Ναι φυσικά φίλε μου σίγουρα σε ποιότητα εικόνας υπερτερεί η cosmote tv σε ποιότητα περιεχομένου τουλάχιστον στα αθλητικά υπερτερεί
Φίλε μου σε αυτό έχεις δίκιο η cosmote ναι μεν έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας στην Iptv σε σχέση με την αντίστοιχη υπηρεσία της Nova αλλά το περιεχόμενο θεωρω τουλάχιστον στο αθλητικό κομμάτι μετά την απώλεια των ξένων πρωταθλημάτων είναι φτωχό. Από την άλλη μεριά η Nova ναι με έχει χειρότερη εικόνα στην Iptv αν και έχουν γίνει βελτιωτικές κινήσεις αλλα έχει πιο πλούσιο περιεχόμενο τόσο στα αθλητικά με τα ξένα πρωταθλήματα που έχει πάρει και διατηρώντας και μέρος του Ελληνικου πρωταθλήματος οσο και στο κινηματογραφικό περιεχόμενο καθώς στην cosmote τις καλές ταινίες θα πρέπει να τις πληρώσεις έξτρα .
Εγω από την μεριά μου έκανα την επιλογή μου προτίμησα να έχω λίγο χειρότερη εικόνα αλλά να έχω πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό περιεχομενο. Εσυ μπορείς από την μεριά σου μπορεις να τα ζυγιστείς και να επιλέξεις αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο αν η άψογη εικόνα είναι το πρώτο σου μέλημα τότε πας cosmote εάν θες καλύτερο περιεχόμενο τότε πας Eon δεχόμενος την λίγο χειρότερη εικόνα Το μόνο που μου λείπει από την cosmote είναι το champion league αλλά μπορώ να αγορά το cosmote daily pass εάν θέλω με δέκα ευρώ και να δω όλους τους αγώνες της ημέρας και ενα παιχνιδι του champion league θα δείχνει και το mega επομενως βολεύομε και με αυτό
Για το "πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ" ως αναφορά την ψυχαγωγία (τα αθλητικά μου είναι αδιάφορα), ας το βάλουμε σε "εισαγωγικά", διότι άμα συγκρίνω την ΕΟΝ Βουλγαρίας με την ΕΟΝ Ελλάδας τεράστια η διαφορά...
Στην ΕΟΝ Vivacom Βουλγαρίας 30 με 40 κανάλια ανά θεματική κατηγορία (με πάρα πολλά διεθνή κανάλια), συνολικά πάνω από 200 κανάλια και 3-έως 4 UHD-4K κανάλια!
Και στην ελληνική ΕΟΝ-ΝΟΒΑ 8 κανάλια με το ζόρι ανά θεματική κατηγορία , κανένα 4K κανάλι και συνολικά πάνω από 80 κανάλια και θα πούμε εμείς στους Βούλγαρους ότι έχουμε πλούσιο περιεχόμενο...
Και από την άλλη στο δορυφόρο η ΝΟΒΑ έχει 5 αναμεταδότες με συνολικά κανάλια πάνω από 85 (από τα οποία τα 25 είναι FTA κανάλια από άλλους αναμεταδότες)
και η Cosmote TV έχει 8 αναμεταδότες με συνολικά κανάλια πάνω από 110 (χωρίς να έχω βάλει τα 3 νέα αθλητικά, αλλα και τα τεστ που ετοιμάζει για νέα κανάλια)...
Και γραμμικά και ON Demand, η Cosmote TV έχει πιο πλούσιο περιεχόμενο από την ΕΟΝ (είτε μας καλύπτει ,είτε όχι), oπότε η ΕΟΝ έχει πολύ δρόμο ακόμη, ας φτάσει το γραμμικό επίπεδο της ΕΟΝ Βουλγαρίας για να μιλήσουμε για πλούσιο περιεχόμενο, καθώς μέχρι στιγμής παραμένει με το φτωχό γραμμικό περιεχόμενο της NOBA...
Αντίθετα και η COSMOTE TV πρέπει να βελτιώσει το ψυχαγωγικό γραμμικό περιεχόμενο της, καθότι η συνδρομητική δεν είναι μόνο Αθλητικά, είναι και Κινηματογραφος και Σειρές (που έχει πολύ καλό επίπεδο) και ντοκιμαντέρ +Lifestyle και παιδικά και μουσικά και πολλά άλλα...
Και από τι βλέπουμε στο εξωτερικό οι ΟΤΤ πλατφόρμες έχουν πολύ περισσότερο γραμμικό και ON Demand περιεχόμενο, από τις αντίστοιχες δορυφορικές πλατφόρμες τους, οπότε και οι 2 πλατφόρμες έχουν πολύ δρόμο σε αυτό το κομμάτι...