Nova EMMs και CCcam attack;

Παιδιά από ότι κατάλαβα γιατί είμαι σχεδόν ανίδεος με δορυφορικά, αυτή είναι η προσπάθεια της Nova για να σταματήσει το μοίρασμα της κάρτας, έτσι?
Τότε γιατί ακόμα οι περισσότεροι σερβιτόροι μετά από μια σύντομη διακοπή τώρα δουλεύουν?

PS Παρακαλώ να γίνει Delete το Post μου αν λέει κάτι που δεν επιτρέπεται.

μηπως καποιοι θελουν να συνεχισουν να δουλευουν.......?

Τότε γιατί ακόμα οι περισσότεροι σερβιτόροι μετά από μια σύντομη διακοπή τώρα δουλεύουν?

Δεν έχουν περάσει ακόμα στο νέο σύστημα (anti-cs) όλες οι κάρτες.

βλεπω τοτε η χακερς να ξεφτιλιζουν το irderto και αυτη τη φορα για τα καλα!Παιζονται πολλα χρηματα σε αυτους που κερδοσκοπουν και καταστρεφουν την ιδιωτικη πρωτοβουλια!

Πρίν αρχίσουν διαμάχες και άλλα τινά εμπρηστικά, 2 πόστς που θα ήταν η αιτία, τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

Φιλε και συντοπίτη Τηνιακέ, να χαρείς τον Αη Γιάννη τον Πόρτο (με την παραλία την άψογη) μην το συνεχίσεις. Ο φίλος souzakias εννοούσε οτι δεν μπορεί να αποκαλύψει την πηγή της πληροφορίας για να μην "καρφωθεί"....

Δέχομαι οτι ήταν κάπως άκομψη η απάντησή του που σβήστηκε, αλλά και η δική σου υπερέβαινε τα εσκαμμένα.

Ας μην το συνεχίσουμε, σας παρακαλώ...

Φιλικά,

Φίλιππος

:offtopic:

tiniakos δεν έχω κάποια πηγή, άλλα διαβάζω σε πολλά φόρουμ. Και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Αν είναι μπαρούφα αυτό που είπα, συγνώμη δεν θα ξανασυμβεί.
Κλείνω εδώ το θέμα της οποίας παρεξηγήσεις, την καλήμερα μου.-bye-

κάποιοι εδώ μέσα μου θυμίζουν μια ιστορία,είχε ο γείτονας παντρεμένος όπως και αυτοί,γκόμενα και επειδή αυτοί δεν μπορούσαν η φοβόντουσαν παρακαλούσαν να πιάσει τον γείτονα η γυναικά του. souzakias και οι λοιποί Λυκουρέζοι της γόβας χαλαρώστε παιδιά ο καιρός θα δείξει!!!!!!!!!!

O souzakias Λυκουρέζος της νόβα ??????:flipout::flipout::flipout:

Μάλλον δεν μας διαβάζεις καλά....

Καλώς ήλθες...

Δεν είπα για το γράψιμο, είπα για το διάβασμα.......

Δεν είναι το θέμα ότι πω....δεν χρειάζεται...

Απλά αν διαβάσεις πιο προσεκτικά μόνο το δικηγόρο δεν κάνει και ειδικά ο souzakias. Μόνο σε αυτόν αναφέρθηκα....:coool:

Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

κάποιοι εδώ μέσα μου θυμίζουν μια ιστορία,είχε ο γείτονας παντρεμένος όπως και αυτοί,γκόμενα και επειδή αυτοί δεν μπορούσαν η φοβόντουσαν παρακαλούσαν να πιάσει τον γείτονα η γυναικά του. souzakias και οι λοιποί Λυκουρέζοι της γόβας χαλαρώστε παιδιά ο καιρός θα δείξει!!!!!!!!!!

Αυτό σου θυμίζει ε;

Λοιπόν, μιας και μας διαβάζεις και καιρό όπως λές, δεν έχεις ήδη διαβάσει οτι δεν "τη λέμε" δημόσια σε άλλα μέλη;

Την επόμενη φορά που θα το ξανακάνεις, μην περιμένεις την επίσημη επιβεβαίωση, κλείσε το μόνος σου, πηγαινε για ένα τριήμερο κάπου να ηρεμήσεις και μετά ξαναέλα να μας πείς τις εμπειρίες σου ...

αν έτσι το κατάλαβες mouratos ok άλλα με το που θα γράψει κάποιος κάτι που δεν αρέσει στους κολητους σας έχουμε αμέσως απειλές,κανε ότι νομίζεις.εξαλου δεν μπήκα χθες στο φόρουμ!!!!!!

αν έτσι το κατάλαβες mouratos ok άλλα με το που θα γράψει κάποιος κάτι που δεν αρέσει στους κολητους σας έχουμε αμέσως απειλές,κανε ότι νομίζεις.εξαλου δεν μπήκα χθες στο φόρουμ!!!!!!

Αυτό θα σου κάνω το χατήρι και ΔΕΝ θα το θεωρήσω μομφή, οπότε το νυχτερινό banιο το γλυτώνεις προς το παρόν ...

Αλλά πολύ θα ήθελα να μου γράψεις έστω και σε pm ποιοί είναι οι "κολλητοί" μου, γιατι καθώς φαίνεται ξέρεις πράγματα που εγώ τα αγνοώ ...

ok mouratos ζητώ δημόσια συγνώμη το π.μ. γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής μη βλέποντας το τελευταίο μου ποστ,ας επανέρθουμε ον τοπικ.

ΟΚ, κανένα πρόβλημα ...

:offtopic: τέλος κι απο μένα !