Nova EON TV / EON+

Kαλησπέρα,
Πέρσι η ΝΟVA έδειξε αρκετά παιχνίδια της προκριματικής διαδικασίας λόγω κεντρικών συμφωνιών που έκανε με άλλες χώρες. Για να δούμε φέτος αν θα γίνει αντίστοιχη κίνηση, για μετάδοση ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Καλησπέρα η νόβα συνεχίζει την φραγή ταυτόχρονης θέασης του ίδιου προγράμματος ή το έχει σταματήσει, γιατί θυμάμαι από εδώ είχα δει ότι όταν ξεκίνησε η εον το άφηνε

Επειδή δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το multiroom... Έχω πακέτο δορυφορικό αλλά βλέπω μέσω TV box. Αν ενεργοποιήσω το multiroom, θα μπορώ να βλέπω και μέσω δεύτερου TV box που έχω στο εξοχικό;

Καλησπέρα η νόβα συνεχίζει την φραγή ταυτόχρονης θέασης του ίδιου προγράμματος ή το έχει σταματήσει, γιατί θυμάμαι από εδώ είχα δει ότι όταν ξεκίνησε η εον το άφηνε
Καλησπερα από την nova μπορεις να βλεπεις από τρεις συσκευες ταυταχρονα από ένα tv box από μια εφαρμογη στην τηλεοραση η ένα tv box και από μια φορητη συσκευη laptop tablet δεν μπορεις όμως να βλεπεις ταυταχρονα από δυο φορητες συσκευες π.χ από ένα tablet και από ένα laptop μπορεις να βλεπεις από δυο τηλεορασις ταυτοχρονα και από φορητη συσκευη ταυταχρονα

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης (4220).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (4220).png
    256.4 KB · Views: 77
  • Like
Reactions: mavrokoraki
Τι πατεντα ειναι αυτη αν θες αθλητικα και δεν σε ενδιαφερουν οι ταινιες να τις παιρνεις αναγκαστικα και επιπλεον να το δινουν και με ταχυτητα μονο 100 (ενω και με τερματισμενη 24 αρα ποσο μαλλον με 50αρα παιζουνε μια χαρα οι streaming υπηρεσιες)

Υπάρχει δυνατότητα να έχεις δορυφορικό και να βάλεις multiroom με την δεύτερη συσκευή να είναι το Android box? Διαβάζω μερικά σχόλια εδώ και καταλαβαίνω ότι κάποιοι το έχουν έτσι ενώ εμένα στην εξυπηρέτηση μου είπαν κατηγορηματικά ότι δεν το υποστηρίζουν.
Δηλαδή αν έχω δορυφορικό και βάλω multiroom η δεύτερη συσκευή είναι πάλι μέσω δορυφόρου.

Τι πατεντα ειναι αυτη αν θες αθλητικα και δεν σε ενδιαφερουν οι ταινιες να τις παιρνεις αναγκαστικα και επιπλεον να το δινουν και με ταχυτητα μονο 100 (ενω και με τερματισμενη 24 αρα ποσο μαλλον με 50αρα παιζουνε μια χαρα οι streaming υπηρεσιες)
Σε 50αρα μια χαρα δουλευει.

Εμ αυτο λεω
Αλλα επισημα τουλαχιστον σε αναγκαζει να βαλεις 100 ταχυτητα ασχετα αν σου ειναι αχρηστη τοσο μεγαλη για την προσωπικη αου χρηση στο ιντερνετ

Δεν ισχυει. Και στους ορους λεει οτι απαιτειται οποιαδηποτε συνδεση τουλαχιστον 50mbps. Τωρα αν αυτοι φτιαχνουν πακετα με 100αρες για προωθηση ειναι αλλο θεμα.

Δεν ισχυει. Και στους ορους λεει οτι απαιτειται οποιαδηποτε συνδεση τουλαχιστον 50mbps. Τωρα αν αυτοι φτιαχνουν πακετα με 100αρες για προωθηση ειναι αλλο θεμα.
Αν έχεις παιδιά και λίγη είναι η 100αρα!

• Like
Reactions: Etherovamon
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει ή νόβα και δεν δίνει το box σε νησί έχω οπτική 100 και δίνουν μόνο δορυφορικό, στις free μέρες που δίνουν κατά καιρούς με την εφαρμογή σε tv δεν είδα προβλήματα και φαντάζομαι τους είναι ποιο φτηνά να δώσουν το box από να χρεωθούν κεραία και εγκατάσταση

• Haha
Reactions: rangers72
εδω αλλοι εχουν λυσαξει με την χαλια εικονα του ιντερνετικου και εσυ θες σε νησι που εισαι box γιατι σε χαλαει ο δορυφορος αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου :ROFLMAO:

εδω αλλοι εχουν λυσαξει με την χαλια εικονα του ιντερνετικου και εσυ θες σε νησι που εισαι box γιατι σε χαλαει ο δορυφορος αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου :ROFLMAO:
Έχω ήδη ΟΤΕ ρε φίλε τι θα το κάνω σταθμό rdr

Έχω ήδη ΟΤΕ ρε φίλε τι θα το κάνω σταθμό rdr
Τούς πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν βάζουν σε υπάρχουσα εγκατάσταση δεύτερο μάτι και θέλει κεραία

λογικο αυτο που σου ειπαν διοτι η νοβα σαν ετερεια δεν μπορει να το κανει αυτο. αν το πιατο ειναι 1 μετρο παρε ενα τεχνικο ντοπιο να σου βαλει δευτερο ματι στην εγκατασταση.αν εχεις το πιατο του οτε που ειναι 60 εκατοστα ναι δεν μπορεις να κανεις κατι.

• Like
Reactions: antonispgs
λογικο αυτο που σου ειπαν διοτι η νοβα σαν ετερεια δεν μπορει να το κανει αυτο. αν το πιατο ειναι 1 μετρο παρε ενα τεχνικο ντοπιο να σου βαλει δευτερο ματι στην εγκατασταση.αν εχεις το πιατο του οτε που ειναι 60 εκατοστα ναι δεν μπορεις να κανεις κατι.

Ακριβώς έτσι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει ή νόβα και δεν δίνει το box σε νησί έχω οπτική 100 και δίνουν μόνο δορυφορικό, στις free μέρες που δίνουν κατά καιρούς με την εφαρμογή σε tv δεν είδα προβλήματα και φαντάζομα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει ή νόβα και δεν δίνει το box σε νησί έχω οπτική 100 και δίνουν μόνο δορυφορικό, στις free μέρες που δίνουν κατά καιρούς με την εφαρμογή σε tv δεν είδα προβλήματα και φαντάζομαι τους είναι ποιο φτηνά να δώσουν το box από να χρεωθούν κεραία και εγκατάσταση
Μπορείς να μετατρέψεις το cosmote από δορυφορικό σε ott και μετά στη θέση του δορυφορικού πιάτου της cosmote εγκαθιστάς το πιάτο της nova. Έτσι αποφεύγεις τα διπλά πιάτα, τις τρύπες , τα επιπλέον καλώδια κ.λπ, και πετυχαίνεις άψογη εικόνα και στα δύο (αποφεύγοντας την προβληματική ott εικόνα της eon). Εγώ αυτό έκανα για να έχω καλή εικόνα

Μπορείς να μετατρέψεις το cosmote από δορυφορικό σε ott και μετά στη θέση του δορυφορικού πιάτου της cosmote εγκαθιστάς το πιάτο της nova. Έτσι αποφεύγεις τα διπλά πιάτα, τις τρύπες , τα επιπλέον καλώδια κ.λπ, και πετυχαίνεις άψογη εικόνα και στα δύο (αποφεύγοντας την προβληματική ott εικόνα της eon). Εγώ αυτό έκανα για να έχω καλή εικόνα
Αυτό έχω σκοπό να κάνω τελικά σε ευχαριστώ φίλε μου

Βλέπω το brand name Nova να μας εγκαταλείπει σιγά σιγά... αυτό που έλεγα πριν λίγο καιρό...μέχρι και στα τρέιλερ στη σελίδα στο Facebook "δείτε στην ΕΟΝ on demand" λένε χωρίς να έχει στο τέλος "από τη Nova"......