Nova Christmas Offer

Πήγα σε κατάστημα forthnet για να επιβεβαιώσω τα στοιχεία της αγοράς και υπήρχαν ήδη 4 άτομα στην ουρά που ρωτούσαν για την προσφορά. Τελικά έχει πέραση η προσφορά.

Τίποτα. Η προσφορά είναι καλή.
Το δικό μου πορτοφόλι τρυπάνε, που έχω full pack (έστω και με 20% έκπτωση μαζί με forthnet).

αν το novasports1 έδειχνε όλους τους αγώνες του οσφπ στο CHL, όλα τα παιγνίδια του ΠΑΟ και του οσφπ της euroleague, όλα τα παιγνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος των ΠΑΟ, οσφπ και τα σπουδαιότερα ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος, τότε προφανώς θα αγοράζαμε όλοι το novasports επίγεια και δε θα αγοραζε κανένας το sports pack.

Όσοι έχουν του sports pack πληρώνουν ~52 , όσοι έχουν το επίγεια 20 ή 25 . Αντιλαμβάνεσαι ότι το αναμενόμενο είναι να δείχνει το 40%-45% από τα hot παιγνίδια. Και νομίζω ότι πολύ χοντρικά, κάπου τόσα δειχνει στο ns1...

Συνεπώς, όσο υπάρχει αυτή η τιμολογιακή πολιτική (δηλ. αυτή η διαφορά επίγεια vs. sportspack), μην περιμένεις να τα βλέπεις (σχεδόν) όλα στο ns1...

Με 52 παίρνεις 40+ κανάλια, με 20 ή 25 που λες παίρνεις ΕΝΑ. Αυτό το ΕΝΑ κανάλι θα έπρεπε να έχει ότι καλύτερο γίνεται για να δικαιολογεί την τιμή του. Προσωπικά δε θα έπαιρνα ποτέ το επίγειο, είναι κοροϊδία

συμφωνο...

αλλα ξες ποσες γυναικες ριχνουν παντοφλα και δεν αφηνουν καλωδια και πιατα? :ρ

Last edited by a moderator:
Πρεπει να πουλαει καλα το πραγμα. Οι τεχνικοι ειναι ειδος προς εξαφανιση. Σε δυο γνωστους που το πηραν την περασμενη εβδομαδα ο τεχνικος ακομα περνει τηλεφωνο για να ερθει. Οποτε μου εφεξε ταρατσες (μαθε τεχνη και αστηνε...) Πληρωμη σε κοψιδια και μπυρες, μεχρι αργα. Ρουτερακι δινουν ενα που μοιαζει με ταμπακιερα Huawei.
Εχει λεει και wifi, με ενσωματομενη κεραια.
Το θεμα ειναι να μην κανει εμετο αμα το φορτωσεις. Προς το παρον εμεινε στο κουτι του, μιας και η ενεργοποιηση ειναι για μετα τις 15 του μηνος.

Με 52 παίρνεις 40+ κανάλια, με 20 ή 25 που λες παίρνεις ΕΝΑ. Αυτό το ΕΝΑ κανάλι θα έπρεπε να έχει ότι καλύτερο γίνεται για να δικαιολογεί την τιμή του. Προσωπικά δε θα έπαιρνα ποτέ το επίγειο, είναι κοροϊδία

Δε συμφωνώ. Όποιος θέλει να δει 40+ κανάλια, έχει την επιλογή να πάρει το start pack με 21 . Αυτός που παίρνει το sports pack, θέλει πρωτίστως να δει αθλητικά, δηλαδή πληρώνει 31 παραπάνω για 6 novasports κανάλια.

Στο επίγεια. έχεις το ns1, πληρώνεις 20 (38% της τιμής του sports pack) ή 25 (48% της τιμής του sports pack) και βλέπεις αναλογικά αντίστοιχο ποσοστό από τα hot παιγνίδια που έχει πλατφόρμα.

Οπότε, η απαίτηση να προβάλλονται όλα τα hot παιγνίδια live στο ns1 είναι δυστυχώς παράλογη βάσει της τρέχουσας τιμολογιακής πολιτικής

Μ' αρέσει που πάντα θα υπάρχει κάποιος να υπερασπίζει τη τιμολογιακή πολιτική της Νόβα, για να πάει κόντρα στο ρεύμα, αντικαθεστωτικός!
Και να μας ενημερώνει πόσο παράλογες απαιτήσεις έχουμε οι καταναλωτές και καλοπληρωτές από το Θέσφατο μονοπώλιο της Νόβα στα αθλητικά.
Και μ' αρέσει που έχω διαπληκτιστεί και με τον malakudi σαν να έκανε αυτό το πράγμα στο παρελθόν! :)

Ο μόνος λόγος που δέχτηκα να πληρώσω αυτή τη μικρή συνδρομή της χριστουγεννιάτικης προσφοράς είναι ο μπαμπάς/παππούς της οικογένειας, που πλέον τον πονάει ακόμη και να πληρώσει το κάθισμά του στη καφετέρια της γειτονιάς με τη σύνταξη που του άφησαν και που με τις μαγκιές της Νόβα του στερούν ακόμη και ένα αγώνα Ελληνικό ποδοσφαιρικό κλοτσοσκούφι να δει, που ούτε η χούντα δεν το στερούσε από το λαουτζίκο...

Το ίδιο πιστεύω αισθάνονται οι περισσότεροι που έσπευσαν να πληρώσουν αυτό το λίγο παραπάνω που μπορούν (από το σκέτο πακέτο τηλεφωνίας σε οποιαδήποτε εταιρία) και ελπίζω τώρα που σφίξαν τα πράγματα και γι αυτούς, να είναι μια κίνηση καλής θέλησης από τη Νόβα και όχι το άκρον άωτον του εμπαιγμού προς τους συνδρομητές.
Πρώτη μέρα επανασύνδεσης σήμερα, 3 τηλέφωνα με τη σχετική αναμονή για "επανεκκίνηση" από το τεχνικό τμήμα, καθώς κάθε δύο ώρες κόλαγε ο δέκτης και δεν έδειχνε τίποτε ούτε με reset. Πάω αύριο για νέο δέκτη, να δούμε τι θα γίνει...

edit: σας αφήνω προσωρινά, πάω να αντιμετωπίσω το τέταρτο κόλλημα, μπας και δει ο παππούς Ρεάλ... γιατί Ολυμπιακό δεν έχει, μόνο υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο για τα γερόντια...

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους! έβαλα την Παρασκευή την Χριστουγεννιάτικη προσφορά της nova!Χτες ήρθαν για εγκατάσταση! Όλα καλά!

Το μόνο ''ξενερωμα'' ειναι οτι βλέπεις μόνο το novasports1 από τα Αθλητικά.

Τους πηρα τηλ αν μπορώ να βλέπω και το novasports2 με δική μου επιπλέον χρέωση και μου είπαν όχι!!

Γνωρίζεται αν μπορούμε να βλέπουμε με extra χρέωση το novasports2??

Γνωρίζεται αν μπορούμε να βλέπουμε με extra χρέωση το novasports2??

οχι φιλε μου.
το ns1 ειναι συμπληρωμα του startpack για να δελεαστει ο κοσμος.
τα πακετο sports,ειναι και το τελευταιο χαρτι της νοβα,οποτε και το πουλαει ακομη-σχετικα-ακριβα.
το πακετακι παντως που πηρες,ειναι μια χαρα..

**στην forthnet Αγιου Δημητριου,2 ημερες που περασα απ`εξω,γινεται κολαση...!!!
ειναι παντως πολυ καλη προσφορα

@andre74 Εσύ κατάλαβες ότι υπερασπίζομαι την τιμολογιακή πολιτική ; (!)
Τουναντίον, απλώς δε μου αρέσουν οι αφόρητοι λαϊκισμοί που βασίζονται σε ανύπαρκτα στοιχεία...

Μια χαρά ειναι το πρόγραμμα!Το μόνο που φοβάμαι είναι μην σταματήσουν το novasports1 κάποια στιγμή!

Πριν στον πάροχο που ήμουν πλήρωνα 27,50 ευρώ μόνο για internet και τηλέφωνο!

αν οντως εχει τοσο κινηση στα καταστηματα μπορουμε να κανουμε μερικους προχειρους υπολογισμους

120 καταστηματα*10 αιτησεις τη μερα*20 μερες=24.000 συνδρομες. αμα βαλουμε και του τηλεφωνικου κεντρου ισως φτασεις τις 30000. λεω εγω τωρα... ειδωμεν..

συνδρομητες που ειναι στη νοβα επιγεια μπορουν να την παρουν?

Να δούμε πάντως ΤΙ ακριβώς αγοράσαμε φθηνά. Πάνω από 6 κολλήματα σε μισή μέρα. Στην αρχή μιλούσα με την εξυπηρέτηση, μετά ανακάλυψα πως υπάρχει αυτόματο μενού στον τηλεφωνητή για να στέλνεις σήμα να ξεκολλάς το δέκτη μόνος σου... 2 φορές το έκανα κατά τη διάρκεια του ζωντανού αγώνα. αυτό είναι service...

τίποτα, πως το λέει η διαφήμιση, "πάπαλα" εκεί που βλέπεις μαύρη οθόνη, ούτε με ρεσετ στο δέκτη λύνεται, θέλει να εκπέμψουν σήμα από το κέντρο, που το κάνεις και μόνος μέσω τηλεφωνητή.

μηπως θελει κανα update η καρτα? αστην για ωρα στο nc1

μηπως θελει κανα update η καρτα? αστην για ωρα στο nc1

Όχι φίλε θέλει restart απο εκεί! Μεγάλη βλακεία αυτο...

Δεν θέλω να βγούν σωστές οι υποψίες μου ότι με τόσο μεγάλο όγκο νέων συνδρομητών θα πέσουν και οι υπηρεσίες! Ταχύτητες Internet, restart κάθε τόσο, κακή ποιότητα τηλεφώνων! Φθηνά router και κολλήματα και απο εκεί σε κάθε download και restart εξυπηρέτηση πελατών στα τηλέφωνα πάνω απο 20λεπτό και βάλε...πρόχηρη εγκατάσταση πιάτου κτλπ. Λογικό είναι γιατί αν του έχει θέσει η εταιρία του υπαλλήλου να βγάλει ένα αριθμό εγκαταστάσεων καθημερινά λογικό είναι να γίνει και πρόχειρα.