Nova EON TV / EON+

coftaras

New member
28 July 2012
42
Εχω mibox και προσπαθησα μεσω broswer (opera mini) να δω eon ..Μου εβγαλε το παρακατω μνμ
Στον ΥΗ με chrome που ειναι στο ΙΔΙΟ δικτυο δεν εχω θεμα..Καμια ιδεα τι συμβαινει?

288072949_3220828308135639_3659996487552494366_n.jpg

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,225
Σε τι πάροχο είσαι;
Edit: δεν έχει σημασία. Ο Mini χρησιμοποιεί κάτι σαν VPN. Μάλλον το αναγνωρίζει εκτός της ΕΕ

coftaras

New member
28 July 2012
42
Σε τι πάροχο είσαι;
Edit: δεν έχει σημασία. Ο Mini χρησιμοποιεί κάτι σαν VPN. Μάλλον το αναγνωρίζει εκτός της ΕΕ
ΟΚ...Θα δοκιμασω αλλον ..Προτεινης καποιον συγκεκριμενα

pirovola

AVClub Enthusiast
Εχω mibox και προσπαθησα μεσω broswer (opera mini) να δω eon ..Μου εβγαλε το παρακατω μνμ
Στον ΥΗ με chrome που ειναι στο ΙΔΙΟ δικτυο δεν εχω θεμα..Καμια ιδεα τι συμβαινει?

View attachment 198998
Χρησιμοποίησε είτε τον open brower, είτε τον odin brower είτε τον opera-browser-66-2-3445-62346, ο καλύτερος των τριών είναι ο open brower που έχει και ενσωματωμένο κέρσορα και εικόνα σε εμένα η εικόνα είναι χωρίς κάποιο πρόβλημα.

• Like
Reactions: coftaras

Lazar4

New member
10 September 2015
46
sorry εννοουσα wind tv / eon
εχω χρονια να ασχοληθω
το ιδιο ειναι; γενικα ειμαι βοντα με φτηνο σταθεροιντερνετ και λεω να παω wind και να καρφωσω τηλεοραση. αξιζει;

jimmis74

Established Member
5 September 2013
198
Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά - άποψή σας σχετικά με πρόταση ανανέωσης που μου έγινε.
Έχω το δορυφορικό FULL PACK της NOVA, χωρίς τηλεφωνία - ίντερνετ, (έχω Cosmote), στα 27,18€. Επίσης έχω ενεργοποιημένη και την υπηρεσία NOVA εξοχικό, για το εξοχικό.
Μου πρότειναν λοιπόν το EON+ στα 23€ με διατήρηση του δορυφορικού στην οικία μου, αλλά με κατάργηση του NOVA εξοχικού που δεν το παρέχουν πλέον.
Στο ερώτημά μου αν μπορώ να βλέπω στο εξοχικό μέσω App της τηλεόρασης ή μέσω Mi BOX TV, η απάντηση του εκπροσώπου ήταν πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην διεύθυνση που θα λειτουργεί ο βασικός δορυφορικός δέκτης, (οικία) και ότι στο εξοχικό πλέον θα μπορώ να βλέπω μόνο μέσω mirroring!
Ισχύει αυτό;
Αφού όπως μου είπε θα ενεργοποιηθεί η θέαση σε μεγάλη οθόνη με την μετάβασή μου στο EON+, γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω app ή το Mi BOX TV στο εξοχικό μου και πρέπει καλά και ντε να βλέπω μέσω Mirroring;
Μήπως έχει να κάνει με την διαδικασία ενεργοποίησης της θέασης στην μεγάλη οθόνη;
Aπό όσο γνωρίζω εμφανίζει έναν κωδικό ενεργοποίησης που πρέπει να πληκτρολογήσω στο My EON και ίσως πρέπει να βρίσκομαι στον κεντρικό δέκτη για να oloklhrvue;i η διαδικασία ή υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός;
Παρακαλώ την βοήθεια όσων γνωρίζουν σχετικά.
Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: GIORGOS L

kostthem

AVClub Enthusiast
22 December 2012
757
Θα μπορείς να βλέπεις κανονικά στο εξοχικό με την εφαρμογή. Απλά, επίσημα, η εφαρμογή για μεγάλη tv παρέχεται για το ίδιο σπίτι.

• Like
Reactions: valkal19

jimmis74

Established Member
5 September 2013
198
Θα μπορείς να βλέπεις κανονικά στο εξοχικό με την εφαρμογή. Απλά, επίσημα, η εφαρμογή για μεγάλη tv παρέχεται για το ίδιο σπίτι.
Ευχαριστώ, η απορία που έχω βέβαια είναι όσον αφορά την διαδικασία ενεργοποίησης της εφαρμογής στο TV BOX που βρίσκεται στο εξοχικό, σχετίζεται με τον κεντρικό δέκτη;
Δηλαδή όταν βρεθώ στο εξοχικό και αφού κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή στο BOX και την ανοίξω, ποια είναι η διαδικασία ενεργοποίησης ώστε να παίζει πλέον στο BOX καταλαμβάνοντας την θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Θα μπορέσω να την ολοκληρώσω από την στιγμή που ο βασικός δέκτης θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία ή δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία ο βασικός δέκτης.

Chris#

Established Member
18 December 2020
212
Ευχαριστώ, η απορία που έχω βέβαια είναι όσον αφορά την διαδικασία ενεργοποίησης της εφαρμογής στο TV BOX που βρίσκεται στο εξοχικό, σχετίζεται με τον κεντρικό δέκτη;
Δηλαδή όταν βρεθώ στο εξοχικό και αφού κατεβάσω την επίσημη εφαρμογή στο BOX και την ανοίξω, ποια είναι η διαδικασία ενεργοποίησης ώστε να παίζει πλέον στο BOX καταλαμβάνοντας την θέαση σε μεγάλη οθόνη;
Θα μπορέσω να την ολοκληρώσω από την στιγμή που ο βασικός δέκτης θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία ή δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία ο βασικός δέκτης.

Εφόσον θα διατηρήσεις το δορυφορικό, η κεντρική TV θα βλέπει από το δορυφορικό.
Από εκει και πέρα έχεις μια μεγάλη οθόνη που μπορείς να την ενεργοποιήσεις όπου θες.

panos-

AVClub Enthusiast
13 January 2019
1,225
Εμφανίζεται ο κωδικός ενεργοποίησης τον οποίο δηλώνεις στο myaccount.nova.gr (ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη) αν είσαι συνδρομητής Nova.

jimmis74

Established Member
5 September 2013
198
Εμφανίζεται ο κωδικός ενεργοποίησης τον οποίο δηλώνεις στο myaccount.nova.gr (ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη) αν είσαι συνδρομητής Nova.
Το θέμα είναι που εμφανίζεται αυτός ο κωδικός που πρέπει να τον πληκτρολογήσω στο my account, στην οθόνη που ενεργοποιώ την εφαρμογή εκείνη την στιγμή ή στην οθόνη που είναι συνδεδεμένος ο βασικός δορυφορικός δέκτης, ο οποίος θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία την δεδομένη στιγμή;

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,629
Νότια Μακεδονία
Το θέμα είναι που εμφανίζεται αυτός ο κωδικός που πρέπει να τον πληκτρολογήσω στο my account, στην οθόνη που ενεργοποιώ την εφαρμογή εκείνη την στιγμή ή στην οθόνη που είναι συνδεδεμένος ο βασικός δορυφορικός δέκτης, ο οποίος θα βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία την δεδομένη στιγμή;
Στην οθονη της συσκευης που θες να ενεργοποιησεις το EON .

Periklis262

New member
20 June 2022
1
Μετά από αρκετή αναζήτηση, βρήκα πως μπορείτε να προγραμματίσετε το Notus τηλεκοντρόλ για να χειρίζεται την τηλεόραση σας.

Πατάτε για 3 δευτερόλεπτα το TV/STB στο τηλεκοντρόλ πάνω δεξιά και το ΟΚ ταυτόχρονα, μέχρι να ανάψει το πράσινο λαμπάκι.
Στη συνέχεια, βλέπετε τον κωδικό για την τηλεόραση σας από εδώ και πληκτρολογείτε τα 3 του νούμερα (αν έχει λιγότερα από 3, βάζετε από μπροστά μηδενικά). Αν ο κωδικός είναι σωστός, το λαμπάκι σβήνει.

Για να χειριστείτε την τηλεόραση, πατάτε το TV/STB για να αλλάξει στο πάνω πράσινο λαμπάκι. Αν δεν λειτουργεί, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με άλλο κωδικό.

Αν μετά την πληκτρολόγηση του κωδικού αναβοσβήσει 3 φορές το λαμπάκι, σημαίνει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός.
Καλησπέρα δεν ανοίγει τη σελίδα με τους κωδικούς. Μπορούμε να τη βρούμε κάπου αλλού;

pirovola

AVClub Enthusiast
Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά - άποψή σας σχετικά με πρόταση ανανέωσης που μου έγινε.
Έχω το δορυφορικό FULL PACK της NOVA, χωρίς τηλεφωνία - ίντερνετ, (έχω Cosmote), στα 27,18€. Επίσης έχω ενεργοποιημένη και την υπηρεσία NOVA εξοχικό, για το εξοχικό.
Μου πρότειναν λοιπόν το EON+ στα 23€ με διατήρηση του δορυφορικού στην οικία μου, αλλά με κατάργηση του NOVA εξοχικού που δεν το παρέχουν πλέον.
Στο ερώτημά μου αν μπορώ να βλέπω στο εξοχικό μέσω App της τηλεόρασης ή μέσω Mi BOX TV, η απάντηση του εκπροσώπου ήταν πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην διεύθυνση που θα λειτουργεί ο βασικός δορυφορικός δέκτης, (οικία) και ότι στο εξοχικό πλέον θα μπορώ να βλέπω μόνο μέσω mirroring!
Ισχύει αυτό;
Αφού όπως μου είπε θα ενεργοποιηθεί η θέαση σε μεγάλη οθόνη με την μετάβασή μου στο EON+, γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω app ή το Mi BOX TV στο εξοχικό μου και πρέπει καλά και ντε να βλέπω μέσω Mirroring;
Μήπως έχει να κάνει με την διαδικασία ενεργοποίησης της θέασης στην μεγάλη οθόνη;
Aπό όσο γνωρίζω εμφανίζει έναν κωδικό ενεργοποίησης που πρέπει να πληκτρολογήσω στο My EON και ίσως πρέπει να βρίσκομαι στον κεντρικό δέκτη για να oloklhrvue;i η διαδικασία ή υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός;
Παρακαλώ την βοήθεια όσων γνωρίζουν σχετικά.
Ευχαριστώ.
Για 4 ευρώ και κάτι διαφορά εγώ θα έμενα όπως είμαι χωρίς κάποια αλλαγή, το μεγάλη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος θέασης και με σχέση το NOVA εξοχικό που έχεις είναι ανώτερο σε εικόνα ο δορυφόρος και ποιο πολλά κανάλια. Για να δεις το πως θα είναι χωρίς αυτό απλά στην κύρια κατοικία μην βλέπεις με το δορυφορικό για να δεις αν μπορείς χωρίς αυτό, στο εξοχικό θα πρέπει να έχεις φυσικά και internet ενώ όπως είσαι τώρα δεν είναι απαραίτητο.

jimmis74

Established Member
5 September 2013
198
Για 4 ευρώ και κάτι διαφορά εγώ θα έμενα όπως είμαι χωρίς κάποια αλλαγή, το μεγάλη οθόνη είναι ένας άλλος τρόπος θέασης και με σχέση το NOVA εξοχικό που έχεις είναι ανώτερο σε εικόνα ο δορυφόρος και ποιο πολλά κανάλια. Για να δεις το πως θα είναι χωρίς αυτό απλά στην κύρια κατοικία μην βλέπεις με το δορυφορικό για να δεις αν μπορείς χωρίς αυτό, στο εξοχικό θα πρέπει να έχεις φυσικά και internet ενώ όπως είσαι τώρα δεν είναι απαραίτητο.
Κοίτα, σίγουρα την διαφορά δεν την λες και μεγάλη, 50€ τον χρόνο είναι, όμως έτσι κι αλλιώς μέχρι το Σεπτέμβρη που λήγει το συμβόλαιο μου θα πρέπει να αποφασίσω.
Άλλωστε μετά και την απόκτηση της Premier League και την γενικότερη γραμμή που ακολουθούν οι πάροχοι, οι οποίοι προσπαθούν σιγά - σιγά να περιορίσουν το δορυφορικό και να μας οδηγήσουν στην IPTV, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα αυξήσουν την τιμή το φθινόπωρο, από τα 23€ που την έχουν σήμερα;
Επίσης υπάρχει και το μειονέκτημα πως δεν μπορεί να παίξει ταυτόχρονα βασικός δέκτης και εξοχικό, οπότε όταν υπάρχουν άτομα και στα δύο σπίτια ταυτόχρονα, κυρίως το καλοκαίρι, υπάρχει πρόβλημα...

anto_33

AVClub Enthusiast
1 May 2013
1,113
Καλα μην παμε μακρια
Η τιμη μπορει και σε 10 μερες να αλλαξει απο τωρα

"Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν περιλαμβάνουν Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%, το οποίο έχει ανασταλεί βάσει της κείμενης νομοθεσίας"

Αρα απο 1 ιουλιου που ληγει η αναστολη(δεν εχει βγει ακομα φεκ παρατασης αναστολης) δεν ειναι απιθανο το 23 να ανεβει

• Like
Reactions: sdragon28