michkal91
AVClub Addicted Member
- 23 May 2011
- 2,015
Και επίσημα μόνο για νέες συνδέσεις ΕΟΝ η smart tv
View attachment 187070
Εμένα με αφήνει ακόμα να βάλω κωδικό. Χωρίς αποτέλεσμα βέβαια.
Και επίσημα μόνο για νέες συνδέσεις ΕΟΝ η smart tv
View attachment 187070
Εγώ είμαι καλο παιδί, δεν θα το κάνουνεΜάλλον θα κοπούν και οι υφιστάμενοι που έχουν έως τώρα πρόσβαση σε SMART TV.....
Έμαθαν για το παρελθόν μου μάλλον...Τι αμαρτίες πληρώνω Θεέ μου???Εγώ είμαι καλο παιδί, δεν θα το κάνουνε![]()
Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.. Μέσω box και smart tv app , οχι μέσω φορητών συσκευών και cast που ξέρω ότι είναι μέτρια..Τελικά η ποιότητα μέσω box ή smart tv app πως ειναι;
Αν είναι μέτρια να μη το ψάχνω
Δοκίμασε το, το πολύ πολύ να πληρώσεις 2,27€. Στην συνέχεια καλείς την Nova και στο απενεργοποιεί. Είναι ανά μήνα το Eon Extra.Αν προχωρήσουμε σε αγορά Extra στα 2.27 ευρώ υπάρχει περίπτωση να ανοίξει?
Μου είπαν το Box σπίτι, το λαπτοπ ή desktop με HDMI ενεργοποιημένο και 3 συσκευές ταυτόχρονα( στο ίδιο κανάλι και αθλητικά το είπε μόνος τουΤελικα τα box ειναι παντρεμενα με την συνδεση ή τα παμε οπου θελουμε;
Χαχα φιλε πολυ καλο, σε εμάς τα Μιάσματα,τους δορυφορικούς, μας εχουν σε καραντινα. Εγω διεγραψα μια συσκευη δεν με αφηνει να διαγραψω αλλη, μετα απο 1 μηνα θα μπορω να κανω αλλη διαγραφη συσκευης. Να παρω την εξυπηρετηση πελατων και να τους πω αν μπορουν να μου διαγραψουν συσκευη? Θα το δοκιμασω και αυτο!!Λές ρε Θηρίο να δουλέψει? Θα το τσεκάρω το βράδυ κι αυτό! Με αφήνει απο ότι είδα να διαγράψω. Λογικά δεν θα δουλέψει διοτί δεν αφήνει την ''Μεγάλη Οθόνη'' σε εμάς τα Μιάσματα,τους δορυφορικούς.
Εμας τους δορυφορικους μας εχουν σε καραντινα. Κριμα γιατι οπως πολυ σωστα λες. Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους προς όλους όσους τους στηρίξαμε τόσα χρόνια. Εγω ειμαι συνδρομητης απο το 1998!!!Άνοιξε και στο EON το TLC, το βλέπω τώρα στην εφαρμογή του κινητού. Πάντως κι εγώ δορυφορικός είμαι χωρίς την πρόσβαση σε Smart TV, εάν όμως δεν το αλλάξουν άμεσα θα το σταματήσω και θα πάω βουρ στην Κοσμοτέ, χωρίς τους περιορισμούς της Νόβα. Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους προς όλους όσους τους στηρίξαμε τόσα χρόνια. Αλλιώς χαιρετίσματα...
Σε μενα το nova go extra και τωρα το ΕΟΝ extra μου δειχνει οτι ειναι ενεργο, εδω τι κανω?Δοκίμασε το, το πολύ πολύ να πληρώσεις 2,27€. Στην συνέχεια καλείς την Nova και στο απενεργοποιεί. Είναι ανά μήνα το Eon Extra.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.