rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Re: Απάντηση: NOVA-ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ
Και τι σας κανει να πιστευεται οτι μια τετοια εταιρεια δεν εχει κανει την παραπανω αναλυση..που τοσο απλοικα κανουμε ολοι μας.Αρα για καποιο λογο ..δεν την συμφερει , και δεν το θεωρει πετυχημενη οικονομικη πολιτικη.Εγω τοσο απλα το βλεπω
Οταν αρχιζει να πιεζεται..θα αλλαξει στρατηγικη...θα αναγκαστει..
Σκεφτειτε αν χρεωνε 10 ευρω τον μηνα ποσους συνδρομητες θα ειχαν. Η μαλλον αν θα υπηρχε καποιος που δεν θα ηταν συνδρομητης της NOVA. Δυστυχως ομως το κρατος θελει την δορυφορικη ειδος πολυτελειας. Δυστυχως υπαρχουν καποια μεροι στην Ελλαδα που λογω κακου σηματος βλεπουν απο πολυ λιγο εως καθολου αναλογικη τηλεοραση. Εγω αν και μενω Θεσ/νικη δυστυχως ανηκω σαυτην την κατηγορια. Πληρωνω ομως τα παγια της ΕΤ οπως ο υπολοιπος κοσμος. Βεβαια υπαρχει και μια αλλη παραμετρος. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που καταφευγουν στην λυση του να ψαξουν για κατι παραξενους δεκτες που αποκωδικοποιουν την NOVA, ρισκαροντας και πληρωνοντας ακριβα NO NAME δεκτες. Φυσικα το προβλημα θα ειχε λυθει αυτοματα αν ειχαν μια πολιτικη τιμων καπως ανθρωπινη. Με 10 ευρω τον μηνα κανενας δεν αναλαμβανε το ρισκο για πειρατεια της NOVA. Παντως δε νομιζω να εχετε δικαιο οτι μπορει ο καθενας να τιμολογει τα προιοντα του οσο θελει, και πολυ περισσοτερο αυτοι που εχουν μονοπωλιο. Γι αυτο θα επιμενω στην αρχικη μου προταση να κανουμε μια στατιστικη τιμων στην ευρωπη (και ποιοτητας) και να το δουμε και πολιτικα στην συνεχεια . Σε καμμια περιπτωση αν κλαφτουμε στην NOBA δεν θα μας λυπηθει. Και φυσικα ακομα και 10-20 ευρω να κατεβασει τις τιμες δεν κανει κατι σημαντικο.
Και τι σας κανει να πιστευεται οτι μια τετοια εταιρεια δεν εχει κανει την παραπανω αναλυση..που τοσο απλοικα κανουμε ολοι μας.Αρα για καποιο λογο ..δεν την συμφερει , και δεν το θεωρει πετυχημενη οικονομικη πολιτικη.Εγω τοσο απλα το βλεπω
Οταν αρχιζει να πιεζεται..θα αλλαξει στρατηγικη...θα αναγκαστει..
Last edited: