Nova Christmas Offer

γιατι εχω forthnet2play kai to sportspack

δεν ειναι καμια απο τις δυο υπηρεσιες σου η προσφορα. αρα δεν μπορεις να τις συγκρινεις.

οι επιλογης σου τελριαζει στην προσφορα των 53,90

Φίλος μου έκανε σήμερα αίτηση ... 49 το nova εξοπλισμό αλλά δεν του έδωσαν το πιάτο! Θα το φέρει ο τεχνικός;

Ακόμα πλήρωσε και 51 κάτι ευρό για νέα γραμμή και μέτρηση βρόχου μιας και δεν είχε καθόλου...

Κάποτε το πιάτο το έδιναν στα καταστήματα Forthnet. Μετά το άλλαξαν και μου είπαν οτι το φέρνει ο τεχνικός. Απλά εγώ που ήθελα να τη βάλω μόνος μου, πήγα και το πήρα απο τον τεχνικό (δωρεάν).

Σχετικά με τους λάκκους της φάβας που λέγαμε νωρίτερα. Σήμερα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ είναι στο κανάλι 2. Στο 1 που δίνεται με το πακέτο, θα δείξει Ρεάλ - Άγιαξ. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;

δεν ειναι καμια απο τις δυο υπηρεσιες σου η προσφορα. αρα δεν μπορεις να τις συγκρινεις.

οι επιλογης σου τελριαζει στην προσφορα των 53,90

41,73 ερχετε ο ογαριασμος της nova και 31,92 ο λογαριασμος της forthnet συνολο δηλαδη το μηνα 73,65

Κάποτε το πιάτο το έδιναν στα καταστήματα Forthnet. Μετά το άλλαξαν και μου είπαν οτι το φέρνει ο τεχνικός. Απλά εγώ που ήθελα να τη βάλω μόνος μου, πήγα και το πήρα απο τον τεχνικό (δωρεάν).

Να ρωτήσω το πιάτο πάει μαζι με τον αποκωδικοποιητή; Δηλ είναι στην τιμη των 49 ; Να φανταστώ λόγο όγκου δεν το δίνουν μαζί και για αυτό δεν το έχουν και στα καταστήματα "τρύπες" που έχουν...
Σχετικά με τους λάκκους της φάβας που λέγαμε νωρίτερα. Σήμερα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ είναι στο κανάλι 2. Στο 1 που δίνεται με το πακέτο, θα δείξει Ρεάλ - Άγιαξ. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;

Εγω προτιμώ να δω την Ρεάλ και να πω ότι είδα μπάλα πάρα να δώ Ολυμπιακό που ήμαστε για κλάματα! ( Ολυμπιακός είμαι) αλλά είναι λες και βλέπεις ματς Γ Εθνικής

Last edited by a moderator:
41,73 ερχετε ο ογαριασμος της nova και 31,92 ο λογαριασμος της forthnet συνολο δηλαδη το μηνα 73,65
Φιλε Ηλια υπαρχει ενα πακετακι που πληρωνεις 53,9 για ολα αυτα που εχεις.Κατα συνεπεια σωστα διαμαρτυρεσαι μεν για την τιμολογιακη πολιτικη της nova, αλλα, ας προσεχουμε κι εμεις λιγο τι πληρωνουμε...

φιλε μου για να παω στα 53,90 πρεπει να αφαιρεσω 60λεπτα προς κινιτα και της 24 χωρες του εξωτερικου για να παω στα 53,9 δηλαδη να μην εχω το foul πακετο
που και να το κανω αυτο παλι τα διπλα πληρονουμε.

Καλά, είναι κριτήριο αυτό για να πάρει ή όχι κάποιος την προσφορά;
Έχοντας full από πάντα, δεν μπορώ να πω ότι τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, τουλάχιστον, προβάλλονται στο 1 ή στο 2 με κάποια σκοπιμότητα. Θα έλεγα ότι, ίσως, στο 1 προβάλλονται παιχνίδια μεγαλύτερου ενδιαφέροντος.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Και οι 3 αγώνες του ΟΣΦΠ που έδειξε η Nova (3ος αυτός που θα δείξει σήμερα) ήταν στο Sport2. Είναι προφανές ότι δε θέλανε να δώσουν τον αγώνα σε όσους δεν έχουν το δορυφορικό sport pack. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά προς τους συνδρομητές της επίγειας υπηρεσίας.

Προσωπικά έχω κόψει το sport pack (είμαι στο Cinema pack) και μπορώ να δω όλους τους αγώνες σε HD (και όχι μόνο 2) με την προπληρωμένη Sky Calcio.

Εάν το κριτήριό σου είναι, αποκλειστικά και μόνον, ο Ολυμπιακός, τότε μπορείς να το βλέπεις από αυτή την οπτική γωνία, αλλά όσοι ενδιαφέρονται για την προσφορά δεν έχουν τα ίδια κριτήρια με τα δικά σου.

Αντίθετα, εγώ, ως φίλαθλος, γενικά με όλα τα σπορ, βλέπω σχεδόν όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ελληνικού και έχω διαπιστώσει, αντικειμενικά, αυτά που έγραψα παραπάνω.

Μολις εκανα αιτηση για διακοπη...για να δουμε αν θα εχουμε κανενα τηλεφωνο..

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Και οι 3 αγώνες του ΟΣΦΠ που έδειξε η Nova (3ος αυτός που θα δείξει σήμερα) ήταν στο Sport2. Είναι προφανές ότι δε θέλανε να δώσουν τον αγώνα σε όσους δεν έχουν το δορυφορικό sport pack. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά προς τους συνδρομητές της επίγειας υπηρεσίας.

Προσωπικά έχω κόψει το sport pack (είμαι στο Cinema pack) και μπορώ να δω όλους τους αγώνες σε HD (και όχι μόνο 2) με την προπληρωμένη Sky Calcio.

αν το novasports1 έδειχνε όλους τους αγώνες του οσφπ στο CHL, όλα τα παιγνίδια του ΠΑΟ και του οσφπ της euroleague, όλα τα παιγνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος των ΠΑΟ, οσφπ και τα σπουδαιότερα ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος, τότε προφανώς θα αγοράζαμε όλοι το novasports επίγεια και δε θα αγοραζε κανένας το sports pack.

Όσοι έχουν του sports pack πληρώνουν ~52 , όσοι έχουν το επίγεια 20 ή 25 . Αντιλαμβάνεσαι ότι το αναμενόμενο είναι να δείχνει το 40%-45% από τα hot παιγνίδια. Και νομίζω ότι πολύ χοντρικά, κάπου τόσα δειχνει στο ns1...

Συνεπώς, όσο υπάρχει αυτή η τιμολογιακή πολιτική (δηλ. αυτή η διαφορά επίγεια vs. sportspack), μην περιμένεις να τα βλέπεις (σχεδόν) όλα στο ns1...

Πληροφοριακα αυτη τη βδομαδα εχει 3 derby.
Παναθηναικος-Ολυμπιακος
Σιτυ-Γιουναιντεντ
Σπορτινγκ-Μπενφικα...

ΟΛΑ ΣΤΟ 2...Δηλαδη εστω το τελευταιο δε θα μπορουσε να το δειξει στο 1?

To Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα παίξει στο NS1... Μην λέμε ότι θέλουμε!

ωχ έχεις δικιο...χθες που ειδα την διαφημιση και τα τρια νομιζω ελεγαν για νοβα 2...αλλα μαλλον εκανα λαθος...

ns1HD ΚΥ 9.12
ns1 ΚΥ 9.12

Έλεος πια, μ' αυτό το θέμα ...
Δεν καταλαβαίνω, όσοι γράψανε ότι θα το δείξει το 2, φυσικά, ΔΕΝ το διάβασαν κάπου αλλά, απλά, ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα.

Κανενα θεμα δεν ηθελα να δημιουργησω...χθες που εβλεπα την αεκ ειχε μια διαφημιση με τα derby του Σαββατοκυριακου και οπως ειπα ΝΟΜΙΖΑ οτι θα το δειξει το νοβα 2...

Λες και μενα η καψα μου ειναι η νοβα η ο οτε...δεν μπορω να καταλαβω....

Ηρεμία παιδιά...

Έχει έρθει σε κάποιον ο τεχνικός; Να μας πει την διαδικασία εγκατάστασης; Τρυπάνε τοίχους; Αν μπει ταράτσα το πιάτο;

Ακόμη με το router το δίνουν Thomson η την άλλη βλακεία;

Τρυπάνε τοίχους, τρυπάνε και το πορτοφόλι σου.:beatnik2:
Νομίζω το Thomson δίνουν.