Nova 3Play

Καλησπέρα παιδιά. Τον Αύγουστο κλείνω 12 μηνες (όσο και το συμβόλαιο) στη νόβα. Αν δεν κάνω διακοπή ,γίνεται αυτόματα ανανέωση?

Γίνεται ανανέωση που δεν σε δεσμεύει όμως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το σπάσεις όποτε θες, εκτός και αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα extra, όπως το πακέτο των 49,90.

Γίνεται ανανέωση που δεν σε δεσμεύει όμως. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το σπάσεις όποτε θες, εκτός και αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα extra, όπως το πακέτο των 49,90.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Συμβόλαιο των 49,90 έχω .οπότε συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να το σταματήσω. Πολύ ωραία.το θέμα τώρα είναι οτι είχα τα HD δώρο για ενα χρονο...στην αυτόματη ανανέωση που θα γίνει θα μπαίνει +5 ευρώ τα κανάλια HD?

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Σε περίπτωση που θελουμε να αφαιρέσουμε κάποιο extra ?

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Συμβόλαιο των 49,90 έχω .οπότε συνεχίζει να υπάρχει μέχρι να το σταματήσω. Πολύ ωραία.το θέμα τώρα είναι οτι είχα τα HD δώρο για ενα χρονο...στην αυτόματη ανανέωση που θα γίνει θα μπαίνει +5 ευρώ τα κανάλια HD?

Εννοείται.

Οτιδήποτε δεν είναι κλειδωμένο για χρονικό διάστημα, είναι αορίστου και αλλάζει όποτε θέλεις και φυσικά χωρίς πέναλτι. Προϋπόθεση από μεριά καταναλωτή, να ενημερώσει εγκαίρως για οποία αλλαγή επιθυμεί.

Αναφέρω το περιστατικό που μου είπαν χθες στην "Εξυπηρέτηση" (τα εισαγωγικά έχουν το λόγο τους) και με κούφανε.

Πέρυσι τον ΙΟΥΝ αγόρασα σε μια γραμμή την προσφορά του 3play με 29,90 ευρώ. Το Γενάρη αναβάθμισα την υπηρεσία Νόβα προσθέτοντας τα αθλητικά πληρώνοντας πλέον 54,90. Σκέφτηκα να διακόψω την πρόσθετη υπηρεσία και να ξαναγυρίσω στο start pack που είχα αρχικά και τηλεφώνησα στην "Εξυπηρέτηση" και ο υπάλληλος μου είπε, μεταξύ άλλων, ότι αν υποβαθμίσω, εκτός από το αντίστοιχο και ανάλογο penalty, δεν θα έχω το αρχικό τιμολόγιο των 29,90 αλλά 29,90+5 = 34.90, με την επιπλέον χρέωση (5 ευρώ) των 720' προς κινητά (!!!), με βάση την τιμολόγηση του τρέχοντα τιμοκαταλόγου (!!!).

Θεωρώ ακατανόητη αυτή την πολιτική της εταιρείας, πολύ περισσότερο όταν τις ημέρες αυτές κυκλοφορούν οι τρελές προσφορές που όλοι διαβάζουμε στο forum και οι περισσότεροι ... αγοράζουμε

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Και εγώ αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο.. Είμαι σε προσφορά με novasports1 + novacinema1 και παρακαλωντας να μου βγαλουν το novacinema1 και να μου προσθέσουν ολα τα novasports με γυρνανε σε τιμές τιμολογίου.Μπητε στο site μου ειπαν.. Καλα τους λεω δινεται με 49.90 το full και εμενα με γυρνατε σε τιμες internet με αυτο που ζητάω ;;
Η πολιτικη τους δεν ειναι ακατανόητη είναι νοοτροπία διακρισης πελατών η οποία πρέπει να γίνεται με συγκεκριμενα κριτηρια τα οποία μόνο αυτοί γνωρίζουν και καθορίζουν..

Εγώ φίλε μου Θα περιμένω να λήξει το συμβόλαιο.Θα τους πάρω να τους ενημερώσω ότι θα κάνω διακοπή μιας και εχω και σε αναμονη καταπληκτική προσφορά του οτε.Θα είχα φύγει ήδη αλλα βλέπεις το penalty διακοπής...

Last edited by a moderator:
Αν μου επιτρέπετε, δεν ισχύει πλέον πως μέγιστη δέσμευση του πελάτη σύμφωνα με το νόμο είναι οι 6 μήνες;
Επίσης το πέναλτι διακοπής μπορεί να το εισπράξει κάποιος, εφόσον είναι κανείς διατεθειμένος να το πληρώσει.

Οτιδήποτε δεν είναι κλειδωμένο για χρονικό διάστημα, είναι αορίστου και αλλάζει όποτε θέλεις και φυσικά χωρίς πέναλτι. Προϋπόθεση από μεριά καταναλωτή, να ενημερώσει εγκαίρως για οποία αλλαγή επιθυμεί.

Συμφωνώ. Εφόσον δεν είναι κλειδωμένο το συμβόλαιο δεν υπάρχει περαιτέρω δέσμευση.

Τι εννοείτε με το κλειδωμένο συμβόλαιο;
Στην περίπτωσή μου, μετά την αναβάθμιση του Γενάρη, είπαν ότι έχω δέσμευση μέχρι τον Γενάρη του 15. Αυτό εννοείτε κλειδωμένο;

Το 6μηνο που λέει ο andre74 ισχύει;

Ναι, εάν το συμβόλαιο σου είναι για 12 μήνες τότε θεωρητικά το λες κλειδωμένο.
Για το 6μηνο καλύτερα να ρωτήσεις την ίδια την εταιρία, για το ισχύει.

Last edited by a moderator:

Αν μου επιτρέπετε, δεν ισχύει πλέον πως μέγιστη δέσμευση του πελάτη σύμφωνα με το νόμο είναι οι 6 μήνες;

Που το διάβασες αυτό?Έχεις κάποιο επίσημο link να παραθέσεις?´Αλλο αν εχεις ακούσει κάτι και άλλο τι ισχύει πραγματικα.

Το εθεσα με ερωτηματικό. Δεν βρήκα link με πρόχειρο ψάξιμο, είχα ακούσει πως θεσπίζεται μέγιστη δέσμευση το 6μηνο και καταργούνται οι ποινές πέραν αυτου. Καθώς δεν εμπιστεύομαι τις εταιρείας τηλεφωνίας να τηρήσουν τη νομιμότητα, θέλω να μάθω τι γνωρίζετε για το θέμα.

Γειά σας. Είχα βάλει από πέρυσι το 2play της forthnet με με 24άρα γραμμή και απεριόριστα σταθερά με 24.90. Επειδή φέτος τον κλείνω τον ένα χρόνο και ο λογαριασμός θα γίνει 27.90 σκέφτηκα πως θα θα μπορούσα να το κάνω 3play και να βάλω και nova start pack. Δικαιούμαι δωρεάν εγκατάσταση και πιάτο ή θα πρέπει να πληρώσω και για αυτά μαζί με τον αποκωδικοποιητή??