Εμένα ούτε μια μέρα δεν κράτησε από χθές έπαιξε δύο φορές και τέλος.Κάνε εγγραφή και δες, δεν χρειάζεσαι κάποιος να σου απαντήσει, 7ημερο για δοκιμές και εντυπώσεις.
Τι είδους ταινίες σου αρέσουν ;
Η nova βάζει συνήθως δράσης και περιπέτειας.
Έχω κι εγώ Cosmote TV και τόσο καιρό δεν έχω δει πάνω από 2-3 ταινίες.
Πολύ κουλτούρα και ψυχοπλάκωμα πέφτει, γνώμη μου !
Σε απόλυτους αριθμούς χωρίς να εξετάζεται η ποιότητα της κάθε ταινίας η Νόβα στην Ταινιοθήκη της έχει 378 ταινίες και η κοσμοτε 647.Είναι παρά πολύ λίγες. Περίμενα πλούσια ταινιοθήκη.
δεν παρατήρησα κάτι, μια χαρά όλαΚάποιος που κάνει casting μπορεί να μου πεί αν έχει καθυστέρηση στο video σε σχέση με τον ήχο?
Αν δεν το κάνει στο παρον δεν θα έχει μέλλον. Εγώ θα στείλω email για να με ενημερώσουν από την στιγμή που το έχω πως ενεργοποιηται. Όπως λένε και αυτοί το τι γράφονται εδώ μέσα δεν λέω την φραση, θέλω επίσημη ενημέρωση. Επιπλέον οποίος έχει πρόβλημα για το οτιδήποτε εικόνα κ.τ.λ επειδή δεν τους νοιάζει τι γράφονται επικοινωνείτε μαζί τους. Για να μπούνε όλα σε μια σειρά και τα γίνουν και κάτι. Όλο γράφουμε - γραφουμε και είμαστε στα ίδια.Έβαλα εχτές τις 7 μέρες free ως ποιότητα εικόνας και ευχρηστίας πολύ καλή η εφαρμογή λίγο δύσκολη στο zapping σε σχέση με της κοσμοτε ελπίζω η νοβα στο μέλλον να δώσει μια ακόμη μεγάλη οθόνη και ελεύθερη πρόσβαση στους δορυφορικούς όπως η κοσμοτε
Σάν δορυφορικός έχεις την δυνατότητα να κρατησεις το δορυφορικό και θέαση μέσω εφαρμογής σε μεγάλη οθόνη και δύο συσκευές (κινητό-tablet) eon+ απλά θα πρέπει να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου.Αν δεν το κάνει στο παρον δεν θα έχει μέλλον. Εγώ θα στείλω email για να με ενημερώσουν από την στιγμή που το έχω πως ενεργοποιηται. Όπως λένε και αυτοί το τι γράφονται εδώ μέσα δεν λέω την φραση, θέλω επίσημη ενημέρωση. Επιπλέον οποίος έχει πρόβλημα για το οτιδήποτε εικόνα κ.τ.λ επειδή δεν τους νοιάζει τι γράφονται επικοινωνείτε μαζί τους. Για να μπούνε όλα σε μια σειρά και τα γίνουν και κάτι. Όλο γράφουμε - γραφουμε και είμαστε στα ίδια.
Δοκίμασα την δωρεάν 7ήμερη προσφορά σε xiaomi box και το μενού μου φαίνεται αρκετά δύσχρηστο και η μετάβαση απο κανάλι σε κανάλι ταλαιπωρία συγκρίνοντας με την αντίστοιχη της cosmote. Ελπίζω από το δικό τους box να είναι πιο εύχρηστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.