Nova Christmas Offer

Στη συγκεκριμένη τιμή τα προσφερόμενα κανάλια είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Για καποιον σαν και μενα που ειμαι συνδρομητης στη forthnet και ειμαι ικανοποιημενος μαζι της, η διαφορα των 5.50 ευρω το μηνα ειναι οντως μικρη,αλλα για μενα το μονο ενδιαφερον που βρισκω ειναι το mezzo και ισως καποια ντοκυμαντερ απο national,historic ,κλπ.Ειναι καθαρα ζητημα προσωπικων προτιμησεων και μπορει για καποιους το αθλητικο καναλι να ειναι must-ουδεμια αντιρρηση

Ειναι καθαρα ζητημα προσωπικων προτιμησεων και μπορει για καποιους το αθλητικο καναλι να ειναι must-ουδεμια αντιρρηση
Δε διαφωνώ. Απλά θεωρώ ότι και το start pack έχει αρκετά ενδιαφέροντα κανάλια.

Aκη ,νομιζω οτι το θεμα ειναι πολυ υποκειμενικο-καθαρα προσωπικο ,οποτε δεν μπορει κανενας να διαφωνισει με τις πιθανες επιλογες του συνομιλητη του.Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε επι της ουσιας πουθενά.
Απλα εξεφρασα την προσωπικη-υποκειμενικη προτιμηση,δεν μεμφομαι κανεναν για τις δικές του προτιμησεις

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καταστημα εντος Αττικής,κατά προτίμηση στα βόρεια,που να διαθέτει ακόμη εξοπλισμό γία άμεση σύνδεση με ΝΟVA για τo Xmas Offer;Ενημερωτικά από Νέα Ερυθραία και Νέα Ιωνία τέλος και μου είπαν για προεγγραφή με αναμενόμενη παραλαβή νέων αποθεμάτων τέλη Ιανουαρίου.

Παλιός συνδρομητής forth net και nova, διαμαρτυρήθηκα τόσο σε κατάστημα forth net όσο και στο τηλέφωνο. Επέμεναν πως ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές. Τότε κάλεσα nova και τους είπα πως διακόπτω συνδρομή nova. Τότε μου πρότειναν το πακέτο της προσφοράς, χωρίς τα τέλη σύνδεσης και το κόστος του νέου εξοπλισμού, με συμβόλαιο ενός έτους και τα 29,90 για πάντα. Αυτά...

Τώρα βριζόμουν και εγώ...

μου είπαν πως δεν γίνεται...

τώρα παίρνω τηλέφωνο να διακόψω...

απαράδεκτοι....

Last edited by a moderator:
Πληθαίνουν τα σενάρια για την τύχη της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova η οποία φέρεται ως πολύφερνη νύφη σε γάμους τηλεπικοινωνιακών εταιρειών. Μετά τη δημοσίευση των οικονομικών στοιχείων της Forthnet για το 9μηνο 2012 όπου η σημείωση για την κατάσταση της εταιρείας προειδοποιεί για ενδεχόμενη αδυναμία συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας εξαιτίας των υψηλών δανειακών της υποχρεώσεων, οι φήμες οργιάζουν. Ήδη το φως της δημοσιότητας είδε το σενάριο εξαγοράς από τον επιχειρηματία Πάνο Γερμανό ο οποίος συνεργάζεται σε άλλο project με τη Wind. Οι όποιες εξελίξεις, σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, θα ξεκαθαρίσουν από τις αρχές του 2013
SATLEO.gr

Kαι επανέρχομαι στο θέμα που ε´ιχα ρωτήσει

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το εν λόγο πακέτο μιας και είμαι συνδρομητής ΟΤΕTV αλλά ένας γνωστός μου σκέφτεται να το βάλει! Μια ερώτηση! Σε περίπτωση που η Νοβα πουληθεί, όπως γράφεται, θα ισχύει η προσφορά; Έχει διαβάσει κανένας κάποιο συμβόλαιο? Γιατί αν είναι τνα το βάλεις τώρα και σε 3 μήνες αλλάξει χέρια και πληρώνεις περισσότερα άστα να πάνε!

Ναι αλλά το συμβόλαιο τώρα είναι με την forthnet group! Σε περίπτωση που αλλάξει χέρια η Νοβα το υπάρχον συμβόλαιο θα δευσμεύει την μελλοντικό πάροχο! Και αν ναι το συμβόλαιο του απεριόριστα αστικά υπεραστικά δεν θα χρεωθεί;Δηλαδή τώρα με 29,90 δίνει και τηλέφωνο και νοβα! Αν αλλάξει χέρια η νόβα ας πουμε οτι το δορυφορικό θα μείνει 29,90! Το τηλέφωνο και το ίντερνετ θα παραμείνει δώρο για ΠΑΝΤΑ όπως λέει ή θα χρεωθεί και αυτό
!

Αν αλλάξει χέρια σε κανα 3μηνο έχουν να σκάσουν πολλές μπόμπες!!!!!!

Όταν μια εταιρία αλλάζει χέρια και δεν κλείνει απλά, δεν παύει η ισχύ των συμβολαίων που τη δεσμεύουν. Ο αγοραστής αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις της, όπως και τα χρέη της. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσει αναδιαπραγμάτευση συμβολαίου η νέα εταιρία αν προκύψει, όπου θα πρέπει να συμφωνήσει ο πελάτης, δεν μπορούν μονομερώς να αλλάξουν τους όρους και να περιμένουν πως θα συνεχίσει ο πελάτης να πληρώνει κάθε μήνα.
Αν κάνουν κάτι άλλο θα είναι σαν να αποφάσισαν να διώξουν κάποιες χιλιάδες πελάτες Χ 30ευρώ το μήνα... Δεν νομίζω πως θα το κάνει αυτό κάποια εταιρία ύστερα από συγχώνευση, έτσι κι αλλιώς το 80% των καναλιών του πακέτου είναι τα ελεύθερα, δεν μπαίνει μέσα η Νοβα που το πούλησε 30 ευρώ το μήνα, βγάζει ικανοποιητικό κέρδος. Και μόνο από την πώληση τόσων χιλιάδων μηχανημάτων μέσα σε λίγες μέρες έχουν βγάλει αρκετό κέρδος και μάλιστα σε μετρητά. Και ο ανταγωνιστής ΟΤΕ πακέτα σε περίπου αυτές τις τιμές προσφέρει.

>Φίλε andre74 σάυτό που λές συμφωνώ. Αν παρατήρησες εγώ είπα οτι η Νοβα δεν θα αλλάξει τις τιμές! Θα το αφήσει 30 ευρώ ή μπορεί και να στο μειώσει. Η φορθνετ θα αφήσει το δικό της κομμάτι, δωρεάν κλησεις και ιντερνετ για πάντα, χωρίς χρέωση μιας και πλεον θα είναι διαφορετική εταιρεία? Ή το όλο σκηνικό γίνεται για να αρπαξουν οτι μπορούν και μετά να σε ξαναχρεώσουν διαφορετικά πχ 29,90 νοβα και 20ευρώ φορθεντ τον μήνα, για ιντερνετ και τηλεφωνο, σαν άλλη εταιρεία!

Last edited:
Καλή σας ημέρα .
Είμαι από 10.45 στην αναμονή τώρα είναι 11.03 και λέει εκτιμώμενος χρόνος αναμονής πάνω από 15 λεπτά . . Έλεος .
Μόνο να διώχνουν ξέρουν.

Φίλε στην Ελλάδα όλα γίνονται ;) αλλά μην ξεχνάμε πως δεν έχω/έχουμε συμβόλαιο με δύο εταιρίες. Ένα συμβόλαιο με μία εταιρία που περιγράφει όλες τις παροχές. Αν παρέχουν τη μισή υπηρεσία δεν μπορούν να αξιωθούν να πληρώνονται, ούτε πλέον νομικά δεσμεύομαι από το συμβόλαιο αυτό καθώς πλέον δεν θα τηρούνται οι όροι του. Είναι σαν να διώχνουν έμμεσα τόσες χιλιάδες πελάτες, γι αυτό μάλλον είναι απίθανη μια τέτοια εξέλιξη.

Το πρωτο που θα πω ειναι οτι προχθες που περασα απο την φορθνετ να πληρωσω λογαριασμους, κανενας νεος συνδρομητης δεν διαβασε το συμβολαιο πριν το υπογραψει.
Και νομιζω-δεν ειμαι σιγουρος-υπογραφε 2 συμβολαια, και του λεγανε θα ερχεται σε ενα λογαριασμο.
Αμφιβαλω αν καποιος διαβασε και τους ορους αφου υπεγραψε.

Οι πραγματικοι οροι του συμβολαιου υπαρχουν μονο στο συμβολαιο.
Οι επιπτωσεις που θα εχει καθε πλευρα αν δεν εκπληρωθει καποιος ορους του συμβολαιου, υπαρχουν στο συμβολαιο.
σημ. Ολοι γνωριζεται οτι παντα υπαρχει ορος, αν η μια εταιρια δεν μπορει να εκπληρωσει καποιον ορο αυτο δεν επιβαρυνει την αλλη εταιρια.

Γι αυτο οποιος εχει το συμβολαιο να ανεβασε τους ορους για να δειτε ποσο δεμενοι ειστε, γιατι δεν υπογραψατε αυτο που λεει η διαφημηση.

Όλη έχουν πάρει αντίγραφο φίλε μου. Ας κάτσουν να το διαβάσουν. Εγω δεν είδα κάτι τρομακτικό πάντως που το διάβασα. Λογικό είναι η κάθε εταιρία να είναι όσο καλυμμένη μπορεί σε κάθε συμβόλαιο

Last edited by a moderator:
Μόνο που ξεχνάτε κάτι. Εδώ δεν είναι ευαγγέλιο ένα ιδιωτικό συμφωνητικό opos Ameriki, αν έχει καταχρηστικούς όρους δεν είναι δεσμευτικό.
Το κυριότερο όμως είναι πως η εταιρία κρατάει ένα συμβόλαιο κι εγώ ένα πορτοφόλι. Πρέπει αυτοί να αποδείξουν ότι τους χρωστάω και να έχουν συνδρομή της δικαιοσύνης για να αποκτήσουν πρόσβαση στο πορτοφόλι που κρατάω, αν αποφασίσω να μην το ανοίξω οικειοθελώς. Πρακτικά θα μείνει κλειστό γι αυτούς για πάντα. Μην μπερδευετε μία ιδιωτική εταιρία, που όπως είπαμε σήμερα είναι κι αύριο ΔΕΝ είναι, με το Κράτος ή την εφορια. Δεν θα τους τρέμουμε κιόλας, αυτοί πρέπει να κερδίσουν τα χρήματα μας.

εγώ πιστεύω πως αν περιείχε και το novacinema 1 θα γινόταν πάταγος!

αλήθεια με ποιο σκεπτικό δεν βάλανε και το novacinema1 αφού έβαλαν το novasports1???

Επίσης θα μπορούσαν να έχουν και το novasports6 (κανάλι του Στοιχήματος)-το συγκεκριμένο κανάλι είναι ανοιχτό o όλη μέρα στην web tv του Novasports.gr

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ.Αν αντί για το novasports1 βάζανε στην προσφορά το novacinema1,τότε πραγματικά θα γινόταν σεισμός.Σε αυτή την τιμή η συγκεκριμένη προσφορά δε θα είχε αντίπαλο.Θα μπορούσαν τουλάχιστον να έδιναν επιλογή ή το Novacinema1 ή το Novasports1.Αυτό είχα ρωτήσει τηλεφωνικά τη Forthnet,αλλά η απάντηση που πήρα ήταν...τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Παιδιά σε παλιούς συνδρομητές έχει κερδίσει κάποιοιος κάτι ή πρέπει να διακόψω και να κάνω επανασύνδεση στο όνομα άλλου;