Καλησπερα από την nova μπορεις να βλεπεις από τρεις συσκευες ταυταχρονα από ένα tv box από μια εφαρμογη στην τηλεοραση η ένα tv box και από μια φορητη συσκευη laptop tablet δεν μπορεις όμως να βλεπεις ταυταχρονα από δυο φορητες συσκευες π.χ από ένα tablet και από ένα laptop μπορεις να βλεπεις από δυο τηλεορασις ταυτοχρονα και από φορητη συσκευη ταυταχροναΚαλησπέρα η νόβα συνεχίζει την φραγή ταυτόχρονης θέασης του ίδιου προγράμματος ή το έχει σταματήσει, γιατί θυμάμαι από εδώ είχα δει ότι όταν ξεκίνησε η εον το άφηνε
Σε 50αρα μια χαρα δουλευει.Τι πατεντα ειναι αυτη αν θες αθλητικα και δεν σε ενδιαφερουν οι ταινιες να τις παιρνεις αναγκαστικα και επιπλεον να το δινουν και με ταχυτητα μονο 100 (ενω και με τερματισμενη 24 αρα ποσο μαλλον με 50αρα παιζουνε μια χαρα οι streaming υπηρεσιες)
Αν έχεις παιδιά και λίγη είναι η 100αρα!Δεν ισχυει. Και στους ορους λεει οτι απαιτειται οποιαδηποτε συνδεση τουλαχιστον 50mbps. Τωρα αν αυτοι φτιαχνουν πακετα με 100αρες για προωθηση ειναι αλλο θεμα.
Έχω ήδη ΟΤΕ ρε φίλε τι θα το κάνω σταθμό rdrεδω αλλοι εχουν λυσαξει με την χαλια εικονα του ιντερνετικου και εσυ θες σε νησι που εισαι box γιατι σε χαλαει ο δορυφορος αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου![]()
Τούς πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν βάζουν σε υπάρχουσα εγκατάσταση δεύτερο μάτι και θέλει κεραίαΈχω ήδη ΟΤΕ ρε φίλε τι θα το κάνω σταθμό rdr
λογικο αυτο που σου ειπαν διοτι η νοβα σαν ετερεια δεν μπορει να το κανει αυτο. αν το πιατο ειναι 1 μετρο παρε ενα τεχνικο ντοπιο να σου βαλει δευτερο ματι στην εγκατασταση.αν εχεις το πιατο του οτε που ειναι 60 εκατοστα ναι δεν μπορεις να κανεις κατι.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει ή νόβα και δεν δίνει το box σε νησί έχω οπτική 100 και δίνουν μόνο δορυφορικό, στις free μέρες που δίνουν κατά καιρούς με την εφαρμογή σε tv δεν είδα προβλήματα και φαντάζομα
Μπορείς να μετατρέψεις το cosmote από δορυφορικό σε ott και μετά στη θέση του δορυφορικού πιάτου της cosmote εγκαθιστάς το πιάτο της nova. Έτσι αποφεύγεις τα διπλά πιάτα, τις τρύπες , τα επιπλέον καλώδια κ.λπ, και πετυχαίνεις άψογη εικόνα και στα δύο (αποφεύγοντας την προβληματική ott εικόνα της eon). Εγώ αυτό έκανα για να έχω καλή εικόναΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει ή νόβα και δεν δίνει το box σε νησί έχω οπτική 100 και δίνουν μόνο δορυφορικό, στις free μέρες που δίνουν κατά καιρούς με την εφαρμογή σε tv δεν είδα προβλήματα και φαντάζομαι τους είναι ποιο φτηνά να δώσουν το box από να χρεωθούν κεραία και εγκατάσταση
Αυτό έχω σκοπό να κάνω τελικά σε ευχαριστώ φίλε μουΜπορείς να μετατρέψεις το cosmote από δορυφορικό σε ott και μετά στη θέση του δορυφορικού πιάτου της cosmote εγκαθιστάς το πιάτο της nova. Έτσι αποφεύγεις τα διπλά πιάτα, τις τρύπες , τα επιπλέον καλώδια κ.λπ, και πετυχαίνεις άψογη εικόνα και στα δύο (αποφεύγοντας την προβληματική ott εικόνα της eon). Εγώ αυτό έκανα για να έχω καλή εικόνα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.