γιατι εχω forthnet2play kai to sportspack
δεν ειναι καμια απο τις δυο υπηρεσιες σου η προσφορα. αρα δεν μπορεις να τις συγκρινεις.
οι επιλογης σου τελριαζει στην προσφορα των 53,90
γιατι εχω forthnet2play kai to sportspack
Φίλος μου έκανε σήμερα αίτηση ... 49 το nova εξοπλισμό αλλά δεν του έδωσαν το πιάτο! Θα το φέρει ο τεχνικός;
Ακόμα πλήρωσε και 51 κάτι ευρό για νέα γραμμή και μέτρηση βρόχου μιας και δεν είχε καθόλου...
δεν ειναι καμια απο τις δυο υπηρεσιες σου η προσφορα. αρα δεν μπορεις να τις συγκρινεις.
οι επιλογης σου τελριαζει στην προσφορα των 53,90
Κάποτε το πιάτο το έδιναν στα καταστήματα Forthnet. Μετά το άλλαξαν και μου είπαν οτι το φέρνει ο τεχνικός. Απλά εγώ που ήθελα να τη βάλω μόνος μου, πήγα και το πήρα απο τον τεχνικό (δωρεάν).
Σχετικά με τους λάκκους της φάβας που λέγαμε νωρίτερα. Σήμερα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ είναι στο κανάλι 2. Στο 1 που δίνεται με το πακέτο, θα δείξει Ρεάλ - Άγιαξ. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;
Φιλε Ηλια υπαρχει ενα πακετακι που πληρωνεις 53,9 για ολα αυτα που εχεις.Κατα συνεπεια σωστα διαμαρτυρεσαι μεν για την τιμολογιακη πολιτικη της nova, αλλα, ας προσεχουμε κι εμεις λιγο τι πληρωνουμε...41,73 ερχετε ο ογαριασμος της nova και 31,92 ο λογαριασμος της forthnet συνολο δηλαδη το μηνα 73,65
Σχετικά με τους λάκκους της φάβας που λέγαμε νωρίτερα. Σήμερα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ είναι στο κανάλι 2. Στο 1 που δίνεται με το πακέτο, θα δείξει Ρεάλ - Άγιαξ. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Και οι 3 αγώνες του ΟΣΦΠ που έδειξε η Nova (3ος αυτός που θα δείξει σήμερα) ήταν στο Sport2. Είναι προφανές ότι δε θέλανε να δώσουν τον αγώνα σε όσους δεν έχουν το δορυφορικό sport pack. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά προς τους συνδρομητές της επίγειας υπηρεσίας.
Προσωπικά έχω κόψει το sport pack (είμαι στο Cinema pack) και μπορώ να δω όλους τους αγώνες σε HD (και όχι μόνο 2) με την προπληρωμένη Sky Calcio.
ns1HD ΚΥ 9.12
ns1 ΚΥ 9.12
Έλεος πια, μ' αυτό το θέμα ...
Δεν καταλαβαίνω, όσοι γράψανε ότι θα το δείξει το 2, φυσικά, ΔΕΝ το διάβασαν κάπου αλλά, απλά, ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.