Nova EON TV / EON+

Εξαφ
Εγώ που αναβάθμισα σε ios έχω κανονικά.
Δίκτυοn Nova.
Γιαυτο το εχεις. Εγω σε δικτυο wind δεν το εχω πλεον! Αλητεια!

Attachments

• 3802F6D2-AEE5-4CAE-8248-83418A8F7C79.png
    3802F6D2-AEE5-4CAE-8248-83418A8F7C79.png
    4.1 MB · Views: 79
  • Like
Reactions: Lobo10
Εξαφ

Γιαυτο το εχεις. Εγω σε δικτυο wind δεν το εχω πλεον! Αλητεια!

Έχεις το σήμα του airplay. Αποκλείεται να έκοψαν μόνο το cast. Έχεις συμβατή συσκευή εκεί που είσαι;

Φωτο 1 2 και 3 απο browser στη sony a8f 55. Αργη αποκριση στο κοντρολ σε σημειο να σπαει νευρα.

Εικονα απλα αποδεκτη

Εικονες 4 και 5 απο το cast. Εικονα για γελια...

Attachments

Φωτο 1 2 και 3 απο browser στη sony a8f 55. Αργη αποκριση στο κοντρολ σε σημειο να σπαει νευρα.

Εικονα απλα αποδεκτη

Με τι δικτυο εισαι;

Γιατί είναι παράνομο το casting; Αφού το έχει επιλογή η εφαρμογή που κατεβαίνει νόμιμα στο ταμπλετ.
Αυτό ακριβώς επισημαίνω και εγώ. Εδωσαν την δυνατότητα νομιμως για cast η μέσω HDMI και ορισμένοι είναι ενάντια μόνο και μόνο επειδή δεν βλέπουν {κακώς μεν }σε smart TV. Φτάσαμε και στο σημείο κάποιοι να ζητουν να επιβληθεί διαχείριση θέασης....
ΝΑΙ καλά διαβάζετε διαχείριση θέασης... Ότι κατηγορουσαμε στη Nova επί χρόνια τώρα το επικαλούμαστε.

• Like
Reactions: Bayern7
Από την στιγμή που παίζει με συνδεση hdmi το να έχεις άλλους τρόπους κλειδωμένους δεν είναι και το καλύτερο εμπορικά.
Επιπλέον το να αναφέρουν ότι παίζει παντού αλλά να υπάρχει το αλλά που θα το ανακαλύψεις μετά δεν είναι και το καλύτερο.
Η cosmote tv είναι η μόνη που είναι ξεκάθαρη, παίζει παντού ότι έχεις σε επιλογές το 2021 χωρίς να σε περιορίζει είτε έχεις
επίγειο είτε έχεις δορυφορικό σύστημα.
Αν κάνει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν με τους περιορισμούς αντί για ένα βήμα μπροστά μια από τα ίδια με άλλα ρούχα.

Last edited:

Εικονα απλα αποδεκτη

Ξεκαρφωτο... Είσαι ευχαριστημένος από τον σταθμό της blitzwolf ?

Εγώ περιμένω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου να το δω στο Nvidia shield μου να τα συγκρίνω με το app της cosmote tv και θα δω την εικόνα πως είναι

Παιδια σας το λεω αναβαθμισα το μεσημερι την εφαρμογη σε iphone 13 pro max και ηρθα σε δικτυο wind σε φιλο και δεν κανει καστ. Και το airplay παει να ανοιξει αλλα δεν δουλευει ουτε αυτο! Στο σπιτι μου με νοβα εχω το cast! Πως γινεται;

Παιδια σας το λεω αναβαθμισα το μεσημερι την εφαρμογη σε iphone 13 pro max και ηρθα σε δικτυο wind σε φιλο και δεν κανει καστ. Και το airplay παει να ανοιξει αλλα δεν δουλευει ουτε αυτο! Στο σπιτι μου με νοβα εχω το cast! Πως γινεται;
Το θέμα είναι ΠΟΥ κάνεις cast; Δεν είναι όλες οι τβ ίδιες!

Εικονα απλα αποδεκτη

Δεν υποφέρεται μέσω browser....το δοκίμασα.... Χάλια και κολλάει.... σπασίματα συνέχεια....και για να αλλάξεις κανάλι περνάει μια ώρα...Το έσβησα κατευθείαν.. Καθόμαστε και ψάχνουμε πατέντες για να δούμε αυτό που δικαιούμαστε... Απαράδεκτοι.

Αυτό ακριβώς επισημαίνω και εγώ. Εδωσαν την δυνατότητα νομιμως για cast η μέσω HDMI και ορισμένοι είναι ενάντια μόνο και μόνο επειδή δεν βλέπουν {κακώς μεν }σε smart TV. Φτάσαμε και στο σημείο κάποιοι να ζητουν να επιβληθεί διαχείριση θέασης....
ΝΑΙ καλά διαβάζετε διαχείριση θέασης... Ότι κατηγορουσαμε στη Nova επί χρόνια τώρα το επικαλούμαστε.
Είσαι προκλητικός...το ελάχιστο....και σε προηγούμενο μήνυμά σου πάλι μας κατακρίνεις... Σε πειράζει που θέλουμε την εφαρμογή σε Smart Tv; Ξέρεις εσύ να κάνει Cast σε Samsung tv;

• Like
Reactions: seaman13