συνδεθω στο my nova, αυτος καταλαβαινε οτι του μιλουσα για το nova go και μου ελεγε οτι ισως δεν προλαβα τις πρωτες 100 (κατι τετοιο) εγγραφες κλπ.

Οταν του εξηγησα (ξανα μανα) οτι αναφερομουν στο my nova, μου ειπε (κι αυτος) οτι πρεπει να με συνδεσει σε αλλο αρμοδιο τμημα των κομπιουτερς (?????) για να μου λυσουν το προβλημα.

Φυσικα το εκλεισα γιατι ακουστηκε και παλι το γνωστο μυνημα " αναμονη πανω απο 30 λεπτα" και ηδη ειχα κατσει στο τηλεφωνο μιση ωρα περιπου και δεν αντεχα αλλο την αναμονη.!

Τελικα ποτέ δεν εμαθα τι συμβαινει και το παρατησα.! Αμα καποιος βγαλει ακρη, ας το ποσταρει να μαθουμε κι εμεις επιτελους γιατι δεν συνδεεται.!

Πήρα εξυπρέτηση πελατών τελικά και με ενημέρωσαν οτι οταν έχεις nova3play ΜΟΝΟ το myforthent μπορεις να ενεργοποιήσεις και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ενεργοποίησης του mynova.Επομένως μην προσπαθουμε άδικα!

Καλησπέρα. Είναι συνδρομητής 3play με την τελευταία προσφορά των 29.90. Με πήραν προχθές τηλ αν θέλω να βάλω τα κανάλια cinema με 15 τον μήνα επιπλέον και μου είπαι θα πάρω δώρο τα HD για ένα χρόνο... Στο σαιτ της νοβα λέει δώρο 3μηνες HD. Παίζει να είναι αλήθεια ή όταν πω το ναι θα είναι πια αργά? Και κάτι ακόμα, αν προσθέσω την υπηρεσία cinema, αλλάζει κάτι στο συμβόλαιό των 29,90 που έχω?

γιατι να μην ειναι αληθεια?
απο την στιγμη που σου γινεται προσφορα,ειναι προσφορα.
μεχρι ποτε σου εδωσαν προθεσμια?θα σε ξανακαλεσουν ή σου ειπαν να περασεις απο καταστημα forthnet?
στο 29,90 θα προστεθουν αλλα 15 ευρω τον μηνα και θα πληρωνεις συνολο καθε μηνα 45 ευρω.

Καλησπέρα. Είναι συνδρομητής 3play με την τελευταία προσφορά των 29.90. Με πήραν προχθές τηλ αν θέλω να βάλω τα κανάλια cinema με 15 τον μήνα επιπλέον και μου είπαι θα πάρω δώρο τα HD για ένα χρόνο... Στο σαιτ της νοβα λέει δώρο 3μηνες HD. Παίζει να είναι αλήθεια ή όταν πω το ναι θα είναι πια αργά? Και κάτι ακόμα, αν προσθέσω την υπηρεσία cinema, αλλάζει κάτι στο συμβόλαιό των 29,90 που έχω?

Στο post #1097 ο kkoum αναφέρει προσφορά από 3play σε full pack με 49,80 το μήνα για 1 χρόνο !!!
Επομένως, αν αυτή αληθεύει, αξίζει τον κόπο να παζαρέψεις για να πάρεις αυτή την προσφορά και όχι αυτή που σου έκαναν.

γιατι να μην ειναι αληθεια?
απο την στιγμη που σου γινεται προσφορα,ειναι προσφορα.
μεχρι ποτε σου εδωσαν προθεσμια?θα σε ξανακαλεσουν ή σου ειπαν να περασεις απο καταστημα forthnet?
στο 29,90 θα προστεθουν αλλα 15 ευρω τον μηνα και θα πληρωνεις συνολο καθε μηνα 45 ευρω.

Τους είπαν να με πάρουν πάλι αύριο για να το σκεφτώ. Η προσφορά είναι μόνο αν γίνει τηλεφωνικά και όχι απ το κατάστημα μου είπε...

Στο post #1097 ο kkoum αναφέρει προσφορά από 3play σε full pack με 49,80 το μήνα για 1 χρόνο !!!
Επομένως, αν αυτή αληθεύει, αξίζει τον κόπο να παζαρέψεις για να πάρεις αυτή την προσφορά και όχι αυτή που σου έκαναν.

Δεν το ήξερα. Θα το κοιτάξω αύριο ευχαριστώ πολυ

αν κοψεισ τα σινεμα μετα το 12μηνο και ηδη εχεισ τα απεριοριστα κινητα μετα τα χανεισ

προσπαθησε να παρεισ καλυτερη προσφορα .εγω πηρα τα σπορ με 10 πριν 7 μερεσ

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Φιλε σοφοκλη...η προσφορα που σου εκαναν απλα δεν ειναι προσφορα...βλεποντας εδω:
http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayFormJul13.aspx?a_id=6208
θα καταλαβεις οτι ειναι η τιμη του τρεχοντος καταλογου...
τωρα οσον αφορα την προσφορα 3play απεριοριστα σταθερα,κινητα(720 λεπτα),εξωτερικο, internet +Full Pack με 49,90 για πάντα οντως ισχυει...την πηρε και ο χρηστης GDASK...
αρκει να καταφερεις να στην δωσουν...!!!

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

δεν ειναι ακριβως ετσι,γιατι του προσθετει και τα hd χωρις χρεωση κατι που γινεται μονο εαν εξοφλεις μεσω πιστωτικης.