Nova EON TV / EON+

Σε ευχαριστώ πολύ απλά επιβεβαίωσέ μου σε παρακαλώ ότι μιλάμε για αθλητικά κανάλια. Γιατί είναι κάτι που συχνά παρερμηνεύεται.
Για ολα ειναι βλεπεις τα παντα και αθλητικα

• Like
Reactions: Papacon
Καλημέρα τι γίνεται ρε παίδες εδώ μέσα;Πολύ γκρίνια πέφτει για την ΕΟΝ ΤV.Άλλος μιλάει για χάλια εικόνα, άλλος θα το γυρίσει πίσω,άλλος θα επιστρέψει σε δορυφορικό άλλος ότι κολλάει ....

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Fora να μαθαίνουμε κι εμείς τα νέα της Καλέργενας

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τι τραγική εικόνα έχει το NS4 τώρα που δείχνει Λανς-Μαρσειγ!
SD 576p! Τελικά τι φταίει και έχει πάντα κακή εικόνα το συγκεκριμένο κανάλι;

Το έξτρα συσκευή που το είχα δωρεάν τώρα το βλέπω σαν επιλογή,ενώ τόσο καιρό το είχα δωρεαν,το βλέπει και κάποιος άλλος αυτό. Πάντως είναι τραγική να μην ενημερώνουν,τόσα κανάλια επικοινωνίας υπάρχουν.Με την παλιά NOVA τέτοια ζητήματα ποτέ δεν υπήρχαν μόλις μπήκε η wind και έγιναν ένα αντί να πάρουν τα καλά πήραν όλα τα στραβά της wind.

• Like
Reactions: Mike2010
Το έξτρα συσκευή που το είχα δωρεάν τώρα το βλέπω σαν επιλογή,ενώ τόσο καιρό το είχα δωρεαν,το βλέπει και κάποιος άλλος αυτό. Πάντως είναι τραγική να μην ενημερώνουν,τόσα κανάλια επικοινωνίας υπάρχουν.Με την παλιά NOVA τέτοια ζητήματα ποτέ δεν υπήρχαν μόλις μπήκε η wind και έγιναν ένα αντί να πάρουν τα καλά πήραν όλα τα στραβά της wind.
Για ποια έξτρα συσκευή μιλάς;
Η θέαση σε μεγάλη οθόνη είναι δωρεάν μαζί με την βασική θέαση.
Η θέαση από φορητή συσκευή υποστηρίζει μια και με το EON Extra ταυτόχρονη και σε δεύτερη με χρέωση 3€ .

Καλημέρα βλέπω συνεχίζετε ακάθεκτοι ορισμένοι μπράβο μια χαρά όλα είναι υπό έλεγχο, ποιανού δεν ξέρω όμως ....😄Πουλήστε το να ησυχάσετε!

• Haha
Reactions: kostthem
Για ποια έξτρα συσκευή μιλάς;
Η θέαση σε μεγάλη οθόνη είναι δωρεάν μαζί με την βασική θέαση.
Η θέαση από φορητή συσκευή υποστηρίζει μια και με το EON Extra ταυτόχρονη και σε δεύτερη με χρέωση 3€ .
Έχω το παλιό πρόγραμμα δορυφορικό δεν έχει λήξη ακόμα και μου είχαν δώσει το EON Extra δωρεάν αλλά δεν θυμάμαι
αν ήταν για ένα χρόνο είτε για δύο χρόνια,έβλεπα στον υπολογιστή και ήθελα και στο xiaomi box s προσπαθούσα.
Υπάρχουν τόσα κανάλια επικοινωνίας με τον συνδρομητή, μόνο όταν στέλνουν τον λογαριασμό το χρησιμοποιούν.

Έχω το παλιό πρόγραμμα δορυφορικό δεν έχει λήξη ακόμα και μου είχαν δώσει το EON Extra δωρεάν αλλά δεν θυμάμαι
αν ήταν για ένα χρόνο είτε για δύο χρόνια,έβλεπα στον υπολογιστή και ήθελα και στο xiaomi box s προσπαθούσα.
Υπάρχουν τόσα κανάλια επικοινωνίας με τον συνδρομητή, μόνο όταν στέλνουν τον λογαριασμό το χρησιμοποιούν.
Αν ήταν απο προσφορα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις για την διάρκεια του .
Εγω που το είχα πληρωμένο με τη αλλαγή σε EON πακετο μέσα σε όλα που μου έκοψαν, μου έκοψαν και την συνδρομή eon extra... Το είχα για να βλέπω και εγώ σε μεγαλη τηλεόραση όντας δορυφορικός .
Τώρα δεν μου χρειάζεται.

• Like
Reactions: pirovola
Καλημέρα βλέπω συνεχίζετε ακάθεκτοι ορισμένοι μπράβο μια χαρά όλα είναι υπό έλεγχο, ποιανού δεν ξέρω όμως ....😄Πουλήστε το να ησυχάσετε!
Εσύ γιατί θίγεσαι; Μετοχές στην United έχεις; Πληρώνουμε και θέλουμε να βλέπουμε ότι πληρώνουμε.... Γι'αυτό είναι το συγκεκριμένο site....αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μας βάλε ΕΟΝ και δες κανέναν αγώνα.....με προτίμηση το Novasports 4 έτσι;;

Εσύ γιατί θίγεσαι; Μετοχές στην United έχεις; Πληρώνουμε και θέλουμε να βλέπουμε ότι πληρώνουμε.... Γι'αυτό είναι το συγκεκριμένο site....αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μας βάλε ΕΟΝ και δες κανέναν αγώνα.....με προτίμηση το Novasports 4 έτσι;;
Γιατι νομιζω οτι και ο φιλοϛ κατα τηϛ ΕΟΝ ειναι και μαλιστα πολυ φανατικα??? Για διαβασε καλυτερα τι εγραψε και θα καταλαβειϛ οτι προτεινει να πουλησουν και τα μποξ οσοι τα εχουν...

πολυ γκρινια πεφτει με το ιντερνετικη νοβα ενω ξερετε οτι εχει προβληματα συνεχιζετε καποιοι να θελετε να βλεπετε απο το ιντερνετ.εγω παραμενω δορυφορικος και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα η εικονα ειναι πολυ καλη. και ανανεωσα και το συμβολαιο μου εχθες για αλλα 2 χρονια δορυφορο και μου εδωσαν και την 6 μηνη προσφορα φουλ πακ με 16 ευρω και μετα τους 6 μηνες στα 25 ευρω.και επισις μου εδωσαν με την ανανεωση και την δυνατοτητα να βλεπω και σε μια smart tv απο την εφαρμογη της eon ταυτοχρονα ολα καλα.

• Like
Reactions: pirovola
πολυ γκρινια πεφτει με το ιντερνετικη νοβα ενω ξερετε οτι εχει προβληματα συνεχιζετε καποιοι να θελετε να βλεπετε απο το ιντερνετ.εγω παραμενω δορυφορικος και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα η εικονα ειναι πολυ καλη. και ανανεωσα και το συμβολαιο μου εχθες για αλλα 2 χρονια δορυφορο και μου εδωσαν και την 6 μηνη προσφορα φουλ πακ με 16 ευρω και μετα τους 6 μηνες στα 25 ευρω.και επισις μου εδωσαν με την ανανεωση και την δυνατοτητα να βλεπω και σε μια smart tv απο την εφαρμογη της eon ταυτοχρονα ολα καλα.
Το on-demand και pvr λειτουργεί στον δέκτη σου μετά την ανανεωση;

Στο national geographic βλέπω να μην είναι πάλι συγχρονισμένος ο ήχος με την εικόνα. Το κάνει και σε εσάς;

Γιατι νομιζω οτι και ο φιλοϛ κατα τηϛ ΕΟΝ ειναι και μαλιστα πολυ φανατικα??? Για διαβασε καλυτερα τι εγραψε και θα καταλαβειϛ οτι προτεινει να πουλησουν και τα μποξ οσοι τα εχουν...
Νομίζεις......

• Like
Reactions: Paris2018
πολυ γκρινια πεφτει με το ιντερνετικη νοβα ενω ξερετε οτι εχει προβληματα συνεχιζετε καποιοι να θελετε να βλεπετε απο το ιντερνετ.εγω παραμενω δορυφορικος και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα η εικόνα ειναι πολυ καλη.
Υπάρχει δυνατότητα να μεταβείς στο δορυφορικό από το ίντερνετ;

εγώ παιδιά δεν ξέρω τι λέτε, επειδή έχω δορυφορικό αν μπορούσα να πάω στο ιντερνετικό χωρίς ¨ποινή" θα το είχα κάνει. Το μαραφετι που δίνουν για δέκτη είναι απλά γελοίο, ούτε καν σωστό epg δεν έχει (όποτε θέλει φορτώνει το πρόγραμμα, διπλοεγγραφές κλπ)