Έπρεπε να το είχαν προβλέψει από τη στιγμή που ο ανταγωνιστής προσφέρει ήδη ένα τέτοιο κανάλι και έχουν 4 πρωταθλήματα που προσφέρουν 4Κ ροήΤο βρίσκω πολύ δύσκολο να μπει τέτοιο κανάλι τώρα και χωρίς προώθηση. Επίσης προσπαθώ να καταλάβω τι είδους 4K ποιότητα θα έχει.
Πριν δύο τρεις μέρες που το έκανα με δύο κινητά και το app στην τηλεόραση έκανα αυτό που λες σταματούσε χωρίς μήνυμα στα κινητάόταν βλέπεις από φορητή συσκευή (ΧΩΡΙΣ την αγορά έξτρα θέασης) και πάει ένας 2ος να δει από φορητή συσκευή, του βγάζει κάποιο μήνυμα ότι δεν έχει δικαίωμα να δει; Γιατί σε κάτι δοκιμές που έκανα προβάλεται το περιεχόμενο και στις 2 για κάποιο διάστημα αλλά μετά αρχίζουν μικροδιακοπες. Μήνυμα σφάλματος όμως δεν πετάγεται.
Ισχύει πολύ καλή εικόναΟλα κομπλε στο palace-arsenal για αρχη.![]()
Συμφωνώ πως η εικόνα ειναι ικανοποιητική και με αρκετο bitrate για ποδόσφαιρο,μεχρι στιγμης ουτε ιχνος πιξελιασματος ή προβλήματα στην ροη.Ισχύει πολύ καλή εικόνα
Και εγώ είμαι λίγο θαμπός σε lg από nvidia shield. Αν γυρίσω σε 1080p είναι καλύτερα, δεν ξέρω τι φταίει. Έχετε μπρος πίσω rewind στο παιχνίδι;Η εικόνα της Αρσεναλ είναι λίγο ξεπλυμενη σε μένα, ενώ στη Μπαγιερν είναι πολύ καλύτερη. Βλέπω μέσω εφαρμογής σε lg oled.
Έχει να κάνει και με την πηγή από την κάθε χώρα.... Όντως στο Άιντραχτ - Μπάγερν είναι λίγο καλύτερη η εικόνα από την Άρσεναλ....πιο ζωντανά χρώματα,πιο σκούρα....Και εγώ είμαι λίγο θαμπός σε lg από nvidia shield. Αν γυρίσω σε 1080p είναι καλύτερα, δεν ξέρω τι φταίει.
Άμα είχε το replay και την εφαρμογή με τα στατιστικά ακόμα καλύτερα θα ήταν!Να μην έχει replay?!!Ολα κομπλε στο palace-arsenal για αρχη.![]()
Όχι δεν έχει replay και σε μέναΚαι εγώ είμαι λίγο θαμπός σε lg από nvidia shield. Αν γυρίσω σε 1080p είναι καλύτερα, δεν ξέρω τι φταίει. Έχετε μπρος πίσω rewind στο παιχνίδι;
Φίλε εγώ έχω δορυφορικό και το βλέπω αυτή την στιγμή με app ,την τηλεόραση την έχω με ethernet και πάει τρένο έχω οπτική στο σπίτι 100 όταν την είχα συνδέσει με WiFi έβλεπα κάτι κολλήματα το ίδιο έβλεπα και με cosmote όμως,πιθανόν να έπαιζε ρόλο το WiFi τής τηλεόρασηςΠαιδιά εσείς που λέτε χωρίς πιξελιασματα η εικόνα, με ποιο τρόπο παρακολουθείτε, ethernet, box η app;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.