Εξαρτάται πόσο τυχερός είσαι, την ζωδιακή σου κατάσταση και πολλά άλλα. Όλοι οι Δορυφορικοί έχουμε μία διαφορετική εμπειρία να διηγηθούμε!Έχω δορυφορική. Σε πόσες συσκευές μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα;
Γνωρίζει κάποιος να μας πει, για παραλαβή του eon tv box από κατάστημα, τι δικαιολογητικά / χαρτιά ζητάνε;; Αναφέρομαι μόνο στο πακέτο των 23 ευρώ.
Τελικά πραγματικά δεν υπάρχει αυτή η ασυνεννοησία από όλους. Να ρωτήσω κάτι εδώ γιατί κάποιος θα ξέρει. Με σύνδεση ΟΤΕ γραμμή 50άρα που έχω μπορώ να πάρω ΕΟΝ ή όχι; Από νόβα μου λένε όχι γιατί στην περιοχή μου, δεν έχουν αυτοί δίκτυο τηλεφωνίας και Ίντερνετ. Μα δεν θέλω τηλεφωνία και Ίντερνετ. Την OTT υπηρεσία σας σκέφτομαι να βάλω. Τι δύσκολο ρωτάω ή το ακαταλαβίστικο;
Τελικά η ποιότητα μέσω box ή smart tv app πως ειναι;
Αν είναι μέτρια να μη το ψάχνω
Πως εξακριβωνουν στο κατάστημα ότι έχεις 50 και όχι 24 ας πούμε; Σου ζητούν να δώσεις διεύθυνση και αριθμό για να το τσεκάρουν;Καο εγω με Vodafone 50 vdsl ολα μια χαρα με το boxaki.
H εικόνα προσωπικά με ικανοποιεί. Στην cosmote εχω δορυφρρικο
Προφανώς τα καταστήματα εφοδιάζονται σιγα σιγα οποτε πήγαινετε απο εκει
Πως εξακριβωνουν στο κατάστημα ότι έχεις 50 και όχι 24 ας πούμε; Σου ζητούν να δώσεις διεύθυνση και αριθμό για να το τσεκάρουν;
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Από τη στιγμή που δεν τον καλύπτει η νόβα στην περιοχή του δεν μπορεί να κάνει συμβόλαιο για τη eon tv. Αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Την υπηρεσία όμως μπορεί να τη δανειστεί είτε από άλλον ή αν έχει δορυφορικό πιάτο από την δίκαιη του εφαρμογή.Δοκίμασα εγώ.... μπορείς, μην το ψάχνεις άλλο.....
Και όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω(3 συσκευές) συγχρόνως να τονίσω!Λοιπόν μια ενημέρωση με τα γνωστά όπου θέλει παίζει. Εγώ με 24αρα sport pack δεν έχω καταφέρει να το βάλω σε mi box(δεν εχω δοκιμάσει με το extra). Φίλος κάνει πακέτο 3play foul pack με 100αρι ίντερνετ και δορυφορικό τη προηγούμενη Παρασκευή πριν βγει το Eon. Ενεργοποίηση της γραμμής έγινε προχθές. Σήμερα μπαίνει στο box της Cosmote και του εμφανίζει τον γνωστό κωδικό. Του λέω μπες βάλτον αλλά δε θα παίξει. Να τονίσω πως δεν έχει Nova go extra. Εν τέλει παίζει κανονικά στο Box της Cosmote + στο κινητό του+ το δορυφορικό! Ότι να ναι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.