Nova EON TV / EON+

Για σας μια ερώτηση να κάνω έχω διαβάσει πολλές σελίδες καιαπ ότι κατάλαβα συγχρόνως βλέπεις από δεκτη ηto smart box της eon +smart tv η xiaomi box + κινητό η tablet η laptop.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι μπορώ να συνδέσω το laptop με hdmi σε μια δεύτερη τηλεόραση έτσι ώστε να έχω συγχρόνως 2 μεγάλες οθονες?
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ

Λύστε μου μια απορία...ταινίες όπως Dune, Batman κλπ δηλαδή ταινίες της Warner που μέχρι τώρα τις έδειχνε η ΝΟΒΑ, τώρα που τελείωσε το συμβόλαιο με την ΝΟΒΑ και τελικά δεν θα έρθει η ΗΒΟ άμεσα στην Ελλάδα με δεδομένο πως η ΒΟΝΤΑΦΟΝ δεν τις δείχνει χωρίς χρέωση, ποιος θα τις δείξει; και όχι μόνο αυτές αλλά και τις υπόλοιπες;

Ναι
δυο μεγαλες οθονες το app και απο τον δεκτη μαζι
Μπορεις με το won extra 5 ταυτοχρονες προβολες.
Δεκτη+app+smartphone+pc+tablet
Εννοώ αν υπάρχει κόλπο να δούμε και σε τρίτο smart box σαν να το αναγνωρίζει ως κινητό

Λύστε μου μια απορία...ταινίες όπως Dune, Batman κλπ δηλαδή ταινίες της Warner που μέχρι τώρα τις έδειχνε η ΝΟΒΑ, τώρα που τελείωσε το συμβόλαιο με την ΝΟΒΑ και τελικά δεν θα έρθει η ΗΒΟ άμεσα στην Ελλάδα με δεδομένο πως η ΒΟΝΤΑΦΟΝ δεν τις δείχνει χωρίς χρέωση, ποιος θα τις δείξει; και όχι μόνο αυτές αλλά και τις υπόλοιπες;
Άγνωστο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είτε θα ανανεωθεί για κάποιο μικρό διάστημα στη Nova είτε θα είναι ορφανά τα δικαιώματα μέχρι να αρχίσει τη λειτουργία του το HBO ΜΑΧ, όπως έγινε με τις ταινίες της Disney οι οποίες δεν προβάλλονταν πουθενά για περίπου έναν χρόνο μέχρι την έναρξη του Disney+.

Άγνωστο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είτε θα ανανεωθεί για κάποιο μικρό διάστημα στη Nova είτε θα είναι ορφανά τα δικαιώματα μέχρι να αρχίσει τη λειτουργία του το HBO ΜΑΧ, όπως έγινε με τις ταινίες της Disney οι οποίες δεν προβάλλονταν πουθενά για περίπου έναν χρόνο μέχρι την έναρξη του Disney.
Όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες για ενοικίαση από όσο ξέρω. Η nova με τη Warner μας τελείωσε άρα δωρεάν δεν θα παιχτούν πουθενά. Οποίος θέλει να τις δει τις νοικιάζει. Όταν και αν έρθει αυτόνομα το hbo max, μπορεί και όχι βέβαια, θα υπάρχουν κανονικά.

Εννοώ αν υπάρχει κόλπο να δούμε και σε τρίτο smart box σαν να το αναγνωρίζει ως κινητό
Πριν λίγο το έκανα με laptop σε tv παίζει με καλώδιο, παράλληλα είχα και στο xiaomi box το ίδιο κανάλι και έπαιζε σε άλλη tv.μονο το eon box τους δεν είχα ανοιχτό αλλά αυτό παίζει νομίζω αναγκαστικά ότι και να κάνεις.

• Like
Reactions: sidario
Πριν λίγο το έκανα με laptop σε tv παίζει με καλώδιο, παράλληλα είχα και στο xiaomi box το ίδιο κανάλι και έπαιζε σε άλλη tv.μονο το eon box τους δεν είχα ανοιχτό αλλά αυτό παίζει νομίζω αναγκαστικά ότι και να κάνεις.
Ναι το ξέρω εννοώ αν μπορώ με κάποιον browser να δω σαν να είμαι από PC αλλά σε 3η συσκευή πχ σε Chromecast

Ναι το ξέρω εννοώ αν μπορώ με κάποιον browser να δω σαν να είμαι από PC αλλά σε 3η συσκευή πχ σε Chromecast
Από laptop στο chrome έβλεπα eon στην tv με hdmi.και βλέπω τώρα μέσα στο my wind στις συσκευές το γράφει σαν δεύτερη συσκευή(chrome) για κινητά, pc, tablet το έχει. το άλλο είναι κινητό που έχω σαν πρώτη φορητή συσκευή.

Last edited:
Εκτός από τα αθλητικά σε σύγκριση με την Cosmote όποιος έχει είναι ευχαριστημένος με το θέαμα τις ταινίες και λοιπά…; Βάζει πιο πολλές επαναλήψεις Cosmote ή εον; Ευχαριστώ..Πάντως ο αδερφός μου κρατάει το δορυφορικό Περιμένουμε το καινούργιο δέκτη .

Καλησπέρα στην παρέα,

ως νέος συνδρομητής eon θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας...

Απέκτησα την plus συνδρομή, παρέλαβα το box και ξεκινάω την εγκατάσταση...

Αφού επέλεξα γλώσσα μου βγάζει δίκτυο wifi για σύνδεση και από κάτω στα διαθέσιμα δίκτυα το απόλυτο κενό...ούτε ένα...

Λέω έπεσα σε ελαττωματικό box, επανεκκίνηση ξανά μάνα τα ίδια...no wifi μόνο ethernet.

Στέλνω μήνυμα στην on line εξυπηρέτηση της nova λέω το θέμα και μου απαντάει...

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BOX ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ WIFI!!!

Συγνώμη, πως είπατε, καταρχάς αυτό είναι κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά και επίσης να σας ενημερώσω ότι έχω συγγενικό μου πρόσωπο που έχει το ίδιο box και το χρησιμοποιεί κανονικά με σύνδεση wifi. Η μόνη διαφορά ότι η συνδρομή είναι μέσω wind (παλιό πακέτο vision).

Και ρωτάω εγώ τώρα, εσείς έχετε παρόμοια εμπειρία, ισχύει και για σας γιατί θα τρελαθουμε!!!

Καλή συνέχεια!!!

Καλησπέρα στην παρέα,

Αφού επέλεξα γλώσσα μου βγάζει δίκτυο wifi για σύνδεση και από κάτω στα διαθέσιμα δίκτυα το απόλυτο κενό...ούτε ένα...

Λέω έπεσα σε ελαττωματικό box, επανεκκίνηση ξανά μάνα τα ίδια...no wifi μόνο ethernet.

Συγνώμη, πως είπατε, καταρχάς αυτό είναι κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά και επίσης να σας ενημερώσω ότι έχω συγγενικό μου πρόσωπο που έχει το ίδιο box και το χρησιμοποιεί κανονικά με σύνδεση wifi. Η μόνη διαφορά ότι η συνδρομή είναι μέσω wind (παλιό πακέτο vision).

Και ρωτάω εγώ τώρα, εσείς έχετε παρόμοια εμπειρία, ισχύει και για σας γιατί θα τρελαθουμε!!!

Καλή συνέχεια!!!
Εμένα που είμαι wind eon tv(το ίδιο box με nova) ήταν από την αρχή ανοιχτό το wifi χωρίς να κάνω κάτι εγώ η να πάρω τηλ. Δεν είχα vision.Νεα σύνδεση. Πολύ περίεργο να μην στο ανοίγουν.Επίσης μπορούν να μας ανοίξουν το netflix με ένα κλικ αλλά...

Κατάργησαν το νόβα εξοχικό ,κατάργησαν τους δέκτες και τους αντικατέστησαν με μια πατάτα χωρίς δυνατότητα εγγράφων
κατάργησαν το ap από το playstore και δεν θυμάμαι τώρα και ποιο αλλο
Μένει να καταργήσουν και τις παλιές δορυφορικές συνδέσεις με κάθε νέα ανανέωση.-και όλα αυτά για ποιο συγκεκριμένο σκοπό?ακατανόητες αποφασεις
εμενα παντως παιζει το νοβα εξοχικο . αλλαζω τις καρτες απο το mynova. εχω 3play δορυφορικο

Καλησπέρα στην παρέα,

Καλή συνέχεια!!!
Συνδεσε το box με εθερνετ την πρωτη φορα για να κανεις την πρωτη εγκατασταση.Θα γινει και ενα update κατα την εγκατασταση.Αφου οκοκληρωθει η εγκατασταση και ανοιξει κανονικα η συσκευη,μετα το update θα εχει ξεκλειδωθει και το wifi
Οποτε βγαζεις το εθερνετ και το συνδεεις μετα με wifi κανονικα

Συνδεσε το box με εθερνετ την πρωτη φορα για να κανεις την πρωτη εγκατασταση.Θα γινει και ενα update κατα την εγκατασταση.Αφου οκοκληρωθει η εγκατασταση και ανοιξει κανονικα η συσκευη,μετα το update θα εχει ξεκλειδωθει και το wifi
Οποτε βγαζεις το εθερνετ και το συνδεεις μετα με wifi κανονικα
Φίλε μου θα το κάνω και θα επανέλθω.

Σε ευχαριστώ για το tip...

• Like
Reactions: Totti10
Φίλε μου θα το κάνω και θα επανέλθω.

Σε ευχαριστώ για το tip...

Ακριβώς αυτό που είπε ο φίλος
Την 1η φορά θέλει ethernet, μετά κάνει ένα update και δουλεύει μπομπα το WiFi
Απλά βγάζεις το ethernet για να στα δείξει γιατί το ethernet έχει πάντα προτεραιότητα

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: AlxIΟΑ
Πάντως, αν είσαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσεις ένα mouse/touchpad, μπορεις να κάνεις sideload την έκδοση για κινητά/tablet και να έχεις μια αξιοπρεπή λύση
Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου πεις ποια έκδοση χρησιμοποιήσες γιατι δοκίμασα διάφορα version numbers και κανένα δεν δούλεψε. Ευχαριστώ!

Ναι
δυο μεγαλες οθονες το app και απο τον δεκτη μαζι
Μπορεις με το won extra 5 ταυτοχρονες προβολες.
Δεκτη+app+smartphone+pc+tablet
εγω που εχω ΕΟΝ μιλαει για αυτο εδω:
Καταχωρημένες συσκευές

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

• 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω σύνδεσης EON Smart Box
  • 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming
  • 3 φορητές συσκευές (PC / Mac/ Tablet / Smartphone), με δυνατότητα θέασης σε μία εξ’ αυτών
Συνολικά δηλαδή έχεις δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 3 συσκευές, 1 εκ των οποίων μπορεί να είναι φορητή.

Χρήσιμη συμβουλή

Ενδέχεται, για λόγους ασφαλείας και προστασίας των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων αλλά και για λόγους ορθής χρήσης της υπηρεσίας, να διαφοροποιείται ο αριθμός των εγγεγραμμένων συσκευών ή/και αυτών μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η παράλληλη θέαση μέρους των προγραμμάτων (π.χ. Premier League). ΥΓ. Πουθενα δεν αναφερει δηλαδη για κατι εξτρα με συνδρομη οπως ειχες δυνατοτητα σε nova μεσω του nova account(εγω προερχομαι απο wind vision οπου με πηγαν σε ΕΟΝ)