Werewolf
Supreme Member
- 15 January 2010
- 7,211
Απάντηση: Re: Nova 3Play
Δεν ειπα οτι με ξανα χρεωνουν για κατι που εχω ηδη πληρωσει.!
Ειπα οτι πληρωνω 29.90 το μηνα παγιο, χωρις πλεον να το ξεπερνω αφου οι κλησεις ειναι δωρεαν.!
(εξαιρω κατι ποσά στην αρχη απο μεταφορα τηλ. forthnet και κατι ψιλα για συντομους κωδικους/υπηρεσιες)
Ομως υποτιθεται οτι πρεπει να πληρωνω 29.90 καθε 30 ημερολογιακες ημερες.!
Εμενα καθε ημερομηνια ληξης εξοφλησης εχει διαρκεια 20 μερες.!
Συμφωνησα να πληρωνω 29.90 ΤΟ ΜΗΝΑ , οχι καθε 20 μερες.! Αυτο λεω και συμφωνω μαζι σου οτι στις αρχες απο μεταφορες, αλλαγη πακετου κλπ, αλλαζαν συνεχως οι εκδιδομενες τιμολογησεις.!
Ομως ηδη απο τον προηγουμενο μηνα, επρεπε να εχουν ισορροπησει τα πραγματα.!
Πληρωσα λογαριασμο (29.90) που ηταν να ληξει στις 18 Οκτωβριου και τωρα βλεπω οτι υπαρχει νεος (29.90) που ληγει στις 8 Νοεμβριου, ενω θα επρεπε να ηταν στις 18 κι αυτος.!
Απο το καταστημα παραδεχτηκαν το λαθος και μου ειπαν οτι απο τον επομενο (δεκεμβριου ???) θα ερχεται συνεχεια καθε 10 του μηνος.! Να δω αν στου Δεκεμβριου θα μου πιστωσουν τιποτα απο τα δεκαημερα που εχανα.!
sotiriadisc, η μονη αλλαγη πακετου που εκανα, ηταν να μεταβω απο τηλεφωνια/ιντερνετ forthnet , στο Nova 3play. Οι οποιες αλλαγες συμβολαιου υστερα, εγιναν λογω της ενεργοποιησης/διακοπης 2 μηνων δωρεαν HD καναλιων.
Δεν ηξερα οτι θα αλλαζαν παλι συμβολαια..
Παντως τοσα χρονια στη φορθνετ δεν ειχα προβλημα, αλλα δεν εκανα και καμια αλλαγη.
Ισως ο δαιμων του...μηχανογραφικου τωρα με τις μεταφορες, λογιστηρια κλπ.
Αν έχει γίνει λάθος και σου έχουν χρεώσει ποσό για διάστημα που έχει ήδη πληρωθεί από προηγούμενο λογαριασμό,τότε θα στο πιστώσουν σε επόμενο λογαριασμό,αυτό είναι σίγουρο.Ξανατονίζω,πρέπει να κοιτάς για ποιο διάστημα αφορά η χρέωση κάθε λογαριασμού.
Δεν ειπα οτι με ξανα χρεωνουν για κατι που εχω ηδη πληρωσει.!
Ειπα οτι πληρωνω 29.90 το μηνα παγιο, χωρις πλεον να το ξεπερνω αφου οι κλησεις ειναι δωρεαν.!
(εξαιρω κατι ποσά στην αρχη απο μεταφορα τηλ. forthnet και κατι ψιλα για συντομους κωδικους/υπηρεσιες)
Ομως υποτιθεται οτι πρεπει να πληρωνω 29.90 καθε 30 ημερολογιακες ημερες.!
Εμενα καθε ημερομηνια ληξης εξοφλησης εχει διαρκεια 20 μερες.!
Συμφωνησα να πληρωνω 29.90 ΤΟ ΜΗΝΑ , οχι καθε 20 μερες.! Αυτο λεω και συμφωνω μαζι σου οτι στις αρχες απο μεταφορες, αλλαγη πακετου κλπ, αλλαζαν συνεχως οι εκδιδομενες τιμολογησεις.!
Ομως ηδη απο τον προηγουμενο μηνα, επρεπε να εχουν ισορροπησει τα πραγματα.!
Πληρωσα λογαριασμο (29.90) που ηταν να ληξει στις 18 Οκτωβριου και τωρα βλεπω οτι υπαρχει νεος (29.90) που ληγει στις 8 Νοεμβριου, ενω θα επρεπε να ηταν στις 18 κι αυτος.!
Απο το καταστημα παραδεχτηκαν το λαθος και μου ειπαν οτι απο τον επομενο (δεκεμβριου ???) θα ερχεται συνεχεια καθε 10 του μηνος.! Να δω αν στου Δεκεμβριου θα μου πιστωσουν τιποτα απο τα δεκαημερα που εχανα.!
sotiriadisc, η μονη αλλαγη πακετου που εκανα, ηταν να μεταβω απο τηλεφωνια/ιντερνετ forthnet , στο Nova 3play. Οι οποιες αλλαγες συμβολαιου υστερα, εγιναν λογω της ενεργοποιησης/διακοπης 2 μηνων δωρεαν HD καναλιων.
Δεν ηξερα οτι θα αλλαζαν παλι συμβολαια..
Παντως τοσα χρονια στη φορθνετ δεν ειχα προβλημα, αλλα δεν εκανα και καμια αλλαγη.
Ισως ο δαιμων του...μηχανογραφικου τωρα με τις μεταφορες, λογιστηρια κλπ.