Nova EON TV / EON+

Μόλις διαπίστωσα ότι για να δουλέψει το cast στο android box μου, δεν θέλει αυτό να είναι συνδεδεμένο μέσω LAN αλλά μόνο με wifi. Παράνοια...
Φαντάζομαι ότι το κάνουνε για να λειτουργεί με την ίδια λογική με το δικό τους κουτί.

Θα πρέπει το μεγάλη οθόνη να το έχεις πάνω από μια τηλεόραση. Η εφαρμογή είναι πολύ λειτουργική, έχεις τέτοια λειτουργικότητα με εύκολο χειρισμό και να δίνεις το δικαίωμα μόνο σε μία συσκευή το σκοτώνεις. Θα έπρεπε ανεξάρτητου που θέλεις να βλέπεις να ενεργοποιείς όπως η cosmote tv το παρέχει στους πελάτες της. Θα μπορούσα να πω ότι εδώ κολλάει οτι πληρώνεις παίρνεις.

Τι είδους ταινίες σου αρέσουν ;
Η nova βάζει συνήθως δράσης και περιπέτειας.

Έχω κι εγώ Cosmote TV και τόσο καιρό δεν έχω δει πάνω από 2-3 ταινίες.
Πολύ κουλτούρα και ψυχοπλάκωμα πέφτει, γνώμη μου !

Είναι παρά πολύ λίγες. Περίμενα πλούσια ταινιοθήκη.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Είναι παρά πολύ λίγες. Περίμενα πλούσια ταινιοθήκη.
Σε απόλυτους αριθμούς χωρίς να εξετάζεται η ποιότητα της κάθε ταινίας η Νόβα στην Ταινιοθήκη της έχει 378 ταινίες και η κοσμοτε 647.
Αναφέρομαι πάντα στο δωρεάν κομμάτι του on demand και όχι στο movies club.

• Like
Reactions: Stacy
Έβαλα εχτές τις 7 μέρες free ως ποιότητα εικόνας και ευχρηστίας πολύ καλή η εφαρμογή λίγο δύσκολη στο zapping σε σχέση με της κοσμοτε ελπίζω η νοβα στο μέλλον να δώσει μια ακόμη μεγάλη οθόνη και ελεύθερη πρόσβαση στους δορυφορικούς όπως η κοσμοτε

Κάποιος που κάνει casting μπορεί να μου πεί αν έχει καθυστέρηση στο video σε σχέση με τον ήχο?

Έβαλα εχτές τις 7 μέρες free ως ποιότητα εικόνας και ευχρηστίας πολύ καλή η εφαρμογή λίγο δύσκολη στο zapping σε σχέση με της κοσμοτε ελπίζω η νοβα στο μέλλον να δώσει μια ακόμη μεγάλη οθόνη και ελεύθερη πρόσβαση στους δορυφορικούς όπως η κοσμοτε
Αν δεν το κάνει στο παρον δεν θα έχει μέλλον. Εγώ θα στείλω email για να με ενημερώσουν από την στιγμή που το έχω πως ενεργοποιηται. Όπως λένε και αυτοί το τι γράφονται εδώ μέσα δεν λέω την φραση, θέλω επίσημη ενημέρωση. Επιπλέον οποίος έχει πρόβλημα για το οτιδήποτε εικόνα κ.τ.λ επειδή δεν τους νοιάζει τι γράφονται επικοινωνείτε μαζί τους. Για να μπούνε όλα σε μια σειρά και τα γίνουν και κάτι. Όλο γράφουμε - γραφουμε και είμαστε στα ίδια.

Last edited:
Αν δεν το κάνει στο παρον δεν θα έχει μέλλον. Εγώ θα στείλω email για να με ενημερώσουν από την στιγμή που το έχω πως ενεργοποιηται. Όπως λένε και αυτοί το τι γράφονται εδώ μέσα δεν λέω την φραση, θέλω επίσημη ενημέρωση. Επιπλέον οποίος έχει πρόβλημα για το οτιδήποτε εικόνα κ.τ.λ επειδή δεν τους νοιάζει τι γράφονται επικοινωνείτε μαζί τους. Για να μπούνε όλα σε μια σειρά και τα γίνουν και κάτι. Όλο γράφουμε - γραφουμε και είμαστε στα ίδια.
Σάν δορυφορικός έχεις την δυνατότητα να κρατησεις το δορυφορικό και θέαση μέσω εφαρμογής σε μεγάλη οθόνη και δύο συσκευές (κινητό-tablet) eon+ απλά θα πρέπει να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου.

To "απλα να ανανεωσεις" δεν ειναι και τοσο απλα αφου υπαρχουν και αρκετες περιπτωσεις που πρεπει να αλλαξουνε προγραμμα αφου δεν υπαρχουνε πλεον αλλα πακετα οπως το cinema αλλα μονο το βασικο και το πληρες χωρις ενδιαμεσα

Ο καθένας θα πρέπει να βάζει το λιθαράκι του για το κοινό καλό. Αν απλά γράφουμε γραφουμε και δεν φτάνει ποτέ σε αυτούς,τίποτα δεν θα κάνουν ώστε να βελτιώσουν τα διάφορα προβλήματα. Επιπλέον δεν αναφέρεται πακέτο με δορυφορικό απλά αναφέρεται όπου δεν είναι εφικτό παίρνεις δορυφορικό. Σας έχουν στείλει γραπτός ότι κρατάς και το δορυφορικό είτε πλανεται στον αέρα.

Last edited:
Πριν 3 μήνες έχω κάνει αναννεωση, δεν θα πληρώσω 50 ευρώ μια οθόνη όπως κάποιοι γράφουν ότι ζητανε. Αν επικοινωνήσω μαζί τους για το μεγάλη οθόνη αυτό που θα μου πουν είναι ότι με τα ίδια που δίνουν οι άλλοι έχω περισσότερα και ας μην έχω το μεγάλη οθόνη. Οπότε δεν θα βγει κάτι, το σωστό είναι για να βγει κάτι καλό να επικοινωνείτε μαζί τους για τα προβλήματα που υπάρχουν για να αλλάξει κάτι προς όφελος όλων.

624.195 χιλιάδες συνδρομητές έφτασε η Cosmote Tv, 8,5% αύξηση, 24.000 νέοι συνδρομητές μόνο το τελευταίο τρίμηνο... Από αυτό καταλαβαίνουμε το λάθος της Nova με την Superleague που την άφησε για να πάρει τα ξένα πρωταθλήματα νομίζοντας ότι με αυτά και με την ΕΟΝ θα την τελειώσει την Cosmote Tv... Ότι και να λέμε ο Έλληνας θα προτιμήσει Ιωνικός-Ολυμπιακός ή Λαμία-ΠΑΟΚ από το Άιντραχτ-Λειψία και το Μπέτις-Μπιλμπάο... Εγώ προσωπικά όχι αλλά.....

Όπως έχω ξαναπεί το λάθος που έκανε ήταν ότι πριν κλείσει όλα τα μεγάλα ξένα πρωταθληματα (συμπεριλαμβανομένου του Αγγλικού) άφησε να της φυγει το μισό Ελληνικό πρωταθλημα. Τουλάχιστον την 5αδα ομάδων που ήταν άστεγη μέχρι τον Σεπτέμβριο έπρεπε να την κλείσει.

• Like
Reactions: valkal19
Δοκίμασα την δωρεάν 7ήμερη προσφορά σε xiaomi box και το μενού μου φαίνεται αρκετά δύσχρηστο και η μετάβαση απο κανάλι σε κανάλι ταλαιπωρία συγκρίνοντας με την αντίστοιχη της cosmote. Ελπίζω από το δικό τους box να είναι πιο εύχρηστη.

Δοκίμασα την δωρεάν 7ήμερη προσφορά σε xiaomi box και το μενού μου φαίνεται αρκετά δύσχρηστο και η μετάβαση απο κανάλι σε κανάλι ταλαιπωρία συγκρίνοντας με την αντίστοιχη της cosmote. Ελπίζω από το δικό τους box να είναι πιο εύχρηστη.

Μια από τα ίδια .

Το Xiaomi δεν έχει τα ch+/- , οπότε το πάτε με τα βελάκια πάνω κάτω οk back για αυτό αργεί, φαντάζομαι.
Στο box του ΟΤΕ που το έβαλα η αλλαγή γίνεται ακαριαία και η εικόνα είναι καλύτερη από αυτό που περίμενα, διαβάζοντας διάφορα.
Το μενού είναι όντως φακίρικο, περίμενα κάτι πιο εύχρηστο.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas