Nova EON TV / EON+

Άνοιξε και στο EON το TLC, το βλέπω τώρα στην εφαρμογή του κινητού. Πάντως κι εγώ δορυφορικός είμαι χωρίς την πρόσβαση σε Smart TV, εάν όμως δεν το αλλάξουν άμεσα θα το σταματήσω και θα πάω βουρ στην Κοσμοτέ, χωρίς τους περιορισμούς της Νόβα. Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους προς όλους όσους τους στηρίξαμε τόσα χρόνια. Αλλιώς χαιρετίσματα...

Ισως το κραταν ως "ατου" για να το δωσουν σε δορυφορικους για ανανεωση συμβολαιου τους ( εκει οπου η ταχυτητες ιντερνετ δεν καλυπτουν τις προδιαγραφες τους )

Τελικά η ποιότητα μέσω box ή smart tv app πως ειναι;
Αν είναι μέτρια να μη το ψάχνω

Τελικά η ποιότητα μέσω box ή smart tv app πως ειναι;
Αν είναι μέτρια να μη το ψάχνω
Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.. Μέσω box και smart tv app , οχι μέσω φορητών συσκευών και cast που ξέρω ότι είναι μέτρια..

Αν προχωρήσουμε σε αγορά Extra στα 2.27 ευρώ υπάρχει περίπτωση να ανοίξει?

Αν προχωρήσουμε σε αγορά Extra στα 2.27 ευρώ υπάρχει περίπτωση να ανοίξει?
Δοκίμασε το, το πολύ πολύ να πληρώσεις 2,27€. Στην συνέχεια καλείς την Nova και στο απενεργοποιεί. Είναι ανά μήνα το Eon Extra.

Τελικα τα box ειναι παντρεμενα με την συνδεση ή τα παμε οπου θελουμε;

Τελικα τα box ειναι παντρεμενα με την συνδεση ή τα παμε οπου θελουμε;
Μου είπαν το Box σπίτι, το λαπτοπ ή desktop με HDMI ενεργοποιημένο και 3 συσκευές ταυτόχρονα( στο ίδιο κανάλι και αθλητικά το είπε μόνος του 😬), οπουδήποτε! ΕON + 100
(3 συσκευές εννοώ box, smart tv, laptop ή pc ή tablet ή κινητό)

Όσοι κατάφεραν τις πρώτες μέρες και ενεργοποίησαν μέσω του EON Extra και βλέπουν σε Smart TV, ήταν απλά οι τυχεροί στην ιστορία...

Λές ρε Θηρίο να δουλέψει? Θα το τσεκάρω το βράδυ κι αυτό! Με αφήνει απο ότι είδα να διαγράψω. Λογικά δεν θα δουλέψει διοτί δεν αφήνει την ''Μεγάλη Οθόνη'' σε εμάς τα Μιάσματα,τους δορυφορικούς.
Χαχα φιλε πολυ καλο, σε εμάς τα Μιάσματα,τους δορυφορικούς, μας εχουν σε καραντινα. Εγω διεγραψα μια συσκευη δεν με αφηνει να διαγραψω αλλη, μετα απο 1 μηνα θα μπορω να κανω αλλη διαγραφη συσκευης. Να παρω την εξυπηρετηση πελατων και να τους πω αν μπορουν να μου διαγραψουν συσκευη? Θα το δοκιμασω και αυτο!!

Οσοι ειχαμε nova go extra και τωρα εχουμε ΕΟΝ extra,αφου κατσαμε που κατσαμε πανω στο παγωτο με τις smart tv,τελικα σε ποσες συσκευες μπορουμε να το βαλουμε και σε ποσες ταυτοχρονα;;

Άνοιξε και στο EON το TLC, το βλέπω τώρα στην εφαρμογή του κινητού. Πάντως κι εγώ δορυφορικός είμαι χωρίς την πρόσβαση σε Smart TV, εάν όμως δεν το αλλάξουν άμεσα θα το σταματήσω και θα πάω βουρ στην Κοσμοτέ, χωρίς τους περιορισμούς της Νόβα. Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους προς όλους όσους τους στηρίξαμε τόσα χρόνια. Αλλιώς χαιρετίσματα...
Εμας τους δορυφορικους μας εχουν σε καραντινα. Κριμα γιατι οπως πολυ σωστα λες. Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους προς όλους όσους τους στηρίξαμε τόσα χρόνια. Εγω ειμαι συνδρομητης απο το 1998!!!

Δοκίμασε το, το πολύ πολύ να πληρώσεις 2,27€. Στην συνέχεια καλείς την Nova και στο απενεργοποιεί. Είναι ανά μήνα το Eon Extra.
Σε μενα το nova go extra και τωρα το ΕΟΝ extra μου δειχνει οτι ειναι ενεργο, εδω τι κανω?

Σήμερα έκανα ανανέωση από κατάστημα το 2play που είχε λήξει σε 3play eon+. Το μεσημέρι ήρθε μνμ στο Viber ότι η μεταβολή που ζήτησα ολοκληρώθηκε.
Όντως με το box όλα οκ.
Έχω κάποιες ερωτήσεις:
1) Στο app του κινητού ζητάει όνομα χρήστη + κωδικό. Δεν μου έστειλαν κάτι με μνμ. Να επικοινωνήσω μαζί τους;

2) Στο app my account μου βγάζει δύο επιλογές α) adult pack 5€ και β) ζήσε την εμπειρία ΕΟΝ όπου κ αν είσαι κάθε στιγμή σε κάθε συσκευή. Από 5,50€ -> δωρεάν. Αν πατήσω ενεργοποίηση τι θα γίνει; Θα μου έρθουν κωδικοί για το app ή είναι κάτι άλλο;
Και αυτός στο κατάστημα δεν τα είπε κ αναλυτικά γινόταν ένας χαμός από αναμονή κόσμου...