NOVA-ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Η ΔΕΗ & η ΕΥΔΑΠ είναι ιδιωτικές εταιρείες ?????????????????????????????????????????????????

MANOS

Inactive User
1 July 2007
1,780
ααα.. δλδ θα κάνει νόμο για τους άλλους και όχι για την ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ που έχει την πλειοψηφία. Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτό είναι αντισυνταγματικό? :p
Και στην τελική ήδη υπάρχει αυτό σε αυτές τις εταιρίες (Για την ΕΥΔΑΠ δεν παίρνω και όρκο :p). Μόνο που δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό όπως βλέπεις. :p

Last edited:

dimitris__

AVClub Addicted Member
23 November 2007
2,012
Γλυκά Νερά Αττικής
Ξέρουμε όμως πόσο κοστίζει στο εξωτερικό.
Κάποιοι λοιπόν από εμας που μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε (εννοώ γλωσσικά) το κάνουμε και αδιαφορούμε για αυτό που μας προσφέρει η ακατονομαστη.

Αν λοιπόν σε ενοχλεί η λέξη "αισχροκέρδεια" τότε να ανακαλέσω και να πω ότι οσο και να επιχειρηματολογεις για το αντιθετο, ακομα και αν ακουγεται δογματικο, ακομα και αν χαλαω τα διπλά για συνδρομές σε ξένα πακέτα, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 57 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Ισως να μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί παιρνω αυτό που θέλω από έξω. Για κάποιους όμω ειναι μονοδρομος. Αυτόν δε σέβεται η ακατονομαστη.

όσο για τα παιδιά μας, εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, αλλα δεν κατάλαβα τι σου προσφέρει η NOVA...

Όσον αφορά την προστασία των παιδιών, με τη nova έχεις επιλογές γονικής προστασίας, δηλαδή μπορείς να κλειδώσεις την πρόσβαση σε όποια κανάλια (ολόκληρα) θές ή/και σε συγκεκριμένες εκπομπές ανάλογα με τη διαβάθμισή τους (κατάλληλο για όλους, επιθυμητή η γονική συναίνεση κλπ.)

Εγώ δεν θα μπορούσα εύκολα να βάλω ξένο πακέτο παρότι με τρώει το HD (έχω μια καλή TV που δεν την εκμεταλλεύομαι), γιατί με ενοχλεί η έλλειψη Ελληνικών.

Σταματάω κάπου εδώ να "επιχειρηματολογώ για τη nova", αν εγώ τη θεωρώ ποιοτική και εσύ όχι ισχύει μάλλον αυτό που λέμε "περί ορέξεως", οπότε είναι άτοπο να συνεχίσουμε...
:ernaehrung004:

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
έτσι είναι. στο φινάλε όποιου του αρέσει, όποιου δεν του αρέσει απλά γράφει στα forum όπως κάνουμε εμείς. (αφού δεν μπορούμε/θέλουμε να κάνουμε κάτι άλλο)