Άποψή μου....
Να μην αλλάξεις το δέκτη και να συνεχίσεις να βλέπεις απο το DM...
Ταυτόχρονα διάβασε στο net πόσο μπορείς να απολαύσεις τον δέκτη, έστω κι αν είναι κλώνος....και pvr μαλιστα....:a0210:
Πως θα κάνω delete το CCcam 2.1.4?
Κάποιες φορές μου κολλάει το κανάλι και βλέπω ότι αντι για το Scam 3.52 έχει το CCcam 2.1.4.
Καλησπερα.Θελω να αγορασω εναν dreambox hd δεκτη.Ειμαι συνδρομητης Nova με παλια καρτα.Δεν θελω τιποτα το τρομερο.Μονο καλη ποιοτητα εικονας.Τι προτεινετε? Ευχαριστω.
Εκει στο 350αρι.Μου χει γυαλισει ο 500HD αλλα δε ξερω αν παιζει η καρτα αμεσα,χωρις να χρειαζεται τεχνικο πχΠες τι λεφτά διαθέτεις για να σου πούνε τα παιδιά ποιον να πάρεις.
Εγώ θα σου πρότεινα τον DM800.
Το λοιπον βλεπω εχεις φερει τα πανω κατω στα νηματα. Εχουμε και λεμε:Καλησπερα.Θελω να αγορασω εναν dreambox hd δεκτη.Ειμαι συνδρομητης Nova με παλια καρτα.Δεν θελω τιποτα το τρομερο.Μονο καλη ποιοτητα εικονας.Τι προτεινετε? Ευχαριστω.
..
2)Αν θες ομως να εισαι μεσα σε ολα..θα σου προτινα να πας εκτος dreambox, στον Marusys VU+ Duo HD ...
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Προφανώς ο φιλος suzakias αναφέρεται σε σχέση απόδοσης/τιμής....μια και ο Marusys VU "συγκρίνεται" σε χαρακτηριστικά με τον 8000 σε τιμη 800αρι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.