Nova Christmas Offer

Καλά ούτε στον Άγιο της νερό δεν δίνει η νόβα σιγά μη δώσει και δωρεάν hd κανάλι.
Καλά δεν είναι δωρεάν... Είπαμε θα έχουμε δώσει τα 5 για το HD! ;)

Εγω που εχω σκετο 2play γινεται να παρω μονο το HD καναλι ? :p

Πλακα πλακα τους πηρα να τους ρωτησω τι γινεται αν θελω το συγκεκριμενο πακετο αλλα επειδη ειμαι σε κανονικο 2play (οχι economy) θα με χρεωναν 25 ευρω για υποβαθμιση πακετου !!

Απο την αλλη η διαφορα των δυο πακετων (economy και standard 2play) κανονικα ειναι 6 ευρω αλλα με τα την προσθηκη των nova γινεται 10 !!

Μιλαμε για τραγικους χειρισμους αλλα σαμπως ολη η χωρα ετσι δεν ειναι αυτην την στιγμη ? σε ολα τα επιπεδα...

Ετοιμαστειτε για ατελειωτες ωρες golf,wrestling και πολο!:smash:

...βάλε και ενόργανη γυμναστική, πινκ-πονκ, μπέιζμπολ....... Ε ρε ΟΤΕ που τις χρειάζετε της κυρά νόβας...... Όταν βλέπεις κάποιον να πιάνεται από τα μαλλιά του ένα πράγμα συμβαίνει....ΠΝΙΓΕΤΑΙ!!! Και έτσι όπως πάει τιμολογιακά η νόβα την κόβω ούτε τα ήδη κεκτημένα αθλητικά της να κρατάει πλέον.....

Last edited by a moderator:
Η αγορα δεν χωραει 2 παιχτες. Αυτο εχει ξεκαθαρισει απο την κοινη συμβιωση Nova & Alpha.

Ενας απο τους δυο σταδιακα θα τελειωσει. Αν θα ειναι ο Οτε ή η Νοβα ειναι θεμα χρονου και χειρισμων....

Ξερει κανεις αν δινουν ρουτερ σε πελατες που εχουν ηδη καποιο πακετο Forthnet;

Εγω καθως εχω ηδη πιατο, αρα δε θελω πιατο-εγκατασταση, θα ζητησω να μη πληρωσω τον pace παντως κι αν δεχτουν προχωραω.

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγω! Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα forthnet γύρω στις 11 το πρωί! Βλέπω ουρά μέχρι έξω!!! Όπα λέω την κάτσαμε την βάρκα! Όπως πήγα έτσι και έφυγα!!! Οι σκέψεις μου έχουν να κάνουν με τις ώρες αιχμής και την ταχύτητα που θα έχω στο Internet 24 και καλά που δίνουν δωρεάν! ΕΊΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Θα είναι όντως έτσι η όχι; Ακόμη η ποιότητα τηλ. Κλήσεων είναι οκ;

Η αγορα δεν χωραει 2 παιχτες. Αυτο εχει ξεκαθαρισει απο την κοινη συμβιωση Nova & Alpha.

Ενας απο τους δυο σταδιακα θα τελειωσει. Αν θα ειναι ο Οτε ή η Νοβα ειναι θεμα χρονου και χειρισμων....

σκεφτομαι οτι αν μεινει ο οτε με την σταθερη του τιμολογιακη πολιτικη(εως τωρα) τι θα απογινωμεν και ημεις οι αρρωστοι που ψαχνουμε και ελπιζουμε καθε μερα για μια καινουργια προσφορα απο τις αλλοπροσαλες τιμολογησεις της νοβα για παλιους και νεους για πακετα υποπακετα και hd
κρατα γερα νοβα!

Να σας πω τί έγινε με τη δική μου συνδρομή. Είμαι χρόνια συνδρομητής forthnet για double-play. Πριν περίπου 2 χρόνια είχα βάλει Nova όταν έδιναν και το Start pack στην ίδια τιμή για ένα χρόνο, το οποίο κράτησα μόνο για 12μηνο. Τελευταίους 15 μήνες είχα το 2Play economy απεριόριστα σταθερά, 24άρι ίντερνετ -το οποίο παραδόξως δουλεύει καλά, κλειδώνω 18 κατεβάζω με 1,7 MB/s- και στην τελευταία ανανέωση πριν λίγους μήνες με πιέσεις από το τηλέφωνο για να αναιρέσω αίτηση συνδρομής σε άλλη εταιρία μου δώσανε και μισή ώρα κινητά με σύνολο 25 ευρώ/μήνα.
Σήμερα έκανα δυο μισάωρα λόγω αναμονής τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών, μήπως μου δίνανε τα αθλητικά σε χαμηλή τιμή, για να μην γκρινιάζει ο παππούς, αλλιώς δε βλέπω το λόγο να πληρώνει κανείς Νόβα. Τελικά από ότι είδα αυτό που ήταν έτοιμοι να μου δώσουν και το πήρα, ήταν το Χριστουγεννιάτικο πακέτο, 2play economy χωρίς κινητά + Nova start pack + Novasports1 με τελική τιμή 30 ευρώ (29,90).
Ηχογράφησαν ανανέωση συμβολαίου για 1 χρόνο, σαν παλιός συνδρομητής που έχω εξοπλισμό και επανασυνδέθηκα ΔΕΝ πληρώνω κάτι, μου είπαν πως δικαιούμαι δωρεάν HD δέκτη αν θέλω να πάω να τον παραλάβω και να τηλεφωνήσω να ενεργοποιηθεί αντί του πατάτασατ.
Μου ζήτησαν μόνο να πληρώσω το τρέχοντα μήνα, το πρώτο 30άρι, εντός 5 ημερών.

Ήταν μια προσφορά που θα την έλεγε κανείς λογική γιατί έτσι κι αλλιώς πλήρωνα 25 ευρώ και ευχάριστη έκπληξη το να μην ακούσω ένα ακόμη παραλογισμό, αν και μου πρότειναν κάτι κουφά ασύμφορα για ολόκληρο το sportpack.
Ελπίζω τώρα προς το τέλος να πήραν μάθημα και να μη μας κάνουν να νιώθουμε τόσο κορόιδα και να μην ανακαλύψουμε κάποιο λάκο στη φάβα σύντομα...

Πάντως η άρνηση ένταξης παλιών πελατών που δεν έτρεχε κάποια συνδρομή τους δεν φαίνεται να ισχύει, δε νομίζω πως κάνανε κάποια εξαίρεση για μένα αλλά φάνηκε σαν να με είχαν ήδη σε συγκεκριμένη κατηγορία πελάτη που επιστρέφει.

Φίλε όλους τους παλιούς πελάτες αν τους την πούνε και καλά την κάνω για άλλη εταιρία τους "φτιάχνουν" προγραμματάκια καλά να μην φύγουν!

Ο υπάλληλος μου είπε ότι το θέμα στην ταχύτητα είναι γενικό εσυ μπορεί να πιάνεις την μέγιστη τεχύτητα και 2 τετράγωνα ποιό κάτω να σέρνεται! Τώρα αυτό μου το είπε είναι θέμα εγκαταστάσεις που έχει ο ΟΤΕ στην περιοχή σου και λογικά θα παίζει και η απόσταση απο τον SERVER

Να σας πω τί έγινε με τη δική μου συνδρομή. Είμαι χρόνια συνδρομητής forthnet για double-play. Πριν περίπου 2 χρόνια είχα βάλει Nova όταν έδιναν και το Start pack στην ίδια τιμή για ένα χρόνο, το οποίο κράτησα μόνο για 12μηνο. Τελευταίους 15 μήνες είχα το 2Play economy απεριόριστα σταθερά, 24άρι ίντερνετ -το οποίο παραδόξως δουλεύει καλά, κλειδώνω 18 κατεβάζω με 1,7 MB/s- και στην τελευταία ανανέωση πριν λίγους μήνες με πιέσεις από το τηλέφωνο για να αναιρέσω αίτηση συνδρομής σε άλλη εταιρία μου δώσανε και μισή ώρα κινητά με σύνολο 25 ευρώ/μήνα.
Σήμερα έκανα δυο μισάωρα λόγω αναμονής τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών, μήπως μου δίνανε τα αθλητικά σε χαμηλή τιμή, για να μην γκρινιάζει ο παππούς, αλλιώς δε βλέπω το λόγο να πληρώνει κανείς Νόβα. Τελικά από ότι είδα αυτό που ήταν έτοιμοι να μου δώσουν και το πήρα, ήταν το Χριστουγεννιάτικο πακέτο, 2play economy χωρίς κινητά + Nova start pack + Novasports1 με τελική τιμή 30 ευρώ (29,90).
Ηχογράφησαν ανανέωση συμβολαίου για 1 χρόνο, σαν παλιός συνδρομητής που έχω εξοπλισμό και επανασυνδέθηκα ΔΕΝ πληρώνω κάτι, μου είπαν πως δικαιούμαι δωρεάν HD δέκτη αν θέλω να πάω να τον παραλάβω και να τηλεφωνήσω να ενεργοποιηθεί αντί του πατάτασατ.
Μου ζήτησαν μόνο να πληρώσω το τρέχοντα μήνα, το πρώτο 30άρι, εντός 5 ημερών.

Ήταν μια προσφορά που θα την έλεγε κανείς λογική γιατί έτσι κι αλλιώς πλήρωνα 25 ευρώ και ευχάριστη έκπληξη το να μην ακούσω ένα ακόμη παραλογισμό, αν και μου πρότειναν κάτι κουφά ασύμφορα για ολόκληρο το sportpack.
Ελπίζω τώρα προς το τέλος να πήραν μάθημα και να μη μας κάνουν να νιώθουμε τόσο κορόιδα και να μην ανακαλύψουμε κάποιο λάκο στη φάβα σύντομα...

Πάντως η άρνηση ένταξης παλιών πελατών που δεν έτρεχε κάποια συνδρομή τους δεν φαίνεται να ισχύει, δε νομίζω πως κάνανε κάποια εξαίρεση για μένα αλλά φάνηκε σαν να με είχαν ήδη σε συγκεκριμένη κατηγορία πελάτη που επιστρέφει.
Ο γνωστός λάκκος στη φάβα είναι ότι δεν θα έχει CL Ολυμπιακό στο NS1... Βέβαια δεν θα έχει Ολυμπιακό στο CL γενικά από αύριο θα μου πείτε οπότε μικρό το κακό! Βέβαια αν τυχών σπάσει κανένας διάολος:devil-smiley-029: το ποδάρι του και περάσει και ο Παναθηναϊκός στο Europa δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική και εκεί!!!

Από εκεί και πέρα δεν βλέπω κάτι ύποπτο...

Πηρα τωρα τηλεφωνο...μου λεει εχετε το προνομια με 53,90 το μηνα και δεν γινεται καποια καλυτερη προσφορα...της λεω για την προσφορα με τα 30 euro το μηνα το αθλητικο με το economy μου λεει ναι εχει γινει σε μερικους συνδρομητες...Την ρωτησα ποσο πρεπει να πληρωσω για να διακοψω και μου λεει 100 euro αλλα ακομα και τοτε καμια προσφορα μαλλον παει για διακοπη η συνδρομουλα.

Πλάκα κάνεις!Σα να σου λέει δηλαδή πως κάποιοι πληρώνουν 30 ευρώ ενώ κάποια άλλα κορόιδα σχεδόν τα διπλάσια..

Mα δεν λέει vομίζω για την προσφορά με το ns1 που γίνεται σε όλους αλλά για το sports pack.Γράφτηκε και από άλλον ότι πήρε το sportspack με 30 ευρώ (με δώρο τηλέφωνο και internet).

παιδια για αυτη την προσφορα λεω...το sports pack μαζι με τηλεφωνο και ιντερνετ.30 ευρω αντι για 54...

η αληθεια ειναι πως προκειμενου καποιος να μην διακοψει τελιως να του κανεις extra προσφορα. απο το 0 καλο ειναι και το 30 το μηνα και εσοδο και δεν μειωνεται ο αριθμος συνδρομητων

Φίλος μου έκανε σήμερα αίτηση ... 49 το nova εξοπλισμό αλλά δεν του έδωσαν το πιάτο! Θα το φέρει ο τεχνικός;

Ακόμα πλήρωσε και 51 κάτι ευρό για νέα γραμμή και μέτρηση βρόχου μιας και δεν είχε καθόλου...

καλησπερα
ειμαι συνδρομητης και nova-forthnet και πειρα τηλεφωνο και ρωτησα αμα υσχειη και για εμας η προσφορα και φυσηκα μου απαντησανε ΟΧΙ και λεω εγω τωρα......η νεοι σηνδρομητες για την εταιρια ειναι ποιο μαγκες που θα πληρωνοναι 29,90 το μηνα και εμεις που πληρωνομουμε 80 ειμαστε οι χαζοι?
ρωταω λοιπον σας ενδειαφερουνε οι παλιοι σηνδρομητες που περνετε ποιο πολλα λεφτα η' σας σημφερουνε οι νεοι σηνδρομητες που θα περνετε 75% λιγοτερα?
και η απαντηση ητανε δεν μπορω να σας πω κατι γιατι ειναι αποφασει της εταιριας.αχαχχαχαχα πραγματικα ειναι για γελια....
ποιο πανω καποιος φιλος ειπε οτι ειναι προσφορα της nova και οχι της forthnet......φιλε μου εισαι λαθος γιατι στα προσφερουμε ολα μαζι με 29.90 και τηλεφωνο και internet και nova.
για εμενα που ειμαι 5 χρονια συνδρομητης το μονο που καταφερανε με αυτα που μου ειπανε ειναι να την κανω οσο ποιο γρηγορα μπορω απο την εταιρια