Nova 3Play

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Αν έχει γίνει λάθος και σου έχουν χρεώσει ποσό για διάστημα που έχει ήδη πληρωθεί από προηγούμενο λογαριασμό,τότε θα στο πιστώσουν σε επόμενο λογαριασμό,αυτό είναι σίγουρο.Ξανατονίζω,πρέπει να κοιτάς για ποιο διάστημα αφορά η χρέωση κάθε λογαριασμού.

Δεν ειπα οτι με ξανα χρεωνουν για κατι που εχω ηδη πληρωσει.!

Ειπα οτι πληρωνω 29.90 το μηνα παγιο, χωρις πλεον να το ξεπερνω αφου οι κλησεις ειναι δωρεαν.!
(εξαιρω κατι ποσά στην αρχη απο μεταφορα τηλ. forthnet και κατι ψιλα για συντομους κωδικους/υπηρεσιες)

Ομως υποτιθεται οτι πρεπει να πληρωνω 29.90 καθε 30 ημερολογιακες ημερες.!
Εμενα καθε ημερομηνια ληξης εξοφλησης εχει διαρκεια 20 μερες.!

Συμφωνησα να πληρωνω 29.90 ΤΟ ΜΗΝΑ , οχι καθε 20 μερες.! Αυτο λεω και συμφωνω μαζι σου οτι στις αρχες απο μεταφορες, αλλαγη πακετου κλπ, αλλαζαν συνεχως οι εκδιδομενες τιμολογησεις.!
Ομως ηδη απο τον προηγουμενο μηνα, επρεπε να εχουν ισορροπησει τα πραγματα.!

Πληρωσα λογαριασμο (29.90) που ηταν να ληξει στις 18 Οκτωβριου και τωρα βλεπω οτι υπαρχει νεος (29.90) που ληγει στις 8 Νοεμβριου, ενω θα επρεπε να ηταν στις 18 κι αυτος.!

Απο το καταστημα παραδεχτηκαν το λαθος και μου ειπαν οτι απο τον επομενο (δεκεμβριου ???) θα ερχεται συνεχεια καθε 10 του μηνος.! Να δω αν στου Δεκεμβριου θα μου πιστωσουν τιποτα απο τα δεκαημερα που εχανα.!

sotiriadisc, η μονη αλλαγη πακετου που εκανα, ηταν να μεταβω απο τηλεφωνια/ιντερνετ forthnet , στο Nova 3play. Οι οποιες αλλαγες συμβολαιου υστερα, εγιναν λογω της ενεργοποιησης/διακοπης 2 μηνων δωρεαν HD καναλιων.
Δεν ηξερα οτι θα αλλαζαν παλι συμβολαια..

Παντως τοσα χρονια στη φορθνετ δεν ειχα προβλημα, αλλα δεν εκανα και καμια αλλαγη.
Ισως ο δαιμων του...μηχανογραφικου τωρα με τις μεταφορες, λογιστηρια κλπ.

στο ειπε και ο Σεραφειμ λιγα μηνυματα πισω.49,80 το μηνα.
μην μπερδευεσαι.ή θα βαλεις μονο τηλεφωνια ή 3play.
το sportpack περιεχει και το startpack.που σημαινει οτι τα εχεις ολα εκτος απο cinema.

http://www.forthnet.gr/Services3PlayFormJul13.aspx?a_id=6208

Last edited:
σκεφτομαι τελικα να φυγω απο ΟΤΕ οπου εχω το απεριοριστα24 +full pack OTETV πληρωνοντας 115 ευρω το διμηνο μεσω παγιας και να παω φορθνετ 3play ποσο χειροτερα να ειναι?δεν ξερω βεβαια τι προσφορα θα μου κανουν, αλλα με τσατισε ο ΟΤΕ μου ειπε να μου κανει εκπτωση 3 ευρω στο μηνιαιο παγιο του σταθερου και ιντερνετ.θαρρεις και τους ειπα οτι εχω προβλημα στα 6 ευρω το διμηνο. ξερει κανεις αν θα βγει καμια καλη προσφορα στην νοβα?

Μόλις το απόγευμα μου τηλεφώνησε (πάλι) κοπέλα (εξωτερική) από τη Νόβα για να μου προσφέρει το 3play που είχα αγοράσει τον ΙΟΥΝ με 29,90 στα ίδια λεφτά αλλά χωρίς τα δωρεάν 720' που έχω, τα οποία, όομως, τώρα χρεώνονται ως σταθερά, λέει !!!

σκεφτομαι τελικα να φυγω απο ΟΤΕ οπου εχω το απεριοριστα24 +full pack OTETV πληρωνοντας 115 ευρω το διμηνο μεσω παγιας και να παω φορθνετ 3play ποσο χειροτερα να ειναι?δεν ξερω βεβαια τι προσφορα θα μου κανουν, αλλα με τσατισε ο ΟΤΕ μου ειπε να μου κανει εκπτωση 3 ευρω στο μηνιαιο παγιο του σταθερου και ιντερνετ.θαρρεις και τους ειπα οτι εχω προβλημα στα 6 ευρω το διμηνο. ξερει κανεις αν θα βγει καμια καλη προσφορα στην νοβα?

χειροτερα απο ποια αποψη?
εαν βαλεις το φουλπακ,θα πας 64,80 το μηνα,εκτος και ενα παρεις καλυτερη προσφορα.

Έχω 3play χωρίς τα έξτρα. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα και στο δέκτη και στο κινητό: "συντονιστείτε στα novacinema και novasports και απολαύστε όλο το πλούσιο περιεχόμενο για 1 εβδομάδα από 22/10 - 29/10 χωρίς καμία χρέωση ή δέσμευση".
Κοντεύουμε 23 του μηνός και ακόμα δεν άνοιξαν τα κανάλια, έκανα reboot και τον δέκτη. Πρέπει να κάνω κάτι για να δω, ή απλά περιμένω;

Εμενα ενα μηνημα μου ηρθε στο δεκτη οτι θα αλλαξει η ωρα την Κυριακη χαχαχα

Στις 22/10 ήρθε με courier το συμβόλεο απο τηλεφωνική προσφορά για 3play. Σε τηλεφώνημα που έκανα σήμερα,στο σύστημα τους δεν έχει περαστεί ακόμα. Υπάρχει κάποια χρονική περίοδος που περνιέται; Επίσης όταν με πήραν για την προσφορά,τους είπα ότι την εγκατάσταση του δορυφορικού(multiview) την θέλω σε άλλη διεύθυνση κ μου είπαν πως σε αυτή την περίπτωση δεν δικαιούμαι ούτε δωρεάν εξοπλισμό ούτε εγκατάσταση -η τηλεφωνήτρια ήταν κάθετη σ αυτό. Έτσι στην αίτηση είχαν τσεκάρει "δεν επιθυμώ εγκατάσταση". Σε εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη στη Ν. Ερυθραία που ρώτησα για το σχετικό θέμα, μου είπαν πως είναι υποχρεωμένοι κ για τα δύο.

Ξέρει κάποιος πρώτον σε πόσες μέρες περνιέται η αίτηση κ δεύτερον κατα πόσο ισχύει το θέμα της δωρεάν εγκατάστασης, για να δω πως θα κινηθώ;

Ευχαριστώ

απο τηλεφωνικη προσφορα,η ενεργοποιηση γινεται σε 10-15 εργασιμες.
τοσο ειπαν σε συγγενη που ειχε προσφορα μεσω τηλεφωνου.
για το θεμα της δωρεαν εγκαταστασης,δεν γνωριζω κατι.

Last edited by a moderator:
Βασικά δεν με καίει τόσο το να ενεργοποιηθεί όσο το να τελειώνω με τις εργασίες μες το σπίτι. Την εγκατάσταση των καλωδίων την έκανα εσωτερικά με ηλεκτρολόγο(με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και θέλω να τελειώνω και με την εγκατάσταση-έλεγχο καλης λειτουργίας από πλευράς εγκαταστάτη nova. Αν δικαιούμαι κάτι δωρεάν δεν θα ήθελα να πληρώνω τσάμπα ούτε να τους το χαρίσω

με πηραν πριν τηλεφωνο στο σπιτι και ακουσα ενα ηχογραφημενο μηνυμα τις forthnet που ελεγε..για νεους συνδρομητες..με 19,90 απεριοριστα αστικα υπεραστικα και κινητα..24 αρα γραμμη....και δωρο ενα δαχτυλιδι ζιργκον..!!
ερωτηση... Εχω εχει 25 μερες που ολοκληρωθηκε η φορητοτητα μου και ειμαι ηδη πελατης... εχω ολα τα αλλα με 29,90 αλλα δεν εχω απεριοριστα κινητα...εχω κινητα με αστικη χρεωσει..!!
Αν τους ζητησω να μου βαλουν και τα απεριοριστα κινητα λετε να το κανουν?? η θα αρχισουν τα μα μου..σου του..!!

Οταν λες ηχογραφημένο, σου έλεγε αν ενδιαφέρεσαι πατα πχ το 1 ή καλέστε στο τάδε τηλέφωνο? Και αν ισχύει το 2, ποιό είναι το τηλέφωνο?

ναι ακριβως... μου ελεγε αν ενδιαφερεσε πατηστε το 1..!!
μετα οταν ξαναπηρα σε αυτο το τηλεφωνο..μου απαντησε παλι με μυνημα οτι συγνωμη για την ενοχληση αυτο απλα ηταν ενα ενημερωτικο μηνυμα και εκλεισε μονο του..!!!
τι παιχνιδια παιζονται παντως...!! πριν εναν μηνα το εκανα 29,90... και τωρα το δινουν 19,90...!!

Αν τους ζητησω να μου βαλουν και τα απεριοριστα κινητα λετε να το κανουν?? η θα αρχισουν τα μα μου..σου του..!!

Κλήσεις προς όλα τα κινητά για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς σε απίστευτη τιμή!

Προσφορά περιορισμένης διάρκειας 5

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=6208

Παντως τον τελευταίο καιρό μας έχουν τρελάνει απο την nova στα τηλέφωνα. Άλλα απο τιμές του καλοκαιριού την προσφορά δεν την πιάνουν με τίποτα!!!