Καλησπέρα παιδιά. Τον Αύγουστο κλείνω 12 μηνες (όσο και το συμβόλαιο) στη νόβα. Αν δεν κάνω διακοπή ,γίνεται αυτόματα ανανέωση?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Συμβόλαιο των 49,90 έχω .οπότε συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να το σταματήσω. Πολύ ωραία.το θέμα τώρα είναι οτι είχα τα HD δώρο για ενα χρονο...στην αυτόματη ανανέωση που θα γίνει θα μπαίνει +5 ευρώ τα κανάλια HD?Γίνεται ανανέωση που δεν σε δεσμεύει όμως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το σπάσεις όποτε θες, εκτός και αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα extra, όπως το πακέτο των 49,90.
Γίνεται ανανέωση που δεν σε δεσμεύει όμως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το σπάσεις όποτε θες, εκτός και αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα extra, όπως το πακέτο των 49,90.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Συμβόλαιο των 49,90 έχω .οπότε συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να το σταματήσω. Πολύ ωραία.το θέμα τώρα είναι οτι είχα τα HD δώρο για ενα χρονο...στην αυτόματη ανανέωση που θα γίνει θα μπαίνει +5 ευρώ τα κανάλια HD?
Οτιδήποτε δεν είναι κλειδωμένο για χρονικό διάστημα, είναι αορίστου και αλλάζει όποτε θέλεις και φυσικά χωρίς πέναλτι. Προϋπόθεση από μεριά καταναλωτή, να ενημερώσει εγκαίρως για οποία αλλαγή επιθυμεί.
Αν μου επιτρέπετε, δεν ισχύει πλέον πως μέγιστη δέσμευση του πελάτη σύμφωνα με το νόμο είναι οι 6 μήνες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.