mavrokoraki
Established Member
- 3 September 2014
- 157
Ενώ στο app όταν το έγραψα μου έδειχνε τώρα όχι και στο δορυφορικό που έχω και εγώ κόλλησε ο δέκτηςΤώρα το είδα στο app. Αλλά μου εχει την ένδειξη ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος σε αυτό το κανάλι. Μπορεί να έχει σχέση με το ότι είμαι σε δορυφορική σύνδεση;
ΚαθολουΕρώτηση:Θα μπορέσω να έχω EON+ με 12μηνη διάρκεια συμβολαίου αντί για 24μήνη?Πόσο εφικτό είναι?
Να το γράψουμε στο support θα λεγα.Όλα θα κριθούν το βράδυ όσον αφορά την εικόνα και ναι είναι απαράδεκτο από τη στιγμή που και το αγγλικό και το γερμανικό και το ισπανικό (για το γαλλικό δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω πως ναι) προσφέρουν 4K ροή να μην έχει φτιάξει από πέρσι η nova ένα κανάλι που προσφέρει 4K ανάλυση
Σε Samsung τηλεόραση με το app βλέπω κανονικάΣτο κινητό έχουν μπει τα κανάλια, στο app της Samsung για τηλεοράσεις δεν έχουν εμφανιστεί τα κανάλια. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ;
Το είχα ρωτήσει πριν καιρό βέβαια ότι θα προστεθεί ένα τέτοιο κανάλι αλλά μέχρι στιγμής τίποτα απολύτωςΝα το γράψουμε στο support θα λεγα.
Novasports 4K έπρεπε να έχει μπει χθες
Ναι ναι ήθελε να μπω σε άλλο προφίλ για να μου τα εμφανίσει για κάποιο λόγοΣε Samsung τηλεόραση με το app βλέπω κανονικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.