Η προσφορα περιλαμβανει το forthnet+NOVA SPORT?Βγήκε και στο site http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4871
Απίστευτο τώρα η νοβα θα ανοίξει και τμήμα ληξιαρχείου.το πακετακι ειναι θαυμασιο αλλα δεν ξερω αν προλαβαινω να αλλαξω το επιθετο μου στο δημοτολογιο εως 31 12 για να λογιζομαι ως νεος συνδρομητης
Να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου την ύπαρξη του πακέτου που αναφέρθηκε παραπάνω.
Με κάλεσαν Πριν λίγο και ομολογώ πως το βρίσκω πολύ ελκυστικό ως πακέτο, ειδικά από τη στιγμή που η τιμή θα είναι σταθερή.
Σκέφτομαι σοβαρά τη μεταπήδηση στη forthnet, αν και έχω διαβάσει αρκετά από τα παράπονα των συνδρομητών της...
Το μόνο...."αρνητικό" είναι πως με βάση την πολιτική της,
θα αποκλείεσαι από οποιαδήποτε μελλοντική προσφορά της...
Δεν είναι η Νόβα μόνο, όπως ξανάγραψα έχει αλλάξει το μάρκετινγκ ή μάλλον συμπεραίνω από όσα βλέπω τελευταία πως με τις περικοπές ίσως ξαπόστειλαν όλους όσους είχαν κάποιο ταλέντο και ικανότητα στο θέμα μάρκετινγκ οι εταιρίες και τη δουλειά την ανέλαβαν στελέχη άσχετα ή που βαριούνται να κουράσουν το μυαλό τους.
Δεν εξηγείται αλλιώς, κάποιος από το οικονομικό σκέφτεται πως πρέπει π.χ. αυτό το μήνα να αυξήσουν τις συνδρομές για να του βγουν τα νούμερα και δίνει μια αντίστοιχη εντολή άρπα κόλα, χωρίς να λογαριάσει τι επίπτωση θα έχει αυτό για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές και μελλοντικά για την εταιρία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.