Εχω nova3play απο τον Μαιο και novasports1.Πριν απο 2 μηνες ζητησα οπως και δικαιομουν να μου προσθεσουν και τα υπολοιπα novasports .Στο καταστημα της forthnet που πηγα μου ειπαν οτι υπαρχει συστημικο λαθος στο λογαριασμο μου και οτι θα το διορθωσουν και θα με παρουν τηλεφωνο.Τωρα μετα δυο μηνες ακομα περιμενω.Στα τηλεφωνα που παιρνω ενδιαμεσα μου λενε τα ιδια και οτι θα με παρουν τηλεφωνο να το διορθωσουμε αλλα παλι τιποτα.Εν τω μεταξυ εγω πληρωνω χωρις να κανω τη δουλεια μου.Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις το ιδιο προβλημα και αν γινεται να καταγγειλω τη συμφωνια και να φυγω χωρις να πληρωσω το πεναλτυ.
Για κάθε αλλαγή που γίνεται στο πακέτο σου,αλλάζει και ο κύκλος τιμολόγησης,με νέα ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία που έγινε η αλλαγή.....Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται λάθος και να χάνεις τα λεφτά σου.Σε κάθε περίπτωση,θα πρέπει να ελέγχεις το διάστημα που καλύπτει ο κάθε λογαριασμός σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.