Καλά δεν είναι δωρεάν... Είπαμε θα έχουμε δώσει τα 5 για το HD!Καλά ούτε στον Άγιο της νερό δεν δίνει η νόβα σιγά μη δώσει και δωρεάν hd κανάλι.

Καλά δεν είναι δωρεάν... Είπαμε θα έχουμε δώσει τα 5 για το HD!Καλά ούτε στον Άγιο της νερό δεν δίνει η νόβα σιγά μη δώσει και δωρεάν hd κανάλι.
Ετοιμαστειτε για ατελειωτες ωρες golf,wrestling και πολο!:smash:
Η αγορα δεν χωραει 2 παιχτες. Αυτο εχει ξεκαθαρισει απο την κοινη συμβιωση Nova & Alpha.
Ενας απο τους δυο σταδιακα θα τελειωσει. Αν θα ειναι ο Οτε ή η Νοβα ειναι θεμα χρονου και χειρισμων....
Ο γνωστός λάκκος στη φάβα είναι ότι δεν θα έχει CL Ολυμπιακό στο NS1... Βέβαια δεν θα έχει Ολυμπιακό στο CL γενικά από αύριο θα μου πείτε οπότε μικρό το κακό! Βέβαια αν τυχών σπάσει κανένας διάολος:devil-smiley-029: το ποδάρι του και περάσει και ο Παναθηναϊκός στο Europa δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική και εκεί!!!Να σας πω τί έγινε με τη δική μου συνδρομή. Είμαι χρόνια συνδρομητής forthnet για double-play. Πριν περίπου 2 χρόνια είχα βάλει Nova όταν έδιναν και το Start pack στην ίδια τιμή για ένα χρόνο, το οποίο κράτησα μόνο για 12μηνο. Τελευταίους 15 μήνες είχα το 2Play economy απεριόριστα σταθερά, 24άρι ίντερνετ -το οποίο παραδόξως δουλεύει καλά, κλειδώνω 18 κατεβάζω με 1,7 MB/s- και στην τελευταία ανανέωση πριν λίγους μήνες με πιέσεις από το τηλέφωνο για να αναιρέσω αίτηση συνδρομής σε άλλη εταιρία μου δώσανε και μισή ώρα κινητά με σύνολο 25 ευρώ/μήνα.
Σήμερα έκανα δυο μισάωρα λόγω αναμονής τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών, μήπως μου δίνανε τα αθλητικά σε χαμηλή τιμή, για να μην γκρινιάζει ο παππούς, αλλιώς δε βλέπω το λόγο να πληρώνει κανείς Νόβα. Τελικά από ότι είδα αυτό που ήταν έτοιμοι να μου δώσουν και το πήρα, ήταν το Χριστουγεννιάτικο πακέτο, 2play economy χωρίς κινητά + Nova start pack + Novasports1 με τελική τιμή 30 ευρώ (29,90).
Ηχογράφησαν ανανέωση συμβολαίου για 1 χρόνο, σαν παλιός συνδρομητής που έχω εξοπλισμό και επανασυνδέθηκα ΔΕΝ πληρώνω κάτι, μου είπαν πως δικαιούμαι δωρεάν HD δέκτη αν θέλω να πάω να τον παραλάβω και να τηλεφωνήσω να ενεργοποιηθεί αντί του πατάτασατ.
Μου ζήτησαν μόνο να πληρώσω το τρέχοντα μήνα, το πρώτο 30άρι, εντός 5 ημερών.
Ήταν μια προσφορά που θα την έλεγε κανείς λογική γιατί έτσι κι αλλιώς πλήρωνα 25 ευρώ και ευχάριστη έκπληξη το να μην ακούσω ένα ακόμη παραλογισμό, αν και μου πρότειναν κάτι κουφά ασύμφορα για ολόκληρο το sportpack.
Ελπίζω τώρα προς το τέλος να πήραν μάθημα και να μη μας κάνουν να νιώθουμε τόσο κορόιδα και να μην ανακαλύψουμε κάποιο λάκο στη φάβα σύντομα...
Πάντως η άρνηση ένταξης παλιών πελατών που δεν έτρεχε κάποια συνδρομή τους δεν φαίνεται να ισχύει, δε νομίζω πως κάνανε κάποια εξαίρεση για μένα αλλά φάνηκε σαν να με είχαν ήδη σε συγκεκριμένη κατηγορία πελάτη που επιστρέφει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.