Σε εμένα που είχα μόνο vdsl 100 στα 29,90€,ουσιαστικά δίνει το φουλ πακέτο στα 38,25 (43- δώρο+πάγια εντολή) όταν ένα χρόνο ζητούσα τα sports στα 10-13€ . Κερδισμένος ουσιαστικά. Οι μόνοι χαμένοι της νέας εποχής ( όταν βέβαια θα τρέχει απροβλημάτιστα) οι δορυφορικοί εάν θέλουν EON σε τηλεόραση και το μπέρδεμα με το novago. Εγώ πάντως εάν είχα δορυφορικό, δεν θα το άλλαζα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου και να μου κάνουν δώρο τη μετάβαση, εφόσον γίνεται λόγω των γνωστών περιορισμών στο ιντερνετ στην Ελλάδα!Να δεχτώ ότι δεν το δίνει για θέαση σε Smart Tv στους δορυφορικούς..... Ρε Nova ένα πακέτο με 10€ ΜΟΝΟ τα Novasports, επαναλαμβάνω έστω ΜΟΝΟ τα Novasports δεν μπορούσες να βγάλεις; Εγώ θα τα 'δινα έξτρα....
Θα ξανά παγώσει λογικά λόγω κορονοϊού όπως έγινε και τον Οκτώβρη γιατί θα είμαστε στη μετάλλαξη Z (ο Brad ξέρει)Εντωμεταξύ, στα ψηλά γράμματα αναφέρει
«δεν περιλαμβάνουν τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, το οποίο έχει ανασταλεί βάσει της κείμενης νομοθεσία»
Με λίγα λόγια αν 1.7.22 που λήγει η αναστολή, το ξεπαγώσουν θα πρέπει να υπολογίζουμε και κάνα 3€ ακόμα…
Του χρόνου με τις εκλογές θα φανεί!!Θα ξανά παγώσει λογικά λόγω κορονοϊού όπως έγινε και τον Οκτώβρη γιατί θα είμαστε στη μετάλλαξη Z (ο Brad ξέρει)
Τι εννοείς με καλώδιο μπρο;Το ότι παίζει με καλώδιο στην τηλεόραση και δεν παίζει απευθείας σε smart tv όσοι έχουμε που είναι πλέον πολλοί δεν το σχολιάζω. Σε mi box xiaomi παίζει, ξέρει κανείς δεν παρακαλάμε ούτε θα περιμένουμε για το αυτονοειτο.
Παίζει αλλά μόνο για πελάτες που έχουν το ΕΟΝ όχι τους δορυφορικούςΤελικά παίζει σε mi box ή όχι ; Μπερδεύτηκα διαβάζοντας τα προηγούμενα
νομιζω οτι παιζει μονο σε cast που τρεχει σε android λειτουργικο.Παιδια εκοψαν το cast; Ειμαι σε φιλο με wind συνδεση και δεν με αφηνει να κανω! Δεν μου εχει καν το εικονιδιο μετα την αναβαθμιση!
Ναι κανονικά....Παιδιά άμα βλέπω ταυτόχρονα από δορυφόρο πχ σήμερα παο-μακαμπι μπορώ ταυτόχρονα σε άλλη smart tv με CAST όμως chromecast δλδ να βλέπω ταυτόχρονα και εκεί το ματσ ?
Με τι δικτυο; Αναβαθμισες την εφαρμογη σημερα;View attachment 187023Cast γίνεται από την εφαρμογή eon και από iOS με airplay κανονικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.