NOVA-ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

Re: Απάντηση: NOVA-ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

Σκεφτειτε αν χρεωνε 10 ευρω τον μηνα ποσους συνδρομητες θα ειχαν. Η μαλλον αν θα υπηρχε καποιος που δεν θα ηταν συνδρομητης της NOVA. Δυστυχως ομως το κρατος θελει την δορυφορικη ειδος πολυτελειας. Δυστυχως υπαρχουν καποια μεροι στην Ελλαδα που λογω κακου σηματος βλεπουν απο πολυ λιγο εως καθολου αναλογικη τηλεοραση. Εγω αν και μενω Θεσ/νικη δυστυχως ανηκω σαυτην την κατηγορια. Πληρωνω ομως τα παγια της ΕΤ οπως ο υπολοιπος κοσμος. Βεβαια υπαρχει και μια αλλη παραμετρος. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που καταφευγουν στην λυση του να ψαξουν για κατι παραξενους δεκτες που αποκωδικοποιουν την NOVA, ρισκαροντας και πληρωνοντας ακριβα NO NAME δεκτες. Φυσικα το προβλημα θα ειχε λυθει αυτοματα αν ειχαν μια πολιτικη τιμων καπως ανθρωπινη. Με 10 ευρω τον μηνα κανενας δεν αναλαμβανε το ρισκο για πειρατεια της NOVA. Παντως δε νομιζω να εχετε δικαιο οτι μπορει ο καθενας να τιμολογει τα προιοντα του οσο θελει, και πολυ περισσοτερο αυτοι που εχουν μονοπωλιο. Γι αυτο θα επιμενω στην αρχικη μου προταση να κανουμε μια στατιστικη τιμων στην ευρωπη (και ποιοτητας) και να το δουμε και πολιτικα στην συνεχεια . Σε καμμια περιπτωση αν κλαφτουμε στην NOBA δεν θα μας λυπηθει. Και φυσικα ακομα και 10-20 ευρω να κατεβασει τις τιμες δεν κανει κατι σημαντικο.

Και τι σας κανει να πιστευεται οτι μια τετοια εταιρεια δεν εχει κανει την παραπανω αναλυση..που τοσο απλοικα κανουμε ολοι μας.Αρα για καποιο λογο ..δεν την συμφερει , και δεν το θεωρει πετυχημενη οικονομικη πολιτικη.Εγω τοσο απλα το βλεπω

Οταν αρχιζει να πιεζεται..θα αλλαξει στρατηγικη...θα αναγκαστει..

Last edited:
Μεχρι στιγμης η διαπραγματευσεις για πωληση της Nova γινονται με την Forthnet.Αν εξαγοραστει λογικα θα μπει σαν επιλογη σε καποιο πακετο της σαν triple play,αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει,ειναι τι σας κανει να πιστευετε οτι θα πεσουν οι τιμες ειτε αν αλλαξει η ιδιοκτησια ειτε αν μπουν περισσοτεροι παροχοι στο παιχνιδι.

Δεν διαθέτω NOVA (και ούτε πρόκειται), αλλά ένα τρίμηνο αποχής Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, που δεν έχει ποδόσφαιρο, που πάμε τις διακοπές μας, πάμε τα μπανάκια μας κ.λ.π., νομίζω θα τους έκανε να πηδάν από τα μπαλκόνια.:BXVZCBXZ6:

Εγώ είχα συνδρομή και την έκοψα πριν 1 χρόνο.

Ε, από τότε κάθε 1-2μήνες με παίρνουν τηλ. και με πρήζουν αν θέλω να ξαναξεκινήσω.:twoguns:

Δεν μας παρατάνε λέω εγώ:slapface:

Δυστυχώς το κακό είναι ότι εδώ και τα δωρεάν κανάλια που εκπέμπουν από ξηρά είναι όλα της πλάκας, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως ανταγωνισμός.

Ο Άγγλος, ας πούμε, έχει δωρεάν τα BBC, ITV κλπ που ήδη μόνα τους έχουν μεγάλη ποικιλία ποιοτικού προγράμματος (σειρές, σπορ, ειδήσεις, ντοκιμαντέρ). Οπότε για να πάει να δώσει λεφτά για δορυφορική πρέπει αυτή να του προσφέρει κάτι παραπάνω.

Εδώ ο ανταγωνισμός τους είναι ποιος θα είναι ο πιο ελεεινός. (Οπότε τελικά μήπως έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει; )

να δω που από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα έχει ακόμα λιγότερες ελληνικές ομάδες στο μπουκέτο της, τι θα κάνει !!!! αφήστε που σκέφτονται να πάνε όλες οι ομάδες στην ΝΕΤ. Οεο πανηγύρι θα γίνει.

να δω που από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα έχει ακόμα λιγότερες ελληνικές ομάδες στο μπουκέτο της, τι θα κάνει !!!! αφήστε που σκέφτονται να πάνε όλες οι ομάδες στην ΝΕΤ. Οεο πανηγύρι θα γίνει.

Ε καλα μην χαιρομαστε και τοσο γιατι και αυτην την πληρωνουμε καλα καθε διμηνο στον λογαριασμο της ΔΕΗ...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΤΣΑΜΠΑ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΤ Κ ΕΣΥ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ...

προτιμώ να την πληρώνουν όλοι οι έλληνες για να βλέπω μπαλίτσα (όπως για να βλέπουν κάτι αποτυχημένες εκπομπές άλλοι) παρά 60 ευρώ το μήνα μόνο εγώ.

Η Νοβα το ατομο (η ατομα) που εχει για οικονομικη πολιτικη της εταιριας θα επρεπε να το απολυσει προ καιρου γιατι πρεπει να ειναι τελειως ασχετως με απλα μαθηματικα. Για παραδειγμα αν οντως εχει 30.000 συνδρομητες οπως εγραψε καποιος, αυτο σημαινει οτι χονδρικα τα εσοδα της απο συνδρομες ειναι περιπου 15.000.000 το χρονο. Αν ειχε μηνιαια συνδρομη 10! ευρω τοτε τα εσοδα της θα ηταν απο 60-100.000.000 το χρονο για τον απλουστατο λογο οτι δεν θα υπηρχε σπιτι που να μην ειχε Νοβα. Και φυσικα δεν συζηταμε απο διαφημισεις τι θα γινοτανε. Γιατι αλλο να λες σε εναν επιχηραματια οτι σε βλεπουν σε 30.000 σπιτια και αλλο σε 500.000 σπιτια. Και αριθμητικα θα ηταν πολλαπλασιες οι διαφημισεις και το αντιτιμο θα ηταν πολυ μεγαλυτερο. Τιποτα δεν παει καλα με αυτο το δορυφορικο πακετο και το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει ειναι να κλεισει μπας και καποτε αρχισει κατι καινοπυριο σε ποιο υγιη βαση. Εαν μαλιστα μια μονοπολιακη εταιρια μπαινει μεσα οικονομικα θυμιζει τις εποχες που το κρατος ειχε την OΛΥΜΠΙΑΚΗ-ΔΕΗ και αλλες εταιριες μονοπωλια, που τιμολογουσαν πολυ ακριβα και ηταν μονιμως χρεωκοπημενως και ολος ο κοσμος ηξερε το γιατι μονο αυτοι καφροι που διοικουσαν (κυβερνησεις και διοικησεις) δεν ηξεραν γιατι μπαινουν μεσα.

δεν είναι αυτό. θα μπορούσες να το έκανες 10 ευρω να το έβαζαν σχεδόν όλοι και τσακ να το έκανες 15 ευρώ που και πάλι θα ηταν φτηνο και να μην μίλαγε κανείς. και θα είχες τουλάχιστον 4πλασιάσει τα κέρδη σου.

Αλλά φταίνε τα πολλά χρόνια στα θρανία για τα πτυχία. Τελικά δεν κάνουν καλό γιατί φαίνεται πως το καίνε το μυαλό.

δεν εχει 30.000 εχει 300.000 Χ 60 Χ12= 216.000.000 ευρω αν ειναι ενεργοι οι μισοι τοτε 113.000.000

Γιατί πιστεύετε πως αν την πάει στα 10-15 ευρώ θα γεμίσει συνδρομητές??? Πόσοι νομίζετε είναι αυτοί που έχουν δορυφορικοί και θέλουν να βάλουν NOVA??? Μην ξεχνάτε πως πήγε την συνδρομή της στα 30 ευρώ για μερικούς μήνες. Δεν είδα να είχε όλος ο κόσμος NOVA. :p
Δεν είναι λογικό ξαφνικά να λέμε ότι θα μαζέψει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές επειδή θα πάει την συνδρομή στα 10 ευρώ απ’ τα 57!!! Άντε να μαζέψει μπόλικα άτομα που θέλουν να έχουν συνδρομή NOVA 2-3 μήνες για να δουν τα ντέρμπι της ομάδας τους. Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει να ρίξουν την τιμή στα 10 ευρώ με της τωρινές τους υπηρεσίες. ;)

Δεν πήγε για μερικούς μήνες στα 30 ευρώ , υπάρχει ακόμα αυτό το πρόγραμμα , απλά είναι γελοίο το πακέτο , δεν έχει αθλητικά ...

Τα 10 ευρώ τα δίνεις καλύτερα από τα 20 ευρώ της dsl ...

Το πακέτο που λέω εγώ, έλεγε ότι με 30 ευρώ παίρνεις το Sport πακέτο ή το Film πακέτο μέχρι τον Μάρτιο ή Απρίλιο.
Το DSL που κολλάει???

Ναι, αλλά το IPTV θα είναι μέσω NOVA. Οπότε κάτι θα κερδίζει και η NOVA. ;)

ότι και να λέμε είναι κοροϊδία τα πακέτα της Nova σε θέμα χρήματα/υπηρεσίες.

Καταρχάς δεν έχει όλο το πρωτάθλημα πράγμα που σημαίνει πως άνθρωποι που σε σημεία της ελλάδος έχουν βάλει nova επειδή δεν πιάνει καλό σήμα η TV (ακόμα και NET δεν παίζει καλά) πληρώνουν και δεν βλέπουν την μπαλίτσα τους.

Σε περιοχές όπως έξω από το Κιάτο όπου το σήμα από τα αναλογικά επίγεια είναι από άθλιο ως ανύπαρκτο η Nova θα μπορούσε να προσφέρει μία λύση σε πολλούς και μετά την ιστορία με τις κεραίες πριν τα Χριστούγεννα να πηγαίνουν από βουνό σε βουνό τα πράγματα μπερδεύτηκαν περισσότερο.

από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι στην Σουηδία το βασικό μπουκέτο ξεκινάει από 10 - 12 ευρώ και υπάρχουν επιπρόσθετα μπουκέτα με 5 - 10 ευρώ το καθένα οπότε φτιάχνεις περίπου το συνδυασμό και το κοστολόγιο που θέλεις.

αυτό δεν την συμφέρει την Nova γιατί το 90% των συνδρομητών της το έχει για τα Αθλητικά πράγμα που σημαίνει πως θα πέσουν τα έσοδα κατακόρυφα. Αλλά δεν σκέφτονται το πόσο θα ανέβουν. Βέβαια είναι και το αν πάρουν όλι nova να δω ποιος θα πατάει στα γήπεδα μετά. Ήδη δεν πάει γενικώς ο κόσμος παρά σε επιλεκτικά παιχνίδια.