Για ολα ειναι βλεπεις τα παντα και αθλητικαΣε ευχαριστώ πολύ απλά επιβεβαίωσέ μου σε παρακαλώ ότι μιλάμε για αθλητικά κανάλια. Γιατί είναι κάτι που συχνά παρερμηνεύεται.
Για ολα ειναι βλεπεις τα παντα και αθλητικαΣε ευχαριστώ πολύ απλά επιβεβαίωσέ μου σε παρακαλώ ότι μιλάμε για αθλητικά κανάλια. Γιατί είναι κάτι που συχνά παρερμηνεύεται.
Για ποια έξτρα συσκευή μιλάς;Το έξτρα συσκευή που το είχα δωρεάν τώρα το βλέπω σαν επιλογή,ενώ τόσο καιρό το είχα δωρεαν,το βλέπει και κάποιος άλλος αυτό. Πάντως είναι τραγική να μην ενημερώνουν,τόσα κανάλια επικοινωνίας υπάρχουν.Με την παλιά NOVA τέτοια ζητήματα ποτέ δεν υπήρχαν μόλις μπήκε η wind και έγιναν ένα αντί να πάρουν τα καλά πήραν όλα τα στραβά της wind.
Έχω το παλιό πρόγραμμα δορυφορικό δεν έχει λήξη ακόμα και μου είχαν δώσει το EON Extra δωρεάν αλλά δεν θυμάμαιΓια ποια έξτρα συσκευή μιλάς;
Η θέαση σε μεγάλη οθόνη είναι δωρεάν μαζί με την βασική θέαση.
Η θέαση από φορητή συσκευή υποστηρίζει μια και με το EON Extra ταυτόχρονη και σε δεύτερη με χρέωση 3€ .
Αν ήταν απο προσφορα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις για την διάρκεια του .Έχω το παλιό πρόγραμμα δορυφορικό δεν έχει λήξη ακόμα και μου είχαν δώσει το EON Extra δωρεάν αλλά δεν θυμάμαι
αν ήταν για ένα χρόνο είτε για δύο χρόνια,έβλεπα στον υπολογιστή και ήθελα και στο xiaomi box s προσπαθούσα.
Υπάρχουν τόσα κανάλια επικοινωνίας με τον συνδρομητή, μόνο όταν στέλνουν τον λογαριασμό το χρησιμοποιούν.
Εσύ γιατί θίγεσαι; Μετοχές στην United έχεις; Πληρώνουμε και θέλουμε να βλέπουμε ότι πληρώνουμε.... Γι'αυτό είναι το συγκεκριμένο site....αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μας βάλε ΕΟΝ και δες κανέναν αγώνα.....με προτίμηση το Novasports 4 έτσι;;Καλημέρα βλέπω συνεχίζετε ακάθεκτοι ορισμένοι μπράβο μια χαρά όλα είναι υπό έλεγχο, ποιανού δεν ξέρω όμως ....Πουλήστε το να ησυχάσετε!
Γιατι νομιζω οτι και ο φιλοϛ κατα τηϛ ΕΟΝ ειναι και μαλιστα πολυ φανατικα??? Για διαβασε καλυτερα τι εγραψε και θα καταλαβειϛ οτι προτεινει να πουλησουν και τα μποξ οσοι τα εχουν...Εσύ γιατί θίγεσαι; Μετοχές στην United έχεις; Πληρώνουμε και θέλουμε να βλέπουμε ότι πληρώνουμε.... Γι'αυτό είναι το συγκεκριμένο site....αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μας βάλε ΕΟΝ και δες κανέναν αγώνα.....με προτίμηση το Novasports 4 έτσι;;
Το on-demand και pvr λειτουργεί στον δέκτη σου μετά την ανανεωση;πολυ γκρινια πεφτει με το ιντερνετικη νοβα ενω ξερετε οτι εχει προβληματα συνεχιζετε καποιοι να θελετε να βλεπετε απο το ιντερνετ.εγω παραμενω δορυφορικος και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα η εικονα ειναι πολυ καλη. και ανανεωσα και το συμβολαιο μου εχθες για αλλα 2 χρονια δορυφορο και μου εδωσαν και την 6 μηνη προσφορα φουλ πακ με 16 ευρω και μετα τους 6 μηνες στα 25 ευρω.και επισις μου εδωσαν με την ανανεωση και την δυνατοτητα να βλεπω και σε μια smart tv απο την εφαρμογη της eon ταυτοχρονα ολα καλα.
Νομίζεις......Γιατι νομιζω οτι και ο φιλοϛ κατα τηϛ ΕΟΝ ειναι και μαλιστα πολυ φανατικα??? Για διαβασε καλυτερα τι εγραψε και θα καταλαβειϛ οτι προτεινει να πουλησουν και τα μποξ οσοι τα εχουν...
Υπάρχει δυνατότητα να μεταβείς στο δορυφορικό από το ίντερνετ;πολυ γκρινια πεφτει με το ιντερνετικη νοβα ενω ξερετε οτι εχει προβληματα συνεχιζετε καποιοι να θελετε να βλεπετε απο το ιντερνετ.εγω παραμενω δορυφορικος και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα η εικόνα ειναι πολυ καλη.
Πιστεύω ότι μπορείς. Αλλα ο δέκτης που δίνουν δεν έχει ούτε on-demand .Υπάρχει δυνατότητα να μεταβείς στο δορυφορικό από το ίντερνετ;
Και αν δίνουν λογικά πληρώνεις στο κεφάλι και τέλος "υποβάθμισης"Πιστεύω ότι μπορείς. Αλλα ο δέκτης που δίνουν δεν έχει ούτε on-demand .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.