Nova Christmas Offer

ε ναι

Ε, δε θα έπαιρνα και όρκο, γιατί πέρσι που έκανε ο πατέρας μου συμβόλαιο στη forthnet με 24,40 το ΦΠΑ δεν περιλαμβανόταν και το πληρώνει έξτρα! Ειδικά με τη forthnet θέλω να είμαι σίγουρος... :2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Ειναι λεμε ΜΕ φπα

Επισης η προσφορα 24,90 του dp eco που λες ειναι ΜΕ φπα

Ολες οι τιμες στους τιμολαταλογους ειναι υποχρρωτικα ΜΕ φπα

Παιδιά σε παλιούς συνδρομητές έχει κερδίσει κάποιοιος κάτι ή πρέπει να διακόψω και να κάνω επανασύνδεση στο όνομα άλλου;

Φίλε διάβασε μια δυο σελίδες πίσω, κάποιοι παλιοί μπήκαμε στο χριστουγενιάτικο

Το Σαββατο εκανα την αιτηση και σημερα περασα και πηρα τον δεκτη και υπεγραψα.
Σαν προσφορα ειναι καλη, οχι κατι τρελο αλλα καλη.
Εξηγουμαι: σαν συνδρομητης forthnet πληρωνα 17.90 και ειχα μονο internet ενω για τα τηλεφωνα ισχυαν χρεωσεις.
Μεχρι τον Οκτωβρη δε, ειχα το 2play economy (αυτο που δινει με την προσφορα) το οποιο πληρωνα 34.90 και το γυρισα στο απλο.
Αρα με 29.90 πληρωνω λιγοτερα απο οσο πληρωνα μεχρι τον Οκτωβρη, ενω εχω και Νοβα...ενω με 12 ευρω παραπανω σε σχεση με οτι πληρωνα μεχρι χθες εχω και απεριοριστα σταθερα και νοβα.
Το συμβολαιο δεν κρυβει καμια παγιδα, απλα θεωρει το ιντερνετ και το τηλεφωνο ως "δωρο" με το συγκεκριμενο πακετο. Δηλαδη, οπως το καταλαβα, αν αλλαξεις πακετο Νοβα, πληρωνεις ξεχωριστα την Forthnet συμφωνα με τον τιμοκαταλογο (34.90). Ομοιως αν αλλαξεις πακετο forthnet (πχ αν θες να καλεις εξωτερικο) τιμολογεισαι ξεχωριστα αυτο το πακετο, ξεχωριστα την nova (τα 29.90 παραμενουν)... Επισης ξεφτιλα που σε περιπτωση διακοπης ζητανε 80 ευρω πισω, αφου τον εξοπλισμο τον αγορασαμε 49 ρε μαγκες... 80 ζητατε και απο αυτους που τον πηραν τζαμπα!
αυτα...

υγ... περιμενω να ερθουν να με συνδεσουν...ειναι γυρω στα 80 ατομα μπροστα απο μενα στην περιοχη που εξυπηρετει οτεχνικος της νοβα...χαμος!

Στειλε τους και στο fb. Σε παιρνουν τηλ μετα

Στο twitter τους έχω ξεφτιλησει και δεν ίδρωσε καθόλου το αυτακι τους....

Τώρα περιμένω τηλέφωνο, μιας που έκανα αίτηση διακοπής....

Το Σαββατο εκανα την αιτηση και σημερα περασα και πηρα τον δεκτη και υπεγραψα.
Σαν προσφορα ειναι καλη, οχι κατι τρελο αλλα καλη.
Εξηγουμαι: σαν συνδρομητης forthnet πληρωνα 17.90 και ειχα μονο internet ενω για τα τηλεφωνα ισχυαν χρεωσεις.
Μεχρι τον Οκτωβρη δε, ειχα το 2play economy (αυτο που δινει με την προσφορα) το οποιο πληρωνα 34.90 και το γυρισα στο απλο.
Αρα με 29.90 πληρωνω λιγοτερα απο οσο πληρωνα μεχρι τον Οκτωβρη, ενω εχω και Νοβα...ενω με 12 ευρω παραπανω σε σχεση με οτι πληρωνα μεχρι χθες εχω και απεριοριστα σταθερα και νοβα.
Το συμβολαιο δεν κρυβει καμια παγιδα, απλα θεωρει το ιντερνετ και το τηλεφωνο ως "δωρο" με το συγκεκριμενο πακετο. Δηλαδη, οπως το καταλαβα, αν αλλαξεις πακετο Νοβα, πληρωνεις ξεχωριστα την Forthnet συμφωνα με τον τιμοκαταλογο (34.90). Ομοιως αν αλλαξεις πακετο forthnet (πχ αν θες να καλεις εξωτερικο) τιμολογεισαι ξεχωριστα αυτο το πακετο, ξεχωριστα την nova (τα 29.90 παραμενουν)... Επισης ξεφτιλα που σε περιπτωση διακοπης ζητανε 80 ευρω πισω, αφου τον εξοπλισμο τον αγορασαμε 49 ρε μαγκες... 80 ζητατε και απο αυτους που τον πηραν τζαμπα!
αυτα...

υγ... περιμενω να ερθουν να με συνδεσουν...ειναι γυρω στα 80 ατομα μπροστα απο μενα στην περιοχη που εξυπηρετει οτεχνικος της νοβα...χαμος!

Ειναι ποινη αν διακοψεις πριν το 12μηνο. Σε ολες τις εταιριες ισχυει. Και στην κινητη. Πρωτη φορα το ακουσες;

οχι αλλα πες οτι παιρνεις μια συσκευη με επιδοτηση 100 ευρω κι εγω παιρνω την ιδια αλλα με επιδοτηση 50 ευρω και βαζω και 50 απο την τσεπη μου...τα ιδια θα μας ζητησουν, σε περιπτωση διακοπης?... αυτο λεω οτι ειναι λιγο γυφτέ... τελος παντων, ουτως ή άλλως δεν σκοπεύω να διακοψω, η προσφορά είναι καλή!

Γενικα η nova σου δινει επιτοτηση σε καθε συνδρομη

Τον 831 απο 119 στα 49
Τον 865 απο 249 στα 149

Αρα περιπου 100 ευρω.

Υπαρχουν και καποιες εξτρα προσφορες ενιοτε

Το να σου πουλάει η Νόβα το μηχάνημα που υποστηρίζει τα κλειδώματά της, είναι σαν να σου νοικιάζει η μπυραρία το τάδε ποτήρι για να πιεις τη μπύρα που πλήρωσες να σου σερβίρουν. Μιλάμε για ΤΟ νταβαντζιλίκι...

Το να σου πουλάει η Νόβα το μηχάνημα που υποστηρίζει τα κλειδώματά της, είναι σαν να σου νοικιάζει η μπυραρία το τάδε ποτήρι για να πιεις τη μπύρα που πλήρωσες να σου σερβίρουν. Μιλάμε για ΤΟ νταβαντζιλίκι...

γιατι ντε και καλα το βλεπετε απο μια μερια. ακουγεται καλυτερα να σου δινει με 50 εναν δεκτη και δωρεαν εγκατασταση παρα να πληρωνεις 50 ευρω τον τεχνικο για μια ωρα δουλεια.
στην ουσια μαλλον με αυτα τα λεφτα πληρωνει τον τεχνικο.

μαρκετιγκ. οτι ακουγεται καλυτερα. ο αλλος πιο ευκολα δινει λεφτα για κατι που θα του μεινει παρα για την υπηρεσια εγκαταστασης

Last edited:
χθες έβαλα το δέκτη (πιάτο είχα ήδη στημένο).

Βρήκε ένα κάρο κανάλια (έχω πιάτο 1,20 δε ξέρω αν παίζει ρόλο)

Πήρα τηλ για ενεργοποίηση, από τις 6 μέχρι τις 10 το βράδυ ο μέσος χρόνος ομιλίας ήταν πάνω από 15 λεπτά!

Θα πεταχτώ από τη δουλειά σήμερα το πρωϊ να το κάνω, ελπίζω το πρωϊ να είναι πιο...χαλαρά.

Καλοθέατος και μην ξεχάσεις να τον αναβαθμίσεις για να αποφύγεις τις ασθένειες που έχει.
Μενού/ Ρυθμίσεις/ Τεχν. Ρυθμίσεις/ Αναβάθμιση/ΟΚ

Επίσης, στις Περιβ. Ρυθμίσεις μπορείς να τις αλλάξεις, ανάλογα με τα γούστα σου.

Επίσης πολλές από τις κάρτες συνδρομητή που ενεργοποιούν οι τεχνικοί, τις έχουν από παλιά και πρέπει να τις αναβαθμίσεις να είναι στο PATCH LEVEL 0015.
MENU>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΤΕΧΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ>ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΚΤΗ>ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CA εκεί πρέπει να είναι 0015.
Αν δεν είναι παίρνεις τηλέφωνο 2106602000, 4 για τεχνική υποστήριξη και σου στέλνουν την αναβάθμιση, ενώ μένεις συντονισμένος για 4-5 ώρες σε ένα κανάλι (π.χ. MEGA).
Και να επαναλάβουμε στις ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ οι δύο επιλογές στο υπομενού να είναι ΟΧΙ.

OFF TOPIC >>> Θα καταχραστώ το νήμα που το διαβάζετε πολλοί για να ζητήσω τεχνική πληροφορία.

Στο πιάτο της Νόβα έχω ένα LNB. Θέλω να τραβήξω δεύτερο καλώδιο για να πηγαίνω τον καινούριο δέκτη και σε άλλο σημείο του σπιτιού. Ή/και να συνδέω τον παλιό δέκτη για να βλέπω τουλάχιστον τα υπόλοιπα κανάλια του Hotbird.

1. Να βάλω άλλο LNB με δύο εξόδους; Μπορώ να το κάνω μόνος χωρίς τεχνικό, ή θα χαλάσω το συντονισμό και δε θα βλέπω πουθενά;
(Ο τεχνικός είναι και γνωστός μου αλλά σιγά μην είναι διαθέσιμος αυτές τις μέρες με την προσφορά. Ούτε στο τηλέφωνο δεν τον βρίσκω)

2. Έχω ακόμη ένα μονό LNB στο ντουλάπι, αυτό που δίναν από τη Νόβα πρόπερσι, μάλλον δεν είναι και πολύ της προκοπής.
Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να έχω σήμα με αυτό σε άλλο καλώδιο, αν το στερεώσω με δεματικά πλάι σε αυτό που δουλεύει τώρα;
Γίνεται με το χέρι να το πετύχω, χωρίς εννοείται να μετακινήσω το υπόλοιπο πιάτο.

Συγνώμη για το off topic και με p.m. αν μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει, να μη διαταράσσουμε το thread.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάααρα πολύ. Θα προσέξω να σημειώσω τις μοίρες και να μην κουνήσω τίποτε άλλο και ελπίζω να γίνει σωστά.

Άλλη ερώτηση... όσοι πήραμε το Christmas pack θα πρέπει να αλλάξουμε πακέτο για να έχουμε και HD, ή μπορεί να προστεθεί στην προσφορά με εξτρά χρέωση;
Όποιος βγάλει γραμμή και περιμένει τόση ώρα, ας κάνει την ερώτηση και να μας ενημερώσει αν μπορεί.
Εσείς που το έχετε, αξίζει την επιπλέον πληρωμή (αν είναι εφικτή τελικά) για μας που μετράμε τα ευρώ της συνδρομής ένα ένα;

Άλλη ερώτηση... όσοι πήραμε το Christmas pack θα πρέπει να αλλάξουμε πακέτο για να έχουμε και HD, ή μπορεί να προστεθεί στην προσφορά με εξτρά χρέωση;
Όποιος βγάλει γραμμή και περιμένει τόση ώρα, ας κάνει την ερώτηση και να μας ενημερώσει αν μπορεί.
Εσείς που το έχετε, αξίζει την επιπλέον πληρωμή (αν είναι εφικτή τελικά) για μας που μετράμε τα ευρώ της συνδρομής ένα ένα;

Έχω το Full και από πέρυσι τον ΟΚΤ, όταν αγόρασα την panasonic 50VT30, πήρα τον 831 για το HD (στην προσφορά που είχε με πιάτο στο inthebox).
Στα κανάλια HD που βλέπω συχνά (cinema και ns1, ns2) η εικόνα είναι οπωσδήποτε τελείως διαφορετική από τα απλά κανάλια. Η διαφορά, βέβαια, φαίνεται και στα ευρωπαικά κανάλια HD που βλέπω με το δεύτερο πιάτο που συντόνισα προς τον astra 19, αφού η τηλεόραση είχε και δορυφορικό δέκτη.

Last edited by a moderator:
Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου η Forthnet: Ο Όμιλος Forthnet, με αφορμή την διακοπή της αναλογικής μετάδοσης από το Κέντρο Εκπομπής του Χορτιάτη, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, προχωράει σε μία καταπληκτική προσφορά της υπηρεσίας «Nova επίγεια», για τους κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, και προσφέρει τον κορυφαίο High Definition, MPEG4 αποκωδικοποιητή, NovaBox HD 831, μόνο με 69 και δώρο 3 μήνες θέαμα από τη Nova επίγεια, χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία δέσμευση!

Οι καταναλωτές που θα εκμεταλλευτούν την παραπάνω προσφορά θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας ψηφιακό αποκωδικοποιητή με χαρακτηριστικά High Definition και 3D, με τον οποίο θα βλέπουν για πάντα όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πρόγραμμα της υπηρεσίας Nova Επίγεια. Έτσι για 3 μήνες θα απολαμβάνουν δωρεάν πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με όλα τα ντέρμπι και 4 από τους 8 αγώνες της Superleague, επιλεγμένους αγώνες από την αγγλική Premier League, το UEFA Champions League και Europa League, αλλά και όλες τις μεγάλες ταινίες του Hollywood σε πρώτη τηλεοπτική προβολή καθώς και εκπληκτικό παιδικό πρόγραμμα από το μοναδικό Disney XD.

Παράλληλα ο αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831 παρέχει μια σειρά ψηφιακών ευκολιών όπως:

προηγμένος γονικός έλεγχος και κλείδωμα σε επίπεδο καναλιού ή προγράμματος,
εξελιγμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος- EPG με συνεχή ροή πληροφοριών για το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν
υπηρεσία υπενθυμίσεων για την έναρξη κάποιου αγαπημένου προγράμματος
Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ οι ενεργοποιήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κάτοικοι των ανωτέρω νομών μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα Καταστήματα Forthnet της περιοχής τους ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova ή να καλέσουν στο 18345 με αστική χρέωση ή να επισκεφτούν το www.forthnetgroup.gr