Nova EON TV / EON+

Στην επίσημη σελίδα αναφέρει 46 ευρώ με 500 vdsl fiber μαζί και η τηλεόραση. Αν δεν υποστηρίζεται δίνουν 100 vdsl, μην ξεχνάμε το επίσημο γιατι το κοντά 45 ευρώ που δίνουν το vdsl 50 fiber δεν είναι η καλή τιμή.

Λίγο δύσκολο να ειναι ftth 50 mbps.Ειναι η vdsl η όπως είπε ο φίλος από κάτω είναι η 500αρα και μάλιστα σε φοβερή τιμή.
Μου το εγγυήθηκαν για 50 οπτική καθως λέει δεν εινα δικο τους το δικτυο

Προφανώς είναι εμπορική πατάτα της εταιρίας που τις ονομάζει όλες fiber είτε vdsl είτε ftth και ο υπάλληλος που μίλησε ο φίλος δεν ήξερε την τύφλα του η πήγε επί τούτου βάση της εμπορικης ονομασίας.

Επέστρεψαν τα σπασίματα στ novasports prime που προφανώς βλέπει όλος ο κόσμος
Έβαλα να δω το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ επειδή ήμουν σαλόνι στην εφαρμογή και το έκλεισα κατευθείαν και πήγα υπνοδωμάτιο στο δορυφορικό.... Για γέλια οι άνθρωποι....

Έβαλα να δω το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ επειδή ήμουν σαλόνι στην εφαρμογή και το έκλεισα κατευθείαν και πήγα υπνοδωμάτιο στο δορυφορικό.... Για γέλια οι άνθρωποι....
Αστα να πάνε. Εγώ έβλεπα Παναθηναϊκός Ολυμπιακός στην κεντρική και λέω κάτσε να φέρω δεύτερη τηλεόραση να βλέπω και Άρης παοκ. Είχα την εφαρμογή στην 2η και δεν βλεποταν. Έβαλα απο κινητό, τα ίδια. Χαλί μαύρο. Βέβαια, ακόμα έτσι δείχνει. Με σπασίματα. Δεν ήταν μόνο την ώρα του ντέρμπι

Εμένα που παλιότερα με είχε σκίσει στο πάγωμα /κόψιμο εικόνας κλπ (ειδικά σε ματς Ευρωλιγκας), στο Άρης παοκ δεν έκανε κιχ... Ότι του έρθει κάνει το σύστημα μάλλον, ττο πάει κυκλικά. Μια στους μεν, μια στους δε 🤣

Σε εμενα ηταν αψογη η μεταδοση σε ολο το ματς. Cosmote 100αρα γραμμη και Sony Xr τηλεοραση

Εγω έχω 50ρα cosmote αλλά κάνει το ίδιο κι απο το κινητό όταν το κάνω cast στ mecool km2 plus. Υπήρχε και παλαιότερα αυτό το θέμα, είχε λυθεί για λίγο καιρό, τώρα ξανά τα ιδια

Ενημερωτικά και όσο μπορει να επηρεάζει την τηλεόραση αυτό, ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα με τη γραμμή και τις ταχύτητες, την τελευταία εβδομάδα αναγκαζόμουνα να κάνω μια επανεκκίνηση (το ρούτερ )σχεδόν την ημέρα. Κόλλαγε και δεν είχα ιντερνετ ούτε από Ethernet ούτε από wifi. Τους ενημέρωσα, είδαν ότι η γραμμή ήταν οκ αλλά υπήρχαν επανεκκινήσεις από το ρούτερ. Μου το αλλάζουν δωρεάν. Αυτά, δείτε το….

Σ ολα τα αλλα κανάλια, οσα έλεγξα, δεν κάνει. Μόνο στο prime σε Samsung τηλεόραση. Ακομα και μέσω cast απο κινητό στην τηλεόραση, μονο στο prime κάνει.

Σ ολα τα αλλα κανάλια, οσα έλεγξα, δεν κάνει. Μόνο στο prime σε Samsung τηλεόραση. Ακομα και μέσω cast απο κινητό στην τηλεόραση, μονο στο prime κάνει.
Σε μένα διορθώθηκε εδώ και λίγα λεπτά. Παράλληλα με το δορυφορικό στέλνω από το κινητό με Airplay σε μόνιτορ και δεν βλέπω πλέον σπασίματα.

• Like
Reactions: antonogreg