Nova EON TV / EON+

Τώρα το είδα στο app. Αλλά μου εχει την ένδειξη ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος σε αυτό το κανάλι. Μπορεί να έχει σχέση με το ότι είμαι σε δορυφορική σύνδεση;

Βέβαια τώρα στο έξτρα 4 και το premier λέει ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος το πολεμάει ακόμη

Τώρα το είδα στο app. Αλλά μου εχει την ένδειξη ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος σε αυτό το κανάλι. Μπορεί να έχει σχέση με το ότι είμαι σε δορυφορική σύνδεση;
Ενώ στο app όταν το έγραψα μου έδειχνε τώρα όχι και στο δορυφορικό που έχω και εγώ κόλλησε ο δέκτης

Να πόσο δύσκολο είναι να κάνουν ένα 4k stream κανάλι? Δλδ τι να πει κανείς....
Σε ott πλατφόρμα όπου στις άλλες χώρες που υπάρχει έχει ήδη

Ερώτηση:Θα μπορέσω να έχω EON+ με 12μηνη διάρκεια συμβολαίου αντί για 24μήνη?Πόσο εφικτό είναι?

Σε φορητη συσκευη (laptop πχ) δε θα μπει απο οτι φαινεται (?..)
Στις συσκευες τις υπολοιπες ειναι οκ

Όλα θα κριθούν το βράδυ όσον αφορά την εικόνα και ναι είναι απαράδεκτο από τη στιγμή που και το αγγλικό και το γερμανικό και το ισπανικό (για το γαλλικό δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω πως ναι) προσφέρουν 4K ροή να μην έχει φτιάξει από πέρσι η nova ένα κανάλι που προσφέρει 4K ανάλυση

Στο κινητό έχουν μπει τα κανάλια, στο app της Samsung για τηλεοράσεις δεν έχουν εμφανιστεί τα κανάλια. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ;

Όλα θα κριθούν το βράδυ όσον αφορά την εικόνα και ναι είναι απαράδεκτο από τη στιγμή που και το αγγλικό και το γερμανικό και το ισπανικό (για το γαλλικό δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω πως ναι) προσφέρουν 4K ροή να μην έχει φτιάξει από πέρσι η nova ένα κανάλι που προσφέρει 4K ανάλυση
Να το γράψουμε στο support θα λεγα.
Novasports 4K έπρεπε να έχει μπει χθες

Στο κινητό έχουν μπει τα κανάλια, στο app της Samsung για τηλεοράσεις δεν έχουν εμφανιστεί τα κανάλια. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ;
Σε Samsung τηλεόραση με το app βλέπω κανονικά

Να το γράψουμε στο support θα λεγα.
Novasports 4K έπρεπε να έχει μπει χθες
Το είχα ρωτήσει πριν καιρό βέβαια ότι θα προστεθεί ένα τέτοιο κανάλι αλλά μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως

Το βρίσκω πολύ δύσκολο να μπει τέτοιο κανάλι τώρα και χωρίς προώθηση. Επίσης προσπαθώ να καταλάβω τι είδους 4K ποιότητα θα έχει.