Nova Christmas Offer

Μιας και μιλάτε για χριστούγεννα και προσφορές, μόλις μου άνοιξαν τα nova sports HD και 1 δωρεάν για τα χριστούγεννα. Έχω το start pack

απ`οσο καταλαβα ,ειναι internet,τηλεφωνο,valuepack και extra το novasports 1.
δεν ειναι καθολου κακο το πακετακι..

Last edited by a moderator:
το πακετακι ειναι θαυμασιο αλλα δεν ξερω αν προλαβαινω να αλλαξω το επιθετο μου στο δημοτολογιο εως 31 12 για να λογιζομαι ως νεος συνδρομητης

η προσφορά περιλαμβάνει το start pack με δώρο το NS1 και το 2play economy.Αυτά τα λεφτά (σχεδόν) βασικά μέχρι τώρα είχε μόνο το τηλ και νετ.

Νομίζω (αν και συνδρομητής ΟΤΕ) το πακέτο είναι καλό. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το όνομα σου. Απλά πάρε τηλέφωνο και πες ότι θα κάνεις διακοπή για να μπείς ύστερα στο πακέτο.

Να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου την ύπαρξη του πακέτου που αναφέρθηκε παραπάνω.
Με κάλεσαν Πριν λίγο και ομολογώ πως το βρίσκω πολύ ελκυστικό ως πακέτο, ειδικά από τη στιγμή που η τιμή θα είναι σταθερή.

Σκέφτομαι σοβαρά τη μεταπήδηση στη forthnet, αν και έχω διαβάσει αρκετά από τα παράπονα των συνδρομητών της...

Το μόνο...."αρνητικό" είναι πως με βάση την πολιτική της,
θα αποκλείεσαι από οποιαδήποτε μελλοντική προσφορά της...

Σκέφτηκα ότι εάν μπορείς να αναβαθμίσεις το ίντερνετ σε vdsl με 10 ευρώ παραπάνω τότε το συνολικό πακέτο είναι πολύ καλή φάση.

το πακετακι ειναι θαυμασιο αλλα δεν ξερω αν προλαβαινω να αλλαξω το επιθετο μου στο δημοτολογιο εως 31 12 για να λογιζομαι ως νεος συνδρομητης
Απίστευτο τώρα η νοβα θα ανοίξει και τμήμα ληξιαρχείου.

μιλάμε για LOL καταστάσεις. Σιγά μη κάνουμε και πλαστοπροσωπία! Απλά αν έχετε ολοκληρώσει το 12μηνο κάντε διακοπή και επανασύνδεση με την προσφορά! η σκέψη για vdsl και νοβα φαίνεται ακόμα πιο δελεαστική

Να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου την ύπαρξη του πακέτου που αναφέρθηκε παραπάνω.
Με κάλεσαν Πριν λίγο και ομολογώ πως το βρίσκω πολύ ελκυστικό ως πακέτο, ειδικά από τη στιγμή που η τιμή θα είναι σταθερή.

Σκέφτομαι σοβαρά τη μεταπήδηση στη forthnet, αν και έχω διαβάσει αρκετά από τα παράπονα των συνδρομητών της...

Το μόνο...."αρνητικό" είναι πως με βάση την πολιτική της,
θα αποκλείεσαι από οποιαδήποτε μελλοντική προσφορά της...

εξαρταται απο την περιοχη... το δικο μου attenuation=16 και εχω 23.078/1021. τους ζητησα vdsl και δεν μου το παρεχουν γιατι δεν θα μεινω ικανοποιημενος, γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχω μεχρι το πολυ 30mbps. πιστευω μου ξηγηθηκαν τιμια, ενω μπορουσαν να μου φανε τα 10 για 7mbps παραπανω...
γενικα με την forthnet τοσα χρονια δεν εχω παραπονο, ΑΛΛΑ με την nova ειχα μεχρι σημερα που μου εκαναν την προσφορα
CHRISMAS OFFER 2012 ως εξης:

Μου λενε οτι μπορω να παρω την προσφορα παρολο που ειμαι παλιος συνδρομητης nova και εχω διακοψει πανω απο χρονο... λογω οτι δεν λειτουργουσε σωστα ο δεκτης pvr3001 και δεν μου εδιναν αλλο δωρεαν ή χωρις δεσμευση
τους αναφερω οτι εχω forthnet adsl economy απο την forthnet που ληγει και μου λενε δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι ιδιο με αυτο που δινουν δωρο στην προσφορα...
βλεπουν οτι ειχα δεκτη pvr 3001 και μου κανουν την παρακατω προσφορα που μου λενε οτι δεν μπορω να την παρω απο καταστημα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

δεκτες pvr 865 και 831 και εγκατασταση ολα δωρεαν
multiview χρεωση 9,90/μηνα (στην τιμη περιλαμβανονται τα HD)
nova και forthnet οπως αναφερετε στο chrisτmas offer 2012 με 29,90/μηνα
Δηλ. 39,80/μηνα τελικη τιμη
φυσικα το δεχτηκα την προσφορα τηλεφωνικα και μενει να υπογραψω τα χαρτια οταν ερθει ο τεχνικος...

Η παραπανω προσφορα ισως μου εγινε επειδη ειμαι πολλα χρονια συνδρομητης forthnet (πριν κανει ιδιοκτητο δικτυο) και πολυ παλιος συνδρομητης nova που ειχα διακοψει πανω απο 1 χρονο...
(ισως επαιξε ρολο και ο λογος διακοπης) , απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ετσι ωστε ο καθενας να το ψαξει κατα περιπτωση... ;)

Όσοι κάνουν σκέψεις για συνδυαστικό πακέτο της 4νετ και των άλλων εναλλακτικών με vdsl πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι, παρά τα όσα ανακοίνωσαν από τη Δευτέρα 26.11, δεν μπορούν να διαθέσουν κανονικό vdsl ακόμη, και πολύ περισσότερο σε περιοχές άλλες εκτός εκείνων που διαθέτει ο ΟΤΕ. Η μέθοδος τύπου Cyta, δηλαδή σε περιοχές με χαμηλό attenuation, ήτοι σε όσους συνδρομητές βρίσκονται κοντά στο ΑΚ, δεν είναι κανονικό vdsl αλλά ημίμετρα.

Τώρα, στο θέμα της πρόσφατης αλλά και των γενικότερων προσφορών της Nova, έχω τη γνώμη ότι βγάζει μια βασική, συνήθως στις γιορτές, για να προσελκύσει νέους συνδρομητές και σε όσους είτε έχουν διακόψει είτε διαμαρτύρονται δίνει παραλλαγές της βασικής που τις ονομάζει ειδική έκπτωση και έχουν ορισμένη χρονική διάρκεια.

Πάντως, τόσο η προσφορά των 29,90 όσο και η παραλλαγή που περιγράφεται παραπάνω ακούγονται ενδιαφέρουσες, σε σχέση με τα βασικά τιμολόγια των πακέτων της, και οφείλονται, όπως είναι προφανές, στον ανταγωνισμό και στην (δύσκολη) περίοδο που διανύουμε.

Καλημερα
Λιγο πολυ ολοι μολις μαθαμε την προσφορα νοιωσαμε μακακες που ειμαστε τοσα χρονια συνδρομητες και εχουμε διαφορετικη αντιμετωπιση προς το χειροτερο!
Να σας θυμισω οτι το 53,90 Σπορτπακ και φορθ ηταν προσφορα "μονο για νεους πελατες" και μετα βεβαια το πηραν ολοι!
Απλα πλεον με την απωλεια πολλων αξιολογων αθλητικων γεγονοτων το 53.90 ειναι ΠΟΛΥ!
Εχει χασει Γαλλικο πρωταθλημα, κυπελλα Ιταλιας και Ισπανιας, ΔΕΝ δειχνει κανενα παιχνιδι στις 17:00 απο Αγγλια και το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι για γελια!
Να σας θυμισω οτι για τον λογο οτι το Ελληνικο Πρωταθλημα εχει χασει την αξια του η ΝΟΒΑ εχει ζητησει ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ μειωση του ποσου που κατεβαλε στην Λιγκα για τα δικαιωματα!
Αυτη την μειωση ΔΕΝ την μετεφερε και στους υπαρχοντες συνδρομητες της ως οφειλε!
Δηλαδη δεν γινεται Σαββατο να βλεπω τον Πανθρακικο,την Βεροια και τον Πλατανια, και να δινω τα ιδια λεφτα!
Δεν γινεται Κυριακη απογευμα να μην βλεπω ΤΙΠΟΤΑ απο Αγγλια και Κυριακη βραδυ να μην βλεπω ΓΑΛΛΙΑ!
και να μου διαφημιζει "καθε μερα μπαλα" επειδη την Δευτερα εχει Αρης-Πλατανιας!
και επειδη δειχνει το οποιο Ελληνικο να μην δειχνει Δευτερα ουτε το Αγγλικο (οταν εχει) ουτε το Πορτογαλικο (που εχει καθε Δευτερα!)
Το προιον εχει μικρυνει και η τιμη του εχει παραμεινει η ιδια!

Σημερα που κανει την προσφορα 29.90 τους πηρα τηλ. και μου ειπαν το γνωστο παραμυθι "μονο για νεους" και τους ειπα οκ το κοβω!
Και προσεξτε ΔΕΝ θα δεχτω να πληρωσω κανενα "πεναλτυ" διακοπης διοτι οταν εγω υπεγραψα κυριοι ενα χρονο με 53.90 προβαλατε το Γαλλικο Πρωταθλημα, το Αγγλικο οχι πετσοκομμενο, τα κυπελλα Ιταλιας και Ισπανιας! Σημερα λοιπον δεν μπορειτε να μου ζητατε προστιμο ΔΙΟΤΙ εχετε αλλαξει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ουσιωδεις συμφωνημενες παροχες! Εγω πρεπει να σας ζητησω χρηματα πισω!

Πονταρουν στην αγνοια του καθενα μας!
Τα 29.90 ειναι fair τιμη για ΟΛΑ τα νοβασπορτ οχι μονο για το Νο1! αντε να συζητησουμε ενα ταληρο ακομα!

Δεν είναι η Νόβα μόνο, όπως ξανάγραψα έχει αλλάξει το μάρκετινγκ ή μάλλον συμπεραίνω από όσα βλέπω τελευταία πως με τις περικοπές ίσως ξαπόστειλαν όλους όσους είχαν κάποιο ταλέντο και ικανότητα στο θέμα μάρκετινγκ οι εταιρίες και τη δουλειά την ανέλαβαν στελέχη άσχετα ή που βαριούνται να κουράσουν το μυαλό τους.
Δεν εξηγείται αλλιώς, κάποιος από το οικονομικό σκέφτεται πως πρέπει π.χ. αυτό το μήνα να αυξήσουν τις συνδρομές για να του βγουν τα νούμερα και δίνει μια αντίστοιχη εντολή άρπα κόλα, χωρίς να λογαριάσει τι επίπτωση θα έχει αυτό για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές και μελλοντικά για την εταιρία...

Σε βρίσκω αυστηρό. Το ποσό 29.90 αντί των 30 Ευρώ τι σόϊ μάρκετινγκ είναι?

Όταν το 25% των ελλήνων έχει κάρτα ανεργίας και ο βασικός μισθός δε φτάνει για τα βασικά αγαθά, μήπως πρέπει να βάλουμε κανα ερωτηματικό ? στον τίτλο του νήματος?

Εχουν γραψει στα πλαι τοςυ τα παπουτσια τους παλιους συνδομητες.
Πηρα τηλεφωνο να μαθω για την προσφορά και μου λενε το γνωστο για νεους συνδομητες.
Τους λεω κοψτε το.
Μου λενε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σας δωσουμε τα HD καναλια δωρεαν για 1 χρονο
Τους λεω μα και παλι πολυ παραπανω πληρωνω.
Μου λενε δεν γινεται τιποτε αλλο
Τραβηξα και εγω μια διακοπη που ειναι ολη δικια τους.
Αν δεν αντιδρασουμε ολοι παντα ετσι θα μας κανουν .
Ντροπη

Παιδιά εγω που δεν έχω καν γραμμή στο σπίτι μου ειναι + 39ε για να κάνω νέα γραμμή + το περίμενε 25 μέρες για να ενεργοποιηθεί + τον εξοπλισμό 49ε έτσι πάει η θα πληρώσω κάτι παραπάνω λόγο του ότι δεν έχω γραμμή σπίτι?
Ακόμη η τηλεόραση που περιμένω θα είναι εδώ σε 2 μήνες 55" FULL HD... Αν γίνει η ενεργοποίηση/εγκατάσταση σε 20 μέρες μετά αρχίζει αυτόματα (Και επομένως τον χάνω) ο χρόνος των 2 μηνών ΔΩΡΕΑΝ HD η οχι;
Μπορώ να μπλοκάρω τις κλήσεις για εξωτερικό και τις κλήσεις προς κινητά; (Μετά το πέρα των 30 λεπτών ΔΩΡΕΑΝ που έχει)

δυστυχώς μπορείς να κάνεις φραγή γενικά και όχι μόνο πάνω από κάποιο ποσό. σε αυτό πρέπει να αυτο-ελεγχθείς και να μη το περάσεις. τα έξοδα είναι όπως τα είπες αλλά δε νομίζω να μπορείς να μεταφέρεις το HD για πιο μετά. Μήπως να πας από κανά κατάστημα να σου τα επιβεβαιώσουν όμως?

θα βαλουνε ολους τους νεους αντε και σε μερικους παλιους συνδρομητες να βαλουνε το πακετο της χριστουγενιατικης προσφορας και μετα θα μεταδιδουνε ολους τους μεγαλους αγωνες στο novasport 2......

Αυτό συμβαίνει ήδη έτσι κι αλλιώς (βλ. αγώνες Ολυμπιακού στο Champions League)