Γιαυτο το εχεις. Εγω σε δικτυο wind δεν το εχω πλεον! Αλητεια!Εγώ που αναβάθμισα σε ios έχω κανονικά.
Δίκτυοn Nova.
Δεν έχει διαθέσιμο update σημερινό, η εφαρμογή είναι η τελευταία διαθέσιμη.Με τι δικτυο; Αναβαθμισες την εφαρμογη σημερα;
Κάτω δεξιά έχει το σύμβολο του airplay στην φωτό σου.Εξαφ
Γιαυτο το εχεις. Εγω σε δικτυο wind δεν το εχω πλεον! Αλητεια!
Εξαφ
Γιαυτο το εχεις. Εγω σε δικτυο wind δεν το εχω πλεον! Αλητεια!
Εχω nvidia shield ιδιο με του σπιτιου μουΈχεις το σήμα του airplay. Αποκλείεται να έκοψαν μόνο το cast. Έχεις συμβατή συσκευή εκεί που είσαι;
Με τι δικτυο εισαι;Φωτο 1 2 και 3 απο browser στη sony a8f 55. Αργη αποκριση στο κοντρολ σε σημειο να σπαει νευρα.
Εικονα απλα αποδεκτη
Εικονες 4 και 5 απο το cast. Εικονα για γελια...
Αυτό ακριβώς επισημαίνω και εγώ. Εδωσαν την δυνατότητα νομιμως για cast η μέσω HDMI και ορισμένοι είναι ενάντια μόνο και μόνο επειδή δεν βλέπουν {κακώς μεν }σε smart TV. Φτάσαμε και στο σημείο κάποιοι να ζητουν να επιβληθεί διαχείριση θέασης....Γιατί είναι παράνομο το casting; Αφού το έχει επιλογή η εφαρμογή που κατεβαίνει νόμιμα στο ταμπλετ.
Ξεκαρφωτο... Είσαι ευχαριστημένος από τον σταθμό της blitzwolf ?Φωτο 1 2 και 3 απο browser στη sony a8f 55. Αργη αποκριση στο κοντρολ σε σημειο να σπαει νευρα.
Εικονα απλα αποδεκτη
Ασχετο θες να πεις. Δεν εχω ασχοληθει κανΞεκαρφωτο... Είσαι ευχαριστημένος από τον σταθμό της blitzwolf ?
Το θέμα είναι ΠΟΥ κάνεις cast; Δεν είναι όλες οι τβ ίδιες!Παιδια σας το λεω αναβαθμισα το μεσημερι την εφαρμογη σε iphone 13 pro max και ηρθα σε δικτυο wind σε φιλο και δεν κανει καστ. Και το airplay παει να ανοιξει αλλα δεν δουλευει ουτε αυτο! Στο σπιτι μου με νοβα εχω το cast! Πως γινεται;
Σου λέει δεν μπορεί να κάνει cast σε Nvidia Shield και airplay σε Samsung TV.Το θέμα είναι ΠΟΥ κάνεις cast; Δεν είναι όλες οι τβ ίδιες!
Δεν υποφέρεται μέσω browser....το δοκίμασα.... Χάλια και κολλάει.... σπασίματα συνέχεια....και για να αλλάξεις κανάλι περνάει μια ώρα...Το έσβησα κατευθείαν.. Καθόμαστε και ψάχνουμε πατέντες για να δούμε αυτό που δικαιούμαστε... Απαράδεκτοι.Φωτο 1 2 και 3 απο browser στη sony a8f 55. Αργη αποκριση στο κοντρολ σε σημειο να σπαει νευρα.
Εικονα απλα αποδεκτη
Είσαι προκλητικός...το ελάχιστο....και σε προηγούμενο μήνυμά σου πάλι μας κατακρίνεις... Σε πειράζει που θέλουμε την εφαρμογή σε Smart Tv; Ξέρεις εσύ να κάνει Cast σε Samsung tv;Αυτό ακριβώς επισημαίνω και εγώ. Εδωσαν την δυνατότητα νομιμως για cast η μέσω HDMI και ορισμένοι είναι ενάντια μόνο και μόνο επειδή δεν βλέπουν {κακώς μεν }σε smart TV. Φτάσαμε και στο σημείο κάποιοι να ζητουν να επιβληθεί διαχείριση θέασης....
ΝΑΙ καλά διαβάζετε διαχείριση θέασης... Ότι κατηγορουσαμε στη Nova επί χρόνια τώρα το επικαλούμαστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.