Nova EON TV / EON+

Μια χαρά είναι ρε παιδιά απλά της κοσμοτε είναι καλύτερο και έχετε άμεση σύγκριση στο μάτι σας. Εμένα καλό μου φαίνεται σε γενικές γραμμές συν ότι είναι πολύ γρήγορο το μενού του.

Το HD στην ΕΟΝ είναι στα 7Mbps+, δεν είναι στο bitrate το πρόβλημα. Πιστεύω πως είναι στο codec καθώς η Cosmote με 6mpbs (ή 5,5Mbps, ανάλογα) έχει αισθητά καλύτερη εικόνα.
Αν έχετε καλή γραμμή με χαμηλά pings δοκιμάστε ABR auto. Η διαφορά είναι μεγάλη προς το καλύτερο (90% λιγότερο "θάμπωμα") αλλά και πάλι η εικόνα είναι χειρότερη από της Cosmote.

παίδες εγώ πριν κανένα εξάμηνο είχα windvision και το έκοψα λόγω αθλιας εικόνας στα αθλητικά είχε ένα τρέμουλο η εικόνα δεν φαινόταν η μπάλα.Απο περιέργεια έκανα την προσφορά eon για να τσεκαρω πιο πολύ σε ποδόσφαιρο.Εγω είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με την windvision μέρα με την νύχτα.Σε σχέση με δορυφόρο λογικό είναι κλικ πιο κάτω.Αλλα το θέμα είναι ότι μπορώ να δω.Ολα αυτά με 100ρα wind.Αν βγει καμία προσφορά στο μέλλον δεν ξέρω ίσως και να το πάρω.

Με έχετε μπερδέψει παρά πολύ. Πήρα το τεστ και το πέρασα σε ένα mibox s και όλα καλά.Αν θελήσω να κάνω σύνδεση μετά το τέλος του τεστ θα είναι αλλιώς τα δεδομένα; Επίσης θα μπορώ με τον ίδιο λογαριασμό να βλέπω στο mibox και σε μια LG τηλεόραση;
Η EON ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ την δίνουν μόνο ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.
Το γράφω πάλι ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αν έχεις δύο - τρεις τηλεοράσεις τσακώνεσαι σε ποιο θα το έχεις, δηλαδή θα τα χώνεις
σε ποιο από τα δύο θέλεις για αυτόν που το σκέφτηκε αυτό, θέλεις στην LG είτε θέλεις στο midox και στα δύο μόνο με πατέντα.
Το τι βλέπουμε με άλλη λειτουργικότητα δηλαδή παρακάμπτουμε τον περιορισμό και βλέπουμε με το πλήρη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος το γράφω πάλι πατέντα. Αυτός που το σκέφτηκε το ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη μόνο σε μία συσκευή θα πρέπει να πάρει βραβείο περιορισμού γιατί αντί να πάρουν πελάτες με την λειτουργικότητα διώχνουν πελάτες με τον περιορισμό αυτό.
Κάποια στιγμή την εικόνα θα την φτιάξουν ωραία πως θα πω ο καθένας μας σε ένα φίλο ωραία η ΕΟΝ βάλει αλλά ξέρεις η μεγάλη οθόνη μόνο σε μία συσκευή. Το γεγονός το μεγάλη οθόνη σε μία συσκευή ήδη με αυτό χάνουν πελάτες γιατί στις μέρες μας οι ανάγκες είναι πολλαπλές.

Last edited:
Καλησπέρα, έβαλα και εγώ την εφαρμογή σε smart tv TCL με 50αρα γραμμή. Η εφαρμογή μου κολλάει συνέχεια σε κάθε αλλαγή καναλιου και πρέπει να κάνω αποσύνδεση. Τι μπορεί να φταίει;

Η EON ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ την δίνουν μόνο ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.
Το γράφω πάλι ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αν έχεις δύο - τρεις τηλεοράσεις τσακώνεσαι σε ποιο θα το έχεις, δηλαδή θα τα χώνεις
σε ποιο από τα δύο θέλεις για αυτόν που το σκέφτηκε αυτό, θέλεις στην LG είτε θέλεις στο midox και στα δύο μόνο με πατέντα.
Το τι βλέπουμε με άλλη λειτουργικότητα δηλαδή παρακάμπτουμε τον περιορισμό και βλέπουμε με το πλήρη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος το γράφω πάλι πατέντα. Αυτός που το σκέφτηκε το ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη μόνο σε μία συσκευή θα πρέπει να πάρει βραβείο περιορισμού γιατί αντί να πάρουν πελάτες με την λειτουργικότητα διώχνουν πελάτες με τον περιορισμό αυτό.
Νομίζω οτι δεν έχεις δίκιο! Εγω π.χ. έχω το android box της nova στην μία TV και σε δευτερη TV την εφαρμογή της nova σε άλλο android box (συγκεκριμένα της cosmote) και βλέπω μια χαρά και στις δυο ταυτοχρονα.

Πόσες ταυτόχρονες θεάσεις επιτρέπονται;
Α: Η Nova διαχωρίζει τις οθόνες θέασης σε μεγάλες και φορητές, ή αλλιώς first screen και second screen. Μεγάλες ή first screen υπολογίζονται εκείνες των τηλεοράσεων που είναι συνδεδεμένες στον αποκωδικοποιητή EON Smart Box (Α) ή σε άλλο πιστοποιημένο Android TV Box (Β), καθώς και οι Smart TVs που χρησιμοποιούν το EON TV app (Γ). Φορητές ή second screen (Δ) υπολογίζονται τα tablets, τα smartphones και τα laptops. Επιτρέπεται η ταυτόχρονη θέαση ανεξαρτήτως περιεχομένου σε 3 οθόνες με τους εξής συνδυασμούς: Α + Β + Δ και Α + Γ + Δ.

Νομίζω οτι δεν έχεις δίκιο! Εγω π.χ. έχω το android box της nova στην μία TV και σε δευτερη TV την εφαρμογή της nova σε άλλο android box (συγκεκριμένα της cosmote) και βλέπω μια χαρά και στις δυο ταυτοχρονα.
Δεν αναφέρομαι σε box EON αναφέρομε στο γεγονός ότι κάποιος θέλει να δει με την δυνατότητα που σου δίνουν οι έξυπνες τηλεοράσεις , xiaomi box κ.τ.λ. Γιατί θα πρέπει να αγοράσω με το έτσι θέλω box EON από την στιγμή που έχω σπίτι δύο - τρεις τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογή και το xiaomi box.

Δεν αναφέρομαι σε box EON αναφέρομε στο γεγονός ότι κάποιος θέλει να δει με την δυνατότητα που σου δίνουν οι έξυπνες τηλεοράσεις , xiaomi box κ.τ.λ. Γιατί θα πρέπει να αγοράσω με το έτσι θέλω box EON από την στιγμή που έχω σπίτι δύο - τρεις τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογή και το xiaomi box.
Προφανώς έχεις το δορυφορικό και σου ζητάνε επιπλέον χρήματα για να πας σε EON TV να σου δώσουν το android box. Οκ. Απλώς ο φίλος που ρώτησε δεν ξέρω αν είναι τέτοια περίπτωση.

Οι περισσότεροι βλέπουν με το δικό τους εξοπλισμό στο 7ήμερο, αν θέλουν μετά να παραμείνει όπως το έχουν , μπορεί το μεγάλη οθόνη να παίζει μόνο σε μία τηλεόραση. Αν βλέπεις σε μια τηλεόραση με την εφαρμογή της τηλεόρασης και θέλεις το ίδιο να βλέπεις και σε δεύτερη άλλη τηλεόραση δεν γίνεται, αν θέλεις και στο xiaomi box s δεν γίνεται. Μόνο σε μία συσκευή επιτρέπει το σύστημα να βλέπεις αν θέλεις και σε δεύτερη αυτό μπορείς αν έχεις το EON Smart Box και το συνδέσεις με την τηλεόραση το Box.
Δεν έχω άποψη για το EON Smart Box αν το δίνουν δωρεάν είτε είναι με πληρωμή , σε εμένα που έχω δορυφορικό για να βλέπω το ίδιο σχεδόν με άλλο τρόπο θα πρέπει να αλλάξω σε ΕΟΝ δορυφορικό, το κόστος είναι 50 ευρώ υποβάθμιση και 50 ευρώ αν θέλω να πάρω EON Smart Box. Ακόμα αναφέρω ότι αν κάποιος θέλει να αλλάξει συσκευή που βλέπει παράδειγμα πήρε καινούργια τηλεόραση, χάλασε η συσκευή που έβλεπε κ.τ.λ το σύστημα επιτρέπει αλλαγή μια συσκευή το μήνα, να το γράφουμε και αυτό γιατί μετά το παντρεύεσαι.

Με τον υπάρχον εξοπλισμό εγώ είμαι πλήρης. Σε μία τηλεόραση έχω το δορυφορικό και επειδή είμαι τιμωρία και μου έχουν κλειστό το θέαση σε μεγάλη οθόνη βλέπω με την δυνατότητα που λέγεται browser και το πλήρη οθόνη σε κάποια άλλη είτε σε άλλες με πατέντα σύνολο 3.

Last edited:
Οι περισσότεροι βλέπουν με το δικό τους εξοπλισμό στο 7ήμερο, αν θέλουν μετά να παραμείνει όπως το έχουν , μπορεί το μεγάλη οθόνη να παίζει μόνο σε μία τηλεόραση. Αν βλέπεις σε μια τηλεόραση με την εφαρμογή της τηλεόρασης και θέλεις το ίδιο να βλέπεις και σε δεύτερη άλλη τηλεόραση δεν γίνεται, αν θέλεις και στο xiaomi box s δεν γίνεται. Μόνο σε μία συσκευή επιτρέπει το σύστημα να βλέπεις αν θέλεις και σε δεύτερη αυτό μπορείς αν έχεις το EON Smart Box και το συνδέσεις με την τηλεόραση.
Δεν έχω άποψη για το EON Smart Box αν το δίνουν δωρεάν είτε είναι με πληρωμή , σε εμένα που έχω δορυφορικό για να βλέπω το ίδιο σχεδόν με άλλο τρόπο θα πρέπει να αλλάξω σε ΕΟΝ δορυφορικό, το κόστος είναι 50 ευρώ υποβάθμιση και 50 ευρώ αν θέλω να πάρω EON Smart Box. Ακόμα αναφέρω ότι αν κάποιος θέλει να αλλάξει συσκευή που βλέπει παράδειγμα πήρε καινούργια τηλεόραση, χάλασε η συσκευή που έβλεπε κ.τ.λ το σύστημα επιτρέπει αλλαγή μια συσκευή το μήνα, να το γράφουμε και αυτό γιατί μετά το παντρεύεσαι.
Εσεις που έχεται δορυφορικό όντως έχεται ενα θέμα εκεί. Οι υπόλοιποι που κάνουν νέα συνδεση, όπως εγώ, φυσικά δεν πλήρωνουν το EON box παρα μόνο την μηνιαία συνδρομή και μπορουν ευκολα να βλέπουν σε δυο τηλεοράσεις και σε μία κινητή συσκευή. Οσο για αυτο που λες για την αλλαγή συσκευης οντως είναι έτσι αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικός! Ποσες φορες θα χρειαστεί πραγματικά να αλλάξεις συσκευη σε ενα μηνα?! Εγω που το έχω απο την αρχή που βγηκε η υπηρεσία δεν χρειαστηκε να αλλαξω καμία φορά!

• Like
Reactions: kostthem
Τελικά εμείς οι δορυφορικοί συνεχίζουμε να μην έχουμε πρόσβαση σε μεγάλη οθόνη παρά μόνο αν το γυρίσουμε; Ισχύει ακόμα αυτό; Αυτό μαζί με τον μήνα για διαγραφή συσκευής είναι ότι πιο άκυρο...

Η εφαρμογή για κινητό σε εσάς παίζει; Από χτες το βράδυ βγάζει «σφάλμα κατά τη λήψη σήματος»

Μετά την δοκιμή μιας ημέρας έχω να πω πως εγώ σαν σινεφίλ περισσότερο,δεν έχει τίποτα μα τίποτα να μου προσφέρει. Πολύ λίγες ταινίες και παλιές. (Εκτός αν κάτι δεν κάνω σωστά) παιδικά το ίδιο. Σχεδόν τίποτα στο on demand. Πίστευα θα έχει ειχε μια πλούσια ταινιοθηκηαλλα δυστυχώς απογοήτευση. Μου ξεφεύγει κάτι? να πω πως ήδη έχω cosmote και είναι η μέρα με την νύχτα.