Μπορει να κάνω και λάθος αλλα σαν αίσθηση ίσως που μέχρι τώρα βάση της προσφοράς ήταν το τηλεφωνο και μετα ερχοταν η τηλεόραση. Τώρα εισαι στην ΝΟΒΑ και έχεις προσφορα την τηλεφωνία. Μπορει να λέω και βλακείες...
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το μήνυμα σου!Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι πως ο λογος που βγήκε η προσφορά ειναι ένας και μοναδικός. Οσοι εγγραφείτε σε αυτή την ¨προσφορά¨ αυτομάτως είστε συνδρομητής ΝΟΒΑ και οχι forthnet αφου το κομμάτι της προσφοράς που αφορά την τηλεφωνία ειναι ΔΩΡΟ. Θα σας έρχεται λογαριασμός ΝΟΒΑ και οχι forthnet. Εικονικά υπάρχει σκόπος να ανεβούν πολύ οι συνδρομητές της ΝΟΒΑ, ωστε να αποτελεί απο μόνη της ξέχωρο προιον προς διαπραγματευση. Απορία βέβαια αποτελεί το τι θα γίνει αυτό το ¨για πάντα¨ στην προσφορά της σε περιπτωση που αποδεσμευτει απο την forthnet. Δεν γνωρίζω νομικά πως ειναι καλυμένοι οι χιλιάδες συνδρομητές. Η λογικη μου βέβαια λεει το εξής. Αφου ουσιαστικά ειναι ΔΩΡΟ το κομμάτι της τηλεφωνίας και ο συνδρομητής ειναι καταγεγραμένος στα μητρώα της ΝΟΒΑ, το προιον για το οποίο πληρώνει το πάγιο ειναι η ΝΟΒΑ. Εαν λοιπον για καποιο τρόπο αποσυρθεί η Forthnet απο το παιχνίδι, τότε παραμένει η ΝΟΒΑ με 29,90 και στο θέμα της τηλεφωνιας λογικά θα κληθει να πληρώσει εξτρα αφου το τηλέφωνο ειναι ΔΩΡΟ. Σου λέει με λίγα λόγια πως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα σου δίνω τηλεφωνια αλλά άτυπα (χωρις φυσικά να αναφέρεται πουθενα) μέχρι να συγχωνευθώ, εξαγοραστώ, πτωχεύσω κλπ κλπ κλπ.
Ποια καναλια μας δινει η Nova με την προσφορα Nova Christmas Offer?Οσον αφορα την συνδρομη των HD, θα πρεπει να τηλεφωνησεις περι τελη Ιανουαριου, να τους αιτηθεις την διακοπη των HD γιατι διαφορετικα θα στα χρεωνουν καθε μηνα μεχρι να ζητησεις την διακοπη τους.
Θα ενημερώσω, αλλά τί προτείνετε?
Λογικά τέρμα η προσφορά. Έχει βγει και από το site της forthnet. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Και καλή ενεργοποίηση σε όσους περιμένουν δέκτες.
Καλά, μετά από τόσο ντόρο, φασαρία, πλήθος αγοραστών της προσφοράς και σελίδες που γράφτηκαν σ' αυτό το thread, ρωτάς τι θα κάνεις;
Το thread έχει 100+ σελίδες και δε το παρακολουθούσα.
Γι' αυτό ρωτάω.
Άσε που δε μπορώ (μπορώ, αλλά θα μου δημιουργήσει κάποιο μικρό πρόβλημα) αυτή τη στιγμή ν' αλλάξω e-mail (χρησιμοποιώ το 'on.gr').
Τα νούμερα σε διάφορα fora μιλάνε για 25000 προσφορές!!!εχω πολυ μεγαλη περιεργια ποσους συνδρομητες τσιμπησε στις 20 μερες που ισχυει.
επισης εχουν παρει τηλεφωνα πολυ κοσμο που διεκοψε παλια
σημερα μου ειπε μια φιλη (ειχε την προσφορα στο επιγειο που ττην εκοψε) οτι την πηραν τηλ. και ειναι ετοιμη αν το κανει αυριο
Κατι τετοιο εκανα εγω. Η ΝΟVA στο ονομα μου θα ειναι μεχρι τελος Δεκεμβριου και η προσφορα θα ειναι στο ονομα της συζυγου απο Γεναρη.εχω πολυ μεγαλη περιεργια ποσους συνδρομητες τσιμπησε στις 20 μερες που ισχυει.
επισης εχουν παρει τηλεφωνα πολυ κοσμο που διεκοψε παλια
σημερα μου ειπε μια φιλη (ειχε την προσφορα στο επιγειο που ττην εκοψε) οτι την πηραν τηλ. και ειναι ετοιμη αν το κανει αυριο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.