Nova Christmas Offer

Εγω φίλε μου ακριβώς τα ίδια εάν διαβάσεις τα πόστ μου. Στείλε μου ένα p.m για να πάμε σε καταγγελία!

Δεν σέβονται τίποτα. Αλλά το πάσαραν σαν "ΔΏΡΟ" που λογικά τους καλύπτει νομικά...

Αλλά δεν του καλύπτει μετά το 1 έτος που θα πάρουν τα παπάκια μου!

Γιατί σε αυτήν την χώρα κοιτάνε πως θα τα αρπάξουνε με την μια και όχι το πως θα κάνουν σωστές δουλειές και να μας τα αρπάζουνε για χρόνια...

Βουλιάζουμε και ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει στην Ελλαδίτσα!

Anyway, εγώ προσωπικά "πέταξα" 75 (2,5 μήνες χωρίς τηλ/adsl)...

Και ακόμη δεν έχω (τηλ/adsl...)

Πως ειναι δυνατον να σου ερχεται λογαριασμος για να πληρωσεις τη στιγμη που δεν εχεις καμια υπηρεσια...
Δεν ξερω αν εισαι στην Αθηνα αλλα εγω θα πηγαινα στα κεντρικα τους να τους κραξω,ακου να πληρωσεις και να μην εχεις καμια υπηρεσια...
Πιστευω οτι πολλοι που εχουν παρομοιες περιπτωσεις θα θελαν να τους πανε δικαστικα αλλα ειναι πολλα τα εξοδα...

Hackertom, αρα εισαι και εσυ απο τους πρωτους "τυχερους" για να εχουν ΝΟΒΑ αλλά "άτυχους" με την τηλεφωνια

Ειναι απίστευτη κοροιδια το πως εχουν πλασαρει το πακετο. Εμενα δε με νοιαζει ποιος κανει την χρεωση και το γινεται μεταξυ Nova και Forthet. Εγω πληρωνω 29.90 για να μου παρεχουν 3 υπηρεσίες.
Αυτό το αν θέλετε να κρατήσετε τη Νόβα και να μην αλάξετε πάροχο για ADSL+ΤΗΛ είναι η πιο απιστευτη ειρωνία.
Καλά θα έβαζα εγώ Nova αν ήταν μόνο για την τηλεόραση με 29.90?

Θα σου στείλω Pm. Τους είπα ότι προχωράω και σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και παράλληλα βλέπουμε το πως προχωράει η αίτηση.

Πως ειναι δυνατον να σου ερχεται λογαριασμος για να πληρωσεις τη στιγμη που δεν εχεις καμια υπηρεσια...
Δεν ξερω αν εισαι στην Αθηνα αλλα εγω θα πηγαινα στα κεντρικα τους να τους κραξω,ακου να πληρωσεις και να μην εχεις καμια υπηρεσια...
Πιστευω οτι πολλοι που εχουν παρομοιες περιπτωσεις θα θελαν να τους πανε δικαστικα αλλα ειναι πολλα τα εξοδα...

Fixxxer, ο λογαριασμος ερχεται απο τη ΝΟΒΑ για την TV και υποτιθεται έχει δωρο το ADSL+ΤΗΛ. Billing απο την Forthet σου έρχεται μόνο οταν έχεις κλήσεις εκτός των του πακέτου "Δωρεάν Αστικά+Υπεραστικά"

Fixxxer, ο λογαριασμος ερχεται απο τη ΝΟΒΑ για την TV και υποτιθεται έχει δωρο το ADSL+ΤΗΛ. Billing απο την Forthet σου έρχεται μόνο οταν έχεις κλήσεις εκτός των του πακέτου "Δωρεάν Αστικά+Υπεραστικά"

Το γωριζω φιλε μου αυτο που λες αλλα δεν θα μπορει να αποτελει σε καμια περιπτωση δικαιολογια απο πλευρας Nova/Forthnet...

Το γωριζω φιλε μου αυτο που λες αλλα δεν θα μπορει να αποτελει σε καμια περιπτωση δικαιολογια απο πλευρας Nova/Forthnet...

Μου το είπαν πριν λιγο στο τηλέφωνο... μάλιστα όπως είπα κ πριν το να μην έχεις τηλέφωνο και ιντερνετ για 2 μήνες ενώ πληρώνεις κανονικά τη ΝΟΒΑ δεν είναι καν λόγως για λήξη του συμβολαίου χωρίς ποινή (75Ε)

Θα προχωρήσω σε έγγραφη καταγγελία στη Forthnet για να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και μετα βλέπουμε

Αλλά νομίζω όλοι είχαν παρόμοια περίπτωση γιατι πάντα το billing άρχιζε με το που γινόταν active η ΝΟΒΑ και συνήθως σε 15-20 μέρες ερχόταν και το Τηλέφωνο-ADSL.

Αν δώσουν αποζημίωση σε έναν με 2 μήνες καθυστέρηση τότε γιατι να μη δώσουν και σε αυτόν με τις 15 μέρες?
Τι θα πούνε αν οι μήνες γίνουν 3 και πάει λέγοντας?

ΟΙ φραγές είναι δωρεάν και γίνονται απο την συσκευή του πελάτη. Στο site της Forthnet http://www.forthnetgroup.gr/media/broadband/psifiakes_eukolies/psifiakes_eukolies.pdf γράφει με ποιό τρόπο. Σας εξηγούν και στα Forthnetshop εαν το ρωτήσετε. Τα HD κανάλια τα διακόπτης λίγο πριν λήξη ο μήνας για να διακοπούν στο τέλος του μήνα.:operator:

Υπηρεσία και καλά έχω... Την Nova μα αυτο πληρώνω...

Το "Δώρο" της forthnet δεν έχω 2,5 μήνες τώρα!

Τα HD κανάλια τα διακόπτης λίγο πριν λήξη ο μήνας για να διακοπούν στο τέλος του μήνα.:operator:
Δηλαδη αν ενεργοποιησω τα hd καναλια πρεπει να τα διακοψω σε 30μερες 'η ημερολογιακα 28 φεβρουαριου?

Επειδη ελπιζουν οτι θα το ξεχασεις, πρεπει να το κανεις την ημερα που ληγουν (και για αποφυγη παρεξηγησεων, μια μερα πριν) εαν προκειται περι δωρου..
Αλλιως λεει μπορουν να τα κοψουν μονον αμεσα. Αν ομως παρεις να ακυρωσεις οτιδηποτε αλλο επι πληρωμη, αα τοτε γινεται μονο στο τελος του μηνα
λογω billing. Και ολοι εμεις τρωμε κουτοχορτο. Μπραβο.
Μαστα, ετσι ειναι γιατι ετσι θελετε. Ειναι και αυτος ενας απιστευτος τροπος να "φορτωνεις" το κοσμο για ασημαντα πραγματα ωστε να σε εχει στη μπουκα μολις κανεις την παραμικρη στραβη....

Υπηρεσία και καλά έχω... Την Nova μα αυτο πληρώνω...

Το "Δώρο" της forthnet δεν έχω 2,5 μήνες τώρα!

Η αληθεια ειναι οτι εισαι ολιγον γκαντεμης βρε παιδι μου. Ολα τα στραβα σε σενα θα τυχουν?
Εγω δεν θα εχανα το χρονο μου με καταγγελιες, για ενα θεμα που οπως ολοι γνωριζουμε ευθυνονται 3οι. (οπως ειπες ο ΟΤΕ πηγε το καλωδιο ΑΛΛΟΥ...)
Σε ενα ιδανικο κοσμο , η συμβαση θα ερεπε να ειναι τετραμερης. Εσυ, η forthnet, η nova και ο Potes, και ο καθενας να αναλαμβανει εγγραφως τις ευθυνες του.
(αλλα ειμαστε "απελευθερωμενοι" τηλεπικοινωνιακα, τρομαρα μας....)
Απο την αλλη, θα επρεπε να υπαρχει ενα μεγιστο χρονικο οριο για την παροχη του δωρου (πχ 4 μηνες) και αν δεν, τουλαχιστον να σε απαλλασει απο την ποινη διακοπης
Ειναι ολιγον καταχρηστικος ο ορος που λεει αν δεν γινεται να σας βαλουμε το δωρο απλα δεν πειραζει.
Αλλα αυτο πρεπει να κριθει σε δικαστηριο. Με καταγγελιες στην ΕΕΤΤ δεν προκειται να γινει απολυτως τιποτε.

ΥΓ Καποτε πρεπει να υιοθετηθει και στην ελλαδα η εννοια της μαζικης αγωγής. Υπαρχει και τωρα, αλλα πρεπει ολοι οι ενδιαφερομενοι να δηλωσουν εγγραφως συμμετοχη στην αγωγη. Για σοβαρα πραγματα (πχ ασπις ασφαλιστικη) δουλευει. Για τα υπολοιπα, τρεχα γυρευε.
Στις πολιτισμενες χωρες, την αγωγη την κανει ΕΝΑΣ και αν την κερδισει ΙΣΧΥΕΙ για ΟΛΟΥΣ αυτοματα. Ετσι αυτοματως σφιγγουν τα οπισθια και οι μαγκιες σταματανε νωρις.

Last edited by a moderator:
Δεν είμαι εγώ γκαντέμης φίλε μου.
Αλλά οι εταιρίες σκόπιμα για μένα κάνουν αυτά που κάνουν και νομίζουν ότι δεν ξέρουμε γιατί τα κάνουν και ήμαστε πρόβατα.

Υπάλληλοι στην FORTHNET πού απο την μεγάλη ζήτηση τα έχουν "παίξει" τα παιδιά + τους άσχετους/ες που έχουν μέσα και σου λένε ένα κάρο ψέματα για να καλύψουν τις γκάφες τους.

Για τον ΟΤΕ μην τα ξανα λέω βαρέθηκα.

Να και η νέα ενημέρωση της FORTHNET με SMS :

EXOYN ΔPOMOΛOΓHΘEI ENEPΓEIEΣ,ΣE ΣYNEPΓAΣIA ME OTE,ΓIA THN EΠIΛYΣH THΣ BΛABHΣ ΣAΣ.ΠAPAKAΛOYME EΞAΣΦAΛIΣTE ΠPOΣBAΣH ΣTON KATANEMHTH ΣAΣ MEXPI THN AΠOKATAΣTAΣH THΣ

Εμένα αυτό το SMS είναι απλά στον "αέρα" Γιατί πρέπει να έχω όλες τις πρωινές ώρες την πόρτα της πολυκατοικίας μου ανοιχτή για να έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ να κάνει την κουραστική και βαρέα ανθυγιεινά δουλειά του κάτω απο τόσο δύσκολες συνθήκες εργασίας ...
( Να συνδέσει 2 καλώδια δουλειά 5 λεπτών... )

Α να μην ξεχάσω να πάρω και κανένα σοκολατάκι μα τον κεράσω κρίμα είναι το παιδί...

Και γιατί να με πάρει τηλέφωνο να κλείσουμε ένα ραντεβού να είμαι σπίτι; Μα φυσικά γιατί δεν πήγα ΟΤΕ αλλά FORTNET!

Έχασα 75 και ελπίζω για ενεργοποίηση μέσα στην βδομάδα. . .

Θα τους κράζω όμως για να μάθουν να σέβονται τον πελάτη!

Πιστεύω ήδη έχουν χάσει πάνω απο 75 ... Μακροπρόθεσμα ...

Μπορεί η δυσφήμιση να είναι η καλύτερη διαφήμιση αλλά δεν ισχύει πάντα αυτό.

Hackertom, αρα εισαι και εσυ απο τους πρωτους "τυχερους" για να εχουν ΝΟΒΑ αλλά "άτυχους" με την τηλεφωνια

Ειναι απίστευτη κοροιδια το πως εχουν πλασαρει το πακετο. Εμενα δε με νοιαζει ποιος κανει την χρεωση και το γινεται μεταξυ Nova και Forthet. Εγω πληρωνω 29.90 για να μου παρεχουν 3 υπηρεσίες.
Αυτό το αν θέλετε να κρατήσετε τη Νόβα και να μην αλάξετε πάροχο για ADSL+ΤΗΛ είναι η πιο απιστευτη ειρωνία.
Καλά θα έβαζα εγώ Nova αν ήταν μόνο για την τηλεόραση με 29.90?

Θα σου στείλω Pm. Τους είπα ότι προχωράω και σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και παράλληλα βλέπουμε το πως προχωράει η αίτηση.

Όπως τα λες είναι φιλαράκο. Με πήραν και τηλέφωνο σήμερα ( τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ!!! ) μετά απο 2,5 μήνες απο την Nova γιατι ανησύχησαν λέει γιατι ενώ έχω Nova δεν έχω τηλ και Internet...

Τα φόρουμ έχουν μεγάλη ΔΥΝΑΜΗ λέω εγώ. Και όταν βλέπετε μια αδικία να τους κράζετε κανονικά!

Τα HD βάσει της προσφοράς είναι για 2 μήνες απο την ημέρα ενεργοποίησης. Απλα καλείς στις 60 ημέρες και τα κλείσεις. Το ίδιο έκανα με το adult pack που,και αυτο είναι δωρεάν στην Christmas offer για 15 ημέρες όμως απο την ημέρα ενεργοποίησης....

Τα HD βάσει της προσφοράς είναι για 2 μήνες απο την ημέρα ενεργοποίησης. Απλα καλείς στις 60 ημέρες και τα κλείσεις. Το ίδιο έκανα με το adult pack που,και αυτο είναι δωρεάν στην Christmas offer για 15 ημέρες όμως απο την ημέρα ενεργοποίησης....

Αυτο παντως για το adult pack δεν το αναφερει πουθενα στο συμβολαιο...

Δεν θυμάμαι αν το αναφέρει ή όχι. Πρέπει να ψάξω το χαρτι. Νομίζω ότι το λέει.
Δεν έχει σημασία όμως. Ισχύει...Και φίλος μου, που πήρε την ίδια προσφορα, τα ίδια πακέτα ενεργοποίησε. Απλα δεν τα πολυ λένε.
Άλλος γνωστός μου δεν ήξερε για τα HD....

Απο αλλο site:
καλα νεα για οποιος εχουν το πακετο
με πηραν πριν λιγο και μου ειπαμ οτι αμα θελω μπορω να βαλω τα εξης :
- novacinema1 = 10
- novacinema ολα = 15
- novasports ολα = 15
-ή συνδιαστικα καποια απο τα παραπανω

Δηλαδη σε πηραν στις 3 τα ξημερωματα αν κρινω απ την απαντηση σου εδω? :P
29,90 + το ποσο που αναφερεις προφανως

Χαχα οχι στις 3 τα ξημερωματα διαβασα αυτο που εγραψα σε αλλο site! Επικολληση εκανα , δεν πηραν εμενα.

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Απο αλλο site:
καλα νεα για οποιος εχουν το πακετο
με πηραν πριν λιγο και μου ειπαμ οτι αμα θελω μπορω να βαλω τα εξης :
- novacinema1 = 10
- novacinema ολα = 15
- novasports ολα = 15
-ή συνδιαστικα καποια απο τα παραπανω
Και πάλι ακριβά είναι.
Στριμώξανε τα πράγματα με το αγγλικό του Οτε και όχι μόνο και γυρεύει η νόβα να καλύψει τα σπασμένα.

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Απο αλλο site: καλα νεα για οποιος εχουν το πακετο με πηραν πριν λιγο και μου ειπαμ οτι αμα θελω μπορω να βαλω τα εξης : - novacinema1 = 10 - novacinema ολα = 15 - novasports ολα = 15 -ή συνδιαστικα καποια απο τα παραπανω
Δηλαδή μπορεί να κουμπώσεις στην christmas προσφορά αυτά τα πακέτα? Καλή φάση εάν ισχύει.

Αν ισχυει αυτο θα σχυει για ολα τα πακετα.Παντως θα πρεπει να αλλαξει αμεσα η τιμολογηση της μετα την απωλεια του αγγλικου πρωταθληματος.

Δηλαδή μπορεί να κουμπώσεις στην christmas προσφορά αυτά τα πακέτα? Καλή φάση εάν ισχύει.

Ποια είναι τα κριτήρια, που σου φαίνεται "καλή φάση" ;;;
Που να μην υπηρχε και ο ΟΤΕ TV.... 100 θα χρέωνε η nova, και θα διαβάζαμε ότι είναι καλη προσφορα.....!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Πηρα τηλ και μου ειπανε οτι μπορεις στο christmas offer να βαλεις ολα τα αθλητικα με +15 για ενα χρονο. Για αλλα πακετα δεν ρωτησα.

Για εγκατασταση εξοπλισμου ποσο ειναιι η χρεωση?