Nova EMMs και CCcam attack;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Οι common interface δέκτες τί δικαιώματα έχουν πληρώσει? :stupid:

Η common interface δεκτες δεν πληρώνουνε κανένα δικαίωμα γιατί είναι απλά μια υποδοχή να δέχονται module που αυτά έχουνε πληρώσει δικαιώματα,irdeto viaccess κλ κλ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Η common interface δεκτες δεν πληρώνουνε κανένα δικαίωμα γιατί είναι απλά μια υποδοχή να δέχονται module που αυτά έχουνε πλήρωση δικαιώματα,irdeto viaccess κλ κλ

Δεν νομίζω ότι οι dreambox είναι παράνομοι διότι θα τους είχαν κόψει προ πολλού.... Όλες οι χώρες τις ευρώπης πουλάνε κάτι παράνομο?
Δεν το νομίζω...

οταν μου στειλανε την καινουρια καρτα και πηρα τηλ για να την ενεργοποιησω τους ειπα και τι δεκτη εχω τοτε ηταν συμβατος ο δεκτης μου και 8 μηνες μετα εγινε ξαφνικα ασυμβατος.και τι εννοει οταν λεει μας ανεχονται εγω τους ανεχομαι που πληρωνω 60 ευρω το μηνα.αυτος ο devilcosta πρεπει μαλλον να ειναι υπαλληλος της nova δε μας τα λεει καλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Δεν νομίζω ότι οι dreambox είναι παράνομοι διότι θα τους είχαν κόψει προ πολλού.... Όλες οι χώρες τις ευρώπης πουλάνε κάτι παράνομο?
Δεν το νομίζω...

Ο dreambox πουλιέται νόμιμα σαν δορυφορικός δεκτης, για όσους έχουνε common interface μπορούμε να βάλουμε τo module που έχουμε και δεν υπάρχει πρόβλημα,για τους dreambox που δεν έχουνε common interface κανένα σύστημα αποκωδικοποίησης δεν είναι ενεργοποιημένο,γιατί απλά δεν δεν έχει τέτοιο σύστημα ,και μπορείς να τον χρησιμοποιείς για τα ελευθερα κανάλια

Όλα τα emu φυσικά και είναι παράνομα γιατί δεν ανταποκρίνονται στους νομους περί του συστήματος αποκωδικοποίησης

Δεν χαλαρώνετε λίγο ???

Δεν μιλάμε για γυναίκες και ομάδες εδώ μέσα, για software μιλάμε....:D

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

καντε ban τον υπαλληλο της nova
Οπα γιατι ειπα θα εχουμε θερμο, και να μαστε λοιπον. Αν ο κωστας ειναι της νοβα εσυ που εισαι εδω μεσα και εγγραμενος αυτον τον μηνα τη εισαι? της οτε? της digea? αντε να προσεχουμε τη λεμε και σε ποιον τα λεμε. :grinning-smiley-043στον devilcosta:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Δεν χαλαρώνετε λίγο ???

Δεν μιλάμε για γυναίκες και ομάδες εδώ μέσα, για software μιλάμε....:D
Εσυ ολο με τα software εχεις να κανεις, πες κατι για γυναικες βρε....αλλα που να σε πα, παντοφλαααααα-bye-:grinning-smiley-043

O devilcosta είναι γνωστός φίλος της δορυφορικής κοινότητας ,ας μη "βαφτίζουμε" τόσο εύκολα άτομα που δεν γνωρίζουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Ο dreambox πουλιέται νόμιμα σαν δορυφορικός δεκτης, για όσους έχουνε common interface μπορούμε να βάλουμε τo module που έχουμε και δεν υπάρχει πρόβλημα,για τους dreambox που δεν έχουνε common interface κανένα σύστημα αποκωδικοποίησης δεν είναι ενεργοποιημένο,γιατί απλά δεν δεν έχει τέτοιο σύστημα ,και μπορείς να τον χρησιμοποιείς για τα ελευθερα κανάλια

Όλα τα emu φυσικά και είναι παράνομα γιατί δεν ανταποκρίνονται στους νομους περί του συστήματος αποκωδικοποίησης

Δεν μου απαντας ομως... Γιατί η νοβα ( και η κάθε νοβα ) δεν κόβει τις ΜΑΛ.... που γινόμαστε μάρτυρες όλοι μας αυτες τις μέρες και να κάνει μια καταγγελια στους διανομείς dreambox ή στην dream multimedia? αφού είναι παρανομο όπως λες. Τόσα χρόνια γιατι δεν τους έχουν σταματήσει???

Ωπα... Χαλαρωστε λιγάκι , άλλωστε οι περισσότεροι δεκτές της αγοράς με emu την παίζουνε την καρτουλα... Αυτό δεν τους κάνει νόμιμους..
Από την άλλη το να θέλει να παίζει η κυρία η καρτουλα της σε γνήσιο reader είναι νόμιμο δικαίωμα της..
Όμως έχουν γνώση οι φύλακες.. Και να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί η λύση..

Δεν μου απαντας ομως... Γιατί η νοβα ( και η κάθε νοβα ) δεν κόβει τις ΜΑΛ.... που γινόμαστε μάρτυρες όλοι μας αυτες τις μέρες και να κάνει μια καταγγελια στους διανομείς dreambox ή στην dream multimedia? αφού είναι παρανομο όπως λες. Τόσα χρόνια γιατι δεν τους έχουν σταματήσει???

Η nova δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό απο τη στιγμή που ο δέκτης με το εργοστασιακο λογισμικό δεν κάνει κάτι παράνομο..

Εμα βλεπεις βρε davinci, ο devilcosta της νοβας.......ρε τη παθαμε σας λεω. Παιδια ο davinci ειναι αυτος που δουλευει στην νοβα και στελνει τα σηματα αυτες της μερες και δεν παιζουν η καρτες μας:grinning-smiley-043:BDGBGDB55::ADFADF1::D:goodnight:

O devilcosta είναι γνωστός φίλος της δορυφορικής κοινότητας ,ας μη "βαφτίζουμε" τόσο εύκολα άτομα που δεν γνωρίζουμε.

Και ειδικότερα του linoux.... +1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Η nova δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό απο τη στιγμή που ο δέκτης με το εργοστασιακο λογισμικό δεν κάνει κάτι παράνομο..

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Άρα είμαστε όλοι παράνομοι που πειράζουμε τον νόμιμο δεκτη ωστε να παίζει γόβα...Τότε καλά λέω να μην πέρνετε και διαμαρτύρεστε στην γόβα γιατί μπαίνετε σε black list... Αλλάζω δέκτη από αυριο... Δεν μπορώ να αισθάνομαι παράνομος:angel:

Σοπα βρε, τη ειναι αυτα που λες τωρα....απα πα , παρανομος.....για να μας πουνε και αυτοι απο μερια τους κατι καρτουλες που ειναι εκτος ελλαδος. Γιατι αν δεν περνανε της συνδρομες του στο εξωτερικο, θα σας ελεγα εγω που θα ταν τωρα.