Επειδη ελπιζουν οτι θα το ξεχασεις, πρεπει να το κανεις την ημερα που ληγουν (και για αποφυγη παρεξηγησεων, μια μερα πριν) εαν προκειται περι δωρου..
Αλλιως λεει μπορουν να τα κοψουν μονον αμεσα. Αν ομως παρεις να ακυρωσεις οτιδηποτε αλλο επι πληρωμη, αα τοτε γινεται μονο στο τελος του μηνα
λογω billing. Και ολοι εμεις τρωμε κουτοχορτο. Μπραβο.
Μαστα, ετσι ειναι γιατι ετσι θελετε. Ειναι και αυτος ενας απιστευτος τροπος να "φορτωνεις" το κοσμο για ασημαντα πραγματα ωστε να σε εχει στη μπουκα μολις κανεις την παραμικρη στραβη....
Υπηρεσία και καλά έχω... Την Nova μα αυτο πληρώνω...
Το "Δώρο" της forthnet δεν έχω 2,5 μήνες τώρα!
Η αληθεια ειναι οτι εισαι ολιγον γκαντεμης βρε παιδι μου. Ολα τα στραβα σε σενα θα τυχουν?
Εγω δεν θα εχανα το χρονο μου με καταγγελιες, για ενα θεμα που οπως ολοι γνωριζουμε ευθυνονται 3οι. (οπως ειπες ο ΟΤΕ πηγε το καλωδιο ΑΛΛΟΥ...)
Σε ενα ιδανικο κοσμο , η συμβαση θα ερεπε να ειναι τετραμερης. Εσυ, η forthnet, η nova και ο Potes, και ο καθενας να αναλαμβανει εγγραφως τις ευθυνες του.
(αλλα ειμαστε "απελευθερωμενοι" τηλεπικοινωνιακα, τρομαρα μας....)
Απο την αλλη, θα επρεπε να υπαρχει ενα μεγιστο χρονικο οριο για την παροχη του δωρου (πχ 4 μηνες) και αν δεν, τουλαχιστον να σε απαλλασει απο την ποινη διακοπης
Ειναι ολιγον καταχρηστικος ο ορος που λεει αν δεν γινεται να σας βαλουμε το δωρο απλα δεν πειραζει.
Αλλα αυτο πρεπει να κριθει σε δικαστηριο. Με καταγγελιες στην ΕΕΤΤ δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτε.
ΥΓ Καποτε πρεπει να υιοθετηθει και στην ελλαδα η εννοια της μαζικης αγωγής. Υπαρχει και τωρα, αλλα πρεπει ολοι οι ενδιαφερομενοι να δηλωσουν εγγραφως συμμετοχη στην αγωγη. Για σοβαρα πραγματα (πχ ασπις ασφαλιστικη) δουλευει. Για τα υπολοιπα, τρεχα γυρευε.
Στις πολιτισμενες χωρες, την αγωγη την κανει ΕΝΑΣ και αν την κερδισει ΙΣΧΥΕΙ για ΟΛΟΥΣ αυτοματα. Ετσι αυτοματως σφιγγουν τα οπισθια και οι μαγκιες σταματανε νωρις.