Προφανώς όσο το ξέρει το Sky.....
Και μια ερωτηση τωρα σε οποιον ξερει να απαντηση, μπορουν να ξερουν απο την γοβα αν η καρτα ειναι εκτος ελλαδος απο το συστημα τους?
απο που κι ως που να το ξερει? στελνει η καρτα πληροφοριες και δεν το ξερω?
Α κουμπαρε κατσε, και σε μενα ηρθε αυτο το πμ και το δωσα στην μεγαλυτερη μουρη του φορουμ.Συγνώμη για το off-topic αλλά αν μπαίνουν στο forum για να ψαρέψουν κόσμο που πιθανών κάνει sharing έχουν πολύ γέλιο !
Ειδικά αν κρίνω από το PM που μου ήρθε σήμερα, από user που είχε 0 posts και το PM άμεσα έγινε report στον κ. Δημητρακούδη και ο user μάζεψε μόνιμο ban, μάλλον ο dimfil πρέπει να έχει δίκιο.
Εμείς είμαστε χομπίστες και μάλιστα νόμιμοι από όλες τις απόψεις, για αυτό όντως αφήστε μας στην ησυχία μας και μη μας χαλάτε τα νήματα που γράφουμε.
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα παρακαλώ, γιατί έχουμε και air condition ανοικτό.![]()
Α κουμπαρε κατσε, και σε μενα ηρθε αυτο το πμ και το δωσα στην μεγαλυτερη μουρη του φορουμ.![]()
Συγνώμη για το off-topic αλλά αν μπαίνουν στο forum για να ψαρέψουν κόσμο που πιθανών κάνει sharing έχουν πολύ γέλιο !
Α κουμπαρε κατσε, και σε μενα ηρθε αυτο το πμ και το δωσα στην μεγαλυτερη μουρη του φορουμ.![]()
και εμενα μου ηρθε τετοιο pm.
Καλό είναι να προσέχουν τι γράφουν μερικά τυπάκια. Κυρίως όταν έκαναν την εμφάνισή τους σε αυτό το φόρουμ και απέκτησαν τα πρώτα τους posts αμέσως μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.
Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι περιμένουν να βρουν εδώ έτοιμη τη λύση και κάποιοι άλλοι έχουν ρίξει "παραγάδι" για να βρουν ποιοι ψάχνουν για λύση, για προφανείς λόγους...
Σαν μέλος αυτού του φόρουμ, θα παρακαλούσα θερμά όλους τους "περαστικούς" να μας αφήσουν στην ησυχία μας... Έτσι και αλλιώς, μια που σας είδαμε τώρα και μια που θα σας ξαναδούμε όταν ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα με τη nova. Μηδαμινή η προσφορά σας σε κάθε περίπτωση...
Ενδεχομένως να μην αναφέρεσαι σε ανθρώπους σαν και εμένα που όντως αντιμετώπισα το πρόβλημα και προσπάθησα να βρω λύση μέσα από το forum - άλλωστε δεν είναι και αυτός ένας από τους λόγους ύπαρξής του??? Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι σχετικοί και πανσοφοι όπως μερικοί. Εάν διάβασα λάθος το μύνημά σου, ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά, αλλά έτσι όπως είναι γραμμένο είναι εύκολα παρεξηγήσιμο. Εάν πάλι πραγματικά εννοούσες αυτό που κατάλαβα, λυπάμαι...
+1Τελευταίο off topic και από εμένα για να τελειώνουμε...
Τέλος πάντως, προσωπικά δεν έχω να πω τίποτε άλλο όσον αφορά αυτό το θέμα. Η συμμετοχή μου σε αυτό το thread τελείωσε εδώ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.