Nova Christmas Offer

Σε δορυφορικη υπηρεσια το να μιλαμε για υποβιβασμο της ποιοτητας επειδη μπηκαν πολλοι συνδρομητες ειναι τουλαχιστον αστειο.
Οσο για το internet, οταν εχεις πανω απο 300.000 συνδρομητες δεν αλλαζει κατι αν μπουν αλλοι 30.000
Εξαλλου αμφιβαλλω αν εχει προλαβει να ενεργοποιηθει κανεις ακομα.

Οσο για το προβλημα που αναφερονται, ο δεκτης οπως βγαινει απο το κουτι θελει αναβαθμιση απο τον αερα. Αυτο ειτε το κανει κανεις μονος του, πρωτου ενεργοποιηθει, ειτε γινεται απο μονο του καποια στιγμη. Αναλογα πραγματα ισχυουν και για την καρτα. Αυτο προυποθετει να μην γινεται zapping εκεινη την ωρα.
Επισης, χτες ηταν μια δυσκολη καιρικα μερα, και το 60ρι πιατο σιγουρα ζοριζεται.
Ο συνδιασμος των παραπανω ευκολα καταληγει σε περιεργες καταστασεις.

Απο την αλλη, ο δεκτης HD831 ειναι (οπως εγραψε και καποιος αλλος) καταλληλος για ντεφι σε συναυλια της Εφης Θωδη. Ειδικοτερα το firmware πρεπει να το εχει γραψει η μανα του Τζαμπα, και μαλιστα νυχτα.
Ομως αυτο ισχυει για ολους τους συνδρομητες, οχι μονο για οσους πηραν τωρα.

Οσο για την εγκατασταση του πιατου, δεν μπορω να την σχολιασω γιατι ειναι αφαντη... Δυσκολα ομως μπορει να φταιει για τα κολληματα που περιγραφονται.
Οπως και να χει, το χρονοβορο ειναι το περασμα του καλωδιου. Αλλο να πετας λασο, αλλο να το περνας μεσα σε καναλι. Ομως παιζει το ιδιο. (για να μην πω οτι η προσεκτικη εγκατασταση συχνα κανει αποτομες γωνιες, κατι που δεν ευνοει το σημα, σε αντιθεση με το λασο. :-) )
Ενα πιατο θα το βιδωσεις, και το προσανατολισμο θα τον κανεις. Για ενα σταθερο δορυφορο μιλαμε.

Το μονο σιγουρο που θα υποφερει ειναι η εξυπηρετηση πελατων. Αλλα αυτο ειναι περιοδικό φαινομενο.

Το μονο σιγουρο που θα υποφερει ειναι η εξυπηρετηση πελατων. Αλλα αυτο ειναι περιοδικό φαινομενο.

Άλλη χρονική στιγμή θα με νευρίαζε η εξυπηρέτηση πελατών αλλά από την στιγμή που η προσφορά είναι μέχρι 31/12 τότε τους δικαιολογώ.

Σε δορυφορικη υπηρεσια το να μιλαμε για υποβιβασμο της ποιοτητας επειδη μπηκαν πολλοι συνδρομητες ειναι τουλαχιστον αστειο.
Οσο για το internet, οταν εχεις πανω απο 300.000 συνδρομητες δεν αλλαζει κατι αν μπουν αλλοι 30.000
Εξαλλου αμφιβαλλω αν εχει προλαβει να ενεργοποιηθει κανεις ακομα.

Οσο για το προβλημα που αναφερονται, ο δεκτης οπως βγαινει απο το κουτι θελει αναβαθμιση απο τον αερα. Αυτο ειτε το κανει κανεις μονος του, πρωτου ενεργοποιηθει, ειτε γινεται απο μονο του καποια στιγμη. Αναλογα πραγματα ισχυουν και για την καρτα. Αυτο προυποθετει να μην γινεται zapping εκεινη την ωρα.
Επισης, χτες ηταν μια δυσκολη καιρικα μερα, και το 60ρι πιατο σιγουρα ζοριζεται.
Ο συνδιασμος των παραπανω ευκολα καταληγει σε περιεργες καταστασεις.

Απο την αλλη, ο δεκτης HD831 ειναι (οπως εγραψε και καποιος αλλος) καταλληλος για ντεφι σε συναυλια της Εφης Θωδη. Ειδικοτερα το firmware πρεπει να το εχει γραψει η μανα του Τζαμπα, και μαλιστα νυχτα.
Ομως αυτο ισχυει για ολους τους συνδρομητες, οχι μονο για οσους πηραν τωρα.

Οσο για την εγκατασταση του πιατου, δεν μπορω να την σχολιασω γιατι ειναι αφαντη... Δυσκολα ομως μπορει να φταιει για τα κολληματα που περιγραφονται.
Οπως και να χει, το χρονοβορο ειναι το περασμα του καλωδιου. Αλλο να πετας λασο, αλλο να το περνας μεσα σε καναλι. Ομως παιζει το ιδιο. (για να μην πω οτι η προσεκτικη εγκατασταση συχνα κανει αποτομες γωνιες, κατι που δεν ευνοει το σημα, σε αντιθεση με το λασο. :-) )
Ενα πιατο θα το βιδωσεις, και το προσανατολισμο θα τον κανεις. Για ενα σταθερο δορυφορο μιλαμε.

Υπάλληλος FORTHNET [?]

Όλοι οι δέκτες της Nova θέλουν αναβαθμιση. Προχτές έκανα σε ένα που πήρε φίλος.

Επομένως, μια από τις πρώτες ρυθμίσεις είναι αυτή και η δεύτερη, κατά τη γνώμη μου, η αλλαγή της Απενεργοποίησης και Αδρανοποίησης στο ΟΧΙ.

Μενου/Ρυθμίσεις/Τεχνικές Ρυθμίσεις/Αναβάθμιση/ΟΚ
Εάν δεν χρειάζεται, θα αναφέρει "Μη διθέσιμη αναβάθμιση" ενώ εάν θέλει θα λέει κάτι αντίστοιχο (δεν το θυμάμαι).

Τα άλλα δύο, που έγραψα παραππάνω, βρίσκονται στις Τεχνικές Ρυθμίσεις/ Περιβαλλοντικές Ρυθμίσεις

Υπάλληλος FORTHNET [?]

Λες να ειμαι και να μην το ξερω? Και να γραφω και οτι ο δεκτης ειναι ντεφι? Η μηπως αυτο ειναι για ξεκαρφωμα?
Με την ιδια λογικη εισαι υπαλληλος Wind? Ote? Hol? :D :D

Καλησπέρα!!

Μάλλον αυτό που ήθελε η nova με την προσφορά αυτή (nova christmas offer) το πέτυχε σε εμένα προσωπικά, καθώς δεν με καλύπτει μονό το novasports1!

Μπορώ να φύγω και να πάω στο sports pack??

παντός έχουν καλό τμήμα managment εκεί στην nova

εγώ πιστεύω οτι πολύς κόσμος θα πάει στο sports pack τελικά!

στο novasports1 σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για τα παιχνίδια που μεταδίδονται στα άλλα novasports

Last edited:
Λες να ειμαι και να μην το ξερω? Και να γραφω και οτι ο δεκτης ειναι ντεφι? Η μηπως αυτο ειναι για ξεκαρφωμα?
Με την ιδια λογικη εισαι υπαλληλος Wind? Ote? Hol? :D :D

Απο χθές έχω κάνει αίτηση για την υπηρεσία. Και για αυτό ψάχνω να δώ τι με/μας περιμένει

Καλησπέρα!!

Μάλλον αυτό που ήθελε η nova με την προσφορά αυτή (nova christmas offer) το πέτυχε σε εμένα προσωπικά, καθώς δεν με καλύπτει μονό το novasports1!

Μπορώ να φύγω και να πάω στο sports pack??

παντός έχουν καλό τμήμα managment εκεί στην nova

εγώ πιστεύω οτι πολύς κόσμος θα πάει στο sports pack τελικά!

στο novasports1 σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για τα παιχνίδια που μεταδίδονται στα άλλα novasports

σιγουρα αυτο ειναι το σκεπτικο.

και γω που εχω το cinema pack και δεν με νοιαζουν τα αθλητικα με μια καλη τιμη θα αλλαζα στο full.

με τγν ιδια λογικη οταν θα κανεις zapping και θα ειναι τα υπολοιπα καναλια κλειστα θα ρωτησεις για αλλαγη και θα ειναι ευκολο να πας στις προσφορες 49,90 και 53,90... θα κλαυτεις κιολας για τα hd και ισως τα παρεις και τζαμπα

Νομιζω οτι το ρεαλιστικο σου προβλημα ειναι ποτε θα ερθει ο τεχνικος για την δωρεαν εγκατασταση...
Αν ξερεις να την κανεις μονος σου, δεν ειναι προβλημα. Τα υπολοιπα παλευονται. Σε κρισιμες στιγμες, με λιγο παιξιμο ντεφιου παιρνεις τα ισια σου. Pace 831HD.. 2 σε 1.

με τγν ιδια λογικη οταν θα κανεις zapping και θα ειναι τα υπολοιπα καναλια κλειστα θα ρωτησεις για αλλαγη και θα ειναι ευκολο να πας στις προσφορες 49,90 και 53,90... θα κλαυτεις κιολας για τα hd και ισως τα παρεις και τζαμπα
πως μας εχει καταντησει επιτελους αυτη η νοβα
εγω ονειρευομαι σχεδον καθε νυχτα οτι εγινε το πολυποθητο τηλεφωνο με το φουλ-πακετο στα 29.90
αλλα οταν ανοιγω τον δεκτη προσγειωνομαι στην πραγματικοτητα

η πιο τιμια προσφορα ειναι 59,90 με το dp eco και με τα hd.

Η αλλιως για να ακουγεται ωραιο με καθε συνδρομη nova full pack (61,92) δωρο απεριοριστο σταθερο και internet και hd καναλια

Last edited by a moderator:
Όλοι οι δέκτες της Nova θέλουν αναβαθμιση. Προχτές έκανα σε ένα που πήρε φίλος.

Επομένως, μια από τις πρώτες ρυθμίσεις είναι αυτή και η δεύτερη, κατά τη γνώμη μου, η αλλαγή της Απενεργοποίησης και Αδρανοποίησης στο ΟΧΙ.

Μενου/Ρυθμίσεις/Τεχνικές Ρυθμίσεις/Αναβάθμιση/ΟΚ
Εάν δεν χρειάζεται, θα αναφέρει "Μη διθέσιμη αναβάθμιση" ενώ εάν θέλει θα λέει κάτι αντίστοιχο (δεν το θυμάμαι).

Τα άλλα δύο, που έγραψα παραππάνω, βρίσκονται στις Τεχνικές Ρυθμίσεις/ Περιβαλλοντικές Ρυθμίσεις

Πληροφορήθηκα κι εγώ πως χρειάζονται τα παραπάνω, κι επιπλέον να αναβαθμιστεί το patch level της κάρτας.
Μπορείτε όταν τελειώσετε την αναβάθμιση του δέκτη που περιγράφει ο φίλος (προτιμητέο νομίζω να είστε συντονισμένοι στο κανάλι Mega, 105 στη λίστα) να τσεκάρετε αν έχετε την τελευταία αναβάθμιση και στην κάρτα.
MENU>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ>ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΚΤΗ>ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CA
Αν δεξιά δεν βλέπετε ως Κατάσταση κάρτας 0015 αλλά 000C ή κάτι άλλο, τηλεφωνήστε στην τεχνική υποστήριξη για να σας καθοδηγήσουν.

παπαλα η προσφορα!

λεει εξαντληθηκε ο εξοπλισμος...

να το πιστεψουμε?

ποσο πουλησε πια?

Ήμουν συνδρομητής έξι χρόνια με ελεύθερη κάρτα, έβαλα HD όταν ξεκίνησε. Πλήρωσα (τότε) για τον 831 περίπου 129 Ευρώ (αν θυμάμαι καλά). Τους κούνησα μαντήλι πριν ένα εξάμηνο, σήμερα δέχθηκα κι εγώ τηλεφώνημα για την προσφορά που λέτε.
Η υπάλληλος ευγενέστατη, εγώ είχα τα νεύρα μου. Της είπα να τηλεφωνήσει μόνο με προσφορά για απελευθερωμένη κάρτα ή μοντούλα γιατί το κουτί τους είναι για μόνο για να πατήσει ο Φασούλας πάνω και να κρεμάσει κουρτίνες. Μπορώ να πω ότι γέλασε, είπε ότι θα το μεταβιβάσει οπωσδήποτε και μου ευχήθηκε καλές γιορτές.

Πάντως κάνουν ότι μπορούν για να τσιμπήσουν τηλεθεατόπουλα, μπορεί να 'ταν και τρίτη φορά από τον Όμιλο Φορθνετ μέσα στον μήνα. Μάλλον δεν πάει καλά το πράγμα.
Αφού έχουν πρόβλημα ας ξαναδώσουν δωρεάν κουπόνια Real News με δωρεάν θέαση για ένα χρόνο και να δεις για πότε ξεπουλάνε και παρουσιάζουν συνδρομητική βάση ενός εκατομμυρίου.

Όσο για τον φίλο που λέει ότι ξεπούλησαν: Για δες σε κανένα κατάστημα Φόρθνετ... απεριόριστα τα κουτιά στους διαδρόμους.

Last edited:
παπαλα η προσφορα!

λεει εξαντληθηκε ο εξοπλισμος...

να το πιστεψουμε?

ποσο πουλησε πια?

Φίλε μου το έλεγαν ξεκάθαρα μέχρι 31/12/12 η μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων...

Τώρα τι θα κάνουν αυτοί ξέρουν... Πάντως πιστεύω κουτιά όντως έχουν ...

Last edited:
δλδ αμα πας να γινει συνδρομητες νοβα σε αλλο πακετο δεν εχει εξοπλισμο να σου δωσει?

Προφανώς και θα έχει.

Όταν μία εταιρεία βγάζει προσφορά περιορισμένο αριθμό προϊόντων το κάνει για συγκεκριμένο λόγο. Δεν το κάνει απλά για να ξεστοκάρει εξοπλισμό που της έχει μείνει !!!