δοκιμάζω το 7ημερο τι χαλί μαύρο είναι αυτό ρε παιδιά; Καλά το χρεώνουν;;;;;;
Η EON ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ την δίνουν μόνο ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.Με έχετε μπερδέψει παρά πολύ. Πήρα το τεστ και το πέρασα σε ένα mibox s και όλα καλά.Αν θελήσω να κάνω σύνδεση μετά το τέλος του τεστ θα είναι αλλιώς τα δεδομένα; Επίσης θα μπορώ με τον ίδιο λογαριασμό να βλέπω στο mibox και σε μια LG τηλεόραση;
Νομίζω οτι δεν έχεις δίκιο! Εγω π.χ. έχω το android box της nova στην μία TV και σε δευτερη TV την εφαρμογή της nova σε άλλο android box (συγκεκριμένα της cosmote) και βλέπω μια χαρά και στις δυο ταυτοχρονα.Η EON ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ την δίνουν μόνο ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.
Το γράφω πάλι ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αν έχεις δύο - τρεις τηλεοράσεις τσακώνεσαι σε ποιο θα το έχεις, δηλαδή θα τα χώνεις
σε ποιο από τα δύο θέλεις για αυτόν που το σκέφτηκε αυτό, θέλεις στην LG είτε θέλεις στο midox και στα δύο μόνο με πατέντα.
Το τι βλέπουμε με άλλη λειτουργικότητα δηλαδή παρακάμπτουμε τον περιορισμό και βλέπουμε με το πλήρη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος το γράφω πάλι πατέντα. Αυτός που το σκέφτηκε το ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη μόνο σε μία συσκευή θα πρέπει να πάρει βραβείο περιορισμού γιατί αντί να πάρουν πελάτες με την λειτουργικότητα διώχνουν πελάτες με τον περιορισμό αυτό.
Δεν αναφέρομαι σε box EON αναφέρομε στο γεγονός ότι κάποιος θέλει να δει με την δυνατότητα που σου δίνουν οι έξυπνες τηλεοράσεις , xiaomi box κ.τ.λ. Γιατί θα πρέπει να αγοράσω με το έτσι θέλω box EON από την στιγμή που έχω σπίτι δύο - τρεις τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογή και το xiaomi box.Νομίζω οτι δεν έχεις δίκιο! Εγω π.χ. έχω το android box της nova στην μία TV και σε δευτερη TV την εφαρμογή της nova σε άλλο android box (συγκεκριμένα της cosmote) και βλέπω μια χαρά και στις δυο ταυτοχρονα.
Προφανώς έχεις το δορυφορικό και σου ζητάνε επιπλέον χρήματα για να πας σε EON TV να σου δώσουν το android box. Οκ. Απλώς ο φίλος που ρώτησε δεν ξέρω αν είναι τέτοια περίπτωση.Δεν αναφέρομαι σε box EON αναφέρομε στο γεγονός ότι κάποιος θέλει να δει με την δυνατότητα που σου δίνουν οι έξυπνες τηλεοράσεις , xiaomi box κ.τ.λ. Γιατί θα πρέπει να αγοράσω με το έτσι θέλω box EON από την στιγμή που έχω σπίτι δύο - τρεις τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογή και το xiaomi box.
Εσεις που έχεται δορυφορικό όντως έχεται ενα θέμα εκεί. Οι υπόλοιποι που κάνουν νέα συνδεση, όπως εγώ, φυσικά δεν πλήρωνουν το EON box παρα μόνο την μηνιαία συνδρομή και μπορουν ευκολα να βλέπουν σε δυο τηλεοράσεις και σε μία κινητή συσκευή. Οσο για αυτο που λες για την αλλαγή συσκευης οντως είναι έτσι αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικός! Ποσες φορες θα χρειαστεί πραγματικά να αλλάξεις συσκευη σε ενα μηνα?! Εγω που το έχω απο την αρχή που βγηκε η υπηρεσία δεν χρειαστηκε να αλλαξω καμία φορά!Οι περισσότεροι βλέπουν με το δικό τους εξοπλισμό στο 7ήμερο, αν θέλουν μετά να παραμείνει όπως το έχουν , μπορεί το μεγάλη οθόνη να παίζει μόνο σε μία τηλεόραση. Αν βλέπεις σε μια τηλεόραση με την εφαρμογή της τηλεόρασης και θέλεις το ίδιο να βλέπεις και σε δεύτερη άλλη τηλεόραση δεν γίνεται, αν θέλεις και στο xiaomi box s δεν γίνεται. Μόνο σε μία συσκευή επιτρέπει το σύστημα να βλέπεις αν θέλεις και σε δεύτερη αυτό μπορείς αν έχεις το EON Smart Box και το συνδέσεις με την τηλεόραση.
Δεν έχω άποψη για το EON Smart Box αν το δίνουν δωρεάν είτε είναι με πληρωμή , σε εμένα που έχω δορυφορικό για να βλέπω το ίδιο σχεδόν με άλλο τρόπο θα πρέπει να αλλάξω σε ΕΟΝ δορυφορικό, το κόστος είναι 50 ευρώ υποβάθμιση και 50 ευρώ αν θέλω να πάρω EON Smart Box. Ακόμα αναφέρω ότι αν κάποιος θέλει να αλλάξει συσκευή που βλέπει παράδειγμα πήρε καινούργια τηλεόραση, χάλασε η συσκευή που έβλεπε κ.τ.λ το σύστημα επιτρέπει αλλαγή μια συσκευή το μήνα, να το γράφουμε και αυτό γιατί μετά το παντρεύεσαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.