Nova EON TV / EON+

Έχω δορυφορική. Σε πόσες συσκευές μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα;
Εξαρτάται πόσο τυχερός είσαι, την ζωδιακή σου κατάσταση και πολλά άλλα. Όλοι οι Δορυφορικοί έχουμε μία διαφορετική εμπειρία να διηγηθούμε!

Πελάτης δορυφορικού με full pack από το 2013, πήρα και εγώ στο κέντρο εξυπηρέτησης να εκφράσω τα παράπονα μου, όπως και άλλων 400000 συνδρομητών δορυφορικής nova, για τον αποκλεισμό μας από τη δυνατότητα θέασης σε smart tv/tv box, μόνο και μόνο για να προωθήσει η εταιρεία το iptv. Για τη μετάβαση στην ΕΟΝ υπηρεσία όσοι είμαστε σε συμβόλαιο σε ισχύ πρέπει να πληρώσουμε 50 ευρώ (τέλη μετάβασης) και άλλα 50 για το box eon, σύνολο 100 ευρώ. Εννοείται ότι δε θα τους κάνουμε τη χάρη, έχοντας κάνει έξοδα για να εγκαταστήσουμε δορυφορικό σύστημα να γυρίσουμε αναγκαστικά σε iptv. Μόνη λύση και τηλεφωνικά και μέσω chat να γίνει καταιγισμός παραπόνων, με σκοπό να αλλάξουν πολιτική.

• Like
Reactions: vertical and adok13
Χρειάζεσαι το νέο box της ΕΟΝ για τη μετάβαση στην ΕΟΝ. Είναι υπηρεσία iptv, φεύγουμε τελείως από το δορυφορικό.

Παίδες δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή. Η δυνατότητα να αλλάζεις κανάλι, να πας μπρος πίσω είναι πολύ καλή τόσο σε laptop όσο και σε κινητό. Επίσης το θέμα με το smart tv το έλυσα με το chromecast του mi tv box. Η αλλαγή καναλιών γίνεται με μία κίνηση προς τα πάνω στην οθόνη του κινητού, το replay tv έχεις δύο επιλογές μία κα κάνεις δεξιά αριστερά να αλλάξει το πρόγραμμα και η δεύτερη να πατήσεις το πάνω βέλος που έχει η εφαρμογή κάτω δεξιά και να πάς πίσω εκεί που θες. Τέλος αν θές να αλλάξεις κανάλι και να μην πάς μπρος πίσω αλλά σε συγκεκριμένο κανάλι αρκεί να πατήσεις πάνω στην οθόνη και να εμφανιστούν όλα τα κανάλια σε μπάρα. Όλα αυτά ενώ η tv παίζει κανονικά. Τέλος έχει βέλος προς τα πίσω για να πας στο προηγούμενο κανάλι. Πολύ καλή η εφαρμογή. Η εικόνα όμως είναι ένα κλικ πίσω από τον ανταγωνισμό χωρίς να είναι σπαστική.

Και για τη μεταφορά σε δορυφορικό ΕΟΝ πρέπει να πάρεις τον δέκτη χωρίς on demand.

Παίδες μιας που βλέπω να μην τα καταφέρνω να το κάνω να παίξει στην SMART TV, υπάρχει κάποιο Android Box να αγοράσουμε και με την HDMI στην SMART TV, να γίνει δουλίτσα?

• Like
Reactions: Bloodsport
Γνωρίζει κάποιος να μας πει, για παραλαβή του eon tv box από κατάστημα, τι δικαιολογητικά / χαρτιά ζητάνε;; Αναφέρομαι μόνο στο πακέτο των 23 ευρώ.

1. Αστυνομική ταυτότητα
2. ΑΦΜ
3. Χαρτί λογαριασμού ρεύματος η νερού (το θέλουν για την σωστή διεύθυνση)

• Like
Reactions: 1990ge and boniak
Τελικά πραγματικά δεν υπάρχει αυτή η ασυνεννοησία από όλους. Να ρωτήσω κάτι εδώ γιατί κάποιος θα ξέρει. Με σύνδεση ΟΤΕ γραμμή 50άρα που έχω μπορώ να πάρω ΕΟΝ ή όχι; Από νόβα μου λένε όχι γιατί στην περιοχή μου, δεν έχουν αυτοί δίκτυο τηλεφωνίας και Ίντερνετ. Μα δεν θέλω τηλεφωνία και Ίντερνετ. Την OTT υπηρεσία σας σκέφτομαι να βάλω. Τι δύσκολο ρωτάω ή το ακαταλαβίστικο;

Πας το πρωί σε κατάστημα nova , κάνεις το συμβόλαιο και το παίρνεις !
10 λεπτά ακριβώς υπόθεση είναι , μην τους τηλεφωνείτε... στην Ελλάδα ζείτε !!

Εγώ το έχω (το boxάκι) από προχθές το πρωί !
Κι εγώ με 50άρι Cosmote είμαι.

Με την επιλογή ΕΟΝ Multiroom μπορεί να έχει κάποιος 2ο EON Smart Box για θέαση σε 2η TV με +5€.
Αυτό σημαίνει πως για το 24μηνο συμβόλαιο θα απαιτηθούν επιπλέον 24 * 5 = 120 €.

Δίνω 30 € επιπλέον, δηλαδή 150 € και όλα τα χρήματα ΜΠΡΟΣΤΑ, αν θέλει κάποιο παιδί που έχει ήδη πρόγραμμα EON, να ενεργοποιήσει το ΕΟΝ Multiroom και να μου δώσει τον δέκτη του.
Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει PM.
Ευχαριστώ.

Τελικά η ποιότητα μέσω box ή smart tv app πως ειναι;
Αν είναι μέτρια να μη το ψάχνω

Η εικόνα είναι πολύ καλή ιδίως στα κανάλια Cinema , αθλητικά και στα περισσότερα ντοκυμαντέρ.
Αν της Cosmote παίρνουν 9 (με άριστα το 10) , της EON+ είναι στο 8

Κάποια λίγα είναι με όχι πολύ καλή εικόνα πχ TLC , Arirang , ...λογικά αυτά είναι SD

Μην τρομάζετε μερικοί , μια χαρά είναι η εικόνα και η εφαρμογή πολύ καλή και γρήγορη !

BFE2AF94-53ED-4D47-BDD6-2E2044F25869.jpeg

Καο εγω με Vodafone 50 vdsl ολα μια χαρα με το boxaki.
H εικόνα προσωπικά με ικανοποιεί. Στην cosmote εχω δορυφρρικο
Προφανώς τα καταστήματα εφοδιάζονται σιγα σιγα οποτε πήγαινετε απο εκει

Απο το τηλεφωνο δηλαδη σου λενε δεν γινεται να στο δωσουν αλλα αμα πας στο καταστημα κανεις τη δουλεια κανονικα. Προσεγμενες δουλειες οπως παντα.

Καο εγω με Vodafone 50 vdsl ολα μια χαρα με το boxaki.
H εικόνα προσωπικά με ικανοποιεί. Στην cosmote εχω δορυφρρικο
Προφανώς τα καταστήματα εφοδιάζονται σιγα σιγα οποτε πήγαινετε απο εκει
Πως εξακριβωνουν στο κατάστημα ότι έχεις 50 και όχι 24 ας πούμε; Σου ζητούν να δώσεις διεύθυνση και αριθμό για να το τσεκάρουν;

Πως εξακριβωνουν στο κατάστημα ότι έχεις 50 και όχι 24 ας πούμε; Σου ζητούν να δώσεις διεύθυνση και αριθμό για να το τσεκάρουν;

Πολύ καλή ερώτηση , ..εμένα δεν με ρώτησαν , εγώ τους είπα στο κατάστημα το τι έχω !!
Τους είπα έχω Cosmote 50άρι και ξεκίνησαν να κάνουν το συμβόλαιο.

Άνετα θα μπορούσα να πω ότι ήθελα , ...ψέματα !

Η θεαση είναι δυνατή σε μια μεγάλη οθόνη και σε μια φορητη συσκευή ή υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής σε δύο οθονες (όχι και οι δυο συγχρόνως);

Λοιπόν μια ενημέρωση με τα γνωστά όπου θέλει παίζει. Εγώ με 24αρα sport pack δεν έχω καταφέρει να το βάλω σε mi box(δεν εχω δοκιμάσει με το extra). Φίλος κάνει πακέτο 3play foul pack με 100αρι ίντερνετ και δορυφορικό τη προηγούμενη Παρασκευή πριν βγει το Eon. Ενεργοποίηση της γραμμής έγινε προχθές. Σήμερα μπαίνει στο box της Cosmote και του εμφανίζει τον γνωστό κωδικό. Του λέω μπες βάλτον αλλά δε θα παίξει. Να τονίσω πως δεν έχει Nova go extra. Εν τέλει παίζει κανονικά στο Box της Cosmote + στο κινητό του+ το δορυφορικό! Ότι να ναι..

Δοκίμασα εγώ.... μπορείς, μην το ψάχνεις άλλο.....
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Από τη στιγμή που δεν τον καλύπτει η νόβα στην περιοχή του δεν μπορεί να κάνει συμβόλαιο για τη eon tv. Αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Την υπηρεσία όμως μπορεί να τη δανειστεί είτε από άλλον ή αν έχει δορυφορικό πιάτο από την δίκαιη του εφαρμογή.

Λοιπόν μια ενημέρωση με τα γνωστά όπου θέλει παίζει. Εγώ με 24αρα sport pack δεν έχω καταφέρει να το βάλω σε mi box(δεν εχω δοκιμάσει με το extra). Φίλος κάνει πακέτο 3play foul pack με 100αρι ίντερνετ και δορυφορικό τη προηγούμενη Παρασκευή πριν βγει το Eon. Ενεργοποίηση της γραμμής έγινε προχθές. Σήμερα μπαίνει στο box της Cosmote και του εμφανίζει τον γνωστό κωδικό. Του λέω μπες βάλτον αλλά δε θα παίξει. Να τονίσω πως δεν έχει Nova go extra. Εν τέλει παίζει κανονικά στο Box της Cosmote + στο κινητό του+ το δορυφορικό! Ότι να ναι..
Και όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω(3 συσκευές) συγχρόνως να τονίσω!