Μου είπε κάποιος οτι έκανε το πακέτο που συζητάτε στο παρόν νήμα, και του είπαν σε 20 ημέρες θα τον φτιάξουν λόγο τις μεγάλης ζήτησης.
Εχει νοημα απο την απαοψη οτι ηδη εχω nova που βλεπω το οποιο θα το διακοψω 31-12-2012 και σκεφτομαι να ενεργοποιησω το νεο πακετο 30-12-2012.δεν εχει νοημα να μην το ενεργοποιησεις απο τωρα
ισχυει εως 31-12 με τα σημερινα δεδομενα
Το θέμα είναι αν επιτρέπουν τη μεταβίβαση δέκτη...μπορω να κανω bypass αυτον τον 1,5 μηνα αγοραζοντας εναν 831 ΗD μεταχειρισμενο απο καπου και να ερθει ο τεχνικαριος της Forthnet να μου βαλει κεραιες και τα λοιπα μαραφετια ?
του υπαλληλου οταν ρωτησα δεν του αρεσε και πολυ η πονηρη σκεψη μου και δεν μου απαντησε λεγοντας μου "μπορει να μην ειναι συμβατος και δεν ξερω αν θα παρεις το σωστο μοντελο και τετοια"
Εχει νοημα απο την απαοψη οτι ηδη εχω nova που βλεπω το οποιο θα το διακοψω 31-12-2012 και σκεφτομαι να ενεργοποιησω το νεο πακετο 30-12-2012.
Σημειωτεον οτι τα δυο nova ειναι σε διαφορετικα ονοματα απλα θα ειναι στην ιδια οικια (το ενα μεχρι 31-12-2012).
Δηλαδη μπορω να το ενεργοποιησω μεχρι 31-12? Και η χρεωση πλεον θα ειναι για το Ιανουαριο.
ΥΓ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η προσφορά μου μοιάζει περισσότερο σαν συνεργασία 2 εταιρειών παρά σαν ολικη προσφορά μίας εταιρείας όπως μας έιχε συνηθίσει μέχρι τωρα ο όμιλος Forthnet. Ξεκάθαρα διαχωρίζεται η θέση τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.