ΟΚ...Θα δοκιμασω αλλον ..Προτεινης καποιον συγκεκριμεναΣε τι πάροχο είσαι;
Edit: δεν έχει σημασία. Ο Mini χρησιμοποιεί κάτι σαν VPN. Μάλλον το αναγνωρίζει εκτός της ΕΕ
Χρησιμοποίησε είτε τον open brower, είτε τον odin brower είτε τον opera-browser-66-2-3445-62346, ο καλύτερος των τριών είναι ο open brower που έχει και ενσωματωμένο κέρσορα και εικόνα σε εμένα η εικόνα είναι χωρίς κάποιο πρόβλημα.Εχω mibox και προσπαθησα μεσω broswer (opera mini) να δω eon ..Μου εβγαλε το παρακατω μνμ
Στον ΥΗ με chrome που ειναι στο ΙΔΙΟ δικτυο δεν εχω θεμα..Καμια ιδεα τι συμβαινει?
View attachment 198998
Δυστυχώς όχιΓράφει πουθενά στο on demand οι ταινίες μέχρι πότε είναι διαθέσιμες;
Ευχαριστώ, η απορία που έχω βέβαια είναι όσον αφορά την διαδικασία ενεργοποίησης της εφαρμογής στο TV BOX που βρίσκεται στο εξοχικό, σχετίζεται με τον κεντρικό δέκτη;Θα μπορείς να βλέπεις κανονικά στο εξοχικό με την εφαρμογή. Απλά, επίσημα, η εφαρμογή για μεγάλη tv παρέχεται για το ίδιο σπίτι.
Ευχαριστώ, η απορία που έχω βέβαια είναι όσον αφορά την διαδικασία ενεργοποίησης της εφαρμογής στο TV BOX που βρίσκεται στο εξοχικό, σχετίζεται με τον κεντρικό δέκτη;
Δηλαδή όταν βρεθώ στο εξοχικό και αφού κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή στο BOX και την ανοίξω, ποια είναι η διαδικασία ενεργοποίησης ώστε να παίζει πλέον στο BOX καταλαμβάνοντας την θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Θα μπορέσω να την ολοκληρώσω από την στιγμή που ο βασικός δέκτης θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία ή δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία ο βασικός δέκτης.
Εμφανίζεται ο κωδικός ενεργοποίησης τον οποίο δηλώνεις στο myaccount.nova.gr (ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη) αν είσαι συνδρομητής Nova.Δηλαδή όταν βρεθώ στο εξοχικό και αφού κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή στο BOX και την ανοίξω, ποια είναι η διαδικασία ενεργοποίησης ώστε να παίζει πλέον στο BOX καταλαμβάνοντας την θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Το θέμα είναι που εμφανίζεται αυτός ο κωδικός που πρέπει να τον πληκτρολογήσω στο my account, στην οθόνη που ενεργοποιώ την εφαρμογή εκείνη την στιγμή ή στην οθόνη που είναι συνδεδεμένος ο βασικός δορυφορικός δέκτης, ο οποίος θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία την δεδομένη στιγμή;Εμφανίζεται ο κωδικός ενεργοποίησης τον οποίο δηλώνεις στο myaccount.nova.gr (ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη) αν είσαι συνδρομητής Nova.
Στην οθονη της συσκευης που θες να ενεργοποιησεις το EON .Το θέμα είναι που εμφανίζεται αυτός ο κωδικός που πρέπει να τον πληκτρολογήσω στο my account, στην οθόνη που ενεργοποιώ την εφαρμογή εκείνη την στιγμή ή στην οθόνη που είναι συνδεδεμένος ο βασικός δορυφορικός δέκτης, ο οποίος θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία την δεδομένη στιγμή;
Σούπερ!Στην οθονη της συσκευης που θες να ενεργοποιησεις το EON .
Καλησπέρα δεν ανοίγει τη σελίδα με τους κωδικούς. Μπορούμε να τη βρούμε κάπου αλλού;Μετά από αρκετή αναζήτηση, βρήκα πως μπορείτε να προγραμματίσετε το Notus τηλεκοντρόλ για να χειρίζεται την τηλεόραση σας.
Πατάτε για 3 δευτερόλεπτα το TV/STB στο τηλεκοντρόλ πάνω δεξιά και το ΟΚ ταυτόχρονα, μέχρι να ανάψει το πράσινο λαμπάκι.
Στη συνέχεια, βλέπετε τον κωδικό για την τηλεόραση σας από εδώ και πληκτρολογείτε τα 3 του νούμερα (αν έχει λιγότερα από 3, βάζετε από μπροστά μηδενικά). Αν ο κωδικός είναι σωστός, το λαμπάκι σβήνει.
Για να χειριστείτε την τηλεόραση, πατάτε το TV/STB για να αλλάξει στο πάνω πράσινο λαμπάκι. Αν δεν λειτουργεί, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με άλλο κωδικό.
Αν μετά την πληκτρολόγηση του κωδικού αναβοσβήσει 3 φορές το λαμπάκι, σημαίνει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός.
Για 4 ευρώ και κάτι διαφορά εγώ θα έμενα όπως είμαι χωρίς κάποια αλλαγή, το μεγάλη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος θέασης και με σχέση το NOVA εξοχικό που έχεις είναι ανώτερο σε εικόνα ο δορυφόρος και ποιο πολλά κανάλια. Για να δεις το πως θα είναι χωρίς αυτό απλά στην κύρια κατοικία μην βλέπεις με το δορυφορικό για να δεις αν μπορείς χωρίς αυτό, στο εξοχικό θα πρέπει να έχεις φυσικά και internet ενώ όπως είσαι τώρα δεν είναι απαραίτητο.Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά - άποψή σας σχετικά με πρόταση ανανέωσης που μου έγινε.
Έχω το δορυφορικό FULL PACK της NOVA, χωρίς τηλεφωνία - ίντερνετ, (έχω Cosmote), στα 27,18€. Επίσης έχω ενεργοποιημένη και την υπηρεσία NOVA εξοχικό, για το εξοχικό.
Μου πρότειναν λοιπόν το EON+ στα 23€ με διατήρηση του δορυφορικού στην οικία μου, αλλά με κατάργηση του NOVA εξοχικού που δεν το παρέχουν πλέον.
Στο ερώτημά μου αν μπορώ να βλέπω στο εξοχικό μέσω App της τηλεόρασης ή μέσω Mi BOX TV, η απάντηση του εκπροσώπου ήταν πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην διεύθυνση που θα λειτουργεί ο βασικός δορυφορικός δέκτης, (οικία) και ότι στο εξοχικό πλέον θα μπορώ να βλέπω μόνο μέσω mirroring!
Ισχύει αυτό;
Αφού όπως μου είπε θα ενεργοποιηθεί η θέαση σε μεγάλη οθόνη με την μετάβασή μου στο EON+, γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω app ή το Mi BOX TV στο εξοχικό μου και πρέπει καλά και ντε να βλέπω μέσω Mirroring;
Μήπως έχει να κάνει με την διαδικασία ενεργοποίησης της θέασης στην μεγάλη οθόνη;
Aπό όσο γνωρίζω εμφανίζει έναν κωδικό ενεργοποίησης που πρέπει να πληκτρολογήσω στο My EON και ίσως πρέπει να βρίσκομαι στον κεντρικό δέκτη για να oloklhrvue;i η διαδικασία ή υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός;
Παρακαλώ την βοήθεια όσων γνωρίζουν σχετικά.
Ευχαριστώ.
Κοίτα, σίγουρα την διαφορά δεν την λες και μεγάλη, 50€ τον χρόνο είναι, όμως έτσι κι αλλιώς μέχρι το Σεπτέμβρη που λήγει το συμβόλαιο μου θα πρέπει να αποφασίσω.Για 4 ευρώ και κάτι διαφορά εγώ θα έμενα όπως είμαι χωρίς κάποια αλλαγή, το μεγάλη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος θέασης και με σχέση το NOVA εξοχικό που έχεις είναι ανώτερο σε εικόνα ο δορυφόρος και ποιο πολλά κανάλια. Για να δεις το πως θα είναι χωρίς αυτό απλά στην κύρια κατοικία μην βλέπεις με το δορυφορικό για να δεις αν μπορείς χωρίς αυτό, στο εξοχικό θα πρέπει να έχεις φυσικά και internet ενώ όπως είσαι τώρα δεν είναι απαραίτητο.