Nova EON TV / EON+

Εντωμεταξύ, στα ψηλά γράμματα αναφέρει
«δεν περιλαμβάνουν τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, το οποίο έχει ανασταλεί βάσει της κείμενης νομοθεσία»
Με λίγα λόγια αν 1.7.22 που λήγει η αναστολή, το ξεπαγώσουν θα πρέπει να υπολογίζουμε και κάνα 3€ ακόμα…

Να δεχτώ ότι δεν το δίνει για θέαση σε Smart Tv στους δορυφορικούς..... Ρε Nova ένα πακέτο με 10€ ΜΟΝΟ τα Novasports, επαναλαμβάνω έστω ΜΟΝΟ τα Novasports δεν μπορούσες να βγάλεις; Εγώ θα τα 'δινα έξτρα....
Σε εμένα που είχα μόνο vdsl 100 στα 29,90€,ουσιαστικά δίνει το φουλ πακέτο στα 38,25 (43- δώρο+πάγια εντολή) όταν ένα χρόνο ζητούσα τα sports στα 10-13€ . Κερδισμένος ουσιαστικά. Οι μόνοι χαμένοι της νέας εποχής ( όταν βέβαια θα τρέχει απροβλημάτιστα) οι δορυφορικοί εάν θέλουν EON σε τηλεόραση και το μπέρδεμα με το novago. Εγώ πάντως εάν είχα δορυφορικό, δεν θα το άλλαζα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου και να μου κάνουν δώρο τη μετάβαση, εφόσον γίνεται λόγω των γνωστών περιορισμών στο ιντερνετ στην Ελλάδα!

Εντωμεταξύ, στα ψηλά γράμματα αναφέρει
«δεν περιλαμβάνουν τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, το οποίο έχει ανασταλεί βάσει της κείμενης νομοθεσία»
Με λίγα λόγια αν 1.7.22 που λήγει η αναστολή, το ξεπαγώσουν θα πρέπει να υπολογίζουμε και κάνα 3€ ακόμα…
Θα ξανά παγώσει λογικά λόγω κορονοϊού όπως έγινε και τον Οκτώβρη γιατί θα είμαστε στη μετάλλαξη Z (ο Brad ξέρει)

• Sad
Reactions: sdragon28
Το ότι παίζει με καλώδιο στην τηλεόραση και δεν παίζει απευθείας σε smart tv όσοι έχουμε που είναι πλέον πολλοί δεν το σχολιάζω. Σε mi box xiaomi παίζει, ξέρει κανείς δεν παρακαλάμε ούτε θα περιμένουμε για το αυτονοειτο.

Το ότι παίζει με καλώδιο στην τηλεόραση και δεν παίζει απευθείας σε smart tv όσοι έχουμε που είναι πλέον πολλοί δεν το σχολιάζω. Σε mi box xiaomi παίζει, ξέρει κανείς δεν παρακαλάμε ούτε θα περιμένουμε για το αυτονοειτο.
Τι εννοείς με καλώδιο μπρο;

Με λίγα λόγια , το να μην δίνεται το smart Tv app στους δορυφορικούς είναι απλά πυροβολισμός της Nova στα πόδια της. Εξηγώ .

1. Η Cosmote Tv το δίνει και με καλύτερη ποιότητα εικόνας , έχω και τα δύο και μπορώ να το επιβεβαιώσω .

2. Επιτρέπει και καλά κάνει όπως και η Cosmote και όλοι οι σοβαροί πάροχοι υλικού ψυχαγωγίας κλπ , το cast από κινητό ή τάμπλετ σε smart tv ή οποιαδήποτε τηλεόραση με ένα Chromecast των 30 ευρώ .

Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω γιατί τέτοια αναίτια και ακατανόητη επιλογή να υπάρχεις τέτοιος περιορισμός .

Θέλετε να κόψετε διπλές συνδρομές ? Μαζί σας . Στα σημαντικά παιχνίδια διαχείριση θέασης και τέλος στον κάθε κατεργάρη.

Μην την πληρώνουμε για άλλη μια φορά εμείς που δεν κάνουμε κατάχρηση της υπηρεσίας και θέλουμε το αυτονόητο για την εποχή μας.

Τελικά παίζει σε mi box ή όχι ; Μπερδεύτηκα διαβάζοντας τα προηγούμενα

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει νόημα από τη στιγμή που έχεις το cast ενεργό να μην δώσεις τη δυνατότητα. Και ας βρουν ένα τρόπο για να είναι καλυμμένοι από διαμοιρασμό κωδικών. Τι να πω;

Παιδια εκοψαν το cast; Ειμαι σε φιλο με wind συνδεση και δεν με αφηνει να κανω! Δεν μου εχει καν το εικονιδιο μετα την αναβαθμιση!

• Like
Reactions: Lobo10
Επικοινώνησα ξανά με την εξ πελατών.
Αρχικά η εξαιρετικά ευγενική υπάλληλος μου είπε να περιμένω μέχρι το πολύ την Δευτέρα τις απαντήσεις που έχω αιτηθεί γραπτώς.
Στην συνέχεια μου είπε ότι η όλη αναστάτωση μπορεί να επιλυθεί μόνο από το κατάστημα και με παρότρυνε να το κάνω. Της είπα πως αυτό δεν μπορώ να το κάνω μόνο και μόνο γατί θα το χρεωθεί μια υπάλληλος και δεν απάντησε ξεκάθαρα στο αν θα γίνει αυτό, ανέφερε αντιλογισμο του καταστήματος.
Το πιο ακραίο;
Ναι μεν δεν είναι σε τμήμα ανανεώσεων αλλά και η ίδια αυτό που έχει ως πληροφόρηση από την εταιρεία για μετατροπή είναι αυτό που από προχθές ξέρω κι έχω υπογράψει....
Και κάτι εξίσου σημαντικό, ίσως ακόμα σημαντικότερο βασικά...
Χίλια μπράβο, υγεία και δύναμη στους εργαζόμενους που δεν έχουν αυταπάτες για τις εταιρείες τους και καταλαβαίνουν την θέση τους στην κοινωνία...

Παιδια εκοψαν το cast; Ειμαι σε φιλο με wind συνδεση και δεν με αφηνει να κανω! Δεν μου εχει καν το εικονιδιο μετα την αναβαθμιση!
νομιζω οτι παιζει μονο σε cast που τρεχει σε android λειτουργικο.

Παιδιά άμα βλέπω ταυτόχρονα από δορυφόρο πχ σήμερα παο-μακαμπι μπορώ ταυτόχρονα σε άλλη smart tv με CAST όμως chromecast δλδ να βλέπω ταυτόχρονα και εκεί το ματσ ?

Παιδιά άμα βλέπω ταυτόχρονα από δορυφόρο πχ σήμερα παο-μακαμπι μπορώ ταυτόχρονα σε άλλη smart tv με CAST όμως chromecast δλδ να βλέπω ταυτόχρονα και εκεί το ματσ ?
Ναι κανονικά....